© Gage Skidmore (CC BY-SA 2.0)

Tijdens de presidentiële verkiezingscampagne van Ronald Reagan in 1980 vroeg hij de Amerikanen of ze nu beter af waren dan vier jaar geleden. Sindsdien is die vraag standaard voor presidenten die herkozen willen worden. Een Gallup-peiling laat nu zien dat Trump het record onder de kiezers over deze vraag breekt.

In een onlangs gepubliceerd onderzoek antwoordde 56 procent van de geregistreerde kiezers dat ze nu beter af zijn dan vier jaar geleden. Dat is het hoogste cijfer ooit voor een zittende president.

Het hoogste cijfer daarvoor was 47 procent, in 2004.

Trump tweette over het record:

Ter vergelijking ontving de door links gekoesterde president Barack Obama met zijn herverkiezingscampagne in 2012 slechts 45 procent.

De Amerikaanse verkiezingen worden op 3 november gehouden.

Professor: Moreel recht om Trump-supporters te vermoorden

Donald Trump weigert het corrupte WHO- en Gates' Covax-vaccinatieprogramma te steunen

2 REACTIES

    • We zullen wel eens zien hoe dat uitpakt. Ik denk dat het een vooropgezet plan is om Trump “the returning underdog” te laten SPELEN. Zo iemand zal meer toegewijde volgers krijgen denk ik persoonlijk. Bedenk wel dat we in de grootste mindfuck aller tijden zitten. Tevens moet je je afvragen waarom ze Trump laten doorstomen terwijl ze ieder ander, die ze dwars ligt, gewoon om zeep helpen. Het is alweer eens niet logisch.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here