Het Imperium geeft net zo min om de Oekraïners dan als de mensen in hun eigen land. Het gaat erom de controle over de mensheid te behouden.

De huidige situatie in Oekraïne heeft de leugenachtige Westerse media opnieuw gesterkt en hen in een anti-Russische razernij gebracht. De laatste twee jaar hebben de media met enthousiasme het genocidale Covid narratief gepusht namens de Globalistische factie. De twijfelachtige geloofwaardigheid die zij vóór Covid hadden, hebben zij met hun meedogenloze leugens vernietigd. Met een verbazingwekkend gebrek aan zelfbewustzijn dringen zij nu het anti-Russische narratief op, als de gewetenloze houwdegens zonder principes die zij zijn. Zonder zich iets van de feiten en de context aan te trekken, propaganderen zij onophoudelijk oorlogspropaganda om deze vijandigheid tegenover hun eigen belegerde bevolkingen te rechtvaardigen, schrijft Eamon McKinney.

De ongelukkige realiteit is dat ondanks een ongekend wantrouwen in de media die propaganda werkt. Het anti-Russische sentiment neemt in het hele Westen toe. Wij zijn getuige geweest van hetzelfde verschijnsel met het rabiate anti-China verhaal dat uitgaat van de Westerse regeringen en hun cliënt-stenografen in de media. De boodschap is duidelijk, tenzij u een buigzame marionet bent van het Anglo-Amerikaanse imperium, dan bent u duidelijk slecht en moet u vernietigd worden.

De waarheid ligt natuurlijk dieper, de echte oorlog die de Globalisten voeren is tegen de burgerbevolking van elk land op aarde. Nu de gruweldaad van Covid snel aan het licht komt, is de onderdrukking van het volk de enige mogelijkheid die de Nieuwe Wereldorde Davos-cabal heeft. Zoals altijd het geval is geweest, is een oorlog in het buitenland het beste excuus om tirannie in eigen land op te leggen. De westerse neoliberale regeringen van Amerika, Canada, Australië en het grootste deel van Europa kunnen het zich niet veroorloven om uit de macht te worden gezet. De volle woede van het volk zal met volle kracht ontketend worden tegen degenen die hun de Genocidale Covid-leugen hebben opgedrongen. Trudeau, Macron et al zullen (op de een of andere manier) voor hun centrale rol in deze gruweldaad ter verantwoording worden geroepen. Dat kunnen zij niet laten gebeuren, daarvoor hebben zij te veel te verliezen.

Yuval Noah Harari zegt dat "niet-organische entiteiten" en "emotieloze algoritmen" binnenkort de aarde zullen overheersen - met andere woorden, AI overname komt eraan

Het tragische en onnodige conflict in de Oekraïne kan gezien worden als de “Great Reset Oorlog”. Hoewel voor mediadoeleinden op Rusland gericht, is het werkelijke doel ervan de verdere onderwerping van de volkeren van hun eigen landen. De Westerse Neo-liberale agenda faalt op alle fronten, economisch, sociaal en moreel. De Cabal heeft de eens welvarende en vrije samenlevingen die zij regeerden vernietigd. De dystopische toekomst die zij voor de wereld gepland hebben is nu voor iedereen duidelijk te zien. Zij is te zien geweest in Canada en Australië, Nieuw-Zeeland en in heel Europa. Het is een vooruitzicht dat iedereen zou moeten verontrusten.

“The Great Reset” is de manier van de Cabal om ervoor te zorgen dat dezelfde Globalisten die de wereld in chaos hebben gestort, na de komende onvermijdelijke ineenstorting nog steeds de baas zijn. De Groene agenda en de 4e industriële revolutie gaan over het de-industrialiseren van de wereld en het vernietigen van succesvolle industriële concurrenten zoals Rusland en China. Het is niet verrassend dat noch Rusland noch China, samen met India en Iran, meegaan in dit verraderlijke plan. Zij zijn niet de enigen, ook veel landen uit Afrika, Zuid-Amerika en Azië neigen meer naar de Russisch/Chinese baan. Allen hebben goede redenen om wantrouwig en boos te zijn op het Imperium. De Cabal is zwak en falend, zij heeft machtige vijanden geschapen die geduchte hinderpalen zijn voor de Nieuwe Wereldorde en de Geat Reset. Verwacht dat dit andere landen zal aanmoedigen om zich tegen de plannen van het Imperium te verzetten.

De historische anomalie van de unipolariteit is onbetwistbaar geëindigd

Het Imperium geeft niet om de Oekraïners, net zo min als het geeft om de mensen in hun eigen landen. Het gaat erom de controle over de mensheid te behouden. President Poetin vecht in wezen niet tegen de Oekraïne, hij vecht tegen de N.W.O. En dat is de strijd van iedereen. De strijd die het Westen voert is om de gedachten van het Westerse volk, zodat zij het opleggen van nog meer tirannie kunnen rechtvaardigen. President Poetin heeft tot voor kort een ongelooflijke terughoudendheid getoond, ondanks de onophoudelijke leugens en agressie heeft hij vrede en diplomatie nagestreefd. Dit is niet beantwoord, men heeft hem met meer leugens en provocaties ontmoet. Er waren slechts twee mogelijkheden: capituleren of weerstand bieden, en hij heeft weerstand geboden. De strijd van Rusland is de strijd van alle volkeren die waarde hechten aan vrijheid en zich verzetten tegen tirannie.

