Klaus Schwab, oprichter en uitvoerend voorzitter van het Wereld Economisch Forum (WEF), is de verpersoonlijking van De Grote Reset – waarvan het uiteindelijke doel is het democratische proces af te schaffen en alle eigendom en controle in handen te geven van de deep state – en de technocratische elite die deze controleert, schrijft Dr. Mercola.

In de video aan het eind van dit artikel schetst de komiek JP Sears de voornaamste redenen waarom Schwab daardoor gemakkelijk tot de gevaarlijkste mensen ter wereld behoort – en aantoonbaar de gevaarlijkste is. Een van de “nieuwe normale” dictaten van The Great Reset is dat u niets zult bezitten en gelukkig zult zijn. Dit maakt deel uit van de 2030-agenda van het WEF, en er is al een plan om het te verwezenlijken.

Schwab is ook auteur van het boek, “COVID-19: The Great Reset,” dat op 9 juli 2020 is verschenen. “Vraag je je af hoe hij het zo snel geschreven en gepubliceerd heeft gekregen?” zegt Sears. “Het is bijna alsof hij het heeft voorgeschreven voordat hij met de pandemie begon. Ik bedoel, voordat de pandemie begon.”

Acute crisis versterkt de macht van de overheid

Het WEF werkt via angstzaaierij – over ziekten en milieurampen, om te beginnen. Wanneer de bevolking door angst beheerst wordt, juicht zij autoritaire “beschermingen” toe, zoals meer bewaking en digitale identiteitssystemen, die onder het mom van veiligheid ingevoerd worden, maar die uiteindelijk de persoonlijke autonomie en vrijheid wegnemen.

Schwab schreef zelfs:

“Een van de grootste lessen van de afgelopen vijf eeuwen in Europa en Amerika is deze: acute crisis draagt bij tot het versterken van de macht van de staat. Dat is altijd zo geweest, en er is geen reden waarom het met de COVID-19 pandemie anders zou zijn.” Vergeet niet dat niemand Schwab in een regeringspost gekozen heeft, maar hij zit toch achter de schermen aan de touwtjes te trekken.

Het WEF doet zich voor als een wereldorganisatie die zich inzet om de toestand in de wereld te verbeteren, maar de meesten zouden versteld staan als zij wisten wie er achter zit. Zoals Sears het formuleert:

“U zult wel opgewonden zijn te horen dat in de rij sprekers van het World Economic Forum op hun jaarlijkse bijeenkomst van elites in Davos ook welwillende humanitariërs zaten als Xi Jinping, de leider van de Chinese Communistische Partij, die momenteel genocide pleegt, en Tony Fauci, die aantoonbaar betrokken is bij misdaden tegen de mensheid, en Bill Gates, die aantoonbaar betrokken is bij misdaden tegen de mensheid, en de Australische premier Scott Morrison, die aantoonbaar momenteel betrokken is bij misdaden tegen de mensheid. Wat een geweldige opstelling!”

Toegewijd aan het herontwerpen van het leven zelf

Het doel van het WEF is niet alleen om het leven op aarde te beheersen, maar om het fundamenteel te veranderen. De topadviseur van Schwab, transhumanist Dr. Yuval Noah Harari, geeft openlijk toe dat gegevens de menselijke elites in staat zouden kunnen stellen om meer te doen dan “alleen maar digitale dictaturen te bouwen.”

“Door organismen te hacken,” zei Harari, “kunnen elites de macht krijgen om de toekomst van het leven zelf te herontwerpen. Want als je eenmaal iets kunt hacken, kun je het meestal ook manipuleren.” Binnenkort, zegt hij, zullen sommige bedrijven en regeringen in staat zijn om “systematisch alle mensen te hacken.” En als zij erin slagen het leven te hacken, beschrijft hij dat als de “grootste revolutie in de biologie sinds het begin van het leven 4 miljard jaar geleden.” Volgens Harari:

  Poetin maakt duidelijk dat globalistische terrorist Klaus Schwab zijn dagen geteld zijn

“Gedurende 4 miljard jaar is er niets fundamenteels veranderd. De wetenschap vervangt evolutie door natuurlijke selectie door evolutie door intelligent ontwerp. Niet het intelligente ontwerp van een of andere god boven de wolken, maar ons intelligente ontwerp, en het intelligente ontwerp van onze wolken – de IBM wolk, de Microsoft wolk – dat zijn de nieuwe drijvende krachten van de evolutie.”

