Ja, Hal Turner is een alarmist en blinkt uit in het niet vermelden waar hij zijn bronnen vandaan haalt. Evenwel kan ik me niet herinneren dat hij zolang ik hem volg ooit nepnieuws heeft geplaatst. Dat gezegd hebbende, duw ik deze shocker in uw hand en hoop dat u zich als gevaccineerde niet ongegrond de “kolere” schrikt, of misschien juist wel. Meer informatie betreffende deze vaccinpest verschijnt wanneer het op mijn oogbal botst.

Hal Turner:

Artsen in het Verenigd Koninkrijk zeggen dat zij “verbijsterd” zijn nu talrijke personen die hebben bevestigd dat zij drie of vier doses van het COVID-19 “vaccin” hebben gekregen, vreemde, over hun hele lichaam pijnlijke zweren beginnen te krijgen.

Dit zijn NIET homo’s of bi-seksuelen. Het zijn NIET mensen die aan een “orgie-levensstijl” doen. En allemaal testen ze NEGATIEF op apenpokken. Dit … is iets nieuws.

Het ENIGE wat deze mensen gemeen hebben is dat ze ALLEMAAL drie- of viervoudig COVID gevaccineerd zijn. Geen enkele andere overeenkomst – absoluut niets.

De zweren ontwikkelen zich op de handen, en verspreiden zich dan naar de rest van hun lichaam.

De man op de foto hierboven was zeven dagen geleden nog in orde. Toen verscheen dit, en het verspreidt zich over zijn hele lichaam.

Men zegt dat de zweren uiterst pijnlijk zijn. Ze zijn, zoals hierboven te zien is, walgelijk om aan te zien.

Bij tests van de inhoud van de zweren wordt GEEN bacteriën gevonden. Niets uit het binnenste van één van deze zweren groeit in een petrischaal, zelfs niet na vijf dagen.

  De ongevaccineerden hebben bloed aan hun handen

Tests kunnen ook geen virussen zien.

Aanvullende tests voor fungus, schimmel, enz. zijn in behandeling.

Tot nu toe is er nog geen verklaring voor wat dit is, en of het besmettelijk is van mens tot mens.

Sommige mensen wijzen al naar de Bijbel, Openbaring 16:

De eerste zes schalen des toorns

1 En ik hoorde een grote stem uit den tempel, zeggende tot de zeven engelen: Gaat heen, en giet de fiolen des toorns Gods uit op de aarde.

2 En de eerste ging heen, en goot zijn fiool uit op de aarde; en er viel een rumoerige en smartelijke pijn op de mensen, die het merkteken van het beest hadden, en op hen, die zijn beeld aanbaden.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccin Verworven Immuun Deficiëntie Syndroom (VAIDS): “We moeten verwachten dat deze immuunerosie zich op grotere schaal zal voordoen”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEuropa’s deugdzame zelfmoord
Volgend artikelWaarschuwing: Door Gates gefinancierde fabriek kweekt 30 miljoen genetisch gemodificeerde muggen per week om in 11 landen uit te zetten 
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

67 REACTIES

  • Beste Mensen
   Apenpokken
   Vroeger had ik Apensokken
   De Juf vond dat Zielig
   Maar ze hadden het er dus wel zelf naar gemaakt
   Die pokken kwamen later
   Naar het blijkt moet je die Sokken
   Eerst drie kwartier boven een kolenvuur
   Uitkoken
   Dan zes weken in een zak met Lavendelblaadjes
   Thijm mag ook
   Maar duurt wat langer
   Dit tegen de Stank
   Gegarandeerd geen apenpokken meer dan
   Een keer en nooit Weer
   Hopenlijk bent u hierdoor
   Weer wat Wijzer

   Dank U

   • Beste Mensen

    Vraagje
    Is dat schrijven Misschien afkomstig van Computer Blabla i.p.v. Ringo
    Die de zaak probeert naar de eigen hand te zetten van Hilly Billy Geit en Kornuiten ??

    Dank U

 1. Dit lijkt op AIDS. En we horen toch van vaccinatie AIDS……..
  dit is inmiddels een als feit erkende complicatie van het vaccin!
  Het natuurlijke immuunsysteem is door het vaccin gedeeltelijk of geheel buiten werking gesteld.
  De “ T helper cellen “ dit zijn witte bloedlichaampjes die in een gezond ( niet gevaccineerd lichaam ) bacteriën en virussen onschadelijk maken zijn door het vaccin ( geheel of gedeeltelijk )onschadelijk gemaakt, zeg gedood om dit vaccin zijn werk te kunnen laten doen.

  De mate van “ weerstand vermindering : zal afhangen van de “ gezondheid, en weerstand en de hoeveelheid ( en het zal ook ongetwijfeld het soort “ vaccin batche “ zijn) van het vaccin wat een gezond persoon uit angst voor covid zich heeft laten inspuiten.. ( gevaccineerd 2keer of 4 keer enz.)

