Tot mijn totale schrik ken ik een familie die uit Polen gevlucht is om Rusland te ontvluchten en naar Canada is gegaan. Daarna zijn ze Canada ontvlucht vanwege alle waanzin van Trudeau en ze weigeren terug te keren. Omdat hun visum voor Amerika verloopt, zeiden ze tegen mij dat ze nu misschien naar Rusland gaan. Ik was volkomen verbijsterd. Zij zeiden dat de westerse cultuur hen dwingt om terug te keren, van gender voornaamwoorden tot het cancelen van iedereen die ooit ook maar iets gezegd heeft, zelfs al is het 25 jaar geleden, en de totale waanzin in de politiek. Waar zij ooit voor gevlucht zijn, is nog altijd veel beter dan wat zich hier afspeelt, schrijft Martin Armstrong.

Ieder die ik hier in Amerika ken die uit Rusland gevlucht is toen de USSR ineenstortte, zegt hetzelfde. Waar zij voor gevlucht zijn, is nu hier. Poetin is naar buiten getreden en heeft gewaarschuwd dat wokeness Rusland vernietigd heeft. Zijn populariteit in Rusland is dubbel zo groot als die van Biden, omdat hij Rusland weer tot traditionele waarden heeft teruggebracht. Het gebruik van het verkeerde gender voornaamwoord is nu beledigend. Ik herinner me dat ik in de jaren ’70 naar het Latin Casino in Cherry Hill, New Jersey, ging en Don Rickels live zag. Er was niet één ras of etnische groep waar hij geen grappen over maakte. Er was een tijd dat wij om onszelf konden lachen. Die dagen zijn voorbij.

Er is een cyclus voor alles. De cultuuromslag in Rusland is eigenlijk hoopgevend, dat ook wij deze beperkingen van de wokeness zullen afwerpen, en ik zal niet beledigd zijn als u zegt: “Hé, jij!” Beschaving is wanneer iedereen samenkomt tot wederzijds voordeel. Wokess heeft alles te maken met verdeeldheid. Als u een Amerikaan vraagt wat u bent, zal hij meestal antwoorden: half-Duits en half-Iers, of wat hun mengeling ook is. Dat illustreert dat Amerika de smeltkroes was waar iedereen samensmolt tot één, terwijl je dat in Europa niet ziet, behalve bij zeldzame gelegenheden. Dat wordt door de wokeness uit elkaar gerukt, en wij zullen er onderdrukking en onrust onder de bevolking door zien, die zelfs tot een burgeroorlog zou kunnen leiden.

  Edgar Cayce voorspelde dat 2024 een 'scharnierjaar' van 'ontwaken en transformatie' zal zijn

Toen ik opgroeide was er alleen hetero, homo, en bi-seksueel. Vandaag de dag wordt mij verteld dat er 70 onderscheidingen zijn. Ik heb er absoluut geen idee meer van, maar het maakt dat men niet meer iedereen als gelijk beschouwt. Je moet opeens op jezelf letten en bang zijn om iemand aan te spreken omdat je dan beschuldigd kunt worden van racisme of seksisme of welke nieuwe term ze ook maar fabriceren. Ooit waren wij allemaal Amerikanen. Ik heb Robert Howe aangenomen, die waarschijnlijk de eerste zwarte analist was, omdat hij gekwalificeerd was. Vandaag de dag krijg je vragen van de staat om te weten hoeveel minderheden en vrouwen je in je personeel hebt. Wij hebben alle rassen en geslachten in ons personeel, en ook alle godsdiensten. Misschien ben ik ouderwets, maar ik neem nooit mensen aan omwille van quota.

