Foto Credit: Sonar21

Hoe is dat voor een koptekst? Er zijn een aantal video’s verschenen op Telegram die de Tadzjiekse POV (point of view) van hun aanval (WAARSCHUWING – zeer gewelddadig) en de reactie van de Russische veiligheidstroepen – ook behoorlijk wreed – zouden laten zien. Het indirecte bewijs dat tot nu toe is onthuld ondersteunt zeker de bewering dat dit een Oekraïense operatie was die slecht vermomd was als een ISIS-K aanval en dat de Verenigde Staten op de hoogte waren van wat er verwacht werd. Ondanks de “War Porn” aard van deze video’s, denk ik dat het toch nuttig is om ze te plaatsen, schrijft Larry Johson.

Ik wil echter beginnen met het aandringen van de VS en het Westen dat dit een ISIS-K operatie was. Hoe hebben de VS dat “feit” zo snel kunnen vaststellen? Hier is mijn suggestie ( Noot voor Babylon Bee, voel je vrij om te stelen) – de mensen die zo snel nog ongezien bewijs hebben verzameld om te concluderen dat het niet Oekraïne was, maar een team van moordende islamitische extremisten zouden onmiddellijk moeten worden aangewezen om een soortgelijke snelle analyse uit te voeren van wie NordStream heeft opgeblazen. Ze zouden in staat moeten zijn om dat voor maandagochtend tot op de bodem uit te zoeken. Als ze daar eenmaal mee klaar zijn, moeten ze hun aandacht richten op de moord op Kennedy. Hun vermogen om de “waarheid” over wie verantwoordelijk was voor de gruwelijke aanslag te achterhalen voordat de aanslag was afgelopen en terwijl verdachten nog rondliepen in het Crocus Concert gebouw en op ongewapende burgers schoten, suggereert dat ze remote viewing capaciteiten van wereldklasse hebben.

  In video 18+: Russische soldaten geven zich niet over

Oké. Genoeg sarcasme. Dit fragment van een Wikipedia-pagina wordt verspreid door westerse bronnen als onderdeel van hun poging om ISIS-K bij de aanslag te betrekken. Er is geen informatie op een Russisch Telegram kanaal (tot nu toe) over deze man die suggereert dat hij een rol had in de Crocus aanval. De volgende foto is een ander verhaal.

 

Shamsiddin Fariduni, gearresteerde terreurverdachte

Deze foto die vandaag opdook van Shamsiddin Fariduni, een van de terreurverdachten, die Crocus bezocht op dezelfde dag dat de Amerikaanse ambassade in Moskou Amerikaanse burgers waarschuwde om weg te blijven van plaatsen als Crocus vanwege een dreigende terreuraanslag, is nog meer indirect bewijs dat suggereert dat de Amerikanen meer wisten over de terreurplannen dan ze deelden met de Russische veiligheidsdiensten. Wat wist de Amerikaanse ambassade in Moskou over de op handen zijnde aanslag en wanneer wisten ze dat?

De volgende video toont naar mijn mening het bewijs dat deze mannen geen goed getrainde, vaardige operators waren. Je ziet een schutter door een deuropening gaan en van dichtbij op rugliggende slachtoffers schieten met 7.62 x 51 munitie. Hij vertoont primitieve vaardigheden om een kamer binnen te komen en gedraagt zich niet als een tactische operator. Hij richt en schiet gewoon willekeurig. Later in de video zie je hem het geweer nonchalant in zijn rechterhand houden. De groep als geheel beweegt zich niet in een tactische formatie en lijkt ook geen specifiek doel voor ogen te hebben. Ze zwerven gewoon rond om te moorden en chaos te zaaien.

Hier hebben we een video die beweert de arrestatie van één van de Tadzjiekse verdachten vast te leggen. Het Russische veiligheidspersoneel is behoorlijk pissig en helemaal niet bezorgd dat ze worden beschuldigd van “politiegeweld”. Het lijkt erop dat ze strikte orders hadden om hem levend gevangen te nemen. Anders hadden ze hem denk ik ter plekke doodgeschoten.