  Het is inmiddels feitelijk bekend dat apenpokken een virus is wat toeslaat als het immuunsysteem niet of onvoldoende werkt.
  En juist DE NATUUR ( het eigen lichaam) WERD MET HET VACCIN BUITEN WERKING GESTELD, met alle gevolgen van dien.
  Vele VREEMDE ONVERKLAARBARE ZIEKTEN zullen de komende winter de kop op steken vaak met dodelijke afloop omdat “de prik” het natuurlijke immuunsysteem heeft vernietigd.
  Pas goed op jezelf! Probeer je weerstand met vitamines enz op peil te houden. !

  Zelfs “ gewone natuurlijke virusjes en bacteriën” die in de winter periode “ rondwaren “ kunnen met een UITGESCHAKELD IMMUUNSYSTEEM DODELIJK ZIJN.

  • Je blijft ook een virusGELOVIGE he, best eigenwijs voor iemand zich die blijkbaar wel inleest in de materie. Jij hebt bewijs van het bestaan van ziekmakende virussen? Nee? Nou dan, hou dan op met onzin verkondigen.

  • Anna: Halloooo! Ga nou eens bewijs leveren dat virussen bestaan!!!! Je schijft best aardige dingen, maar als je weer over virussen begint, dan vraag ik me af uit welke hoek je eigenlijk komt. Kun je met concreet bewijs komen dat het covid virus bestaat? Dat zou een heel goed gebruik van je tijd zijn, en ons allemaal dankbaar maken!

   • Sorry maar onder welke stolp leeft u?
    Virussen zijn de kleinst mogelijke levende wezentje die uitsluitend door een sterke elektronen microscoop zichtbaar gemaakt kunnen worden. Daarom zijn ze ook zo laat ontdekt omdat men de juiste middelen niet had…. ( elektronen microscoop)
    In het begin van deze virus pandemie was ik ook op zoek naar iemand die het zou kunnen weten.
    Toen kwam ik uit bij Dr. Paul Cottrell een Amerikaans viroloog of cel bioloog, die enorm schrok toen hij de sequenties van het contra virus zag. Die uitzending heb ik gezien….. deze man was totaal van slag…..

    Hij zei meteen “ dit is een gefabriceerd virus want dit virus bevat zowel sequenties van het HIV virus als wel het SARS-CoV-2 virus en deze twee kunnen NOOIT. Op een natuurlijke manier bij elkaar in een virus komen. “
    Hiermee leverde hij als eerste het bewijs dat het virus “ gemanipuleerd was, “manmade” in het lab in Wuhan.

    Dit is het tijdperk dat er nog geen sensuur was dus dit ging meteen de wereld over.
    Dit vrije woord heeft maar zeer kort geduurd en het lab in Wuhan werd ook al meteen gesloten…… want dr Fauci bleek er tussen te zitten…… en een smet op zijn reputatie moest “ weggelogen “ en weg gecensureerd worden.
    Je kunt op zijn website nog allerlei interresante artikelen vinden en zelfs foto’s van virussen…. De omicron variant en ook het apenpokken virus.
    Ik heb nu de website niet helemaal doorgespit maar er staan bijzondere artikelen op.
    Google hem anders Dr. Paul Cottrell.
    En ik wens je een. Virus vrij leven toe want het zijn gevaarlijke ziekte kiemen.(polio!oa.)

    • “Virussen zijn de kleinst mogelijke levende wezentje ”

     Onzin, mainstream wetenschap zegt dat een virus niet leeft

     “die uitsluitend door een sterke elektronen microscoop zichtbaar gemaakt kunnen worden. Daarom zijn ze ook zo laat ontdekt omdat men de juiste middelen niet had…. ( elektronen microscoop)”

     Ook onzin, Pasteur beweerde virussen ontdekt te hebben tientallen jaren voor de uitvinding van de electronen microscoop.
     De “fotos” zijn bewerkt of computer gegenereerd. Geen enkel virus is volgens de postulaten van Koch bewezen of geisoleerd.

     Ik kan zo wel zien dat je Google gebruikt om te zoeken. Ga nog maar eens op “Bechamp terrain theory” zoeken op Duckduckgo.

    • Cottrell liet een zgn “IN SILICO” sequence zien. Dat is wat de computer (chips van silicium) gesimuleerd heeft met tienduizenden andere mogelijkheden waar dan de arts of viroloog de voor hem meest logische (kortste of langste of mooiste sequence) uit selecteert. Het kan haast niet meer fake and phantasy dan dat.

   • @Immortal lever is bewijz, dat er geen virussen bestaan(dat kan je niet)
    Je spreekt misinformatie

    o ja @Anna polio is mens gemaakt!! kijk history
    net zoals aids.

    • Zozo, dus Immortal zit helemaal mis.
     Waar is jouw bewijs?