Als het menselijk leven eenmaal gehackt is, zullen de hackers de controle over het leven zelf behouden – een proces dat door de pandemie versneld is. Harari zei immers: “Er wordt vaak gezegd dat je een goede crisis nooit verloren moet laten gaan.”

Surveillance is een essentieel onderdeel van het plan voor wereldwijde totalitaire controle, en Harari zegt dat de mensen over 100 jaar zullen kunnen terugkijken en de COVID-19 pandemie zullen kunnen aanwijzen als het moment waarop een nieuw regime in surveillance de overhand kreeg – “vooral surveillance onder de huid.”

WEF is actief bezig “jonge leiders” te indoctrineren

Het WEF onderhoudt een “Young Global Leaders”-programma, een vijfjarige indoctrinatie in hun beginselen. Het doel ervan is wereldleiders te creëren die geen verantwoording verschuldigd zijn aan hun volk, maar aan hun bazen bij het WEF. Onder de afgestudeerden van het programma bevinden zich wereldleiders die “verdacht veel op één lijn zitten” met de Grote Reset van het WEF, zoals:

 • Justin Trudeau, eerste minister van Canada
 • Emmanuel Macron, president van Frankrijk
 • Mark Zuckerberg, medeoprichter en CEO van Facebook

Sponsors van WEF’s Young Global Leaders Program zijn onder andere de Bill & Melinda Gates Foundation en Google – “Ik vraag me af waarom Google informatie zo censureert en vormt dat ze precies het verhaal van het World Economic Forum ondersteunt?” vraagt Sears zich af. Intussen voorspelt het WEF een wereldwijde cyberaanval, die volgens Schwab “de stroomvoorziening, het vervoer, de ziekenhuisdiensten, onze hele samenleving volledig tot stilstand zou kunnen brengen.”

WEF heeft vervolgens een simulatie van de cyberaanval uitgevoerd, die meer weg lijkt te hebben van een uitgebreide planningssessie, vergelijkbaar met Event 201 – de pandemische paraatheidssimulatie van WEF voor een “nieuw coronavirus”, die in oktober 2019 heeft plaatsgevonden.

Hoe zullen de mensen “niets bezitten en gelukkig zijn”?

Als het WEF en Schwab hun plan voor wereldheerschappij willen doorzetten, moeten zij de mensen meekrijgen in het idee dat zij hun eigendom moeten afstaan aan een eliteklasse. Maar hoe? Haal BlackRock erbij, een beleggingsmaatschappij die $9 biljoen onder beheer heeft – een hoger BBP dan elk land op aarde behalve de VS en China, zegt Sears.

BlackRock heeft meer macht dan de meeste regeringen op aarde, en het controleert ook de Federal Reserve, Wall Street megabanken zoals Goldman Sachs en de Grote Reset van het WEF, volgens F. William Engdahl, een strategisch risico-adviseur en docent die een graad in de politiek heeft van Princeton University.

Dus, wat is het verband met het Wereld Economisch Forum? Blackrock oprichter en CEO Larry Fink is een WEF bestuurslid. Sears stelt de vraag: “Heulen het Wereld Economisch Forum en Blackrock met het corporatisme, waarbij een ongekozen bedrijfselite top down aan de bevolking dicteert?”

  Verkiezingen behoren binnenkort tot het verleden volgens globalist Klaus Schwab, die wijst op AI als de komende koning van de democratie

Om dit te doen zouden zij in de regering moeten infiltreren – en dat hebben zij gedaan. Brian Deese, de Amerikaanse directeur van de Nationale Economische Raad, was vroeger het wereldwijde hoofd duurzaam beleggen van BlackRock. “Nu is hij Biden’s belangrijkste adviseur voor het economisch beleid,” zegt Sears. De belangrijkste economische adviseur van vice-president Kamala Harris, Michael Pyle, kwam ook van BlackRock, waar hij wereldwijd hoofd economisch strateeg was.

