De Oekraïense regering vertelt via haar energiebedrijf DTEK aan ALLE Oekraïense burgers “evacueer vóór de winter naar Europa”.

Het hoofd van het energiebedrijf kwam op televisie en vertelde zijn Oekraïense medeburgers dat het energiesysteem van het land zo kapot is, dat hoe minder mensen er in het land zijn, hoe meer elektriciteit ziekenhuizen zullen hebben om gewonde soldaten te behandelen. Hij zegt dat mensen die het zich kunnen veroorloven te vertrekken, voor drie of vier maanden moeten verdwijnen!

Het meest verbazingwekkende aan dit nieuwe “voorstel” is dat het komt één dag nadat Rusland Oekraïne een “tijdelijk staakt-het-vuren” aanbood en Oekraïne weigerde.

Via Hal Turner.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

EU bereidt zich voor op mogelijke grootschalige stroomstoringen in de winterVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Oorlog en spijt in Oekraïne
Vorig artikelAmerikaanse senator roept op tot vervanging van mensen die geen baby’s kunnen krijgen na mRNA depopulatieprikken
Volgend artikelDe spike-eiwitten van mRNA-vaccins verlaten nooit meer uw lichaam…
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

29 REACTIES

 1. Oekraieners eruit, Russen erin!

  Binnenkort zullen Rutte en Kaag wederom vertellen dat we niet anders kunnen dan ruimhartig opvangen!

 2. Vandaar die wet verplaatsing bevolking. Zeer binnenkort zouden we wel ‘ns verplicht wat Oekraïners in huis moeten laten, maar dan riskeren ze wel een volksopstand want de meesten zullen dit niet pikken. Ik in elk geval niet.

  • Hee warempel…dit lijkt wel op een script. Poetin mocht zijn raketjes afvuren, zodra in Europa de wetjes voor huisvesting geregeld werden

  • Met het oog op de vergrijzing mag u kiezen voor jonge rondborstige Oekraiense die goed kunnen koken. Aangezien alle Oekraiense mannen zijn kapot geschoten onder aanvoering van het westen zoeken deze vrouwen nu een suprieure westerse man.

   Deze migrant 2.0 zal beter integreren dan het type 1.1 Kopvod, in de volksmond bekend als Moslim.

 3. @Simon >> (maar dan riskeren ze wel een volksopstand want de meesten zullen dit niet pikken.)

  Het zal je nog verbazen hoeveel domme Hollanders er rond lopen, om er een paar op te nemen in huis 😉
  En die volksopstand, die had er al lang moeten zijn. WE ZIJN DE LUL !!! Het zoete volk gaat vervangen worden

  • Discobol november 20, 2022 at 12:45

   Nederlanders pikken werkelijk alles dus een breed gedragen volksopstand is een no go, mocht het wel lukken dan is er altijd nog Eurogendfor om de relschoppers af te knallen, dat zal ze leren (sarcasme).

    • De nazi’s waren zelfs verbaasd over de sukkeligheid van de Nederlanders. Ze hadden meer verzet verwacht. Kun je nagaan.
     Ja mensen, we worden vervangen door pittiger volk. Hahahahhaha

     • Dat is duidelijk niet waar voor wat betreft de soldaten die bij de Grebbeberg geknokt hebben, en de mariniers die dagenlang de Duitsers de toegang tot Rotterdam ontzegden. Reden voor het platgooien van de stad.

      • Ook de Duitse luchtmacht was geschokt, want ze hebben in die paar dagen in mei over Nederland bijna 700 vliegtuigen verloren waardoor de slag om Engeland uitgesteld moest worden. Niet zo sukkelig dus.

 4. Tank “Armata” gespot op het oefenterrein waar de gemobiliseerden worden getraind (VIDEO)

  Natuurlijk rijdt deze tank door de modder daar behoeven de Amirikaanse militaire experts niet over in te zitten, door wind en regen maakkt geen pepernoot uit, het wachten is op de strenge winter om het offensief nog meer kracht bij te zetten, eers deden de Amerikanen met hun NAVO missies miljoenen vluchtelingen op de been naar Europa te zetten en Europa te destabiliseren door het enorme aantal opvreters, nu doen de Russen een duit in het zakje, herinner Oekraïeners kunnen zonder asielaanvraag en een huis krijgen in Nederland daar heeft Rutte gisteren voor gezorgd op hun gehouden partijcongres.

  https://t.me/RVvoenkor/32255

  • Die modder lijkt me toch niet goed voor de levensduur van de tank, gaat overal tussen zitten. Ze kunnen beter wachten tot de grond bevroren is. Ik heb begrepen dat ze daar ook op wachten voordat ze echt los gaan.

 5. Ik wil Sletlensky wel opnemen,zal hem ff goed voeren en daarna aan mijn huisdieren voeren..Al denk ik dat ze dan 2 dagen strak staan van de drugs van die psychopaten leernicht.

  • Die komt er bij mij niet in…en ga het ook niet aan mijn huisdieren voeren.
   Bizar dat hij staakt het vuren weigert, hij weigert gewoon alles, wil nergens aan meewerken en eist dat Vladimir Putin aftreedt. Wie denkt hij wel dat hij is om dat te eisen….? Die clown moet zelf aftreden, door hem hele land in puinhoop. Had allemaal niet gehoeven door gewoon neutraal te blijven. Merendeel van de mensen wilden en willen nog steeds niet Ukraine bij de EU. Laat gewoon zoals het is, een schakel/buffer tussen oost en west.

 6. Same old: geplande volksverhuizing. Problem Reaction Solution, Ordo Ab Chao, Verdeel en Heers, Als afleiding Wereldkampioenschappen voetbal en op de rest van de massamedia a-musement op het niveau van twaalfjarigen.

  • Dat gaat nooit werken. Oekis zijn het slechte vreten in Nederland al gauw zat en houden verblijf bij ons niet langer vol dan strikt noodzakelijk. Bovendien zal bij ons het net zo koud worden als daar en het licht ook uitgaan. Daar bezitten vele mensen, en de meeste families een dacha met goede houtkachels en (warm-)watervoorziening, wat in Nederland niet het geval is. Als de crisissituatie lang genoeg duurt zal zelfs het omvolkingsplan ter ziele gaan, want mensen uit de Subsahara gaan die temperaturen in onverwarmde huizen niet trekken.

 7. Laat die gasten lekker in eigen land blijven en die coke snuiver ombrenger. Blijkbaar hebben ze nog steeds niet door dat het aan hun clown te danken is dat ze zo zwaar in de shit zitten met dank aan Amerika en Brussel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in