     Graag lees ik even hoe jij tot de slotsom komt dat virussen weldegelijk bestaan.
     En mocht je dit kunnen, dan heb ik goed nieuws voor je.
     Je kunt met jouw zogenaamde informatie een hele hoop fiat-knaakjes ophalen her en der.
     Hoe?
     Wel, er zijn inmiddels meerdere beloningen beschikbaar gesteld voor degene die kan aantonen dat virussen bestaan.
     Lijkt me een koud kunstje voor iemand zoals jij (en en passant ook Anna) om die knaakjes even te incasseren.

     Nu even een woord gericht aan Anna.
     Deze zogenaamde Dr. Paul Cottrell heeft niets anders geconstateerd dat het hier gaat om eoa cocktail, welke bestaat uit giftige stoffen.
     Dat hij deze giftige stoffen definieert als virussen is een leugen.
     Maar hobbel jij maar rustig verder hoor met deze waanideeën.

     Overigens: soms zit je caps-lock-toets en uitroepteken-toets even vast, zo lijkt het.
     Misschien tijd om eea te laten vervangen?
     Leest wel zo prettig 🙂

       • @joep
        Er is bewijs van covid .dat is oud nieuws!!
        Is er een pandemie =Nee

        onze immuunsysteem kan covid bestrijden er is bewijs!
        zoals: dr bahdi/ Dr RichardMFleming enz

        @joep je spreekt misinformatie

        • Beste Eric,

         Kunt u mij en alle andere reageerders en reaguurders hier op FN even vertellen waar wij kunnen lezen dat het covid-virus bestaat?
         Gaat u niet lukken.

         U bent ofwel bijzonder naïef ofwel gewoon een (betaalde) trol.
         Zegt u het maar 🙂

        • En uiteraard moet ik mezelf weer even corrigeren 😛

         Reaguurders moet zijn reagluurders 😉

         Dit gezegd hebbende:
         Ik heb de term ‘reagluurders’ overgenomen, zonder erbij na te denken.
         Maar het zijn helemaal geen reagluurders.
         Het zijn slechts gluurders.

         En dit weer gezegd hebbende:
         Deze term “gluurders” doet geen recht aan degene die meelezen.
         Vanaf nu zal ik hen dan ook betitelen als zodanig:
         de meelezers 🙂

       • Hey Leeghoofd/wie is hier naïefe @Joep

        Met dank aan schijt vaccin/GIFPRIK!!!
        En iedereen gewaarschuwd voor die gifprikken !niet nemen die gifprik!
        En niet luisteren resultaat =

        mijn moeder longembolie
        zus herseninfarct
        4 vrienden/bekende hart problemen
        1 viel voor mij neer op de grond
        2 vielen flauw dikke bloed klonters
        vele zijn moe moe en nog eens moe
        en Langer ziek
        buik pijn
        1 dood, jonge vrouw ze was 21 jaar
        enz

        Jij schijt idioot!! misinformatie
        LEEGHOOFD

        denk jij dat ik in covid 19 pandemie geloof andwoord = NEEE

        Een prik in mijn arm ,andwoord=NEVER

        Masker op ,andwoord =NEVER

        Test stokjes in mijn neus, andwoord= Nooit gedaan

        Bestaan er virussen Andwoord =JA
        Vele virussen zijn door mensenhanden gemaakt,niet allen! zoals aids/aantal griepen zie “griepprik/vaccin wat niet werkt
        Mijn moeder nam laatst een griepprik
        resultaat 2 nichtjes en ik kregen de griep

        Mijn dokter prikt nu al +- 6 maanden geen mensen met het mengeleprik ,hoe komt dat toch hmmm? andwoord = 7 x bij hem op visite geweest/en bellen.
        Dokter met diploma ,wat een useless!!!

        En dan mijn familie/vrienden…….zoveel problemen!

        flikker op @Joep

        • Beste Mensen

         Sommigen zouden door zulke antwoorden helemaal verstijft kunnen raken beste Joepoeps, Bingoo Blablabla
         Met de aanvallende schrijven
         Het is Raadzaam aan sommigen om algemeene schrijven te formuleren
         Zo dat het geen schade aan zal richten en iedereen er of overheen leest of leest geen antwoorden op terug schrijft of leest en er een nette antwoord op terug geformuleerd kan verzenden
         Dat is toch o zo netjes

         Dank U

        • Beste Eric,

         Ik snap je frustraties.
         Zeker na wat je schrijft over je moeder, je zus en je vrienden/bekenden.
         We leven in een freak wereld waarin alle wakkere mensen het moeilijk hebben.
         De een heeft het moeilijker dan de ander.
         Jouw situatie is er een die zeer betreurenswaardig is.
         Jij krijgt een hoop sh#t voor je kiezen.

