Dead Gaza girl day 14 of Gaza War / Wikimedia / Al Jazeera / (CC BY 3.0 DEED)

Ik vertel jullie nu al twee jaar dat Donald Trump groots gaat winnen in november. Zo’n idee werd ondenkbaar geacht toen ik er voor het eerst over begon, maar met elke dag die voorbijgaat, zijn steeds meer mensen overtuigd van een terugkeer van Trump naar het Witte Huis, schrijft Mike Stone.

Afgezien van de dood van Trump – en er was een poging van een agent van de geheime dienst om Trump te vermoorden met een hartaanvalpistool tijdens zijn recente bijeenkomst in New Jersey waar je waarschijnlijk niets over hebt gehoord – is er niets op aarde dat Trump ervan kan weerhouden om dit najaar te winnen met de grootste overwinningsmarge ooit in een Amerikaanse presidentsverkiezing.

ER GAAT NIETS VERANDEREN

Maar hoewel Trump gaat winnen in 2024 en hoewel dat een goede zaak is – zeker een verbetering ten opzichte van de bedrieger die zich voordoet als Joe Biden – zal nog een termijn van Trump als president op de lange termijn niets veranderen.

De economie zal verbeteren en Amerikanen, die tot de meest egoïstische mensen op aarde behoren, zullen niet verder kijken dan dat. Zolang ze hun deel krijgen, geven ze om niemand anders. De Amerikaanse samenleving zal echter verder afglijden naar de afgrond. Het land heeft het christendom (traditioneel katholicisme) zodanig verworpen dat volledig herstel onmogelijk is.

En waarom zouden we eigenlijk herstel verwachten? Vanaf mei 2024 zijn er miljoenen Amerikanen die watertanden van bloedlust bij de massamoord op Palestijnse kinderen door Israël. Diezelfde mensen juichen als de politie in oproeruitrusting brutaal studenten slaat en arresteert, niet voor het plegen van misdaden, maar omdat ze vreedzaam protesteren tegen de moord op die kinderen.

  Hamas' reactie op voorgesteld staakt-het-vuren heeft Netanyahu in verlegenheid gebracht

Dit is de essentie van geestelijke gestoordheid. Het is net zo’n duidelijk voorbeeld van kwaad goed noemen en goed kwaad. “Wee hen die het kwade goed noemen en het goede kwaad.” Jesaja 5:20

Wat gaan deze gehersenspoelde keuterboeren doen als ze voor God staan en hen aan Zijn woorden herinneren: “Het zou beter voor hem zijn, als een molensteen om zijn hals gedaan was en hij in de zee was geworpen, dan dat hij één van deze kleinen zou ergeren.”

Denken ze dat God zal zeggen: “Nou, die kinderen die gemarteld en gedood werden waren Palestijnen, dus we zullen het door de vingers zien.”

Verwachten ze dat Hij zal zeggen: “Nou, die demonstranten waren vreedzaam, maar hun tenten waren een doorn in het oog, dus hun hoofden inslaan telt niet.”

Wat kunnen ze anders denken? Of ze hebben zulke waanideeën dat ze geloven dat God hen zal vergeven voor het steunen van de massamoord op onschuldige kinderen, of ze denken helemaal niet na. In het laatste geval nemen ze niet de moeite om na te denken, omdat ze het te druk hebben met zich af te trekken op pornografie, naar talk shows te luisteren en voorgelogen te worden door Fox News.

Dit is een serieuze mentale ontsporing waar we getuige van zijn en mogelijk demonische bezetenheid. Wie anders dan een duivels bezeten persoon zou openlijk de massamoord op kinderen steunen? Wie anders dan iemand die volledig naar de duistere kant is overgelopen, zou het steunen dat Bolsjewistische politieagenten onschuldige studenten slaan en arresteren?

  De medeplichtigheid van het Westen aan de Hamas-aanval

De opzettelijke massamoord op kinderen in Palestina is iets dat zo extreem is, zo buiten het bereik van heiligheid en God, dat demonische bezetenheid, en de daaruit voortvloeiende geestelijke ontsporing die zo’n bezetenheid zou veroorzaken, de enige logische verklaring lijkt te zijn.

Het is een niveau van kwaad dat verwant is aan de afslachting van onschuldigen door Herodes. Alleen, terwijl Herodes een eenling was, zien we nu letterlijk miljoenen mensen die verteerd worden door haat en oproepen tot het vermoorden (offeren) van kinderen.

Hoe kan een land waarvan de burgers de massamoord op kinderen steunen, op de lange termijn overleven? Wat heb je aan een land waarvan de mensen erop staan om God in het gezicht te spugen en hun eigen ziel naar de hel te verdoemen?

