© European Commission (Dati Bendo) / Wikimedia / (Public Domain)

Nu ze geconfronteerd worden met de ergste economische ineenstorting ooit, niet in staat om hun huizen en fabrieken te verwarmen tijdens de winter, ondergaat het Westen de gecontroleerde sloop van de elites, waarbij alle Westerse economieën worden weggevaagd om het beoogde resultaat te bereiken, de geplande duivelse dood van de Westerse beschaving zelf,” schrijft Joachim Hagopian.

Het ziet er deze week niet beter uit aan het WOIII Europese front . Die ongekozen worm, de Britse premier Rishi Sunak, verklaarde tijdens een bijeenkomst op maandag 13 mei van de denktank Policy Exchange:

[Als Rusland slaagt in Oekraïne, kan het VK] de volgende zijn, [eraan toevoegend dat de roekeloosheid van Moskou] ons dichter bij een gevaarlijke nucleaire escalatie heeft gebracht dan op enig moment sinds de Cubaanse Raketcrisis.

Al deze Westerse marionetten lezen uit hetzelfde mono-script van het centrale bankkartel.

Deze wezel uit de City of London beschuldigde Rusland er zelfs van de gas- en olieleveranties van het Westen af te snijden, terwijl het de Westerse marionetten waren die de orders van hun geldwisselende meesters opvolgden om Rusland te vernietigen met eindeloze economische sancties.

Nu het Westen geconfronteerd wordt met de ergste economische ineenstorting ooit, niet in staat om hun huizen en fabrieken te verwarmen tijdens de winter, ondergaat het Westen de gecontroleerde sloop van de elites, waarbij alle Westerse economieën worden weggevaagd om het beoogde resultaat te bereiken, de geplande duivelse dood van de Westerse beschaving zelf.

Weer een andere valse projectie van Rishi geeft Rusland de schuld voor het bewapenen van de immigratiecrisis om zijn doelen te bereiken.

Deze kleine hersenloze maden in het Westen krijgen altijd de opdracht om de door de globalisten verzonnen vijanden Rusland, China en Iran valselijk de schuld te geven van al hun eigen kwaadaardige misdaden tegen de mensheid. Het is een nooit eindigend gebroken record van non-stop leugens die nooit ophouden te stromen uit deze melige-mond demonen.

Maria Zakharova, woordvoerster van het Russische Ministerie van Buitenlandse Zaken, reageerde op deze litanie van valse beschuldigingen:

Sunak’s leugens zijn zo wanhopig dat je zelfs medelijden met hem zou kunnen hebben. Rusland heeft de gastoevoer geen seconde stopgezet.

Maria herinnerde Sunak eraan dat de oorlogen onder leiding van de VS en het VK in Libië, Afghanistan, Irak en Syrië rechtstreeks hebben geleid tot de duizenden ontheemde oorlogsvluchtelingen die Europa binnenstromen en niets met Rusland te maken hebben. Natuurlijk weten we dat de huidige ongekend ergste migratiecrisis op aarde uitsluitend te danken is aan de globalistische meesters die elk conflict en oorlogsgebied creëren dat verantwoordelijk is voor deze opzettelijk veroorzaakte wereldwijde crisis. Zowel de wijd open grenzen in Europa als in Amerika zijn geen van beide het werk van Rusland.

Wat betreft Rishi Sunak die Rusland de schuld geeft van “nucleaire escalatie,” herinnerde Maria de onnozelaar er opnieuw aan dat het het Westen was dat Zelensky’s herhaalde beschietingen van Europa’s grootste kerncentrale in Zaporozhye NPP groen licht gaf en dat dit het hele Europese continent in gevaar bracht, niet Rusland.

En dat het opnieuw de VS/NAVO-leden waren die Russische energie-importen verboden, niet Moskou.

Maria confronteerde hem met het feit dat Rusland zijn energieleveringen aan Europa stopzette en corrigeerde hem dat het niet Rusland was, maar het criminele collaboratieve verraad van de VS en het VK dat de energieleveringslijn van de vermeende bondgenoot Duitsland met Rusland vernielde en de Nord Stream pijpleidingen saboteerde.

Altijd proberen deze robotachtige, ordervolgende globalistische instrumenten in Europa/VS zichzelf voor te doen als “goeden”, de valse redders van de Westerse democratie en vrijheid, tevergeefs proberend hun suïcidale volgen van het dodelijke beleid van hun meesters te verhullen, dat duidelijk bedoeld is om het hele Westen te vernietigen. Deze marionetten kunnen deze duistere waarheid niet verbergen, hoezeer ze ook liegen.