         Voor mij begon de sh#t in 2014.
         Heb een hoop persoonlijke drama meegemaakt (welke zeker niet te vergelijken is met jouw verhaal).
         Maar sinds 2014 ben ik op zoek gegaan naar de waarheid en dat doe ik nog steeds.
         Ik heb alle heilige huisjes overboord gegooid en ging er met open mind voluit in.
         Uiteindelijk kwam ik tot de conclusie dat eigenlijk alles omgedraaid is.
         De waarheid is tot leugen gemaakt en de leugen tot waarheid.

         Dit geldt ook voor ziektes.
         We zijn compleet voorgelogen op dit gebied.

         Beste Eric, probeer je frustraties even op een zijspoor te zetten, ze belemmeren je om tot de waarheid te komen.

         Dat ik je beschuldigde van naïef of een trol zijn, dat neem ik terug, na het lezen van jouw reactie.

         Graag help ik je bij het vinden van antwoorden.
         Ik denk zelfs dat er hier op FN genoeg mensen zijn die dezelfde mening zijn toegedaan.
         Zie ook bijv. de reactie van Casse en ook die van Ringo Dada op zijn manier.

         Groet, Joep

       • oeps foutje
        ik typte:
        Bestaan er virussen Andwoord =JA
        Vele virussen zijn door mensenhanden gemaakt,niet allen! zoals aids/aantal griepen

        correctie:
        aids/polio/vele griepen zijn door mensenhanden gemaakt!

        • Beste mensen

         In werkelijkheid bestaan er sinds de eerste mens op Planeet Aarde werd besteld maar 3 drie echte Virussen
         Deze vallen als de grote drie onder de paraplu van Covid

         Covid betekend :
         Alle ongeneeslijke ziekten bij elkaar
         Waar dus nooit en te nimmer een medicijn tegen gemaakt kunnen worden

         V.K.G.
         1. Verkoudheid
         2. Koorts
         3. Griep

         Tegen dezen zijn tot op de dag van vandaag geen medicijn gemaakt
         Dat is ook niet mogelijk
         Kan gewoon niet
         Aangezien die bacterieen zo snel van vorm & plaats veranderen dat het gewoon onmogelijk is om die maar even te kunnen trasseren en er een antistof tegen te kunnen maken

         Geen Vaccin dat is een valse benaming

         Een super groot x aantal ziekten verzameld in vloeibare vorm krijgen onder een dekmantel naam de benaming Vaccin

         Dezen worden vervolgens met een list een persoon die zich even ziek voelt en bij een kwakzalver handlanger van de dodelijke vergift elixer mixer aanklopt ermee in gespoten

         Daarna pas beginnen de poppetjes te dansen

         Wat zijn die poppetjes ??

         Dat zijn de uitwerkingen die aan op het lichaam te zien zijn
         Bultjes , Blaren , Schilvers , Huidvervelling enzovoorts
         Maar ook
         Welke dus verlammingen , epileptisch trekken , hersen beschadigingen enzovoorts tot de dood erop als gevolg kan hebben
         Nou is het hierbij een kleinbeetje getracht te verduidelijken
         Anderen zouden het geheid beter kunnen uitleggen

         Maar hierbij tot zover de kennis ervan ter beschikking was

         Dank U

        • Nog even een Aanvulling
         Beste Mensen

         Er bestaat maar een echte Medicijn en een echte Dokter tegelijkertijd
         En die loopt ten aller tijde met een ieder levend wezen mee

         Die heten :
         Het Immuunsysteem
         Gezond verstand
         Gebruik die
         Laat die U genezen
         Maak daar nuttig gebruik van

         Lust en verlangen leid naar een dwaal spoor
         Dus naar ziekten toe

         Loopt daarom altijd onder begeleiding van een hogere iets een kracht die altijd bij U is
         Wees aardig tot die deeltje Energie van het Universum
         Probeer die te leren kennen

         Een ieder die verder weg dwaalt van Hem / Haar
         Wordt meer door het Negatieve aangetrokken
         En begaat daardoor grotere misstappen

         Dus geen gezonde harmonieuze leven op nahoudende

         Dank U

     • @joepc gebruik je hersene!
      Ebola of ebola hemorragische koorts is een bij mensen voorkomende virusziekte die wordt veroorzaakt door het ebolavirus.

      man man wakkere worden!!

    • Eric, ik weet dat het pijn doet, cognitieve dissonantie kan voor beperkte zielen zelfs dodelijk zijn, maar kop op, er is hoop.

     Ipv als sukkelige leek ons te gaan toeschreeuwen dat virussen echt bestaan doe eens wat onderzoek, niet aan de meelul kant, maar aan de kritische kant. Voormalig (!) viroloog Stefan Lanka vond gedurende zijn studie al dat er te veel zaken niet klopten en dat iedereen om de mogelijke antwoorden heen kletsten. Ga zijn videos eens bekijken en verneem wat kennis over pleo- en polymorfisme, en het tot op heden uitblijven van een enkele isolatie van een virus, noch het bewijzen van deze zgn ziekteverwekker volgens het Koch postulaat.

