Klimaatverandering is angstaanjagender dan een kernoorlog, volgens de Amerikaanse president Joe Biden, die verslaggevers in Vietnam vertelde dat een wereldwijde temperatuurstijging van 1,5 graden in de komende twee decennia “angstaanjagender” zou zijn dan een nucleaire holocaust, bericht Baxter Dmitry.

In zijn toespraak in het JW Marriott Hotel in Hanoi zei Biden dit weekend: “De enige existentiële bedreiging waar de mensheid voor staat die nog angstaanjagender is dan een – dan een nucleaire oorlog, is een opwarming van de aarde van meer dan 1,5 graden in de komende 20 – 10 jaar.”

“We zijn – dat zou echt een probleem zijn,” voegde hij eraan toe. “Er is dan geen weg meer terug.”

Dit gaat “de hoeveelheid koolstof die in de lucht wordt uitgestoten aanzienlijk verminderen, maar het kost veel geld om dat neer te zetten. En de wereld zal zeggen dat het in ons belang is – collectief belang om het te doen,” zei hij.

“Had u ooit gedacht dat u op een G20-conferentie zou zitten waar iedereen bezig was met het begrip opwarming van de aarde? Geen grapje. Had u dat ooit gedacht?” vroeg hij retorisch.

Vervolgens bracht Biden de verslaggevers in verwarring door een film van John Wayne aan te halen waarin een Indiaanse verkenner naar een soldaat van de Unie verwijst als “een liegende pony-soldaat met een hondenkop.”

“Nou, er zijn een heleboel liegende pony-soldaten met een hondenkop over – over de opwarming van de aarde, maar nu niet meer,” verklaarde hij. “Plotseling beseffen ze allemaal dat het een probleem is. En er gaat niets boven het zien van het licht.”

  Petitie om Biden-clan te onderzoeken op corruptie nadert 200k handtekeningen

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

BIDEN-CLAN DOSSIER

Donald Trump: Ik zou je veel verhalen kunnen vertellen over Lady Gaga …Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïne Situatierapport: Westerse militaire commentatoren accepteren eindelijk de vanzelfsprekendheid
Volgend artikelRedacteur bij “Pro-vaccin publicatie” ervoer ernstige bijwerking na tweede Pfizer injectie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

42 REACTIES

 1. Trap er niet in!! De GEOENGINEERING is veel gevaarlijker dan de ‘klimaats hoax’. Ik ben al in gesprek met Noord Korea over de beheersing van de Ruimte. We moeten de VS slimmer af zijn deze keer. Deze keer trappen we niet in een valse maanlanding. Deze keer zetten wij de vlag op de Maan. Maar tsja, dat gaat wel ten koste van het dak van ons huis, want om daar te komen moeten we wel met zijn allen de beschermende lagen rondom de Aarde slopen. Vinden jullie dat vervelend? Het is toch prachtig om naar de Maan te gaan? Dan kunnen we elkaar dat met depleted uranium bekogelen, als nieuwe nationale sport. Beter dan dat domme voetbal. Groetjes, Oom Vladi.

  • Geoengineering valt in dezelfde categorie als de opwarming vd aarde door de mens, zure regen, cojona, noem maar op… Zolang het hier op aarde en wat ik met eigen ogen in mijn eigen land kan zien, gewoon normaal weer is, jaar in, jaar uit, de ene keer wat warmer, dan wat kouder, dan een storm etc, de plantjes en diertjes er allemaal gewoon nog zijn, GELOOF ik al die onzin over weermanipulatie, chemtrails etc NIET! Overal waar je erover leest zijn het verzonnen blabla verhalen, slechte beelden en NOOIT 100% sluitend BEWIJS.

 2. Die man is van’ t padje…..
  Onbegrijpelijk hoe hij zich nog staande weet te houden op een top als de G20.

  Wat mij ook opviel in de berichtgeving, men had het in Libië over een enorme storm en regenbuien, met vele doden en verwoesting ,maar dat er 2 STUW DAMMEN DOORGEBROKEN WAREN DIE HALVE STEDEN MEESLEURDEN daar hoor je niet over.
  Het is de regenval en het klimaat geen Dam boorbraken omdat ze niet of slecht onderhouden zijn. Dat past nie tin het plaatje….
  Alles wordt gelerateert aan het klimaat….. maar met de huidige geoenginering maken ze heel veel kapot en proberen ze de wereld naar hun hand te zetten.

 3. Al drie jaar doet deze ongekende oplichter zich voor als president van Amerika. Eindelijk starten ze een impeachment onderzoek en de tientallen verduisterde miljoenen van de Biden Crime Family.