Wij zijn nu allemaal Russen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Het volgende: Wereldwijde voedselcrisis – Zet u schrap voor rantsoeneringVolg Frontnieuws op Telegram

10 REACTIES

 1. In een wereld die van ons allemaal is neigt dit wel naar de grootste arrogantie ooit en zijn toch echt de baby’s die niet volwassen zijn geworden en alleen maar aan ikke, ikke, ikke denken en eerst iets optuigen waar we niets van af weten en verschrikkelijk veel geld aan uitgeven. Daarna een oorlog ontketenen met onnoemelijk veel leed en hier de hele wereld in betrekken waar niet om gevraagd is. Lak aan alle vrijheid die we de afgelopen jaren met zijn allen gevierd hebben en de macht hebben weggegeven aan een idioot die denkt dat hij de wereld onder zijn beheer gaat krijgen is toch wel het slechtste wat we NU met de hele wereld doormaken en eenzijdig opgelegd gedrag waar niemand om gevraagd heeft. Er is maar een wereld en die is met vrijheid en van ons allemaal is los laten wat niet meer dient en vanaf onderaan opnieuw beginnen en duidelijk “NEE” zeggen door de hele wereld die nergens om gevraagd heeft dan alleen maar vredig wil leven.

 2. “Rusland vecht tegen de Nieuwe Wereldorde”?
  Word eens wakker. Schrijver Eamon McKinney besluit zijn artikel met de frase ‘We are all Russians now.’ Werkelijk? Propaganda giert als een dolle.

 3. Inderdaad, Putin, Schwab, Biden dienen de zelfde bazen.De joden dus..
  De eerste 2 zijn jood door hun moeders, en Biden was een handige demente trekpop.
  Geen tv kijken, geen kranten lezen, gewoon nadenken met je gezonde verstand, dan ga je het wel zien.
  Een must voor een ieder, kijk op bitchute.com de documentaire: Europa the last battle.
  Dan ga je zien waar we nu inzitten ( eigenlijk de laatste ruim 100 jaar , eigenlijk al langer dan dat…)

 4. Ik volg jullie al een poosje met gemengde gevoelens, want veel wat ik lees lijkt meer op propaganda, op verslaggeving. Wat ik nu lees deed mijn haren rechtop staan. Volkomen geschifte bijelkaar geraapte zaken, Poetin als redder van de wereld, welja, ik geloof dit direct, dus niet.
  De joden zijn de schuld, ach het moet kunnen, toevallig ben ik joods, maar haal mijn schouders oo over deze onzinnige beweringen. Maar als jullie de Cabal gaan opvoeren dan wordt het triggy, fantasie en Cabal en oorlogshitserij, dit is volgens mij de samenvatting van zogenaamde vrije berichtgeving. Samenvattend zijn jullie erg link bezig en dit is mijn waarschuwing aan allen die dit lezen. Let op, niet alle op papier is waar. Oordeel zelf.

 5. Ola .
  U schrijft uw draadje voor een tegen antwoord neem ik aan .
  Ik zelf vraag mij af waarom ?
  Uw ik Quote”Volkomen geschifte bij elkaar geraapte zaken”
  Is een binnenkomer .
  Beetje in de trant van onzin berichtgeving ?
  Ook de achterliggende emotie is een donkere vijver .
  Nu vandaag gaat de 2de slaapkamer in conclaaf over de omgangs vormen .
  U raad het al alles van Bauded van Mijering Wilders en aanverwante komt in het vak onzin en negeren. Waar het collectief nogal de hand van heeft .
  Let wel ik heb altijd al hartverscheurend de beelden gezien van de hollocaust !!
  En de horror die hele volken overkwam( nog overkomt) .
  U refereert in de zin dat de lezers en de draadgevers een stel halve zolen zijn ..
  Quote wederom “Maar als jullie de Cabal gaan opvoeren dan wordt het triggy, fantasie en Cabal en oorlogshitserij,” Bof U kent mij niet ik U niet . .
  Let op, niet alle op papier is waar. Oordeel zelf.
  Reden waarom ik de bijbel nooit heb willen lezen ..
  Sterker nog het zal me aan mijn toges roesten .
  Als Amsterdammer zijnd heb ik altijd groot affiniteit voor de Joden gehad .
  En nogmaals de joden die uit de 2de wereld oorlog de meest onbeschrijfelijke horror hebben meegemaakt daar ligt mijn verdriet .
  Niet bij de dagelijkse Jood .
  Daar heb ik geen ruk mee .
  Net zomin als andere opdringerige volkeren ..
  De racisme kaart is en wordt te vaak getrokken .

  Mijn mening . en hierbij een wederwoord naar U toe .

 6. Omdat Amerika nog niet in staat is om onvolmaaktheid naar volmaaktheid te bewerkstelligen.
  Splijten en verdelen heeft niets gebracht.
  Het sterrenbeeld teken Tweelingen waaronder Amerika resideert heeft zeer goede verbindende, samenbrengende kwaliteiten.
  Ze moeten er nog mee beginnen !
  Tot nu hebben zij de oneerlijkheid en de leugen en de fantasie, en de koopmansverhalen die ook kwaliteiten van Mercurius\ tweelingen zijn gebruikt tegen de mens.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here