Maria Zakharova © ДИП МИД РФ (фотограф Никита Кочук) (CC BY-SA 4.0)

Het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken noemt de president van Frankrijk, de links-liberale en Soros’ lakei Emmanuel Macron, een “hypocriet” nadat hij de samenlevingsontwrichtende demonstraties in Wit-Rusland heeft gesteund, meldt RT.

Emmanuel Macron is sinds mei 2017 president van Frankrijk. Die tijd werd gekenmerkt door massale demonstraties tegen zijn leiderschap, in de vorm van de zogeheten Gele Hesjes-demonstraties, die in 2018 begonnen.

Maar de Macron-kritische protesten hebben weinig media-aandacht gekregen. Er zijn ook geen eisen gesteld aan sancties tegen Frankrijk of oproepen tot het aftreden van Macron door Europese collega’s.

Nu zijn de mainstream media en de politieke leiders het echter eens in hun kritiek op de Wit-Russische leider Alexander Loekasjenko.

“De Europese Unie moet zich samen met de honderdduizenden Wit-Russen die vreedzaam demonstreren voor rechten, vrijheid en soevereiniteit blijven mobiliseren”, schreef Macron gisteren op Twitter.

Dit heeft ertoe geleid dat Rusland heeft gereageerd.

Volgens Maria Zakharova, een woordvoerster van het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken, zou de Franse president in plaats daarvan steun moeten eisen voor degenen die deelnemen aan protesten binnen de EU, en niet in Wit-Rusland, dat volgens Rusland buiten de invloedssfeer van de Unie valt.

Wanneer zal hij de Europese Unie oproepen om steun te mobiliseren voor honderdduizenden “Gele Hestjes” die op vreedzame wijze demonstreren voor rechten, vrijheden en soevereiniteit?, schreef ze op Facebook.

Dit is wat men noemt hypocrisie, wijst ze erop.

Wit-Rusland wordt de laatste dictatuur van Europa genoemd. Bij de verkiezingen van 9 augustus kreeg Aleksandr Loekasjenko iets meer dan 80 procent van de stemmen, terwijl tegenstander Svetlana Tikhanovskaja ongeveer 10 procent van de stemmen kreeg. De verkiezingsuitslag leidde in het land tot demonstraties tegen de regering, die door diverse links-liberale regeringen in de Unie worden gesteund. Zij willen onder meer een staatsgreep in het land bewerkstelligen door middel van sancties tegen Loekasjenko.

Syriërs probeerden via de Barentszzee naar Noorwegen te “vluchten” – toen de Russen ingrepen

  Zullen we een burgeroorlog in het Westen meemaken?
Vorig artikelAmerikaanse journaliste bracht documentaire uit over de Deep State – gearresteerd en gecensureerd
Volgend artikel“Worden we allemaal Afrikanen?” Toen de Duitse krant Bild nog “structureel racistisch” was
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. Eigenlijk mag men Macron niks kwalijk nemen.
  Deze dwaas doet precies wat z’n grootmoeder, tevens echtgenote, hem opdraagt.
  Hij is, nét als bijv. Fransje Timmermans, een oorlogshitser én onberekenbaar, levensgevaarlijk.

 2. Het Lijkt wel of de EU een confrontatie met Rusland wil forceren. Door zich in de politiek van Wit Rusland te mengen kan het zomaar zijn dat de EU de grens van het NATO verdrag nogmaals wil opschuiven, direct tegen Rusland aan. Iedereen kan op zijn sloffen voelen dat de Russen dan ingrijpen, en dus als provocateurs worden bestempeld. Als marionetten zoals Macron dit soort zaken gaan opstoken dan is wel duidelijk wie en wat daarachter zit. De zogenaamde elite wil pre se een verwoest Europa zodat alles qua bezit eigenaarloos word door chaos of financiële üntergang…

  Dit is dus de agenda van de Bilderberg, zoveel chaos maken dat eigendoms recht en burgerrechten in chaos en crisis verloren gaan. daarom importeren ze moslims en Afrikanen, om ofwel linksom, ofwel rechtsom de landen in Europa totaal te destabiliseren….en dan kunnen deze lieden alles in bezit cq “beheer”nemen, incluis de levens van hen die na de chaos nog ademen….dit is de overtreffende trap van een staatsgreep. Doe dat economisch in Azië en Afrika, ruk het kapitaal uit Zuid Amerika en presto, alles kaput ! Zo kun je wel aan een wereldbevolking van maximaal 500 miljoen zielen komen….

  Ik ben geen grote complot denker, maar dit is mijn conclusie als ik alles samentel en kijk naar wat reeds is uitgevreten in onder andere Libië en Syrië….in zuid Amerika waar bijna alle landen in crisis verkeren…..

  Bilderberg is een genocide platform.

  Nu is Europa aan de beurt….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in