CUCKSERVATIEVEN NET ZO SLECHT ALS LIBTARDS

Wat op een zieke manier amusant is, is dat de libertariërs het meest gedupeerd waren door de virushoax, terwijl de genocide in Palestina bijna volledig wordt gesteund door cuckservatieven – de sukkels die Fox News kijken, naar talk shows luisteren en denken dat ze alles weten.

Hun denkniveau is eigenlijk gevaarlijker dan dat van de libtards. De libertariërs dachten dat de virushoax echt was en hun acties, hoewel misplaatst, waren gebaseerd op het geloof dat ze levens redden. De cuckservatieven daarentegen hebben helemaal geen interesse in het redden van levens. Zij zijn voorstander van het uithongeren en afslachten van kinderen.

Dit zijn echt gestoorde individuen. Stel je eens voor tot welk niveau van duisternis iemand zou moeten afdalen om de massamoord op kinderen te steunen en te verdedigen.

  Een hoerenkast vol van vervloekte dwazen: Gedachten, als die er al zijn, in de federale bubbel

Van de 100.000 mensen die de bijeenkomst van Trump in New Jersey bijwoonden, betwijfel ik of er meer dan tien daadwerkelijk hebben teruggevochten tegen de virushoax en de hoaxpushers hebben geboycot. Ze willen Trump allemaal terug in het Witte Huis, ondanks zijn verantwoordelijkheid voor de pandemie en de giftige “vaccins”. Ze zijn niet bereid om ook maar het kleinste offer te brengen om hun land te verdedigen.

Ze stemmen op mensen als Lindsey Graham, die nu zegt dat hij Palestina wil nuken, terwijl ze blindelings alles volgen wat hun handlangers op televisie hen opdragen. Een land dat bevolkt wordt door dit soort mensen verdient het niet om verder te gaan.

Ja, Trump zal winnen in november. Ja, de economie zal verbeteren – voor slechts vier jaar. Maar een land als het onze kan daarna niet overleven. Vergeet het land. Het is dood. Het is jouw taak om je eigen ziel te redden.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Israel verliest strijd om harten en geesten terwijl het de aanvallen in Gaza voortzetVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRusland is gereed voor een rechtstreeks conflict als het Westen om Oekraïne wil vechten
Volgend artikelProf. Mattias Desmet: Propaganda, oprechte spraak en de intuïtie van de samoerai
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

34 REACTIES

 1. ‘De economie zal verbeteren en Amerikanen, die tot de meest egoïstische mensen op aarde behoren, zullen niet verder kijken dan dat. Zolang ze hun deel krijgen, geven ze om niemand anders.’

  Dit is de beschrijving van alle egoïsten op aarde. Egoïsme is de werkelijke pandemieen geld is de bron die het voedt. En iedereen is besmet, want alles draait om geld. Geld is waardoor wij slaven zijn geworden en wie dat nog ontkent is nog in slaap. Tijd en energie zijn onze natuurlijke valuta. In een wereld obv leven en liefde draait alles om tijd en energie. Door geld roven de elites onze tijd en energie, terwijl ze zelf al hun tijd en energie kunnen stoppen in plannen om ons voor eeuwig in dit patroon te houden. Wij zijn eigenlijk schatrijk met onze tijd en energie, de elites roven onze tijd en energie en geven ons een kunstmatig betaalmiddel. En wij vinden dat een goed systeem, de meeste mensen verdedigen geld als nuttig en neutraal… omdat ze niet doorhebben dat ze in ruil voor monopolie geld van hun echte rijkdom worden beroofd.

  • Alles draait niet om geld alles draait om sex. Zo zijn we geprogrammeerd. En voor de beste en geilste teefjes heb je geld nodig. Ja vrouwen, zo zijn jullie ook wel weer.

   • Een chanellerje doet wonderen, of een mantelpakje. Het mokkel ziet er na 5 jaar niet meer uit. Je weet het als man, en toch trap je erin.

    • Ik bedoel dit vrouwvriendelijk hoor. Je hebt tegenwoordig snel een aanklacht. Dus ik herhaal, ik bedoel dit vrouwvriendelijk. Proest!

     • Ik ben helemaal klaar met dat negatieve gezeik over vrouwen van jou! En NIET alles draait om sex, dat is waarschijnlijk bij jou zo. En omdat je het niet krijgt heb je een hekel aan vrouwen. Je bent een gefrustreerde vrouwenhater en ik schaam me als man voor wat je zegt.

      • U bent gay? Dan begrijp ik het. Helemaal gelijk Anton. Sterker nog, u heeft het gelijk aan uw kant. U bent moreel superieur. U bent geweldig.

       Had ik al gevraagd bent u gay?

        • Wat bereik jij ermee om mij lastig te vallen dat jij mijn negatieve gelul zat bent. Donder op man.

        • Ik zal altijd opkomen voor mensen die uitgescholden en gekleineerd worden. En dat is wat jij met vrouwen doet.