     Mensen worden inderdaad ziek, veelal gedurende bepaalde seizoenen. Moet je je toch gaan afvragen waarom, en nog meer als je weet dat mensen die bijvoorbeeld vitamine D3 inclusief de co-factoren supplementeren alsook vitamine c, b-complex met vooral b12, etc., NOOIT meer aan zgn seizoens ziekten leiden. Never, ever!

     Dus geen verkoudheden, griepen, maar ook geen overwerktheid, burn-out, stress, psychologische problemen, etc. Vreemd, niet? Nou, om het eerlijk te zeggen, niet voor mij en nog een heel ritsje lieve lieden op deze site die het gewoon ever beter begrepen hebben dan jij.

     Ik wens jou en je geliefden een goede gezondheid!

     • @Casse: Mensen worden inderdaad ziek, veelal gedurende bepaalde seizoenen. Moet je je toch gaan afvragen waarom, en nog meer als je weet dat mensen die bijvoorbeeld vitamine D3 inclusief de co-factoren supplementeren alsook vitamine c, b-complex met vooral b12, etc., NOOIT meer aan zgn seizoens ziekten leiden. Never, ever!

      correct
      gezond eten(kijk uit met vlees)
      geen alcohol
      geen drugs
      niet roken
      geen vette zooi
      bewegen
      zonlicht zien
      goede slaapritme

      Als je dit doet ,word je bijna niet ziek.
      ——————–
      (en geen kinderen geen kinder vaccin geven-die zorgen ook voor ellende)(en voor wat???)
      bloed armoede/allergieën/autisme/slaapstoornissen/enz

 2. Om te beginnen geloof ik niet en heb nooit geloofd in covid. Uiteraard niet gevaccineerd. Ik ben een aanhanger van de matrix theorie dus full wappie. Maar………..in decemmeber werd ik ziek. Goed ziek. Ik vermoedde dus griep. Wat het geweest is weet ik niet want ik ga er geen dokter voor inschakelen uiteraard. Tot juni heb ik, met wat met beschrijft als long covid, in bed gelegen. Zelfs een pink optillen was me te veel moeite. Totaal kapot. Ik ben nu een aantal weken verhuisd naar de bank en loop weer voorzichtig kleine rondjes. En toen: een maand geleden begonnen zich op mijn benen jeukende bulten te vormen. Muggen denk je eerst. Maar ze jeuken nog, bloeden, gaan niet weg en zijn paars en hard geworden. Inmiddels zitten ze overal. Je gaat je dan toch serieus afvragen: wat is er aan de hand. Ik ben veel in aanraking geweest met mensen die tot wel 5 vaccinaties hebben gehad inclusief boosters en apenpokken. Zou het dan toch waar zijn dat ik iets heb opgelopen door overdracht? Geen idee, maar het is raar, heel raar. Ik ben vaak ziek geweest in mijn leven, maar dit ken ik echt niet.
  Waarom dit verhaal? Misschien helpt het een ander.

   • Dank je FN lezer, ik ben inderdaad deze week met ivermectine begonnen en het gaat absoluut beter. Bedankt voor het meedenken. Maar de vraag blijft nog steeds: als covid niet bestaat en ik heb geen prikje gehad: wat is het dan? Maar daar kan niemand antwoord op geven natuurlijk. Misschien ooit.

  • Straling van wifi, smartphone, bluetooth apparatuur? Iets in/op je (bespoten) eten/ drinken? Lozing van een fabriek? Gezwommen in “ziek” water? Omdat iets onverklaarbaar is niet meteen aan nooit bewezen “beestjes” gaan denken he. Er is 100% een logische verklaring voor te vinden, maar begin stapje voor stapje je dagelijkse bezigheden te ontrafelen. geheid dat er een AHAAA momentje gaat komen!

    • Zelfs maar kleine vitaminen, (sporen-)mineralen en electrolieten tekorten, zijn vaak oorzaak van grote schade, zeker na langere perioden. Ook de aanwezigheid van toxinen kan een belangrijke oorzaak zijn van zgn ‘onverklaarbare’ ziektebeelden.

  • Willeke: Wat een vreselijk verhaal. Ik vraag me af of die shedding dus toch klopt. Ook al wil je niet naar een huisarts, begrijpelijk, ik zou toch wel een bloedonderzoek laten doen!!! Vergeet verder niet dat die smerige nanotechnologie, deze ‘self assembling’ minuscule deeltjes ook heel wat ellende kunnen veroorzaken. Ik vrees dat de covid op die manier tot stand is gebracht.

