Een schat aan gehackte documenten, afkomstig van de Open Society Foundations van Soros, onthult de systematische en antidemocratische technieken die door Soros-agenten worden gebruikt als onderdeel van een extreem-linkse beïnvloedingsoperatie die volgens critici deel uitmaakt van het plan van Soros om “Europa te slopen”, schrijft Newspunch.com.

De documenten van de Open Society Foundation onthullen dat Soros zwart geld-kanalen gebruikt om het politieke proces in Europa, Rusland en vele andere landen te beïnvloeden.

De westerse mainstream media weigeren aandacht te besteden aan de hack en de vrijgave van de Soros-documenten. Russia Today, en een handvol onafhankelijke nieuwsorganen, hebben het verhaal een zekere mate van aandacht gegeven. “Dit is dus de reden waarom RT in de EU geblokkeerd is,” zegt de Nederlandse Europarlementariër Marcel de Graaff.

De gehackte documenten onthullen een systematische aanpak van Soros-agenten om verkiezingen in Europa en daarbuiten te manipuleren.

Om kiezers te bereiken, financiert Soros’ Open Society Foundations plaatselijke mediagroepen, journalisten, lobbygroepen en sociale-mediaprojecten. Er ging onder andere $130.000 USD naar EUobserver, een in Brussel gevestigde “onafhankelijke” nieuws- en opiniewebsite die bericht over de EU en de ontwikkelingen in de Europese politiek.

Het televisienetwerk Russia Today heeft een verhaal uitgezonden over het lekken van documenten uit 2000 waaruit blijkt dat George Soros en Open Society verantwoordelijk zijn voor de manipulatie van verkiezingen in landen in heel Europa.

Ninefornews bericht:

  De nieuwste Russische antitankmijn PTKM-1R is gesignaleerd in de regio Kherson

Sorosocratie

Tegelijkertijd financierde Soros projecten die mensen ervan moesten overtuigen dat Rusland de verkiezingen in Europese landen manipuleert, hoewel daar geen concreet bewijs voor was.

“Als hij het heeft over democratie, bedoelt hij Sorosocratie,” reageerde schrijver en politiek adviseur Llewellyn Rockwell, voorzitter van het Ludwig von Mises Instituut. “Hij wil Europa slopen. Dat is waarom hij voorstander is van open grenzen, zodat er grote aantallen mensen binnenkomen.”

Servië, Georgië, Oekraïne, Kirgizië

Soros wordt verantwoordelijk gehouden voor de volksopstand waarmee in 2000 de Servische president Slobodan Milosevic werd afgezet. De groep Otpor! (Servisch voor ‘verzet’) speelde een centrale rol in de staatsgreep en werd gefinancierd door Soros.

De miljardair wordt daarnaast gezien als de drijvende kracht achter de Rozenrevolutie in 2003 in Georgië, waarbij president Edoeard Sjevardnadze werd afgezet. De revolutie werd aangevoerd door de organisatie Kmara (Genoeg), die werd gefinancierd door Soros.

In 2004 vond in Oekraïne de Oranjerevolutie plaats. De betogers werden getraind door de International Renaissance Foundation (IRF), een Oekraïense ngo die is opgericht door Soros.

In 2005 vond in Kirgizië de Tulpenrevolutie plaats. Achter de volksopstand zat de Coalition for Democracy and Civil Society, gefinancierd door Soros.

Op één na machtigste persoon

De Oekraïense krant Vesti stelde in 2019 een lijst samen van de 100 meest invloedrijke figuren in Oekraïne. Soros blijkt de op één na machtigste persoon in Oekraïne te zijn, net achter president Zelenski.


Copyright © 2022 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 GEORGE SOROS DOSSIER

De geloofwaardigheid van het Europees Hof voor de Rechten van de Mens ligt in ruïnes nadat de banden van de rechters met Soros aan het licht zijn gekomenVolg Frontnieuws op Telegram

  Schokkend document: Hoe de VS de oorlog en energiecrisis in Europa plande

Lees meer over:

Vorig artikel“Ik weet niet meer wat er in mijn lichaam gebeurt”
Volgend artikelStapelingsziekten van verkeerd gevouwen eiwitten door het vaccin spike-eiwit: De problemen worden groter
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Moet die Soros, die overigens Schwarz heet niet nodig wat speciale boosterprikken. Het is een ouwe kerel, maar hij belichaamt wel het…ik wou schrijven “het kwaad”, maar ik denk dat de omschrijving “het onwenselijke” misschien beter past.

 2. In de stembiljeten van Le Pen zitten scheurtjes in zodat ze niet mee geteld kunnen worden. Google er maar eens na. Er gaat een filmpje ervan rond op facebook in ieder geval. .

  • Zie deze link :
   https://www.bitchute.com/video/1kxt5nIQ3VD0/

   De omslagen van de stembrieven voor Le Pen hebben onderaan een kleine insnijding.
   Zo kunnen ze op de kiesburelen herkend worden en vervolgens in de vuilbak gesmeten.
   Is het niet opvallend dat er zo weining kiezers kwamen opdagen ? Dat komt door de weggesmeten stembrieven voor Le Pen.

   Macron is een globalistische smeerlap en maatje van George Soros, ze zijn van geen fraude vies !
   Tijd voor een Franse Revolutie anno 2022 ….. met de Guillotine ..

 3. Macron herkozen: de goyim stond wild te springen en te klappen en te wapperen! Ze waren dolgelukkig. Het gesloopte EU van Soros wordt bevolkt met vrolijke, blije goyim die mooie levens zullen leiden.

  • They always tell us they are going to fuck us over and then carry out their schemes and sit and watch as the population do nothing. Why would they stop? It’s only going to get worse.

 4. Rommel, please, kan je afbeeldingen met de kop van Soros blurren of vervangen door een plaatje van de duivel. Hij is een vleesgeworden duivel. Dus geen verschil.
  Ik word zo onpasselijk als ik naar zijn duivelse kop kijk…….

 5. Na al die narigheid begrijp ik niet dat Soros, en vele van zijn medestanders, nog steeds vrij rond lopen. Dat begrijp ik óók niet van PRutte en zijn vorige/huidige kabinet. Als je zoals PRutte deed, het slopen van Nederland en het dwingen tot het nemen van een “prik” waarvan niemand kan zeggen hoe en in welke mate het schadelijk is voor de mens, kun je niets anders zeggen dan dat die criminelen op zijn minst achter de tralies horen.

 6. En ons gekozen parlement kijkt er niet naar omdat ze niet de kracht hebben om te regeren voor de bevolking die zij vertegenwoordigen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in