FEIT: ze verraden allemaal hun eigen volk, hun eigen cultuur en hun eigen land. En meer en meer van de wereld realiseert zich dit flagrante zwart-wit feit. Hun misleiding over wat goed is, is slecht en slecht is goed werkt niet langer.

De Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Polen en de Baltische staten zijn duidelijk de meest agressieve NAVO-leden die “spelen” met het suïcidale idee dat in plaats van Oekraïne te laten vallen, het sturen van NAVO-troepen naar Oekraïne een haalbare, zo niet noodzakelijke optie is. Onlangs hebben Lloyd Austin, de Amerikaanse minister van Defensie, en Hakeem Jeffries, de leider van het Minority House, beiden de waarschijnlijkheid van Amerikaanse soldaten op de grond uitgesproken. De Franse Macron is het meest hardnekkig in dit idee. Deze NAVO-puppets moedigen Kiev publiekelijk aan om de VS-Brits-Franse langereafstandsraketten af te vuren op belangrijke doelen in Rusland. Maar de meest fanatieke van de drie NAVO “big boys” is veruit het Verenigd Koninkrijk, per slot van rekening kan het City of London machtsjuk het gemakkelijkst marionetten in de nabije Britse regering knijpen, zoals haar minister van Defensie Grant Shapps, die op dinsdag 14 mei nadrukkelijk verklaarde:

  Hoop is geen plan

Ik denk helemaal niet dat het aannemelijk is dat Poetin deze oorlog wint. Het is heel, heel belangrijk dat de VS het Britse voorbeeld volgen. Vergeet niet dat we ons geld voor Oekraïne dit jaar net hebben verhoogd tot £3 miljard ($3,78 miljard), ons grootste pakket ooit. [Verwijzend naar Rusland als het nazi-Duitsland van vandaag,] we hebben in Europa al eerder in deze positie verkeerd en dat zullen we gewoon niet nog eens laten gebeuren. Als je een bullebak als Poetin een vinger geeft, neemt hij een kilometer. In dit geval zal hij waarschijnlijk heel wat nemen, niet alleen Oekraïne. Ik weet ook niet zeker of hij het daarbij zal laten.

Hun globalistische script eist van alle oorlogszuchtige maniakken in het Westen dat ze zeggen dat Poetin niet zal stoppen in Oekraïne. Maar gelukkig heeft de overgrote meerderheid van de EU/NAVO-landen met klem verklaard dat ze geen troepen zullen inzetten in Oekraïne. Omdat er geen consensus is onder de NAVO-landen, vertelde de Zweedse minister van Defensie Pal Jonson op dinsdag 14 mei aan de pers:

Er is geen concreet voorstel voor hier en nu. Als er een concreet voorstel komt, kunnen we het opnieuw bekijken.

Als nieuwste NAVO-lid na het doorbreken van zijn lange neutraliteitspolitiek in 2022, heeft Zweden toegezegd 28 miljoen euro (30 miljoen dollar) uit te trekken om de militaire capaciteiten van Kiev te vergroten. Vorige week zei Jonson dat Zweden streeft naar:

De defensie van Oekraïne te versterken op het gebied van drones, mijnopruiming en door de capaciteiten van de Oekraïense marine te versterken.

Eerder deze week zei de Canadese minister van Defensie Bill Blair:

Om het heel duidelijk te stellen: naar mijn mening zijn de omstandigheden nog niet geschikt om Canadese troepen in welke hoedanigheid dan ook in te zetten in Oekraïne, als het gaat om hun gevechtszone.

Met een minderheid van de NAVO-leden die expliciet openstaan voor grondtroepen in Oekraïne, van de sterkere leden, en andere uitgesproken standpunten die de deur openlaten als de NAVO daar op een later tijdstip voor kiest, en met NAVO-oefeningen die nog actief gepland staan tot het einde van deze maand, ligt het vooruitzicht van een NAVO-confrontatie met Rusland over Oekraïne nog steeds op tafel.