“Het lijkt op corporatisme, maar dat is het waarschijnlijk niet,” zegt Sears gekscherend. “Maar als het dat wel was, zou het eigenlijk een levensvatbare strategie zijn voor BlackRock en het World Economic Forum om alles te bezitten en voor u om niets te bezitten.”

BlackRock koopt ook in een alarmerend tempo eengezinswoningen op, en betaalt tot 50% boven de vraagprijs zodat “gemiddelde” mensen ze niet kunnen kopen. Waarom is BlackRock geïnteresseerd in het te veel betalen voor bescheiden eengezinswoningen? In een Twitterdraad gepost door de gebruiker Culturalhusbandry, wordt het volgende opgemerkt:

“Black Rock, Vanguard, en State Street controleren 20 biljoen dollar aan activa. Blackrock alleen al heeft een overschot van 10 miljard per jaar. Dat betekent dat zij met 5-20% aanbetaling elk jaar hypotheken kunnen krijgen op 130-170.000 huizen. Of zij kunnen 30.000 huizen per jaar rechtstreeks kopen. Alleen Blackrock al.

… Stel u nu voor dat elk groot instituut dit doet, want dat doen ze. Het kan zo’n snelle ingrijpende actie zijn, dat 30 jaar misschien te ver gaat. Zij kunnen het feodalisme in 15 jaar tot stand brengen.”

Als de gemiddelde Amerikaan uit de huizenmarkt wordt verdrongen, en het grootste deel van de beschikbare woningen in handen komt van investeringsgroepen en corporaties, dan wordt u aan hen als uw huisbaas verplicht. U bezit dan niets meer, zelfs uw huis niet. Alle voorwerpen en middelen moeten door het collectief gebruikt worden, terwijl het eigenlijke bezit beperkt blijft tot een hogere laag van de sociale klasse.

Schwab was niet het meesterbrein achter het WEF

Als Schwab de gevaarlijkste persoon is die vandaag leeft, dan verdienen zijn voorgangers eervolle vermeldingen. In een onderzoeksverslag van journalist Johnny Vedmore wordt onthuld dat Schwab niet het meesterbrein was achter het WEF en The Great Reset.

Die eer gaat naar zijn drie mentors – John K. Galbraith, een Canadees-Amerikaanse econoom, diplomaat en beleidsmaker, Herman Kahn, die concepten over nucleaire afschrikking bedacht die officieel militair beleid werden, en Henry A. Kissinger, die Schwab rekruteerde op een internationaal seminarie aan Harvard, dat gefinancierd werd door de Amerikaanse CIA.

“Als u een behoorlijke kennis heeft van de geschiedenis van Klaus Schwab, dan weet u dat hij in de jaren 1960 naar Harvard ging, waar hij toenmalig professor Henry A. Kissinger zou ontmoeten, een man met wie Schwab een levenslange vriendschap zou vormen,” legde Vedmore uit.

“Uit mijn onderzoek blijkt dat het Economisch Wereldforum geen Europese creatie is. In werkelijkheid is het een operatie die voortkomt uit de grootheden van de Amerikaanse politiek uit de tijdperken Kennedy, Johnson en Nixon, die allen banden hadden met de Raad voor Buitenlandse Betrekkingen en de daarmee verbonden “Ronde Tafel”-beweging, met een ondersteunende rol van de Central Intelligence Agency.

Er waren drie uiterst machtige en invloedrijke mannen, onder wie Kissinger, die Klaus Schwab zouden leiden naar hun uiteindelijke doel van een volledige Amerikaanse, op het Keizerrijk georiënteerde wereldheerschappij via de totstandbrenging van een sociaal en economisch beleid.

Bovendien stonden twee van deze mannen aan de basis van de vervaardiging van de altijd aanwezige dreiging van een wereldwijde thermonucleaire oorlog … hun wegen zouden elkaar kruisen en samenkomen in de jaren 1960 … zij rekruteerden Klaus Schwab via een door de CIA gefinancierd programma, en … zij waren de echte drijvende kracht achter de oprichting van het Wereld Economisch Forum.”

