© H. Michael Karshis / Flickr (CC BY 2.0)

Sidney Powell kwam dinsdagavond op de Amerikaanse televisiezender Newsmax en besprak de inspanningen van het Trump-team om de poging tot stelen van de VS-verkiezing door de Biden-campagne te stoppen.

De befaamde advocaat van Generaal Michael Flynn en nu President Trump. Sidney Powell, was gisteravond met Greg Kelly op Newsmax en besprak de kolossale corruptie die in de 2020-verkiezingen werd gebruikt om de verkiezing voor Joe Biden te stelen.

En de wil van de mensen in dit land was dat Donald Trump zou winnen met een aardverschuiving. Als we het tot op de bodem kunnen uitzoeken, en ik ben vastbesloten om dat te doen, denk ik dat we zullen zien dat hij minstens 80 miljoen stemmen had.

De enige reden waarom de glitches (storingen) in het systeem plaatsvonden, is dat hij veel meer stemmen had dan ze van tevoren hadden berekend. Hun algoritmen konden niet de functies uitvoeren die ze oorspronkelijk zouden moeten verrichten. Ze konden het aantal stemmen niet goedmaken. Hij kreeg zoveel honderdduizenden meer dan ze hadden gepland. Dus dat was het moment waarop ze moesten stoppen met tellen en een manier moesten bedenken om stemmen voor Trump te vernietigen terwijl ze stemmen voor Biden fabriceerden.

Sidney Powell bevestigt wat we reeds hebben gemeld – dat er ’s morgens vroeg na de verkiezingen in Virginia, Pennsylvania, Georgia en Michigan grote dumps stemmen werden geregistreerd van honderdduizenden stemmen. Nadat deze dumps waren geregistreerd, kwam in al deze staten bijna elke binnenkomst van nieuwe stemmen binnen met een exact percentage in honderden inzendingen, waarbij met Biden met hetzelfde percentage leidde (d.w.z. 51% tot 49%, Biden tegen Trump).

  Meer dan 50 mensen zijn dit weekend in New York neergeschoten

Nogmaals, we ontdekten dat nadat Biden eindelijk (de gegeven) leiding had gekregen, bijna elke inzending daarna dezelfde verhouding had tussen de stemmen van Biden en Trump in Virginia, Pennsylvania, Georgia en Michigan.

De Biden verkiezingsdiefstal is de brutaalste en meest corrupte actie in de geschiedenis van de VS. Dit overtreft zelfs ruimschoots de Russische collusiezwendel.

Trump: “Mijn leiding verdween op magische wijze”

Vorig artikelCorona demonstratie in Italië: politieagenten sluiten zich bij het volk aan en doen hun helmen af
Volgend artikelVolgende arrestatie wegens verkiezingsfraude – twee mannen buitten daklozen uit
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

5 REACTIES

 1. Als de opmerking van deze jurist juist zouden zijn dan kan zélfs de linkse media in Nederland er niet meer over zwijgen. Ik weet niet meer wat ik van al dat soort berichten moet geloven, m.i. duurt het te lang voordat er iets definitiefs bekend wordt. Het is steeds ± `Wij denken, wij verwachten, we hebben bewijzen enz. enz.` Maar van al die bewijzen heb ik nog niks gezien.
  Laat duidelijk zijn : ik ben een Trump-fan !!!

  • Het zou kunnen dat alles wordt achtergehouden tot de zitting bij het Supreme Court, want als de media er nu lucht van zou krijgen, kan de zaak worden beïnvloed en kunnen er tegen maatregelen worden genomen door de Democraten. Nu tasten ze in het duister en weten niet wat ze kunnen verwachten, en dat is nu precies Trump, die onberekenbaar is en vooral onverwacht.

 2. Ze hebben toch de tijd tot 13 december dacht ik? Het duurt erg lang idd, maar ik denk dat ze de rechtszaken grondig willen voorbereiden. Laten we hopen dat we, de mensen die voor Trump zijn en die op hem hebben gestemd, niet belazerd worden.

 3. Het zou toch prachtig zijn als Trump alsnog wint. Ik zou die sacherijnige rotkoppen wel eens willen zien van al die leiders hier inde eu.
  En die lui van de media
  Prachtig vooruitzicht

 4. Het staat echter niet vast, dat het Hooggerechtshof deze bewijzen van verkiezingsfraude ook daadwerkelijk zullen verdisconteren om Trump alsnog tot winnaar uit te roepen. Want dat zou wel eens tot een burgeroorlog kunnen leiden. En om een dergelijke nachtmerrie te voorkomen kunnen zij Biden ook de overwinning gunnen.
  Louter en alleen, opdat de V.S. geen Joegoslavie II zullen worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in