Ondertussen heeft een partijdige coalitie van Duitse parlementsleden op een dwaze manier het haarfijne idee geopperd om Polen en Roemenië vrijwillig hun luchtverdedigingssystemen te laten gebruiken om Russische raketten boven het Oekraïense luchtruim neer te schieten. Deze directe escalatie lijkt echter aan kracht te winnen. Voormalig secretaris-generaal van de NAVO Anders Fogh Rasmussen is het er nu mee eens dat Poolse en Roemeense raketafweersystemen worden ingezet om Russische raketten boven Oekraïne te onderscheppen.

In de Bondsdag is men misschien verstandiger, want de voorzitter van de Sociaal-Democratische Partij (SPD), Rolf Mutzenich, is fel gekant tegen zo’n agressieve stap en waarschuwt dat het “spelen met vuur” zou zijn als directe oorlogvoerende partij tegen Moskou. Naarmate Rusland echter domineert op het slagveld terwijl Oekraïne zijn nederlaag nadert, worden de VS/NAVO/Westen wanhopiger en brengen ze deze oorlog op het niveau van het Europese theater van de Derde Wereldoorlog.

Als onderdeel van deze trend naar westerse provocatie vuurde Oekraïne op zondag 12 mei Tochka ballistische raketten uit het Sovjettijdperk af, evenals Adler en RM-70 Vampire (MLRS) meervoudige raketlanceersystemen die een flatgebouw in Rusland in de grensstad Belgorod gedeeltelijk verwoestten, waarbij 15 Russische burgers omkwamen en 20 gewond raakten. Omdat Oekraïne zo overklast is in de strijd tegen Russische soldaten, heeft de regering van Kiev, met groen licht van de VS/NAVO, steeds vaker haar toevlucht genomen tot het rechtstreeks op Rusland afvuren van langeafstandsraketten die door de VS, het VK en Frankrijk worden geleverd. Oekraïne gebruikt nu de langereafstandsraketten van het Westen, zoals de Amerikaanse ATCAM’s, om steeds meer terroristische aanvallen op Russische burgers uit te voeren, dieper in Rusland en op de Krim, en volledig gesteund door de VS/NAVO. Hierdoor schenden de VS/NAVO in wezen zowel het internationale oorlogsrecht als een andere rode lijn van Poetin als directe partij in het conflict. Dit is niets minder dan een duidelijke intentie om de oorlog te versnellen tot een veel groter direct conflict tussen de VS/NAVO en Rusland.

Om een noodzakelijke bufferzone te creëren om de Oekraïense regio Charkov te ontruimen zodat de raketten en drones van Kiev niet langer de kwetsbare Russische grensregio Belgorod kunnen bereiken, heeft Rusland in de vroege ochtenduren van vrijdag 10 mei een grensinvasie in Oekraïne gelanceerd. Het ene Kiev-offensief dat meer dan anderhalf jaar geleden met succes een deel van het door Rusland gecontroleerde gebied rond Charkov terugnam, is nu abrupt in gevaar. Ondanks voldoende tijd om die noordoostelijke regio te versterken, gebaseerd op de recente invasie van het Moskouse leger dat gebruik maakte van zowel het in de lente opgedroogde terrein als het verrassingselement, namen Russische troepen een dozijn dorpen in niet ver van de op één na grootste stad van Oekraïne, Charkov. Oekraïne beweert dat Rusland 30.000 van zijn 50.000 troepen langs die grens heeft ingezet.

  De hel is leeg... Alle Washington duivels zijn hier

In de vroege ochtenduren van vrijdag 10 mei lanceerde Rusland een groot offensief in de richting van Charkov in het noordoosten van Oekraïne, vlakbij de Russische grens. Het Russische leger is door de eerste verdedigingslinie van Oekraïne gebroken. Zelfs CNN geeft eindelijk toe dat Oekraïne op het punt staat verslagen te worden met de kop van maandag 13 mei:

Rusland rukt op over de frontlinies en Oekraïne lijkt niet in staat om het te stoppen. [De openingszin] de veranderende taal die door het Oekraïense leger werd gebruikt in 72 uur van dagelijkse updates vertelt het verhaal: ‘Voortdurende defensieve gevechten. Aanzienlijk verslechterd. Russisch ’tactisch succes’.