   • Bloed heb ik laten onderzoeken i.v.m. een andere ziekte, maar zoals je weet zijn de zaken die je opnoemt niet aantoonbaar. Ik ben dan ook heel benieuwd hoe het verder zal lopen in de wereld met geprikten en ongeprikten. Ik maak me er niet druk meer om en go with the flow.

   • Het is heel simpel; die geprikte mensen lopen met van alles onder de leden onder ons rond !!!

    Beste vriend gaat alleen met geprikte mensen (familie, vrienden) om, zelf niet geprikt; altijd gezond geweest en ineens PUKKELS op zijn oogleden… bijna een jaar nu !!!

    Dokter zegt: ontstoken ogen.

    DUH.. alles bestaat al dus het zal wel shingles zijn of galbult of what ever….

    Kortom; de geprikten ZIJN bio wapens, wandelende biowapens en we gaan echt allemaal eronder lijden zoals Willeke … helaas… zolang we geen zelfbescherming toepassen (niet met OV reizen…. contacten verbreken met geprikten, wie het ook zijn etc.etc.etc.)

    En anders is het een kwestie van tijd. Iemand hier zei het aleens; WE GAAN ER DUS MET ZIJN ALLEN AAN… ik denk niet dat de ongeprikten er net zo erg aan toe zullen zijn als de geprikten MAAR we zullen wel dingen gaan beleven, dat is zeker !

  • NAC n- acetyl onmiddelijk gebruiken. 2x per dag 500mg. Kan je bij vitaminepost gebruiken. En ivermectin nemen. Mocht je die niet hebben wil ik je ivermectine toesturen. Vraag dan naar mijn email adres bij de redactie.maar dan alleen jij. Je zult dan snel opknappen. En ja de griep is in een laboratorium genaakt, en ja de vax geeft spikes af die wij ongevaxten ook kunnen opnemen in ons lichaam en ons ziek maken. Bottenbouillon geeft weer onmiddelijke spierkracht.

   • Lieve mensen,
    Allemaal enorm veel dank voor jullie meedenken. Ik waardeer hey enorm. Ik kom er wel en anders ga ik roemloos ten onder en dat is geen probleem, ik heb hiet lang genoeg rondgelopen. Liever blijf ik nog even want ik leef in mijn eigen plezierige bubble en dat kan ik iedereen aanbevelen. Ik schreef mijn verhaal eigenlijk om weer eens duidelijk te maken dat er dus ook onder niet geprikten die totaal niet geloven in covid en andere shit wel degelijk iets aan de hand kan zijn. Puur als waarschuwing: let op jezelf en kijk uit met wie je omgaat. Lees je nog meer in dan je al gedaan hebt . Ikzelf denk toch dat we inn een projectie leven dus doe voor jezelf wat je het beste acht maar laat je er niet onder krijgen. Ik wens iedereen hier het aller-allerbeste toe en heel veel succes in het vinden van je weg. Hartelijke groet. Willeke.

 3. Relnicht Rutte heeft ook een aantal zweren rond en op zijn ontstoken geinfecteerde anus, de Premier heeft laten weten hetzelfde ziekenhuis te bezoeken als waar Kaag is behandeld aan een vaginale schimmelinfectie afgelopen week, die ze heeft opgelopen via een slippertje met een illegale uitgeprocedeerde Palestijn in Ter Apel tijdens een werkbezoek aldaar. Helaas kan ik de bron niet vrijgeven aangezien deze info afkomstig is via een whistleblower, kortom een insider binnen het kabinet die, om begrijpelijke redenen, anoniem wil blijven.

  🙉🙈🙊

 4. Osho. Ik heb de tijd meegemaakt waarin de mensen achter hem aanholden. Inmiddels is al hoog en breed bewezen dat ook hij een valse profeet was. Overigens zit er een vertaalknop onder youtube dus dat moet het probleem niet zijn.

  • En vergeet niet een pedo net als die andere baba die zogenaamd horloges kon ophoesten. Ook bewezen pedo en iedereen zat aan zijn voeten, mansyk patel, hetzelfde , pedo en iedereen volgde hem. Zo zie je maar hoe blind mensen hun eigen zogenaamde zelfkennis kunnen .

   • Beste Mensen

    Waarom kan men zulke bewoordingen
    Niet i.v.m. meneer Jezus gebruiken ??
    Omdat die taferelen van hem niet te trasseren ver in de tijd terug heeft plaats gevonden

    Zo ging het met alle andere kinderen van de Zon
    Die ver voor meneer Jezus waren geweest en ook van veelen die tot net niet trasseerbare tijden terug zijn geweest

    Over meneer Hitler ook een van de zonen van de Zon is nu nog redelijk wat te trasseren zo ook over de zoon van de Zon genaamd Moesoelini over De zoon Pieter Menten exact hetzelfde liedje of Papa Doc & Baby Doc of Nelson Mandela of neem de levende legende heer Bouterse ook een zoon van de Zon