Het is geen kwestie van patriottisme, en het is niet verkeerd dat die familie plotseling zegt dat zij naar Rusland terugkeren, en dat allemaal omwille van de politieke propaganda. De traditionele waarden die eens de Amerikaanse cultuur als het baken van licht in een duistere wereld hielden, zijn omvergeworpen. Het openbare forum, waar het volk eens zijn meningsverschillen besprak en zijn wetten uitvaardigde en zijn vertegenwoordigers koos, is regelmatig met hekken omheind om het tegen het volk te beschermen, en de Kamer die voor de wereld schitterde als een voorbeeld van vrijheid is er een van haat geworden en is uitgebuit door buitenlandse agenda’s die een Grote Reset willen. De openbare en particuliere instellingen die voor de eeuwigheid werden opgericht, liggen naakt en gebroken door partijpolitiek, niet te onderscheiden van de ruïnes van het oude Griekenland. Die ontzaglijke overblijfselen uit het verleden zijn alles wat de verwondingen van de tijd en de dwaasheid van de mensen heeft overleefd.

  De wereld is de afgelopen 27 maanden "fundamenteel veranderd" door angst, intimidatie, en politieke controle - Wie, wat en waarom?

Vandaag is een droevige verklaring van onze tijd. Onze leiders prediken niet alleen oorlog, maar zij trachten ook onze natie te verdelen door broeder tegen broeder op te zetten, totdat onze beschaving niet meer bestaat. De Democraten hebben elk onderscheid uitgebuit om ons te scheiden en te verdelen, terwijl zij 5 jaar gevangenisstraf willen voor degenen die alleen maar het Capitool binnengingen en een selfie namen, allemaal om hun oppositie met haat te beschilderen.

Het bezit van rijkdom stimuleert tegenwoordig alleen nog maar de haat tegen anderen en elke traditionele strikte deugd van eeuwen is nu beledigend en rechtvaardigt censuur. De onregelmatigheden bij het stemmen worden van tafel geveegd en wie onderzoek wil doen wordt als samenzweringstheoreticus bestempeld. Wie bezwaar maakt, is altijd verzekerd van de afkeer van de machthebbers, die elk voorwendsel zoeken om hen tot de dood voor hun aandeel op te sluiten.

Verdenking is louter het equivalent van bewijs geworden en elk proces is slechts een voorwendsel tot veroordeling. Zij streven naar de terechtstelling van Donald Trump en schilderen 50% van het volk af als waardeloos uitschot, dat een zetel in hun nauwe hal van dictatoriale wokemacht onwaardig is. Als zij eenmaal van de opperste macht geproefd hebben, zijn zij niet meer in staat medelijden of wroeging te tonen, laat staan respect voor de mensenrechten van vrijheid, en gerechtigheid voor allen. Die woorden zijn slechts propaganda geworden, nu hun betekenis tot stof is afgebrokkeld op het fundament dat eens het fundament was van de Amerikaanse droom. Onze hoogste levensstandaard is terzijde geschoven als racistisch of als een andere terminologie die met een eindeloze herdefiniëring van de Engelse taal in elkaar is geknutseld.

Zoals ik op conferenties heb verklaard, zal Schwab falen in zijn streven om met zijn on-originele theorieën de controle over de wereld te grijpen. De hoeksteen van de beschaving, namelijk de mensen bijeenbrengen omdat het voor allen voordelig is, is gebroken. De tempel van vrijheid en waardigheid is gevallen. Deze machtsgeile mensen scheiden en verdelen ons, terwijl zij zelfs gezinnen tegen elkaar opzetten. Zij verschillen van het bovenstaande, maar kunnen niet anders zien dan Karl Marx, die dacht dat hij de samenleving opnieuw kon inrichten. De opkomst en ondergang van politieke staten, meent Schwab, kan voorkomen worden als het volk alles opgeeft wat het leven de moeite waard maakt. Schwab en zijn mede-samenzweerders bij het World Economic Forum willen van onze bedrijven fascistische ledematen van de staat maken, die allemaal Schwabs stakeholder-economie prediken en de mensenrechten onderdrukken, want in de kern van dit alles is er geen goddelijk recht, omdat er niets goddelijks aan is. De toekomst is alleen aan hen om vorm te geven – aan niemand anders.