Dus, deze pessimistische wending in de oorlogsverslaggeving is eindelijk doorgedrongen tot zowel Oekraïne als de lamlendige mainstream CNN, die terugdeinst voor gederfde inkomsten en gedwongen inkrimping omdat het zoveel kijkers heeft verloren omdat Amerikanen hun flagrante propagandaleugens afwijzen. Maar zelfs met deze sombere krantenkop koos CNN blijkbaar voor zijn eigen “veranderende taal” en bedacht het zich wel twee keer om zo’n neerslachtige, defaitistische krantenkop te publiceren:

De rest van de wereld wil dat de oorlog in Oekraïne verdwijnt. Poetin heeft andere ideeën

Al die rooskleurige, grootse leugens in de westerse media over de overwinning van Oekraïne zijn nu oude geschiedenis. Degenen onder ons die de langere geschiedenis zagen, die teruggaat tot de illegale coup van Victoria Nuland in Kiev in 2014, wisten heel goed dat de nederlaag van Oekraïne onvermijdelijk zou zijn, hoewel ik, toegegeven, al enige tijd geleden verwachtte dat deze oorlog voorbij zou zijn.

Nadat het schoothondje van de Londense City, Boris Johnson, eind maart 2022 naar Kiev werd gestuurd om het bijna overeengekomen staakt-het-vuren te saboteren, nog maar een maand na aanvang van het conflict, heeft Poetin gekozen voor een meer geleidelijke koers van oorlogsvoering, waarbij hij Rusland’s uitputtingsslag levert en er nauwkeurig op rekent dat de oorlogsmoeheid van de VS en het Westen intreedt. Oekraïne mag nooit lid worden van de NAVO als neutrale bufferzonelatie en buurland van Rusland.

Kirill Budanov, het hoofd van de Oekraïense militaire inlichtingendienst, beschreef dit deze week in een interview met de New York Times:

De situatie is op het randje. Elk uur is de situatie kritiek.

Budanov verklaarde dat het Russische militaire offensief Kiev onder druk zet om reserves in te zetten om de opmars naar Charkov te vertragen en waarschuwde dat Rusland binnen enkele dagen een tweede campagne wil lanceren in de richting van de regio Sumy, 150 km ten noordwesten van Charkov. De Oekraïense bevelhebber Denis Jaroslavsky zinspeelde op social media op de kritiek dat Kiev dit grensgebied niet voldoende had versterkt:

De eerste linie van versterkingen en mijnen bestond gewoon niet. We kwamen tot de conclusie dat dit ofwel opzettelijke diefstal of opzettelijke sabotage was.

De timing van dit Russische lenteoffensief maakt duidelijk gebruik van het Amerikaanse hulppakket van 61 miljard dollar dat nog niet op het slagveld is verschenen, inclusief de F-16’s die Denemarken binnen enkele weken aan Oekraïne wil leveren.

De pure fantasie van Antony Blinken tijdens zijn onaangekondigde bezoek aan Kiev op dinsdag 14 mei verzekerde Zelensky ervan dat de Amerikaanse wapens “die onderweg zijn echt een verschil zullen maken.”

Later die avond nam Blinken de CSPAN-ploeg mee naar een plaatselijke bar in Kiev. Op een video van deze pretentieuze dwaas is te zien hoe Blinken gitaar speelt en “Rocking in the Free World” zingt, waarmee hij meteen de vergelijking oproept met Nero die viool speelt terwijl Rome in brand staat. Deze pompeuze grootspreker is een schande, omdat hij weet dat de 61 miljard dollar van de belastingbetalers weggegooid zal worden als de zoveelste schandalige klucht waarvan Blinken weet dat ze de uitkomst van de oorlog nooit zal veranderen. Iedereen met een beetje hersens weet dat op dit moment.

Maar volgens de dictaten van de globalisten moeten al deze DC-verliezers tot het bittere einde doorgaan.

De onwil van het Westen om deze keiharde realiteit onder ogen te zien, laat alleen maar zien hoezeer deze oorlogsdemonen zich niets aantrekken van het lot van Oekraïne als natie of van zijn bevolking, en dat er nog duizenden Oekraïners onnodig zullen sterven zonder goede reden.

Het lot van Oekraïne was bezegeld vanaf het allereerste begin van de illegale Amerikaanse staatsgreep van 2014 met zijn voornemen om neonazi’s te bewapenen en te trainen als het grootste leger van Europa onder de valse belofte van toetreding tot de NAVO. En het lot van Kiev werd dubbel bezegeld toen in februari 2022 de Russische speciale militaire operatie van start ging om Oekraïne te denazificeren en te demilitariseren.

