De militaire actie van Rusland in Oekraïne is bedoeld om een einde te maken aan de door de VS gedomineerde wereldorde, aldus de Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergej Lavrov. Lavrov betoogt dat Washington naar suprematie heeft gestreefd door ad hoc regels op te leggen en het internationaal recht te schenden.

RT rapporteert:

Hij verwees naar de pogingen van Amerika om zijn eigen zogenaamde “op regels gebaseerde internationale orde” op te leggen, die op hevig verzet van Moskou en China zijn gestuit.

“Onze speciale militaire operatie is bedoeld om een einde te maken aan de ongegeneerde expansie [van de NAVO] en de ongegeneerde drang naar volledige overheersing door de VS en zijn westerse onderdanen op het wereldtoneel,” vertelde Lavrov aan de nieuwszender Rossiya 24.

“Deze overheersing is gebouwd op grove schendingen van het internationale recht en op grond van een aantal regels, die zij nu zo hard hypen en die zij van geval tot geval verzinnen,” voegde hij eraan toe.

Rusland behoort tot de naties die zich niet aan de wil van Washington zullen onderwerpen, voegde de Russische diplomaat eraan toe. Het zal alleen deel uitmaken van een internationale gemeenschap van gelijken en zal niet toestaan dat de westerse naties zijn legitieme veiligheidsbelangen negeren, zei Lavrov.

Lavrov verweet de chef van het buitenlands beleid van de EU, Josep Borrell, dat hij meer gevechten in Oekraïne lijkt aan te moedigen. De topdiplomaat van het blok zei dat het conflict “op het slagveld zal worden gewonnen” toen hij afgelopen zaterdag meer militaire hulp aan Kiev aankondigde. Lavrov noemde de verklaring “schandalig”.

  De hel is leeg... Alle Washington duivels zijn hier

“Wanneer een diplomatieke chef … zegt dat een bepaald conflict alleen door militaire actie kan worden opgelost … Wel, dan moet het iets persoonlijks zijn. Hij heeft zich ofwel vergist, ofwel zonder na te denken gesproken, en een verklaring afgelegd die niemand hem gevraagd heeft af te leggen. Maar het is een schandalige opmerking,” voegde Lavrov eraan toe.

De rol van de EU is tijdens de veiligheidscrisis in Oekraïne verschoven, meent de minister. Voorheen trad zij niet op als een militaire organisatie “die collectief vecht tegen een verzonnen dreiging.” Lavrov zei dat de verandering het resultaat was van de druk die Washington op de leden van het blok heeft uitgeoefend, waardoor het dichter bij de NAVO is komen te staan.

Van zijn kant wil Rusland met Oekraïne over vrede onderhandelen, voegde Lavrov eraan toe.

Moskou viel zijn buurland eind februari aan, nadat Oekraïne de voorwaarden van de in 2014 ondertekende akkoorden van Minsk niet had uitgevoerd, en Rusland uiteindelijk de Donbass-republieken in Donetsk en Lugansk had erkend. De door Duitse en Franse bemiddeling tot stand gekomen protocollen waren bedoeld om de status van die regio’s binnen de Oekraïense staat te regulariseren.

Via Newspunch.com.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Dankzij de oorlog van Poetin in Oekraïne: De race om de “Grote Reset” is begonnenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe Aarde heeft maar een voedselvoorraad van 3 maanden – Als de productie stopt, heeft de mensheid “binnen 90 dagen” niets te eten
Volgend artikelHet uiteindelijke doel van het WEF is het leven op Aarde te controleren en te veranderen door mensen te hacken en de vrije wil weg te nemen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. De wapens die ze hebben, einde oefening

  De afgelopen jaren zijn er overal ter wereld mensen geweest die een spectaculair uitziende driehoekig object hebben zien vliegen.

  Dit werd vaak geassocieerd met het geheime anti zwaartekracht toestel, de TR-3B, en terecht, want nu is door UFO onderzoekers de patentaanvraag van deze machine ontdekt.

  Talloze meldingen zijn er de afgelopen jaren geweest van mensen die vreemde driehoekige objecten in de lucht hebben zien hangen of vliegen en die zich afvroegen of ze hier te maken hadden met een buitenaardse UFO.

  Tot op de dag van vandaag gaan de meldingen door, zoals die van een maand geleden boven Exmouth in het Engelse graafschap East Devon.

  Een Engelse buschauffeur neemt rond kwart voor tien ’s avonds even pauze en kijkt naar de lucht, waar hij iets vreemds ontdekt. En dat waren drie lichten in een driehoeksformatie die stil leken te hangen en als het ware om de eigen as ronddraaiden.

  Hieronder volgt de opname die de man maakte en vooral zijn commentaar is heel interessant en toont aan hoezeer mensen onder de indruk zijn wanneer ze zoiets meemaken.