 4. Amerika en de Kolonie Europa, zijn HEEL BANG dat de OPEC landen, en de BRICS 11 landen vanaf Januari as., (en de 40 landen die staan te springen om ook lid te worden), die door de Enorme Economische groei, VEEL TEVEEL geld gaan binnen halen. Dit is namelijk slecht voor Amerika en Europa, (machten gaan 180 draaien).
  U ziet nu al, dat alleen OPEC landen, en de BRICS landen in de toekomst alleen nog maar instaat zijn om bijv. Olympische spelen, of wereld kampioen voetbal, of wereld toernooien tennis en Golf, of Winter spelen kunnen organiseren, zij zijn het die dit kunnen betalen, en de volkeren van die landen zijn heel blij.
  Dan het grootste probleem voor Amerika, dat is de Wereldwijde AFTAKELING VAN DE DOLLAR.
  De Dollar was door de PETRODOLLARS de wereldreservemunt, en daardoor kon Amerika dag en nacht GELD oftewel DOLLARS c.q. Petrodollars printen.
  MAAR, denkt Amerika en Europa, als we de vraag naar Grondstoffen c.q. Fossiele grondstoffen kunnen stoppen
  zullen de landen buiten Amerika en Europa, het moeilijk krijgen, en economische in elkaar donderen.
  Als de Westerse landen, Amerika en Europa, met hun eigen grondstoffen c.q. Fossiele grondstoffen, hun eigen behoefte kunnen voorzien, al kost dat 10X meer dan nu, gaat de Dollar en de Euro niet meer naar die landen die buiten Amerika en Europa liggen.
  DAT IS WAAROM WE OP RANTSOEN GEZET WORDEN !!!!
  Iedereen moet tegen wil en dank, oftewel tegen elke prijs op RANTSOEN c.q. In de kou zitten, en in een 15 minuten stadje gaan wonen, elektrische auto rijden, waarvan de batterijen gevuld worden door een biomassa elektriciteitscentrale gevuld met omgezaagde Amerikaanse bomen, ( elke week 70 voetbalvelden, waar op die kale plekken weer boerderijen kun komen, ook voor Nederlandse boeren die graag gaan verhuizen naar Amerika).
  Er is geen Amerikaanse of Europese regeringsfunctionaris te vinden die maar denkt aan Klimaatverandering, geen één, en geen seconde.
  Voor mensen die het nog niet wisten, ZO WERKT POLITIEK.
  POLITIEK IS EEN RELIGIE, DAT ZONDER MENSEN WERKT, EEN ONDERLINGE CLUB, DIE MENSEN DROGEERT.
  HET KLIMAAT IS TOT EEN GOD VERHEVEN, EN GELOVEN IS NIET DENKEN, ALLEEN MAAR AANNEMEN.
  Ik doe niet mee.

 5. Vrees voor duizenden doden na overstromingen door storm Daniël in Libië, meer dan 10.000 mensen vermist
  In Libië zijn al meer dan 5.200 doden geteld na de overstromingen veroorzaakt door de storm Daniël. Dat zegt de oostelijke regering. In een instabiel land als Libië zijn precieze cijfers over slachtoffers moeilijk te verifiëren, maar ook hulporganisaties vrezen voor duizenden doden. Volgens het Internationale Rode Kruis zijn 10.000 mensen vermist.
  De dodentol in het oosten van Libië dreigt enorm zwaar te worden. “Lichamen liggen overal: in zee, in de valleien, onder gebouwen.
  Wat mij altijd het meest raakt is over de dieren nooit geen bericht .
  Reken maar op enorme hoeveelheden dieren !

 6. Dat er nog lieden die demente idiote pedo aan willen horen, een normaal mens zou een plaatsvervangend schaamtegevoel krijgen als hij bij de bij die vergadering aanwezig zou zijn en dat de president van zijn land was.

  • Die geruchten gaan inderdaad. In dit satanische wereldsysteem waar alles op zijn kop staat zou ik er niet eens raar van staan te kijken. In ieder geval zien we dat onder de Democraten Amerika rap tempo verandert in een stalinistisch schrikbewind.

   • Nehemia september 13, 2023 at 16:33

    Satanisten Nehemia, maken hun plannen die reeds lang geleden gesmeed zijn openbaar aan het publiek d.m.v. de bekende afleveringen van bijv. South Park ect.

    • Klopt inderdaad net zoals Family Guy en The Simpsons. Ook in de serie Black Mirror komt er een heleboel dystopische ellende voorbij die nu gewoon wordt uitgerold.