  Abrams-tank vernietigd in Oekraïne-conflict (Video)

WAARSCHUWING – Dit is wreed en verontrustend. Een Russische veiligheidsagent besluit een deel van het oor van de verdachte af te snijden – het blijkt meneer Rachabulizoda Saidakrami Muradali te zijn – en probeert de Tadzjiek het vervolgens te laten opeten. Ik begrijp de emotie en woede die de Russen voelden, maar dit was een breuk in de commandostructuur. Een officier had moeten ingrijpen en zijn mannetje het bevel moeten geven zich terug te trekken. Voordat westerlingen schijnheilig gaan doen en de Russen de les gaan lezen over hun gedrag, wil ik iedereen eraan herinneren dat het Amerikaanse ministerie van Defensie de foto’s van het lichaam van Bin Laden in de prullenbak gooide omdat de Navy SEALS die hem doodschoten het lichaam volledig ontheiligden. Ik zeg alleen maar dat Amerikanen in een glazen huis leven als ze erover denken om stenen of klachten naar de Russen te gooien voor hun gedrag.

Ik zou willen opmerken dat er latere video’s zijn die laten zien dat iemand in de hiërarchie uiteindelijk de leiding nam, Rachabulizoda Saidakrami Muradali liet verbinden en behandelen. Muradali kreeg echter een flink pak slaag

Een rechtbank in Moskou heeft in besloten zitting een voorlopige hoorzitting gehouden over vier verdachten van de aanslag op Crocus. Dat zijn:

Dalerjon Mirzoyev.

Rachabulizoda Muradali.

Shamsiddin Fariduni.

Muhammadsober Fayzov.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Oekraïne, EU’s dictatuur en verandering van wereldorde: Lavrov spreekt in de VNVolg Frontnieuws op Telegram

  Onze wapens zijn de waarheid. Daarom is onze zaak juist. Daarom zal de overwinning voor ons zijn!

Lees meer over:

Vorig artikel“Rusland moet Oekraïne rustig vernietigen, met alle middelen die daarvoor nodig zijn”
Volgend artikelWil je geen vaccin? Nieuwe AI-tool zal je vinden.
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. Die personen hebben gewoon mensen die in een theaterzaal zaten moedwillig afgeslacht nadat zij geld hebben gekregen daarvoor van wie dat ook mag zijn, Rusland is woedend en terecht!

  • hear hear en zullen hoogstwaarschijnlijk binnen 3-5 dagen ook wat terug ‘geven’ aan de verraders van het westen en de Satanist bolwerken.

   go Russia.

 2. Voor mij is het wel duidelijk dat dit beraamd is door Oekrainie! Dat de Russen die lui een flink pak slaag hebben gegeven vind ik zéér logisch. Geen pardon voor dit soort mensen.
  Ik hoop de de Russen hard kunnen maken voor de gehele wereld dat dit door Oekrainie bekokstoofd is.
  Poetin waarschuwt steeds dat een en ander niet zonder gevolgen zal blijven. Nu keek ik zo eens om mij heen en JA, het blijft niet zonder gevolgen. De Fransen zijn Afrika uitgeknikkerd en de VS krijgt daar ook flinke klappen en niet te vergeten de oprichting van Brics! Zou dit verband met elkaar hebben?
  Het schaamteloos bericht van Rutte waarin hij zijn medeleven betuigde met het Russische volk kan wat mij betreft zo de kachel in. Wie neemt die vent nog serieus?

 3. Meneer Lakrom heeft gezegd dat dezelfde IS terroristen die in Moskou zijn opgepakt het plan hadden in Lafrance ook de bloemetjes buiten te zetten. Dat betekent dus dat Makrom zijn handen wast in onschuld en dat Jan Klaassen van de BV Nederland terecht heeft opgemerkt dat de beelden hem “door merg en been gingen…”
  Of…
  … denken Jan Klaassen en meneer Makrom werkelijk dat de hele wereldbevolking idioot is?

  • @Flying Dutchman…
   ‘denken Jan Klaassen en meneer Makrom werkelijk dat de hele wereldbevolking idioot is?’

   Zie ze maar als goochelaars, ze blijven hun act voortzetten voor de mensen die nog niet doorhebben dat het allemaal fake en bedrog is. De satanisten en hun media richten zich tot de gehersenspoelden die nog geloven dat de satanisten heilgen zijn die echt kunnen toveren.