Uw vrije wil ligt onder vuur

  Het Mechanisme: Hoe de verzonnen op "orde" gebaseerde regels afglijden naar wreedheid

Milieuvervuiling, ziekten en cyberaanvallen worden gebruikt om angst op te wekken, om de bevolking volgzaam te houden. Een ander onderdeel van The Great Reset is een reset van de economie, inclusief de werkgelegenheid. Velen in de hele V.S. worden geconfronteerd met werkloosheid als zij er niet voor kiezen om een genetisch therapie-experiment te ondergaan in de vorm van een COVID-19 injectie.

Het is duidelijk dat de COVID-19 pandemie “een unieke kans” heeft geschapen om snel de Grote Reset in te luiden, waarbij alles wordt veranderd, van de toekomstige mondiale betrekkingen en de richting van de nationale economieën tot “de prioriteiten van de samenlevingen, de aard van de bedrijfsmodellen en het beheer van een wereldgemeengoed.”

Onderdeel van het plan is de Vierde Industriële Revolutie, waarover Schwab al minstens sinds 2016 spreekt en die “gekenmerkt wordt door een samensmelting van technologieën die de grenzen tussen de fysieke, digitale en biologische sfeer doet vervagen.”

Wat de overheid betreft, zal de Revolutie nieuwe technologische machten brengen die meer controle over de bevolking mogelijk maken via “alomtegenwoordige bewakingssystemen en de mogelijkheid om de digitale infrastructuur te controleren.” Ondertussen, terwijl de mensen zich druk maken over de georkestreerde bedreigingen die erop uit zijn om hen te grazen te nemen, zijn technocraten bezig met hoe ze de essentie van wat het betekent om mens te zijn – namelijk de vrije wil – kunnen wegnemen.

“Mensen zijn nu hackbare dieren,” zei Harari. “Mensen hebben deze ziel of geest en ze hebben een vrije wil, en niemand weet wat er in mij gebeurt, dus wat ik ook kies, of het nu bij de verkiezingen is of in de supermarkt, dat is mijn vrije wil – dat is voorbij.” Het is dringend nodig dat wij allemaal stappen ondernemen om vrije, soevereine individuen te blijven, en dat kan zo eenvoudig zijn als:

 • Laat u leiden door uw eigen kritisch denken en door wat uw hart en ziel weten dat juist is.
 • Kies dapperheid boven gehoorzaamheid.

“Wij zijn bezig met óf De Grote Reset óf het Grote Ontwaken,” wijst Sears aan, “en de keus is niet aan Klaus Schwab. De keuze is aan u.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

De Echte Redenen voor LockdownVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelRusland is van plan een einde te maken aan de door de VS gedomineerde Wereldorde
Volgend artikelHet Rijk der Leugens
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

25 REACTIES

 1. Ik roep dit al jaren. Niemand luisterde. Heel fijn dat de bevestigingen nu eindelijk binnenkomen van de “gevestigde experts.” Dat niemand het eea eerder zag komen?

  Ik vrees dat ook nu niemand zal luisteren. Ik deel het volgende met de reaguurders:
  Ooit had ik een visioen, ongeveer 25 jaar geleden, waarin ik de ‘mens van morgen’ zag. Ik had een blik in een soort van trein, of subway, en zag ‘mensen’ die vervoerd werden. Het was een treurig geheel. Niemand sprak of lachte, ze konden niet lachen. Er werd niet gesproken onderling. Ze waren ook allemaal alleen, niet samen, of met anderen. Ze zaten naast elkaar. De stoelen waren in een rij aaneengesloten, door de lengte van de wagon, elke tegen de zijkant van de wagon. Er waren geen emoties meer. Ze waren bleek en klein. Ze zagen er terneergeslagen uit. Hun hoofden stonden omlaag, maar ze hadden geen mobiele telefoons. Ze keken nergens naar. Ze waren gewoon aanwezig, op weg naar ergens. Het was niet duidelijk wat man of vrouw was. Ik zag geen kinderen. Ze droegen min of meer dezelfde uniforme kleding. De wezentjes werden in controle gehouden door een soort van ‘chip’ waaraan een korte spriet zat die achter laag uit het hoofd kwam (ik neem aan dat er iets in de hersenen aangebracht was vw die spriet). Je kon die spriet er niet uit krijgen. Alles was bekend van en over die wezens. Er waren geen creatieve gedachtes meer, er kwam niets uit ze. De lucht in de wereld was donker. De wereld was verdeeld in twee delen. Er bestond alleen nog samenwerking om naar de ruimte te gaan. De atmosfeer was zwaar vervuild. Ik zag ook geen dieren meer. Ik zag hoge gebouwen en verder niets dat op de huidige wereld leek. Het was maar een moment opname uit de toekomst, maar het vertelde me veel.