       • @Gijp

        Drankje teveel of gefrustreerd dagje achter de rug?

        Wat je van vrouwen vindt moet je zelf weten maar de reactie op Anton slaat echt helemaal nergens op!

        Op deze manier gedraag je je net als een genoemde Yank zoals waar het in het artikel over gaat.

        Die “vrouwen” ja alsof die het er om doen, je moet beter weten! Machtsgeile mannetjes met een paar centen die denken dat ze het voor het zeggen hebben want ze hebben poen, bij elkaar geharkt over de rug van anderen die krom moeten liggen voor hun levensonderhoud. Vrijmetselaars die elkaar met corruptie elkaar poen toeschuiven wat ze gejat hebben bij de burgers via belastingen en heffingen!
        De uitkomst daarvan is dat die mannetjes dan denken recht te hebben elk mokkel te mogen naaien waar ze maar begeerte naar hebben, zo is het en niet andersom!

        • Man ik maakte een grapje. Als je dan met een hoog toontje reageertzoals Anton dan kan je een reactie verwachten.

         Bovendien, je zegt het zelf was dit grapje een beetje in lijn met het artikel. Niet elk grapje lukt.

        • En nu nog inhoudelijk, ik denk dat niet ons ego ons in de weg zit maar eerder ons libido. Maar dat is een mening. Daar staan andere tegenover zei de koning ooit. Het gebeurt niet vaak maak soms zegt de koning nog wat zinnigs ook.

         Kijken op wiens teentjes ik nu weer getrapt hebt.

      • Anton mei 15, 2024 Bij 20:22
       Dat was éen van de redenen waarom ik niet meer mee doe aan FN. Dank voor je opmerking. Ik kan ook tekeer gaan over mannen, met goede reden. Maar het is allemaal zo verdomde kinderachtig en nutteloos. Ook dat bondjesmaken met elkaar.

       • O, ok vertel wie maken bondjes met elkaar? Truth time, wie?

        Ik vind frontnieuws juist leuk omdat er geen bondjes zijn. Maar jij ziet ze wel. Ben benieuwd.

  • beste Theme
   u heeft voor een groot deel gelijk.
   dat we moeten werken om te leven is normaal.
   maar de overbodige luxe die veel tijd van ons leven neemt om het te kunnen betalen dat beseffen de meeste niet , moet eerlijk zeggen ik heb die fout vroeger ook gemaakt.
   dus alles wat je bezit betaal je met tijd van uw leven en een leven is snel voorbij.

 2. Allemaal mind control denk ik .
  Op Onderbewustzijn programmeren via tijdschriften, televisie, krant, radio, internet.
  Als je alles weghaalt , is het probleem niet opgelost , wel afgezwakt. De ‘ik’ (ego is goed) authentieke persoonlijkheid komt meer in balans, denk ik.

 3. of ze denken helemaal niet na. In het laatste geval nemen ze niet de moeite om na te denken, omdat ze het te druk hebben met zich af te trekken op pornografie, naar talk shows te luisteren en voorgelogen te worden door Fox News.

  Ik denk dat. Maar wie ben ik?

 4. “Denken ze dat God zal zeggen: “Nou, die kinderen die gemarteld en gedood werden waren Palestijnen, dus we zullen het door de vingers zien.”

  Eerlijk is eerlijk. Deze opmerking deed mijn mondhoeken krullen.

 5. Als mensen rechts conservatief nieuws willen volgen uit Amerika moeten ze niet bij FOX zijn maar bij ZeroHedge, Breitbart en The Gateway Pundit

  Hoe dan ook Niemand moet wegkijken bij de genocide in Gaza ondanks dat de VN de dodencijfers onlangs gehalveerd heeft. Genocide is genocide.

 6. Aartsbisschop Viganò: Het globalistische ‘uitroeiingsplan’ dient Satans doel om zowel lichaam als ziel te doden.

  In een toespraak eerder deze maand in Italië zei aartsbisschop Carlo Maria Viganò: ‘Doen alsof we te maken hebben met verachtelijke kooplieden die alleen geïnteresseerd zijn in geld en weigeren de satanische matrix van het globalistische plan te zien, is een onvergeeflijke fout die niemand van ons kan maken. ‘

  https://www.lifesitenews.com/opinion/archbishop-vigano-globalist-extermination-plan-serves-satans-goal-to-kill-both-body-and-soul/?

  “Een van de meest directe gevolgen van de helse en manipulatieve psychopandemische operatie is de weigering van de massa om te erkennen dat zij het voorwerp zijn geweest van kolossale fraude. Onder het voorwendsel van het voorkomen van de verspreiding van een virus, gepresenteerd als dodelijk en ongeneeslijk – en waarvan we nu weten dat het volgens de postulaten van Koch nooit geïsoleerd is geweest – miljarden mensen zijn gedwongen zich te laten inenten met een experimenteel medicijn waarvan bekend was dat het niet effectief was voor het beoogde doel.

