Het is erger dan wij dachten, zegt microbioloog Dr. Sucharit Bhakdi over de gevolgen van het Covid-19 vaccin. “Wij wisten dat het slecht zou zijn, maar niet dat het zo slecht zou zijn. Het is een ramp,” zegt de professor emeritus tegen Maria Zeee. “Het is een wereldwijde catastrofe. Er moet een einde aan komen.”

“Waarom laten jullie jezelf vermoorden?” vraagt Dr. Bhakdi. “U wordt vermoord door uw eigen regering en door de mensen die achter deze agenda zitten.”

Het is moord omdat nu bekend is dat er mensen sterven ten gevolge van vaccins, aldus de emeritus hoogleraar. Hij wees er ook op dat de vaccins nog in het experimentele stadium verkeren en dat vaccinatie van kinderen in strijd is met de Code van Neurenberg, omdat zij geen geïnformeerde toestemming kunnen geven. “Dit kan niet getolereerd worden!”

De fabrikanten van vaccins zijn schuldig tot zij hun onschuld bewijzen, aldus Bhakdi. “Zij zijn al maanden schuldig en er wordt niets aan gedaan. Op zijn minst is het poging tot moord. Elke vaccinatie is een poging tot moord”.

De microbioloog wijst erop dat Duitse juristen er in het parlement op hebben gewezen dat voortzetting van de vaccinatie-agenda poging tot moord is.

“Wij hebben het over misdaden tegen de mensheid,” zegt Bhakdi, die eraan voegt dat geen enkele politicus of fabrikant van vaccins beschermd zal worden. “Zij zijn persoonlijk aansprakelijk.”

Via Uncutnews.ch.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Sucharit Bhakdi: “Je zult in je leven door de mens gecreëerde horrors zien die je begrip te boven gaan”Volg Frontnieuws op Telegram

Pfizer's klinische onderzoeksgegevens wijzen er sterk op dat hun Covid-19 vaccin ervoor zorgt dat de ontvanger het verworven immunodeficiëntiesyndroom (AIDS) ontwikkelt

10 REACTIES

 1. Ik zeg steeds dat we in oorlog zijn!
  Maar wordt uitgelachen… zolang mensen eten op tafel hebben denken ze niet na.
  Paramilitairen moeten zweren dat ze hun land moeten beschermen van zowel binnen als buitenlandse vijanden.
  Waar zijn al die generaals en officieren met hun eed?
  Zijn die ook zo corrupt als onze regering, overheid, medische sector, rechters als onze wetenschappers?

  • ik wordt ook uitgelachen.
   ik zei: er is geen pandemie,neem de vaxx niet , niet testen ,geen mond kapje.
   98 procent van mijn familie is geprikt!
   wie niet wil luisteren zal helaas voelen(hoop van niet)maar het gebeurt toch (te triest voor woorden)
   moeder long embolie
   zus herseninfarct
   enz……
   Lukas 6:39

   En Hij zeide tot hen een gelijkenis: Kan ook wel een blinde een blinde op den weg leiden? Zullen zij niet beiden in de gracht vallen?

  • Nee, ze vallen wél dood neer, maar aan allerlei verschillende ziektes dus het valt ze niet op. Hurray voor VAIDS en alle vormen van kanker.
   En aan kanker is iedereen al gewend omdat we dagelijks vergiftigd worden.

  • Dobby, dat klopt helemaal.

   Daarom zien we nu de geslachtsoperaties uit de lucht schieten als paddestoelen.
   En daarom zijn er miljoenen mensen hun baby´s verloren (werd ook al in de doofpot gestopt).
   En daarom hebben we zoveel mensen met autisme… jongeren en adolescenten toch zeker vanaf 1970!
   En daarom zijn er zoveel mensen met kanker…..

 2. En wat alle ergste is. Mensen willen zo geloven in de virus dat ze vergeten dat een griep ook nog bestaat! Ik werk in de ouderenzorg. Waar heel veel van mijn klanten zijn geint. Waar bijna iedereen nu is weer verkouden! En wat nog alle ergste is omdat ik astma patiënt ben en rond deze tijd veel aan jet hoesten ,ze zijn extreem bang gemaakt en denken dat ik corona hebt 🤦‍♀️ waanzin! Ik durft niet meer mijzelf zijn en vrij lopen – werken , un de omgeving van mijn klanten! Mensen horen mijn hoesten en gelijk mondkapjes op doen!! Wat is dan ergste? Het virus? Injectie? Of misschien gecreëerde angst paranoia?

  • Vraagt u wel eens aan uw klanten waar ze dan precies zo bang voor zijn?
   Ze hebben toch het gifspuitje gehaald?
   Dan zijn ze toch ‘beschermd’ volgens de doctrine waar ze zo heilig in geloven?
   Dan zou ze toch niets meer kunnen overkomen? Of twijfelen ze zelf toch wel een beetje, voelen ze zich toch eigenlijk niet meer zo lekker als voor het gifspuitje?
   Ja sorry, het klinkt hard, het is natuurlijk vreselijk dat deze goedgelovige mensen zo zijn belazerd…
   Laatst op de zaak een mevrouw geholpen die nog steeds een mondkapje droeg, ik zei dat dat in de zaak geen verplichting meer was…
   Ze zei dat ze het puur voor haarzelf deed, ze had vier spuiten gehaald omdat haar immuunsysteem niets meer deed.
   Ik dacht echt bij mijzelf….Wat erg eigenlijk als je er zo mee wordt geconfronteerd…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here