  Ik heb veel onderzoek gedaan en het meeste is al uitgekomen. Ik heb veel angst dat het eea niet meer te stoppen is.

  • k geloof je onmiddellijk ; heb ook dat soort dingen gezien. T is wel nuttig om het in een groter verband te zetten – want dit overnemen van het lichaam met nano is NIET (alleen) de natte droom van de cabal maar wordt aangestuurd door de boze dimensie zelf
   De oude profeten vertellen allemaal dat het eden paradijs ten (zuid-) oosten van deze aarde is ; en dat na de val van eden een kwade dimensie zich ten noorden van haar heeft genesteld (wat wij kennen als ‘mystery-babylon’). Het uitendelijke dóel van die laatste was “om de ziel van mensen totaal af te sluiten – om ze zo als gijzelaar te gebruiken tov God ; om zo door te kunnen vampieren op het eden paradijs’ : voor eeuwig. ‘
   (de profeten hebben het ontzettend vaak over ‘babylon’ maar ze bedoelden mýstery babylon ; ze gebruikten de achtergrond van gebeurtenissen en plaatsen hier om de andere werkelijkheid te beschrijven ). Dit wordt bevestigd door de kilometers aan hieroglyphen die hún kant van het verhaal vertellen : hieroglyphen zijn tot nu toe verkeerd om gelezen – maar ze beschrijven de val van eden en haar rijkheden. Zelfs in de tombmurals kun je dat zien : er wordt vaak ‘een trap’ (stairway) afgebeeld met figuren die fruit naar boven dragen : dat slaat alleen ergens op wanneer eden in het zuiden. De pre-hindoe Rg-Veda is geschreven door ‘dieren-geesten’ en vertelt precies hetzelfde , met interessante quotes als éen die zijn goden vraagt “laat die sukkels daarginds [=op deze aarde] ons niet ontdekken !”.
   Maar vergis je niet in Christus – na bovenstaand zie je ook waaróm hij naar deze prison-planet ging ; en het tweede is dat die kwade dimensie deze wereld zal binnenvallen (vgl wat je zag).

  • Het werd conspiracy genoemd he..en komt allemaal uit…

   Conspiracy betekent gewoon: voorspelling!
   Niks anders ;-).
   Nog een voorspelling: het recht zal zegevieren.

   Niets om te vrezen!

   • De woord conspiracy theory is gemaakt door de CIA, om mensen dat naampje te geven zo dat niemand ze gelooft, en het werkt uitstekend, want iedereen die dat genoemd woord woord door bijna niemand meer gelooft.

 2. Geen zorgen dat gaat echt allemaal niet gebeuren en ook china vecht zich een keer vrij. Beetje hoop houden. Hitler klaas schwaab is een oude lul die met 1 poot alvast in de hel staat. En al die andere zieke geesten die met hem meedoen vallen vanzelf in hun eigen zieke kuil. Communisme werkt niet hier, heeft het nog nooit gedaan en zal het ook nooit doen.

  • (Beetje hoop houden.) Hopen Liggen In Het Weiland Greet.
   Met alleen maar wat typen over wat er gaat gebeuren, en wat we zouden kunnen doen.
   Gaat er helemaal niets veranderen, en zou het visioen van Immortal best nog wel eens werkelijkheid kunnen worden. Ik geef niet op, ik heb nog veel om voor te leven, met mijn eigen beslissingen. Maar als je niet meer mag of kan doen wat je zelf wil. Wat heeft het leven dan nog voor zin? Het is 1 over 12. Maar zoals het nu gaat overal in de wereld, zie ik het somber in!!