    Beste Mensen wij allen zijn Kinderen van de Zon alleen de zelfrealisatie ontbreekt
    Verlost van het Ego betekend zelf realisatie is bereikt
    Dan is men niet langer meer alleen een Zoon / Dochter van de Zon
    Maar dan straalt men dat ook uit
    Immers dan is men bij kennis dat die geene een klein deeltje van de Zon en daarmee dus ook de Zon is

    Kom namelijk vaak genoeg mensen tegen waarvan gezegd kan worden
    Ooo die is een kind van de Zon

    Dat gebeurt van binnenuit
    Het Diepste van het Hart

    Niet aan materialisten uitlegbaar
    Mits een standvastige zoeker

    Helaas kan die maar een glimp opvangen
    Meer niet

    Immers Zelfrealisatie betekend ook Zelf realiseren
    Niet hebben van horen zeggen of gehoord van anderen
    Laat staan 2de , 3de , 4de , 66ste enzovoorts hands kennis opgedaan uit boeken en geschriften

    Immers alles wat op papier word gezet is vermengt met het Ego
    Valsheid in geschriften
    Hierbij geld ook nog tot stand gebracht door de Wet van de sterkste

    Wat de Winnaar verteld is altijd waar
    Maar daar is juist niks van waar !

    Zo schud de heer Rutte ook alles uit zijn mouw
    En men is gedwongen alles te slikken als zoete koek
    Wetende dat Hij aan het liegen is
    Die vergeetachtige Jan

    Hij is ook net als alle andere Wezens kinderen een Onwetende Kind van God
    Dus bezeten van het Ego
    Ego is Shaytaan ook wel Satan genoemd de bron van alle ellende

    Gestuurd door de kleinkinderen genaamd de Staten van alle landen onder leiding van GodDuivels , DuivelGods gedirigeerd en gecomponeerd door deze benamingen
    Positief en Negatief
    Goed en Slecht
    M.a.w. alle tegengesteldheden gedachtengoed
    Laten varen dezen beste Mensen
    Bijden horen uiteindelijk te worden verlaten

    Het is een heele moeilijke weg maar wel te bewandelen
    Het lopen over een zeiden draad als het Kruipen door het oog van de naald

    Beste mensen
    Wie verspreiden valsheden in geschriften ??
    Dat gebeurt altijd door de regeerders
    En hun handlangers

    De domme Massa Wezens
    Mensen in dit geval
    Word ermee gehersenspoeld

    Zodoende gaan die vervolgens ervan uit dat die Schijnheilige boeken de blijde boodschappen verkondigen

    Kent Uzelf

    Dank U

    • Beste Ringo Dada,

     Onlangs schreef ik een reactie over uw schrijfwijze etc.
     Ik raadde u ook aan om dit te veranderen.
     Dit neem ik terug en bied u hierbij mijn excuses aan.
     Eenieder heeft het recht om te schrijven wat diegene wilt en ook op zijn/haar manier.

     Dat ik niet kan waarderen wat u schrijft en hoe u dat schrijft, dat is mijn probleem.
     De oplossing is simpel:
     Ik lees uw bijdrages gewoon niet meer.
     Dit bedoel ik niet negatief, ik handel hier puur vanuit mijn gevoel.

     Groet, Joep

     • Ahw zo lief je opmerking Joep….

      We zijn allemaal weleens gefrustreerd en reageren het op elkaar af…. daarna denk je ; tja… was dat nou zo nodig? Heb je toch alleen jezelf mee…..

      Gewaardeerde comment in ieder geval !!

      Zo ik ga weer verder met genieten van deze zonnige dag…. ZONDER GEPRIKTE MENSEN OM MIJ HEEN :-).

      Fijne zondag !

      • Beste Lee1990,

       U zegt het correct: ik was gefrustreerd en kwam al lezende de reactie van Ringo Dada tegen.
       Ik schreef toen mijn frustratie van me af.
       Deze frustratie had feitelijk niets te maken met Ringo Dada.
       Maar het lezen van zijn (ik neem aan ‘zijn’?) reactie, was even de bekende druppel.
       Een druppel die mijn frustratie omzette in wat ik schreef.
       En wat ik schreef was verre correct, verre van ‘live and let live’.

       De dag nadat ik mijn reactie had geschreven, bedacht ik mij dat het verstandig was om even niet meer te reageren.
       Moest even tot rust komen.
       Om daarna als eerste reactie Ringo Dada te schrijven (hierboven dus).

       Fijne zondag ook!

       • Even teruglezende zie ik dat ik een klein woordje ben vergeten te schrijven:

        “…wat ik schreef was verre correct, …”
        Moet zijn”
        “… wat ik schreef was verre van correct, …”

        Ik weet het, ik ben een mierenneuker wat dit betreft….
        😉

        • Nog mierenneukerder:

         Zie mijn reactie van augustus 28, 2022 at 22:01:

         “… dat ik een klein woordje ben vergeten…”
         Moet zijn:
         “… dat ik een klein woordje heb vergeten…”

         En zo kloot ik maar wat aan.
         Hahaha 😀

        • Pfff, beter ga ik naar bed.