 7. Biden belooft ‘het aantal en de intensiteit van extreme weersomstandigheden te vergroten’

  Democraat-president Joe Biden is beschuldigd van een “Freudiaanse vergissing” nadat hij tijdens een toespraak had verklaard dat zijn regering het weer manipuleert.

  Biden trok de aandacht met een bizarre opmerking waarin hij beloofde dat zijn regering werkt aan plannen om de ernst en het aantal extreme weersomstandigheden te vergroten.

  De president maakte vorige week de wenkbrauwverhogende blunder in Live Oak, Florida,

  Biden gaf commentaar tijdens een toespraak na de orkaan Idalia.

  Sindsdien is er een video op sociale media verschenen waarin Biden de schijnbare fout maakt >>>

  https://slaynews.com/news/biden-vows-increase-number-intensity-extreme-weather-events/

 8. Probleem reactie oplossing. Steeds hetzelfde stramien. Eerst veroorzaken ze een calamiteit om daarna hun oplossing die er geen is op te dringen.Deze vorm van oorlog met de daarbij horende vernietiging van mens en natuur moet eindelijk ontmaskerd en bestreden worden.

 9. What gives most fear is interesting for the weakest of minds. Biden’s statement proofs he does not believe himself: war is the highest CO2 emitter ever, and a nuclear one between Russia and the US is game over, so it solves the climate discussion in many ways.

 10. Volgens mij is het angstaanjagerder te weten dat één of andere demente pedofiele oude man de President van de VS is en beschikking heeft over de “rode knop”. Joe Biden kunnen ze beter naar een dagbesteding sturen dat is veel minder gevaarlijk (ook voor deze wereld.

 11. Vers van de pers:
  ´Krankzinnig, zo kunnen we de ambitieuze doelen typeren van het wereldwijde samenwerkingsverband van honderd burgemeesters, genaamd de C40 Cities Climate Leadership Group. Om hun klimaatdromen te bereiken willen ze dat inwoners zich moeten gaan houden aan dystopische regels, zoals nul kg. vleesconsumptie, nul kg. zuivelproducten en niet meer dan drie nieuwe kledingstukken per persoon per jaar. Verder is het de bedoeling dat we geen particuliere voertuigen meer bezitten en slechts één korteafstandsvlucht per drie jaar mogen maken. De Nederlandse burgemeesters van Amsterdam en Rotterdam doen mee met deze klimaatcoalitie. De absurde doelstellingen zijn te vinden in het rapport The Future of Urban Consumption in a 1.5°C World.´

  Lees verder:
  https://gezondverstand.eu/2023/09/13/honderd-burgemeesters-willen-krankzinnige-klimaatregels

 12. Joe Biden en zijn gelijkgestemde zielen, kunnen verkondigen wat ze willen , maar God, de Enige echte, zegt in de Bijbel
  Genesis: 8: 9- 22
  ” Voortaan, al de dagen van de aarde, zullen zaaitijd en oogsttijd, koude en hitte, zomer en winter, dag en nacht niet ophouden,”
  Aldus de Heere!
  Al de dagen! Geldt dus ook voor onze tijd! ( AL DE DAGEN ) Al de dagen vanaf toen tot nu
  Waarom denken jullie dat er zoveel rampen zijn? Water, branden, orkanen, Vulkanen en wat dies meer zij.Komt niet door het klimaat, maar omdat de mensheid zo verdomd slecht is. Zeker niet door het klimaat.
  Mensen , als Joe Biden ,spelden de mensen wat op de mouw. God is toornig omdat Zijn wereld , nog altijd van Hem is, ook al heeft de Satan er vrij spel, door mensen als Joe Biden , Klaus Schwap, en zijn volgers, koning van Engeland, en nog meer Elitair canaille dat er een chaos van maakt. Maar je zult het zien en beleven, wanneer de opname komt gooit God, en Zijn Zoon Jezus al hun vreselijke plannen in de war. Let maar op.!!!🤣

 13. Beste Mensen

  Met Andere woorden zegt dat oude bejaarde persoon
  Dat hij de Bommen toch zal gooien
  Immers zijn jeugd heeft Hij al riant doorgebracht
  Nu de jeugdigen van Nu hebben daar geen recht op
  Dat bepaald Dictator EX- Europeaan Bisson Bidon wel even voor de Goed gelovige Europeanen en de Rest van de Wereld
  Nou mensen …. Laat U lekker een extra oor aan naaien

  Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in