   • We blijven ons best doen Greet en Discobol. Ik hou me graag vast aan de woorden van Greet. Maar als ik om me heen kijk, en ik zie hoe weinig mensen het ene flikker uitmaakt wat er zoal gebeurt, zie ik het met Discobol somber in. Het is inderdaad al 1 over 12… Ik hou me alsnog vast aan Rusland. Maar mensen zien het hele plaatje nog steeds niet, en ook de gevestigde experts zien het hele plaatje nog steeds niet. En dan heb ik het over die plannen van Bill Gates met de zonsverduistering waar hij momenteel heeeeel veel geld in pompt. Hoe meer geld ergens in gaat, hoe minder kans dat het gestopt kan worden. De bedoeling is om mensen te ontkoppelen van de natuurlijke energie, wat ik al eerder heb geschreven, en waar Mercola nu ook achter is. En dat doe je door de energiekoepels rondom de Aarde weg te halen. Daar zijn ze al jaren mee bezig. Die witte strepen in de lucht, die bufferen het eea nog. Totdat op een dag die hele koepel weg is. Dan verschroeit de Aarde als je er geen vervanging voor aanlegt. Dat heet geoengineering. En dat is dus gaande momenteel. Achter onze rug om. Zonder onze input. De laatste kick van die ouwe klootzakken, ze weten dat ze doodgaan, dus wat maakt het ze uit dat ze alles in puin achterlaten, als die waanzin van ze niet lukt. En het gaat niet lukken. Dat staat vast.

   • p.s. Discobol, ik heb al eens lezingen gegeven over die witte strepen en wat er achter zit, met foto’s etc. Ik heb aangeboden in Brussel op scholen te praten. Ik heb de FvD vaker gebeld om dingen uit te leggen aan ze. Ik heb dit ook aan Yeadon uitgelegd. Maar er komt gewoon niks van – we zijn nu druk, we bellen je later terug. Maar niemand kijkt er serieus naar. In 2011 was er een waanzinnige tornado veroorzaakt na een lancering – ik zeg niet wie zijn debiele sub-orbital lanceringen dat waren – het hele Joplin werd aan flarden gescheurd, niets of niemand werd nog gevonden. Shredding heet dat. Niemand wil de oorzaak en gevolg zien van raket lanceringen over de hele wereld, maar je hebt zelfs in EU tornados tegenwoordig, zelfs in NL. En ook hier wordt er heel wat metaal de lucht in geschoten. Voel zelf de druk maar eens als de sneltrein voorbij raast op het station. Je kan je voorstellen wat een raket met de lucht doet. Het is pure waanzin. Want het levert niks op. (Behalve space toerisme, gepland in 2030. En dan?)

    • Ik kijk heel veel naar de lucht zowel overdag als s’nachts, zouden meer mensen (moeten) doen. En vooral vandaag en afgelopen nacht waren de chemtrails niet normaal meer. 1 grijze deken in de lucht, eigenlijk te bizarre voor woorden. Dat ze de lucht die wij inademen zo aan het vergiftigen zijn. En mensen willen dat ook niet zien, of horen. En volgens mij zijn ze ook al enige tijd bezig met het weer te beïnvloeden (HAARP) Ik kijk nergens meer van op. Wat in een zieke wereld leven we momenteel….

     • Klopt Discobol. Er werd gisteren enorm gestreept, uit 4 bronnen in het vliegtuig (je kan 4 emissies zien, die tot 1 streep bundelen). HAARP houdt zich bezig met EMF (electromagnetic frequencies) die gebruikt worden om de ionosfeer te bombarderen voor bepaalde doeleinden. Bijv, ‘gaten boren’ in de plasmalagen, zodat lanceringen ongehinderd kunnen plaatsvinden. De plasmalagen zijn de dak van ons huis, zeg maar. Nick Begich had ooit een goed boek geschreven hierover – google Nick Begich, hij is ook op youtube.

 3. Oude ontwikkelde werelden zijn ook -voor ons onverklaarbaar- ineens vergaan.
  Recentelijk een onderzoek meegekregen dat dat allemaal hoog ontwikkelde beschavingen waren met MONDIALE connecties.

