Twee blanke mannen neergestoken door zwarte man in metro

2

De misdaadgolf in steden als New York blijft escaleren. Tijdens het weekend van 4 juli zag de stad 21 schietpartijen waarbij 44 mensen gewond raakten en acht doden vielen. Het New York City Police Department heeft zelfs verklaard dat ze “de controle hebben verloren”.

De video is reeds bij TikTok verwijderd, dit wordt waarschijnlijk gedaan om het narratief onder controle te houden dat alleen blanken racistisch kunnen zijn, vandaar dat Frontnieuws altijd – zover dat technisch mogelijk is – van video’s van racistisch gemotiveerde misdaden van zwarten op blanken altijd een backup creëert.

Door de mainstream verzwegen: Mishandelingen en ‘toevalligheden’ in Amerikaanse rellen

  Trump zegt dat de Texaanse rechtszaak 'The Big One' is nadat 18 andere staten meedoen
Vorig artikelServische soldaten weigeren orders om tegen hun eigen bevolking te ageren
Volgend artikelBrisante getuigenis onthult de betrokkenheid van Oekraïne bij de MH17-ramp
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. “narratief onder controle houden dat alleen blanken racistisch kunnen zijn”.
    Die gasten waren mogelijk ook racistisch naar deze zwarte vent. U kent het hele verhaal toch niet? Goed staaltje framing, is er te zien op deze website.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in