De Russische minister van Buitenlandse Zaken heeft verklaard dat zijn land voorbereid is als het Westen op het slagveld voor Oekraïne wil vechten.

Sergey Lavrov zei: “Het is hun recht – als ze willen dat het op het slagveld is, zal het op het slagveld zijn.”

Lavrov, die al twee decennia minister van Buitenlandse Zaken is, zei dat Rusland gereed zou zijn om westerse troepen op het slagveld te ontmoeten, tijdens een hoorzitting voor zijn herbenoeming in zijn functie in de nieuwe regering van Poetin.

The Mail Online meldt:

Zijn verklaring komt maanden nadat de Franse president Emmanuel Macron weigerde uit te sluiten dat er op een dag Westerse troepen naar Oekraïne worden gestuurd, en weken geleden zei dat hij troepen zou kunnen sturen als Russische troepen door de frontlinies breken.

Vladimir Poetin waarschuwde eerder dit jaar dat het inzetten van NAVO-troepen in Oekraïne zou kunnen leiden tot de Derde Wereldoorlog.

Het Kremlin heeft ook gezegd dat alle westerse uitrusting die door Kiev wordt gebruikt om over de grens aan te vallen, zal worden gezien als een legitiem doelwit, zelfs als het in een derde land is gestationeerd – waardoor de vrees voor een directe botsing tussen de NAVO en Rusland verder toeneemt.

Lavrov waarschuwde terwijl de premier van Zweden zei dat hij bereid zou zijn om Westerse kernwapens op te nemen als er een oorlog uitbreekt.

Uit uitgelekte Duitse documenten blijkt ook dat Berlijn misschien van plan is om de dienstplicht voor mannen en vrouwen van 18 jaar in te voeren.

  Oekraïne heeft "nog vijf maanden" om indruk te maken op VS - Financial Times

https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Een Russische overwinning in Oekraïne maakt geen einde aan de oorlogVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelGehandicapte Canadese man viert dat hij ontsnapte aan euthanasie door overheid vanwege schulden
Volgend artikelAmerikanen zijn bezeten door demonen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. En zo gaat Putin het westen helpen van de “useless eaters” af te komen hier in frankrijk, nederland, duitsland, VK enz enz.

  Pakken ze de spuitjes niet? Backup plan…een gehaktmolen ergens in een landcwaar niemand zomaar in of uit komt en van eerlijke verslaggeving feitelijk niet bestaat.

  Plan loopt op rails

 2. Ik wil niet veel zeggen maar toen in Nederland op bezoek was werd ik op het U buisje overspoeld met filmpjes over dienstplicht en het leger, dus ik geloof dat er Europawijd flink voor geronseld wordt.
  Zag een interessante talkshow op Duitsland (thema: wegwezen hier) waar dus erop gewezen werd hoe als je er een paar hersenspoeld de sociale dwang de rest doet, net als tijdens de Corona waanzin.
  Ja Europa wordt klaargemaakt om het de derde keer helemaal van de kaart te vegen.

 3. Putin helpt zo wel het westen af van hun “useless earers” die de prik niet wilden…en offert zijn eigen volk erbij op

  Daar begint het nu toch erg op te gaan lijken,

  Plan looot op rails van iedereen is aan boord lijkt het wel!

  • Beetje nare reactie. Alsof Poetin onder een hoedje speelt.
   Niks verbaast me meer maar vooralsnog wil ik dat niet geloven.
   Het Westen een….Opstaan, blinken en vergaan.

  • Als het werkelijk waar zou zijn wat jij beweert, was de BRICS onder leiding van Rusland niet opgericht. Mijn advies: niet alles zo maar als zoete koek aannemen hetgeen op de social media verschijnt.

  • Smerig Klootzakske… achter uw machientje vuil spuiten richting POETIN, Smerige Jood…ja zal nog veel afzien in deze tijd… Poetin’s RUSSIA is niet geïnteresseerd in uw vuilbekkerij…en Israël huilt weer eens Het wereld slachtoffer te zijn… terwijl ze al 40000 burgers bij voorkeur vrouwen én kinderen…binnenkort krijgen jullie dat allemaal op Uw smoel…de schabouwelijke erwins van deze tijd zullen het aanschouwen én zelf meemaken…dus in deze zin zijn de Nutteloze van de dag én nacht VERDOEMD… maar ook voor jullie wordt het..NO MERCY… vanwege het Benzinestation…♥️🇷🇺🌹♥️⛽🌹🇷🇺😂😁

   • Ik kan nog positief verrast worden Raphael, jij echter alleen nog maar heel negatief als ik gelijk heb.