  Klaarblijkelijk zit er iets in ons soort dat als we met teveel zijn en van gekkigheid niet meer weten wat te doen en het verschil tussen wat technisch kan en ethisch wenselijk is verliezen, we onszelf vernietigen.

  Wij enkelingen zijn de zieners, maar òf we nog wat kunnen?
  Ik vrees dat we de ondergang meemaken.
  Er is geen plek meer op de aarde om je voor een simpel bestaan terug te trekken.

  En natuurlijk gaat een communisme ook weer teniet, maar dat kan wel 80 jaar gaan duren.
  En ondertussen, wat “ze” nu uitvreten….ik zie de zombies ook ontstaan en de niet terug te draaien gekte.

  Nog steeds: wij geen grondrechten meer? Zij geen autorisatie (meer)!
  Heel simpel, maar daar is wel een functionerende massa voor nodig en die is verprikt, psychisch gebroken en vegetatief functionerend.

  • Het is precies zoals je het zegt Ab…Ik denk ook dat het zo in elkaar zit. Een beschaving bereikt een apex, en klapt dan in elkaar door gekte. Omdat ze gedreven zijn tot doorontwikkelen, nooit tevreden met wat er is, en totaal geen ethisch perspectief of respect voor de medemens. En er komt echt geen Jesus om dat aan die zieke klootzakken uit te leggen. (Bovendien werd hij in elkaar getimmerd toen hij het eea aan hun verstand probeerde te peuteren, als het verhaal echt zo is.) Wij zien het, wij zeggen het, maar niemand luistert.

 4. Bovestaande is voor mij geen nieuws. Belangrijke wending voor mij dat angst een belangrijke bijdrage levert aan het ‘succes’ van de criminelen.

  Fear is a weapon of mass destruction heb ik laatst geleerd. Met de wetenschap dat ze dit al decennialang toepassen, weet ik mij voortaan te handhaven.

 5. Geloven jullie niet dat er meer is dan dit leven?
  Dan is het inderdaad lastig te verkroppen wat er allemaal gebeurt. Niet bang zijn en vooral niet de handdoek in de ring gooien. Denk je nu echt dat zij dit voor elkaar gaan krijgen. We gaan het gevecht winnen en hebben krachten achter ons die zeker niet opgeven. Het kost tijd maar heb vertrouwen. The great awakening is begonnen!

 6. Dictators van de hele wereld gelijkgeschakeld ,meer en meer spuiten.
  Wat willen ze het liefst.
  Ik denk de heilige graal.
  Ze zitten te wachten op de mensen die door de geen manipulatie weer verjongen.
  Celgeneratie noemt men dit.
  Vandaar de massale proefkonijnen.
  Zag in het verleden proeven met muizen waar een geamputeerde poot weer aangroeide.

  • Wow, vertel meer over die muis! Dat is weer een heel andere wending aan het hele gebeuren. Het eeuwige leven verkrijgen, daar zijn de gekken ook mee bezig, maar of dat een rol speelt met die gifspuit? Het S antigeen dat aangemaakt wordt, verhindert processen van de pijnappel klier. Ik zie niet hoe verhindering tot celgeneratie kan leiden? Ben zeer benieuwd naar je input.

 7. De great reset zal tot een grote mislukking gedoemd zijn, ik welke fase weet ik niet, maar ze zien op zeker ‘iets’ over het hoofd…

  • Niet alleen de Nazi’s, in Amerika is fluor in het water al VELE jaren, en in meet landen trouwens, en dat het in in tandpasta zit al VELE jaren wereldwijd.

   Ze zijn al vele jaren bezig mensen dociel te maken, en openbare scholen zijn daar van een groot belang, voor die vieze machtige mensen.

 8. Dit alles heeft heeft te maken met Transhumanism , ze willen mensen zo min mogelijk laten lijken op mensen en zo God, Satan haat mensen het meest van wat God gemaakt heeft, en daarom moet het kapot.

  Mannelijk en vrouwelijk. Hij schiep hen naar het beeld van God.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in