  Dinsdag 11 oktober - Opnieuw! Rusland bestookt Oekraïne met meer raketten

In een andere symbolisch belangrijke frontlinie actie deze week, kondigde het Russische Ministerie van Defensie op woensdag 15 mei aan dat het enige grondgebied dat Kievs troepen hadden gewonnen tijdens hun lang gehypte, mislukte lente tegenoffensief vorig jaar, zojuist verloren was gegaan. Het dorp Rabotino in de regio Zaporozhye werd woensdag heroverd door het Russische leger. De hoofdstad van de regio, Melitopol, ligt 75 km ten noordoosten van Rabotino. Samen met Kherson, Lugansk en Donetsk is Zaporozhye een van de vier regio’s die in een referendum stemden voor annexatie door Rusland in de herfst van 2022. De troepen van Moskou boeken stevige vooruitgang om de laatste van de ooit zwaar verschanste Oekraïense troepen volledig te verwijderen uit wat nu Rusland is.

Ander belangrijk nieuws is dat Poetin, die aan zijn vijfde termijn als president van de Russische Federatie begint, zijn nu aftredende minister van Defensie Sergei Shoigu na 12 jaar in zijn functie heeft gepromoveerd tot minister van Nationale Veiligheid. Natuurlijk beschouwde het Westen deze verandering eerder als een degradatie of een zijwaartse beweging dan als Shoigu’s beloning voor zijn uitstekende prestaties bij het moderniseren en versterken van de Russische strijdkrachten, die misschien wel de beste ter wereld zijn.

De vervanger van Shoigu is een oude naaste adviseur van Poetin en een belangrijke Russische econoom die de opgang van Moskou orkestreerde door de economische sancties van het Westen te overwinnen. Dit bleek een hausse te zijn voor de Russische onafhankelijkheid en welvaart, terwijl het het begin was van het suïcidale einde voor de Amerikaanse en Westerse beschaving, wat resulteerde in de dood van de unipolaire hegemon van de VS en het ontstaan van een aangemoedigde multipolaire wereld. Het zou hoe dan ook zijn gebeurd, maar de elites hebben het met geweld versneld om opzettelijk de Westerse prominentie te vernietigen, en in het bijzonder haar grote blanke christelijke middenklasse als het grootste obstakel dat de elites zagen voor een wereldwijde totalitaire regeringstirannie en CBDC smart cities neo-feodale slavernij. In hoeverre Rusland en China als de multipolaire leiders door de elites gecontroleerde oppositiespelers zijn, valt nog te bezien.

Aan de vooravond van zijn reis naar zijn strategische bondgenoot China op donderdag en vrijdag had Poetin het volgende te zeggen:

De aarde is de wieg van de mensheid, ons gemeenschappelijk huis, en we zijn allemaal gelijk als haar bewoners. Ik ben ervan overtuigd dat deze visie wordt gedeeld door de meeste mensen op deze planeet. De door de VS geleide westerse elites weigeren de beschavings- en culturele diversiteit te respecteren en verwerpen eeuwenoude traditionele waarden, en hebben zich het recht toegeëigend om andere naties te vertellen met wie ze wel of niet vrienden mogen maken en mogen samenwerken. Ze proberen hun eigen welzijn te verzekeren ten koste van andere staten, net als vroeger, en nemen daarvoor hun toevlucht tot neokoloniale methoden.

Het Westen kan de nauwe militaire, politieke en economische alliantie tussen Rusland en China nauwelijks tolereren. Peking bood vorig jaar aan om via onderhandelingen vrede tussen Rusland en Oekraïne tot stand te brengen, maar dit werd door de VS resoluut van de hand gewezen. Poetin zegt dat noch Oekraïne noch zijn westerse helpers [en hun marionettenmeesters] er klaar voor zijn:

Een gelijkwaardige, eerlijke en open dialoog gebaseerd op wederzijds respect en rekening houden met elkaars belangen. Gezien de wereldwijde turbulentie en economische problemen in het Westen bewijzen dergelijke resultaten eens te meer de strategische wijsheid van onze soevereine koers en het nastreven van nationale belangen.

Of Vladimir Poetin is de soepelste, slimste speler op de planeet van het schaakbord, of hij biedt echt een meer voorzichtige, betere manier voor de wereldgemeenschap van naties om vriendschappelijk verder te gaan, in plaats van hoe de plunderende, destructieve VS/West als globalistische pionnen alles zo hebben verknald.