  En om dit te bereiken hebben de verantwoordelijke autoriteiten dat gedaan Ik heb niet geaarzeld om bestaande behandelingen in diskrediet te brengen die het onmogelijk zouden hebben gemaakt dat genetisch serum voor de verkoop zou worden toegelaten.”

  Makow: “Ze willen onze zielen. De globalisten willen met ons doen wat de Israëli’s met de Palestijnen doen.

  En door onze steun aan Israël krijgen we hun morele vrijheid om ons te verwoesten.

  Net als Lanheina ziet Gaza eruit alsof het is getroffen door een atoombom. Is dit ons lot?

  https://twitter.com/sahouraxo/status/1790710507848007691

 7. Geachte vanaf uw wieg totààl geïndoctrineerde goegemeente : download, lees en gééf dit SUPER-pdf nou eens door :

  https://epdf.tips/the-jew-world-order-unmasked54cf3ce7f9291e805dd49f8ba003bb3769527.html

  En weet u metéén WIE die “demonen achter de Amerikanen” zijn.

  ( in Europa halen ze het zelfde Zwarte Koshere Kunstje uit met de bevolking, dus WIE zijn wij om de (eveneens totààl gehersenspoelde) “Amerikanen” (of “Russen”, “Chinezen”, “Iraniërs” en zèlfs de “Israeliërs” enz) zo zwàrt af te sgilderen ??? )

  Dabbedoelik !

 8. Ik heb het op geen van beide. Ik betwijfel het bestaansrecht van Palestina en ook die van Israel. Al die pro en anti, die of die, verdeeld zowel links als rechts tot op het bot. Slecht is slecht. Moord is moord. Kiezen tussen welk slecht of welke moord beter is dan de andere is het kernprobleem waar wij telkens weer in intrappen. Als een jonge hond die achter zijn eigen staart loopt.

 9. America is led by demons. Biden and his administration are decadent and will do anything…..ANYTHING to stay in power. While the media portrays Blinken strumming his guitar, he made it clear to Zelensky to do what the US tells him to do…shut up and keep fighting. The Trump trial is nearing its end….I predict it will end in a “hung jury,” which mean the bought and paid for prosecutor must decide is he wants to retry the case…..I predict the bought and paid for District Attorney, Alvin Bragg WILL retry the case. This is a foregone conclusion by design. Trump team has agreed to a debate, which, if there is a retrial, will not happen. Word to everyone. DO NOT TRUST AMERICA.

 10. Een binaire code wordt gebruikt om tekst, instructies aan de computer of andere gegevens te symboliseren met behulp van slechts twee tekens. Meestal worden hiervoor de cijfers “0” en “1” gebruikt, waardoor het binaire talstelsel gebruikt kan worden om met de binaire code te “rekenen”.

  Non-binaire Nemo wint zeer bewogen 68e editie van Songfestival voor Zwitserland

  Nu mag je deze kijken –duurt maar een paar minuten

  Op 2:25 minuten

  https://youtu.be/ui2tIbw9QKY?si=EMiDy2GO85hUXwpV

 11. Een binaire code wordt gebruikt om tekst, instructies aan de computer of andere gegevens te symboliseren met behulp van slechts twee tekens. Meestal worden hiervoor de cijfers “0” en “1” gebruikt, waardoor het binaire talstelsel gebruikt kan worden om met de binaire code te “rekenen”.

  die het songfestival won heet Nemo

  https://charactercalculator.com/nl/binary-translator

  druk zijn naam in

  Uitslag

  1001110 1100101 1101101 1101111

  Op minuut 5:13

 12. de USA = al zo goed als de JewSA

  en ik denk dat de JewSA het ‘nwe’ IS RA EL word op termijn, Israel zal voor 2030 als land genaamd Israel, ophouden te bestaan.

  Velen AshkeNazi Joden/Zionisten zullen die kant opgaan maar ook vele meer gematigde zullen in het nu nog Israel blijven wonen gedeeld dan met Palestina en er komt een nwe naam voor die gehele regio nu nog als Israel genaamd en terecht, dat Mossad/Israel SSysteem moet daar in elk geval weg.

 13. Win? I think so too. IF HE LIVES THAT LONG AND CAN STAY OUT OF JAIL.
  But I am convinced that they will try absolutely everything to stop him. Everything.
  That does NOT mean I like Mr Trump or trust him. Not for one bit! But the sad thing is that if you have to choose between all the evils, you choose the lesser one and pray hard. VERY HARD.
  Personally I believe that help or change will only come through the last: PRAYER and a return to God.
  So I pray daily:
  Even so, come Lord Jesus! Amen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in