Zoals Moon of Alabama onthult, zijn de NAVO en Rusland nu beide vastbesloten een koers te varen die uiteindelijk tot een directe confrontatie zou kunnen leiden.

NAVO-chef zegt dat Oekraïne’s “rechtmatige plaats” in het bondgenootschap isAP – 20 apr 2023

KYIV, Oekraïne (AP) – NAVO-chef Jens Stoltenberg verklaarde donderdag uitdagend dat Oekraïne’s “rechtmatige plaats” binnen het militaire bondgenootschap is en beloofde meer steun voor het land tijdens zijn eerste bezoek aan Kiev sinds de Russische invasie iets meer dan een jaar geleden.
De Oekraïense president Volodymyr Zelenskyy drong er bij Stoltenberg, die een belangrijke rol heeft gespeeld bij het verwerven van steun van de NAVO-leden, op aan om nog meer van hen te vragen, waaronder oorlogsvliegtuigen, artillerie en pantseruitrusting.

Voorkomen dat Oekraïne toetreedt tot de NAVO blijft een van de doelen van de speciale operatie – KremlinTass – 20 apr 2023

Moskou, 20 april. /TASS/. Het voorkomen van de toetreding van Oekraïne tot de NAVO blijft een van de doelen van de speciale militaire operatie, zei Kremlin-woordvoerder Dmitry Peskov donderdag tegen verslaggevers.
“Natuurlijk, want anders zal dit een ernstige, aanzienlijke bedreiging vormen voor de veiligheid van ons land,” zei de woordvoerder in antwoord op een vraag.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Dugin: Derde Wereldoorlog komt eraanVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Poetin stopt vandaag met de gaslevering aan Europa - tenzij er in roebels betaald wordt
Vorig artikelVaccinmandaatfascist Gene Simmons van KISS kampt met gezondheidsproblemen op het podium en annuleert show
Volgend artikelNAVO-chef bezoekt Kiev om Zelensky te vertellen dat Oekraïne “in de NAVO thuishoort” –  “Wat?!” vroeg de Hongaarse premier Viktor Orbán op Twitter
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. Niks Oekriland in de nato. Nexit nu, uit de EU en nato,
  De oorlogophitsers moeten zelf naar het front in Oekriland, dan is het gedonder daar zo afgelopen.
  Het gewone volk mag als kanonnenvoer dienen en de dik betaalde dames en heren geven de orders vanuit hun veilige bunkers.
  Walchelijke politiek!!
  Steef naar vrede, drijf handel met elkaar. Dat bevordert het welzijn van het volk. Maar nee hoor p, er moet weer zo nodig pang, pang geroepen worden. Zum Kotzen zeggen onze Oosterburen, maar daar zijn ze net zo gek als in de rest van west Europa en usa.

  • @Jan : Helemaal mee eens.

   UIT die EU.
   UIT de VN.
   UIT de Nato.

   Alle volken, wij gewone mensen, willen VREDE.
   Op naar onafhankelijke, samenwerkende, democratische landen.
   Multipolaire wereld.

 2. Waar is het westen in godsnaam mee bezig. Ze willen schijnbaar grote paddenstoelen in de lucht zien hangen en daarnaast die hele idiote klimaatellende waardoor een enorme de-industrialisatie plaatsvindt en een ongekende armoedeval. De landen die de komende decennia zoals China, India, Rusland en andere opkomende BRICS landen gewoon vol op fossiel en kernenergie blijven inzetten zullen de economische grootmachten worden simpel om het gegeven dat hun wel goedkope energie hebben. Het westen pleegt economische zelfmoord maar wellicht is dat de bedoeling ook om het universele basisinkomen en de CBDC’s door onze strot te duwen.

  • Waar gaan ze daarvoor het geld (digitaal) tevoorschijn toveren . Ze hebben nu al een schuldenberg gemaakt die niet meer te overzien is. Wat als 80 % zonder werk zit en de rest leeft van basisinkomen , geen industrie geen eten , geen pc,i phone geen internet enz..Terug naar de jacht en de visvangst zoals 3000 jaar geleden.