Ondertussen overleefde de Slowaakse premier Robert Fico op woensdag 15 mei blijkbaar een moordaanslag, waardoor hij een spoedoperatie moest ondergaan. Hij is slechts een van de twee EU-leiders die niet tegen Poetin zijn. Als populistisch leider is hij antiglobalist, is hij tegen het financieren van Oekraïne, tegen de pandemieovereenkomst van de WHO en tegen het nieuwe migratiebeleid van de EU. Met andere woorden, een van de belangrijkste leiders voor het gezonde verstand werd bijna vermoord. Hopelijk herstelt Robert Fico volledig van zijn verwonding en helpt hij het gezonde verstand te overwinnen van de heersende waanzin die deze onrustige wereld overneemt.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

De oorlog in Oekraïne markeert het einde van het Amerikaanse Imperium – “Wat overblijft is een dampende hoop schulden in dollars”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelIsraël vervalt in barbaarsheid
Volgend artikelWe worden gewaarschuwd dat nanobots “tegen 2030” door ons lichaam zullen stromen en gebruikt zullen worden om onze hersenen met het internet te verbinden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Ze kunnen promoten wat ze willen… de vraag is of er mensen gaan gehoorzamen. De mensen die nu nog steeds een booster halen, de covidianen, die mogen lekker gaan deugen op het slagveld, de rest gaat weigeren. Mooi leger heb je dan, ruimt wel lekker op. De trouwe covidianen kunnen in de gehaktmolen, dan kunnen we met de wakkere overblijvers de satanisten gaan onttronen en een leukere wereld creëren. De satanisten en hun slaven ruimen zichzelf op, ze plegen zelfmoord en ze zijn zo dom dat ze het niet eens doorhebben. Ze denken dat ze ons vernietigen, terwijl ze hun eigen loyale volgers opruimen en daarna blijven zitten met de wakkeren.

  Daarom zijn ze ons massaal aan het vermoorden, omdat ze te dom zijn.

  • Wij zouden tegen alle oorlogsgeweld, massavernietiging, barbarij en kannibalisme moeten zijn. NU! Vliegen eenmaal raketten en bommen in ’t rond, dan is het TE LAAT. Dan helpt ook verbale dapperheid boven het toetsenbord niet, want dan kruipen we van schrik en angst met z’n allen door het kleinste muizengat om te overleven.

   Oorlog kent geen onderscheid tussen deugers en ondeugers, alleen tussen moordenaars en slachtoffers. Elke afgevuurde kogel is anoniem en een blamage voor onze ‘beschaving’.

 2. “Westerse leugenaars promoten agressief WOIII in Europa”

  The gallows are waiting…!

  De Russen verplaatsten 52 lanceerinrichtingen met 104 Iskander-raketten om Charkov te bombarderen! – Video
  Zelensky’s troepen proberen het Russische offensief in bedwang te houden

  Massale aanvallen met Iskander-M ballistische raketten werden door Russische troepen gelanceerd tegen Oekraïense militaire doelen, waarbij verschillende doelen met een hoge strategische waarde werden vernietigd.
  Een paar dagen geleden meldden Oekraïense media een toename van een groot aantal Iskander-systemen langs de gehele frontlinie. Volgens schattingen van de geheime diensten van Kiev hadden de Russen 52 lanceerinrichtingen met 104 raketten aan boord.

  Dankzij de Iskander-raket kunnen Russische troepen nu snel doelen aan de andere kant van de contactlijn aanvallen.

  Bij de eerste aanval raakte de Iskander-ballistische raket het hoofdkwartier van het 302e Oekraïense luchtafweerregiment nabij het dorp Staraya Vodolaga.

  Bij de aanval kwamen 35 officieren van de Oekraïense strijdkrachten en 20 soldaten om het leven.

  Tegelijkertijd werden een commandostation en een munitiedepot vernietigd.

  Volgens sommige rapporten was het Oekraïense Commando van daaruit zijn strijdkrachten aan het voorbereiden en coördineren voor de reactie op de aanval van de Russische strijdkrachten in de regio Charkov.

  Tegelijkertijd lanceerden de Russische strijdkrachten een ballistische Iskander-M-aanval op het vliegveld Manvelovka in het Sinelnikovsky-district van Dnepropetrovsk, 75 kilometer van de frontlinie van de oorlog.
  Een Russische verkenningsdrone heeft het doelwit opgemerkt en de coördinaten doorgegeven. UMPK-clusterluchtbommen zouden het moeilijk hebben om daar te komen, omdat ze geen groot bereik hebben omdat ze tegen de wind in richting het doel zijn, dus besloten de Russen het te raken met Iskander-M.