  Na decennia van ontkenning geven de bedrijfsmedia toe dat chemtrail terravorming nu plaatsvindt om "klimaatverandering te bestrijden"

De wereld die zovelen na de Tweede Wereldoorlog herbouwd hebben, stort in – opzettelijk. Het moet altijd het donkerst lijken voor een storm en het nieuwe licht van de dag dat zal komen. Wij kunnen de instellingen van vandaag niet redden. Wij moeten plannen maken voor wat er komt na deze grote schoonmaak die wij moeten doormaken. Academici zoals Klaus Schwab hebben altijd de grootste bedreiging voor de samenlevingen gevormd. Net zoals Poetin zei dat Lenin maar een bolsjewiek was en geen staatsman, zal iemand in de toekomst zich Klaus Schwab herinneren met dezelfde afwijzende opmerkingen. Het nageslacht zal zich zijn naam herinneren zoals het zich Marx, Hitler en Stalin herinnert. Napoleon wilde Europa veroveren, maar hij had geen plannen om de menselijke natuur te veranderen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Wereld Economisch Forum dringt er bij bedrijven op aan om ongevaccineerde werknemers te ontslaan als onderdeel van ‘Great Jobs Reset’Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe Oekraïne-mythe brokkelt af
Volgend artikelDe autoriteiten van Kiev hebben een nieuwe medaille ingesteld “Voor de Verdediging van Oekraïne” met een gestileerd hakenkruis
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Eenmaal een 20 à 25 % mensen het door hebben zullen die zogenaamde leiders hetzelfde lot ondergaan als een voormalige hoofd van Roemenie , en men zal ze vinden waar dan ook ze zich zullen verstoppen.
  Steeds meer mensen beginnen wakker te worden en binnenkort breekt de hel los.

  • Laat dat dan maar snel zijn dan, want na tweeënhalf jaar strijden ben ik er helemaal klaar mee. Ben verdorie 60 jaar op deze aardkloot en heb dit nog nooit meegemaakt. Ik ben alles beu !!

   • 60 jaar? Dan kun je altijd nog een honkbalknuppel vasthouden en met ons mee gaan. ik ben 52 maar ik beloof een gevecht te geven waar de honden geen brood van lusten. Ja ik ben het ook beu. ik zie alles naar de kloten gaan waar hardwerkende Nederlanders voor gewerkt hebben. Altijd braaf betaald en gebouwd aan een mooi Nederland, en waarvoor? om nu alles af te laten nemen? Denk het GVD niet. Waar zijn de echte mannen? Hun reet aan het waxen?

    • Dat komt door de gevaccineerde m die blijven netzolang doorgaan totdat ze er dood bij neervallen of doodziek van worden. Wacht maar tot de ocktober prik dan gaan er genoeg dood of worden heel ziek , wat meer mensen zal doen ontwaken. Tja zo gaat dat mensen moeten eerst een hoop verliezen eer ze wakker worden.

  • Heel veel plezier dan met het gebruik van je ´welverdiende’ QR code in de groots opgezette controle samenleving….en vooral voorzichtig zijn met je mening in het wereldwijde China 2.0
   Ben zo klaar met dit soort uitspraken.
   Die hele oorlog is een grote poppenkast/afleidingsmanoeuvre.

 2. Ruim eigen nest op.
  Links moet NL uit; dwz: beginnen met onderwijzers die op D66/VVD/GL stemden.
  Hele kabinet; de linkse partijen in parlement en eerste kamer
  Alle linksen in de massa media
  alle linksen in gemeente en provincie besturen.

  dat is begin.

 3. Uhm….misschien een beetje gek maar kan er niet iemand roepen : stop, uitkomen, pot verkeken, we hebben een grote fout gemaakt en beginnen weer opnieuw.
  Of is het daarvoor te laat ?
  Zijn de zgn. intelligente mensen echt zo dom dat alles eerst kapot moet ???
  En als we dan opnieuw beginnen en de de valsspelende Gordon Gekko (greed is good) worden uitgefilterd en verwijderd ?
  Je weet wel, gewoon leven om te leven, zonder die ratrace van eeuwige groei en vernieuwing. Datgene waaraan het gordon gekko tuig hun identiteit ontleent terwijl ze de normale mensen opjagen om voor hun hun fortuin te verdienen. En ondertussen vernietigen ze alles wat het leven het leven waard maakt.
  Iemand ?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in