   • Klopt. het hele monetaire systeem staat op instorten en daarom vindt nu de transitie naar die CBDC’s plaats waar centrale banken alles gaan bepalen en monitoren. Ze sullen natuurlijk ook vol gaan inzetten op depopulatie en daar hebben ze een heel arsenaal aan instrumenten voor. Wat we de komende tijd gaan zien is dat ze eerst elke burger financieel helemaal leeg gaan trekken onder de grote klimaat en CO2 leugen. De hele middenstand zal ter ziele gaan waardoor alleen nog enorme coöperaties overblijven die het voedsel wat bewust schaars wordt gehouden gaan rantsoeneren. Dan zit de mensheid opgesloten in hun 15 minuten steden volop straling en verplichte WHO gifvaccinaties.

    We moeten ook hier rekening mee houden
    Beyond the Reset
    https://www.bitchute.com/video/SHMxRIOseEZo/

 3. Als ze dmv atoombommen het firmament genoeg kunnen slopen, dan boft Bill Gates. Dan kan hij zijn krijtwolk om de Aarde spannen (of over de koepel, voor de Flat-Earthers onder ons). Forget about the Age of Aquarius, je gaat lekker zonnebaden in het duister op Zandvoort. (Vermits de sunscreen industrie ten strijde trekt hiertegen.)

  Maar er komen echt geen bommen. Er staat al veel te veel op het spel om alles nu bruut te vernielen. De oorlog treuzelt gewoon door omdat de menselijke parasieten (de zgn ‘leiders’) het leuk vinden elkaar aan te vreten en EU is kennelijk ook nog niet genoeg leeggezogen. Vraag maar aan Moeke Trutsula van de Lijken. De stakeholders in Ziomerica staan te schuimen om hun bek want die moeten hun winstuitkeringen nog krijgen en die zijn boos op Jens omdat hij zijn best niet doet. Waar maak je je druk om? Vertrouw de parasieten.

 4. zelensky gedraagt zich net als het vrouwtje van Pichelmee.
  Er zal een straffe wind gaan waaien waarna hij alleen nog zal kunnen dromen van de macht die hij niet verdiende maar ooit wel had.
  Het goddelijke is altijd groter, wijzer en sterker. Geluk zelenky, je sollicitatie voor de afrekening is gehoord en dichterbij dan je denkt.

 5. De NAVO is een wankel kaartenhuis. Alleen nog een naam!
  Stoltenberg is chef van enkel 4 letters.
  Want zo goed als alle geldstromen naar en van de Kazariaanse Maffia zijn geblokkeerd!
  Want de KM zijn de eigenaren van wat de navo was.
  Er is gewoon geen geld meer.
  Dus komop met die Russische parade in Berlijn. Als het echt op de spits wordt gejasgd!!
  Ook de UK is edn luchtblaas. Want de Queen is dood. Erfenis is paniek zonder koning.

  • Charles krijgt toch maar mooi een kroon van een miljard pond op z’n hoofd gedrukt. Aartsbisschop Justin Welby van Canterbury leidt de dienst in de Westminster Abbey op 06.05.2023 in een land waar meer mensen naar de moskee gaan dan de kerk – – > 6 + 5 = 11 ! ! !
   Pim Fortuyn is omgelegd op 06.05.2002 en Robert Kennedy sr. (1925) op 05.06.1968.
   Prinses Alexandra van Luxemburg trouwt op 29.04.2023.

 6. Een grote oorlog komt er aan, dat is zeker!
  Het is meer de vraag waar bv. in Europa de kernexplosies zullen plaatsvinden.
  Utrecht, Maastricht, Genève, Rammstein, Warschau?
  Dan is er ook nog de USA die komen er ook niet goed van af.
  Iemand?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in