  Als gevolg hiervan werden één Mi-8-helikopter, drie Mi-24-helikopters en tankers vernietigd, terwijl ongeveer 15 militairen omkwamen.

  De helikopters worden brandend op de grond gezien. Nog minstens één Mi-24-helikopter van de Oekraïense strijdkrachten raakte beschadigd.

  In maart vernietigde een nieuwe raketaanval een paar Mi-17V-5’s nabij Novopavlovka in de regio Dnepropetrovsk. >>>

  https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/enoples-sygkroyseis/oi-rosoi-meteferan-104-ektokseytes-vallistikon-pyraylon-iskander-gia-na-vomvardizosoun-to-xarkovo-vinteo/

 3. “Als je je vijanden niet vernietigt, komt dat omdat je bent overwonnen en geassimileerd, je hebt niet eens een idee wie je vijanden zijn. Je bent gehersenspoeld om te geloven dat je je eigen vijand bent, en je bent tegen jezelf gekeerd. De vijand lacht je uit terwijl je jezelf aan stukken scheurt. Dat is de meest effectieve oorlogvoering die een vijand op zijn vijanden kan lanceren: ze in verwarring brengen.”

  – Bangambiki Habyarimana

  • Tijdens de zogezegde bevrijding van Europa op het einde van WWII juichten de bevolking de geallieerde troepen toe, maar ze wisten waarschijnlijk niet dat ze een nieuwe bezetter toe juichten

 4. Dit is te absurd voor woorden.
  Putin, Moskou, of heel Rusland en hun bondgenoten, hebben überhaupt geen enkele behoefte om een oorlog met het kapitalistische westen te moeten voeren.
  Allereerst omdat zij van alles zijn voorzien en afhankelijk van elk ander land met gemak oud en gelukkig worden.
  Ten tweede is de Russische staatsburger van een heel hoger intellectueel niveau als dat van de doorsnee corrupte, lafhartige en achterlijke satanistische pedoelite en pathologische leugenaars en gewetenloze schurken en geboren misdadigers wat de doorsnee gehersenspoelde westerling is.
  Het westen wil dit wel.
  Zij willen dat de satanistische pedo elite en de cabal aan de macht komt van een wereldwijde coupe de etat om het mensenras voor eens en voor altijd te knechten en hun ‘freedom of speech, of welke andere ‘rechten’ wij wel niet verworven zouden hebben en onaantastbaar waren, maar dat de Cabal de vrije mens tot lijfeigenen wil maken, en omdat Rusland daar niet intrapt!
  Rusland onder Putin, die goede man, en vrede zij met hem, wil graag vrij, gelukkig in het leven en onafhankelijk zijn.
  Net als Trump wil.
  De satanistische pedo elite wil van de wereld een concentratiekamp maken.
  Zelfs Jesus en God worden door deze duivelse geheime organisatie niet gespaard!
  Dit moeten wij niet willen!
  De overheid moet naar ons luisteren, en niet andersom!
  Wij zijn de baas, het volk!
  Niet die geboren misdadigers en gewetenloze schurken, pathologiache leugenaars en satanaanbiddende kindermoordenaars!
  Nu niet!
  Dan niet!
  Nooit niet!
  Never nooit niet!
  Die hele samenzwering van de cabal, met de W.E.F., de Illuminati, etc etc etc in de hoofdrol, moet wereldwijd tot terroristische organisatie gemerkt worden, en bij wet verboden worden!
  Ook die leugen van zogenaamde inclusiviteit en gelijkheid is niks anders dan een middel om ons volledig afhankelijk, wilsloos, en volgzaam aan de cabal te maken.
  Op het moment dat zij de macht hebben gaat hun duivelse machine op hoogtoeren draaien en de vrije mens laten merken wie er hier de grote baas en en wat wij voor hun betekenen, door ons meteen een genetisch manipulerende spuit tow te dienen dat onze voortplanting stop zet, en ons tot hermafrodiet omvormt, tevens zullen we dan meteen ongedierte moeten eten.
  En als we geluk hebben worden we afgemaakt in de gaskamers en hoeven we niet meer mee te maken wat voor goodeloos oord deze moorddadige satanistiache bedevaartsoord wordt woor de goddeloze galactiache wezens.
  En bid maar om God te smeken om je niet meer te laten reincarneren, want dat is ondraaglijk leed vanaf dag 1.