  In een eerder artikel schreven wij het volgende over dit toestel:

  Hebben we hier te maken met een buitenaards of een experimenteel toestel van de Amerikaanse luchtmacht, zoals de TR3B?

  win 3
  Officiëel is er uiteraard weinig te weten te komen over dit toestel, maar op de website WijWordenWakker vonden wij de volgende uitleg:

  Veel mensen verwarren dit vliegend object met een UFO, terwijl het dat niet is, wel zit er UFO technologie in verwerkt. Van de TR-3B wordt algemeen aangenomen dat het een product is van het “Aurora” zwart-project. Volgens verschillende bronnen is dit de top van de geheime projecten. Dit geheime project van de V.S. kost $ 3 miljard per object en onlangs zijn er 3 TR-3B Astra’s aan Israel verkocht.

  win 3
  De TR-3B is een nucleair aangedreven vliegende driehoek, in staat tot fenomenale snelheden. Het toestel kan door reactieve elektrische stimulatie van kleur en van uiterlijk veranderen en een andere vorm aannemen of onzichtbaar worden voor het menselijk oog. De TR-3B Astra bevat een plasmaveld versneller annex magnetisch veld verstoorder (‘disruptor’) , waardoor de massa van het toestel incl. inzittenden met 90% verkleind zou kunnen worden, zodat de zwaartekracht nauwelijks invloed heeft op de prestaties van het toestel.

  Mede hierdoor zou de snelheid boven Mach 50 uit komen, ter vergelijking: de meeste gevechtsvliegtuigen hebben Mach 2. (Mach 1 is gelijk aan de snelheid van het geluid). Daarnaast zou de Astra uitgerust zijn met een deeltjesversneller/pulselasers, ‘scalaire’ wapens (waardoor de vijand zo verward wordt, dat men vrijwillig de wapens neerlegt) en tevens 40 neutronenbommen.

  Maar, nu wordt het echt interessant, want de afgelopen dagen is er via een aantal UFO onderzoekers een patentregistratie naar voren gekomen uit 2004, wat in feite precies dit TR-3B anti zwaartekracht toestel beschrijft.

  De samenvatting van de Amerikaanse patentaanvraag US 20060145019 A1 luidt als volgt:

  A spacecraft having a triangular hull with vertical electrostatic line charges on each corner that produce a horizontal electric field parallel to the sides of the hull. This field, interacting with a plane wave emitted by antennas on the side of the hull, generates a force per volume combining both lift and propulsion.

  Wie de hele aanvraag wil bekijken, kan dat hier doen. Het begint al vrij snel heel technisch te worden, maar wat hier wordt beschreven is een ruimtevaartuig zoals de TR-3B.

  De aanvraag staat op naam van John St. Clair, op wiens naam nog talloze patenten zijn aangevraagd. Wie of wat John St. Clair is, is niet duidelijk, waarschijnlijk een pseudoniem voor het militair-industrieel complex.

  https://youtu.be/C_MIKLKRTrg

  https://youtu.be/wEp_nb58NBQ

   • EN beter, EN meer.
    Ook een raket met humor; als die radar van anti raket systeem “voelt, verandert die van koers en blijft netjes buiten bereik van die radar

  • Super interessant verhaal plus vids weer Edwin. Ik heb destijds de blackbird nog kunnen bekijken in NYC. Wat opvalt is dat die vliegtuigjes doorontwikkeling zijn op bestaande technologie. Maar het primitieve gelazer houdt niet op. De mens is nog steeds zo barbaars en stupide als maar kan, en ontwikkelt zich niet op spiritueel nivo. Maar mss kan hij dat ook niet, en kan hij alleen maar oorlog voeren en medemensen belagen. Helaas. Ongelooflijk, trouwens, dat men nog niet zo lang geleden nog op vliegende tapijtjes rondvloog… en moet je nu zien.

  • Nee dan jij dan.met stukjes quasi theologische Wikipedia wijsheid.
   Dat van die vliegtuigen is ook al jaren bekent, dus ik zou maar een beetje dimmen.
   Weer zo’n nitwit die denkt dat ie het allemaal beter weet en dan ook andere naar beneden halen.
   Wie denk je wel niet wie je bent?

 2. Dit is geen reactie op het ufo verhaal
  Waar het om gaat is de invloed van de USA / Kabal WEF op de westeuropese staten.
  Al bijna 80 jaar worden wij bewust geindoctrineerd en gebruikt via de NAVO en VN om precies te doen wat de USA wil
  Als de USA verklaard dat Rusland een boevenstaat is, is West Europa verplicht dat ook te doen.
  Het hele EU gebeuren is een opzet die uit de koker van de USA/VN komt.
  Onze democratie is verrot tot op de bodem net zoals in de USA.
  De grote banken/WEF maken de dienst uit.
  NEXIT uit alle internationale organisaties is een mogelijkheid maar daar is Nederland nog niet aan toe.
  Dus is een vorm van een volksopstand – op grote schaal – één van de weinige mogelijkheden, ook al betekend dat, er gaan slachtoffers vallen.

 3. Die Russische dreiging valt wel mee als je het afzet tegen Amerika. Qua defensiebudget geeft Amerika meer dan 700 miljard uit en Rusland slechts 65-70 miljard.

 4. In NL begon de USA macht pas goed, toen Bernard werd omgekocht; daarvoor kochten we Engelse jagers, dat was toen afgelopen.
  Dit terwijl we Fokker hadden….

  maar hoog tijd dat de macht van USA gebroken wordt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in