         “Nog mierenneukerder: …”
         Tuurlijk Joep….

         Ik bedoel uiteraard:
         “Nog meer mierenneukerig: …”

         Enja Arend, je vermoedens zijn correct 😉

     • Beste mensen

      Stiekemerd
      Stiekem de oogjes dicht geknepen
      Al piepend toch lezen
      Mag gerust lezen hoor doet niemand kwaad
      Ringo leest alles wat onder ogen komt
      Wie ook wat die ook moge hebben geschreven
      Wij leren van elkaars positieve en negatieve uitlatingen gedachtengoed op materiële gebied neer gekliederd op papier
      Dat is ook maar materiële kennis opdoen
      Meer niet

      Niemand is volmaakt

      Dank U

     • Beste Mensen

      Ik gun iedereen zijn eigen Levenslied
      En zeker ook Joep
      Een uitdijnend Universum met de snelheid van een Oerkreet
      Gevallen door gedachten van Massawezens
      In Bevolkingssteden somber in de Nacht
      Bevroren onder de Sprei van dagelijkse Waanzin
      Maar een Zelfrealisatie is onder de Zon
      Als een onderhandse reddende Engel die
      Levende Legendes benoemd
      Draagkrachtige ganzen materialiseert
      En Uien
      Zo groot als Eenden
      Mijn Broer kan soms wat Breedsprakig zijn
      Daar kan Hij ook niets aan Doen
      Hij is vroeger eens van zijn Eenwieler gevallen
      Het zit ook niet in de Familie
      Zodoende
      Dat ik even zijn berichten verduidelijk
      Kleine Moeite
      Graag Gedaan

      Dank U

      • Dat de hele tijd “Dank U” is ook een tic en heeft niets meer met waarachtig danken te maken. Mag je van mij mee ophouden. Spaart (data-)stroom.

       • Beste Mensen

        Casse
        Het moet wel echt menens zijn
        Uit het diepste van het innerlijke
        Dan …..
        Hoe meer hoe beter ..
        Weet niet of Oudere Broer van vroegere tijden daaraan deelachtig is helaas
        Immers vanaf de driewieler tijd nooit meer ontmoet hè … helaas
        Hoop dat Broer het goed maakt
        De beste wens tot Blabla hierbij

        Dank U

 5. Zalig zijn de lichtgelovigen van rommelnieuws want ze zullen zweren zien. Op basis van één anonieme foto van die turner idiot met wat onbewijsbaar gelul erbij, bla bla bla. Lol.

  Leve het internet waar anonieme zeveraars, mensen zoveel blaasjes, of moet ik schrijven zweren, kunnen wijsmaken wat ze willen.

  Er zijn altijd zweren geweest in de geschiedenis, sinds duizenden jaren, er en zullen zweren zijn zolang het mens’DOM’ doorgaat.
  De zweren in de Middeleeuwen waren waarschijnlijk ook van de covidvaccinazies, proest.

 6. Op 15.05 van dit jaar is het broodje aapverhaal van de apenpokken gelanceerd. Als je 1 + 5 + 5 optelt, krijg je 11 en dat is het laagste meestergetal van de vrijmetselaars.
  Nog enkele voorbeelden: onafhankelijkheidsverklaring van de VS was op 04.07.1776 > 4 + 7 = 11.
  De moord op senator Robert F. Kennedy vond plaats op 05.06.1968 > 5 + 6 = 11 en Pim Fortuyn is vermoord (neen, niet door patsy Volkert van der Geest) op 06.05.2002 > 5 + 6 = 11.
  De meeste lezers van deze site weten ondertussen wel dat (Bilderbergbitch)Beatrix van Amsberg een in 2014 gekocht Gelders paard de naam Volkert heeft gegeven. Toeval bestaat niet, toch?
  Van der Geest is 2014 vervroegd vrijgelaten.

  • Beste Mensen

   Hoe zit het dan in geval van :
   Theo van Gogh , Saddam Hoessin ,
   Jasser Arrafat , Jumblad , Jumbie , Peres , Maha Atma Gandi ??
   Komen die allen ook uit op 9 – 11
   Zo nee dan is berekening vals te noemen
   En hebben die allen geite wolle sokken gehad i.p.v. Apesokken zoals Blabla het zou zeggen als oudere broer niet van de driewieler fiets gevallen
   Jaa de ouders niet van de Family hadden het voor de geboorte bij de echo al vermeld gekregen
   Veilig zit veilig
   Alleen de nek speelt parten helaas
   Klaagt ook meestal kan niet draaien
   Daarom hebben oudertjes lief ook maar paarde kleppen aangeschaft

   Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in