 5. Ik zal er alles aan doen dat mijn kinderen en kleinkinderen dienst weigeren.

  Ik heb een hele hoge sterke notenboom daar kunnen die lui hangen totdat de kraaien ze kaal gevreten hebben.

 6. Correctie: “afhankelijk van elk ander land… moest zijn: ONafhankeijk van elk ander land uiteraard”. Mijn excuses daarvoor.
  Maar hopelijk begrijpen jullie mijn waarschuwende boodschap.
  Ik ben zelf in kontakt met buitenaardse wezens, en weet waarover ik spreek. Ik weet ook dat sommige overheden ufos hebben, waaronder America en een Oosters land, maar ook Rusland, vermoed ik, omdat ik mijnheer Putin heb ontmoet tijdens een astrale reis die door die goede meneer was georganiseerd. Je kunt met grote zekerheid stellen dat mijnheer Putin een heel erg machtige man is.
  Maar hij is alles behalve kwaadaardig.
  Putin dient de goede zaak.
  Hij staat aan de kant van de bevolking, en hij zou alles doen om zijn land te redden van de gekrontrolleerde en georganiseerde coupe de etat van de Cabal.
  Het zou zomaar kunnen dat hij, en dat weet ik helaas niet want heb hem maar heel even ontmoet omdat hij erg gehaast was toen en meer zaken aan zijn hoofd had dat grotere prioriteit had dan mij te woord staan, aansluiting heeft weten te realiseren bij de Galactische Federatie van vrije werelden en het licht.
  Als dit zo is, zou de hele wereld op het nippertje toch nog geredt kunnen worden van de onvermijdelijke geplande ondergang van onze huidige vrije samenleving en wereld.
  Hurah!

 7. Hahaha ik las vandaag dat de NATO niet wist dat Rusland aan de winnende hand was 😀😃🙂🙃😊.
  Als dat waar is verklaart dat precies waarom ze nog nooit een oorlog gewonnen hebben.
  Dan censuren ze ook voor zichzelf het nieuws wat wij allen lezen .

  Ze willen nu ook de reserves van de NATO landen naar Oekraïne sturen. Putin wrijft al in zijn handen.
  Tegen de tijd dat putin klaar is met Oekraïne hebben NATO landen geen reserves meer. Wat voor stel ezels zitten daar.

 8. De meesze collega’s praten het westerse narratief na : ik ben tegen Poetin, ik moet Poetin niet…dat soort frases…om er in een adem achteraan te zeggen, “ik weet niet alles”.
  Dat blijkt wel als je iets door vraagt.
  En het vervelende is dat er slimme, leuke collega’s tussen zitten. Echter zo gehersenspoeld als je maar kunt zijn.
  Die zouden Sunaks woorden begeleiden met een instemmend ja knikken.
  Tja…laten we maar afwachten denk ik dan maar. Hoewel het soms moeilijk is om niet “domme ezel” te zeggen.

 9. Ik geniet van sprekers als George Galloway uit de VK, Rania Khalek een Amerikaans-Libische jornalist als ik het goed heb, een Pepe Escobar de Braziliaan, Abby Martin uit de VS, soms praten zij zelfs met elkaar en dan is het feest en harde woorden + humor daarin verwerkt, in ons eigen landje heb je Karel van Wolferen, Pieter Stuurman, Kees van der Pijl, Ab Gietelink, Ewout Engelen of een Peter Baars die alles kunnen duiden, zo blij dat deze vrije mensen over heel onze aardkloot nu zich vrij uiten, geniet van jullie wat langere weekeinde, groet van mij!!!

 10. Hebben jullie het nòg niet door? Het is allemaal show, om de mensen wakker te maken. De ontiegelijk onnadenkenden die nog steeds geloven wat de regering zegt. Klaus Schwab is dood in Gitmo. Nergens kunnen lezen in de censuurwereld van de MSM. Er is al veel meer gebeurd. Maak je niet druk, het gaat gestaag maar wel vooruit. Fossiele brandstof bestaat niet, wordt door de aarde zelf aangemaakt maar ook dat mag niet bekend worden. En zoveel meer is gaande. Wake up!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in