   Criminelen richten zich op weerloze en naïeve en mentaal/fysiek kreupele slachtoffers, niet op de mensen (de leeuwen) die hen doorhebben. Het nieuws, de media, politiek, ONDERwijs; is alleen voor mensen die nog diep diep diep slapen… om te zorgen dat ze blijven slapen. En om te voorkomen dat de slapers wakker worden, voert de illusionist steeds complexere truucs uit. Truucs die voor de wakkeren steeds slechter worden, maar er blijft een kern slapers die de goochelaars heilig gelooft. De slaper zitten als kleine kinderen te kijken naar Sesamstraat en Ome Willem, terwijl de satanistische goochelaars de hele wereld om heb heen kapotmaken en een systeem optuigen om de slapers en wakkeren volledig te kunnen onderdrukken en uit te roeien voordat we allemaal wakker worden.

   Ze zijn in paniek, als goochelaars die op hun podium doorkrijgen dat 51% van de zaal zijn act niet meer gelooft en alle illusies doorzien. Het is wachten tot wij de zaal uitlopen en de goochelaars machteloos en alleen achterlaten.

 4. Dit zijn terroristen
  de mannier waarop ze nu behandeld worden en het lekken / delen van de beelden is een hele bewuste actie, alles wat er nu nog in Rusland rond loopt met het zelfde idee voor een geplande aanslag gaat nu heel goed zijn kansen overwegen .
  “als ik zo snel gepakt word en dergelijke behandeling krijg” en daar is het nu om te doen , is een vorm van afschrikking die bij dergelijke waarschijnlijk laag opgeleide mensen redelijk goed zal werken.
  Sta ik daar achter ……..ik ben gelukkig niet de leidinggevende die de beslissingen moet nemen.
  Dit is een harde vorm van afschrikking aan anderen en ook om diudelijk te maken dat hun achterban ze niet kan of wil helpen

 5. Als je 24 uur de tijd krijgt om je straffeloos bij de politie te melden na er van door gaan na een aanrijding, dan zou je kunnen stellen dat na de klopjacht op wrede moordenaars je ook een paar minuten nodig hebt om je opgebouwde adrenaline te ontladen als je meneer de wrede moordenaar te pakken hebt die tientallen ongewapende burgers koelbloedig de keel heeft doorgesneden of doodgeschoten.

  Iedereen ontlaadt nu eenmaal anders.
  Ik denk dat dat een gevalletje risicoaanvaarding is voor meneer de wrede moordenaar.
  Bezint eer ge begint.

  Of schrijf ik nu iets heel geks ?

  • Politie is er alleen om bekeuringen te innen, het is een verlengstuk van de belastingdienst, niets meer en niets minder. We gaan eraan door die stomme kutregels en de kutambtenaren die ze blijven verzinnen!!!

 6. Respect dat sommige wagner boys de grens bewaken in Belgorod, ik las op wagners telegram Grey zone dat de messen waarmee die ukro faggot zijn oor is mee afgesneden uitverkocht is.

  Helaas hebben de wagner boys meer gelijk in hun analyses betreft bureaucratie in Rusland

 7. Meneer Muradali heeft zijn laatste oortje versnoept bij meneer Putin kun je wel stellen. Ik vind het arrestatie team nog redelijk netjes en ingetogen handelen. Muraldi heeft vast een slechte jeugd gehad en mag het russische arrestatieteam wel danken voor de opvoedkundige tikken die hij veel te laat heeft mogen incasseren. Sommige nederlandse politiemensen doen trouwens niet voor hen onder tijdens de covid protesten toen die een onwillige politiehond op een op de grond liggende demonstrant probeerde te dwingen. Oreja (oor, in Spanje van de koe of stier) is trouwens in Spanje een heel aanbevelenswaardig gerecht. Het is hartig, knapperig en misschien niet zo gezond voor mensen met een hoog cholesterol gehalte, maar zeker niet te versmaden. Het is nu wachten op de Tadjiekse variant, dankzij de heren van het russische arrestatie team die een hoog culinair niveau blijken te hebben.

 8. @ Theme..
  Goochelaars die in hun onderbroek staan omdat het publiek het grapje doorziet. Treffende metafoor 👍
  Toch lijkt het alsof ze ‘Makrom en Jan Klaassen en consorten…’ helemaal content zijn met zichzelf 🤧

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in