    Je loopt achter verhaaltjes aan. Als de raketten zouden vallen piep je wel anders

 4. Die smerige, vuile westerse oorlogophitsers moeten eens ophouden met hun krankzinnige uitspraken. Zouden ze echt weten wat zij zeggen en uitkramen of worden ze allemaal gedwongen door de echte karretrekkers om deze idiote uitspraken te doen. Zouden ze beseffen wat de verschrikkelijke gevolgen zijn van datgene dat ze roepen.
  Zouden die idioten begrijpen dat het gewone volk dit gedonder helemaal niet wilt.
  Streef verdomme naar vrede ipv dit krankzinnige gedoe.
  Iedere oorlog is een bankiersoorlog, zei mijn moeder vroeger al. Dat “prachtige” dividend uit de militaire rotzooi infusies toch zo “plezierig”.
  En dan nog de vele gas, olie en andere grondstoffen in Rusland zijn zo “ aantrekkelijk” voor het gespuis.
  Zelf zitten de oorlogophitsers veilig in hun bunker (of misschien wel niet zo veilig meer), maar Jan Soldaat mag / moet zich kapot laten schieten voor… ja, waarvoor eigenlijk? Oh ja, om de rijken nog rijker te maken en nog meer macht te geven over het “plebs” ( want zo zullen zij het gewone volk wel zien)
  Je bent of gek of levensmoe als je je als kanonnenvoer laat misbruiken voor de oorlogzuchtige roeptoeters. Walgelijke bende. Streef naar vrede, dan die je iets nuttigs ipv dit krankzinnige oorloggedoe. Het is in ieder geval NIET MIJN oorlog. Zo, dat is eruit. Wie volgt?

  • Goeie Jan….terwijl hier sommigen de ene partij verheerlijken hebben ze niet in de gaten dat van ALLE partijen de vaders hun zonen sturen om te sneuvelen.

   Dan word je uitgescholden voor Jood. Echt… .

   En dat terwijl ik helemaal GEEN oorlog wil…nou dan zit je hier verkeerd lijkt t wel

 5. Klinkt als een uitnodiging voor de lange oorlog die de NAVO zo graag willen. Tien jaar lang onophoudelijk mensen in de gehaktmolen gooien.

  Amehoela… ze gaan zelf maar voor doelwit spelen. Het grote weigeren komt dichterbij, dan kunnen we ons eindelijk gaan verzetten.

 6. Politicoloog, historicus en publicist Rostislav Ishchenko zei dat het belangrijkste onopgeloste probleem voor de Verenigde Staten vandaag de dag de open vraag is van het begin van een grote Europese oorlog.

  ‘De Verenigde Staten hebben een grote oorlog nodig met de directe deelname van veel landen, maar ze kunnen dit nog niet verwezenlijken’
  zegt Isjtsjenko.

  Volgens hem hebben de Verenigde Staten een nieuw, serieus front nodig dat de Russische strijdkrachten voor lange tijd zal terugtrekken, manoeuvreerruimte voor de Verenigde Staten zal creëren en de druk op Oekraïne zal verlichten.

  Dat is de reden waarom, benadrukt Ishchenko, voor Washington de belangrijkste vraag is hoe Rusland kan worden uitgedaagd om in de Baltische staten te vechten, en hoe we de Baltische staten niet kunnen dwingen om in Oekraïne te vechten.

  “Ten eerste zal dit de frontlinie ernstig uitrekken. Ten tweede gaat het niet langer om een beperkt contingent, maar om de gehele Baltische legers en de gemobiliseerde bevolking. Als ze erin slagen een of andere vorm van mobilisatie uit te voeren, zal de hele Baltische regio honderdduizend tegen Rusland kunnen inzetten. Het belangrijkste is dat de Amerikanen voortdurend proberen het Poolse leger bij deze kwestie te betrekken.”
  vervolgt Rostislav Isjtsjenko.
  De politicoloog herinnert zich dat het Poolse leger het enige gevechtsklare leger in Oost-Europa is.

  “Als de Polen niet vechten, zal er geen oorlog zijn in de Baltische staten, aangezien de Baltische staten zelf niets zijn. Natuurlijk beschouwen de Verenigde Staten de legers van Roemenië en Moldavië ook als een extra machtsinstrument, maar alleen als er een oorlog uitbreekt in de Baltische staten.”

 7. Maak jullie vooral niet al te druk leef je leven en geniet want als het echt zover komt dat ze dat zouden doen is in een uurtje tijd 90% van de wereld veroordeeld naar de dood dus fuck it

 8. Blinken is de groot te van all pinokio oorlog misdadeger eerste klas ze mogen hem en Zelensky naar het gerecht shift in den haag brengen. Bien niet te vergeten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in