Wij hoopten in maart 2021, na het schrijven van dat artikel met de titel “Stop alstublieft met het delen van vaccinfoto’s op Facebook, sociale media als u privacy belangrijk vindt,” dat… mensen zouden stoppen met het delen van vaccinfoto’s op sociale media als zij privacy belangrijk vinden. Helaas is de praktijk nu een ongekend, wereldwijd verschijnsel, dat echte journalisten moeten documenteren en kronieken, zodat toekomstige generaties deze giftige tijd in de geschiedenis niet zullen herhalen, schrijft TheCOVIDBlog.com.

Ooit (zo’n drie jaar geleden) was persoonlijke medische informatie voor de overgrote meerderheid van de mensheid intiem privé. In het grootste deel van de westerse wereld zijn er zelfs wetten die persoonlijke medische gegevens beschermen. De Health Insurance Portability and Accountability Act van 1996 (HIPAA) is de federale norm in de Verenigde Staten voor de bescherming van medische dossiers en andere gezondheidsinformatie. De Personal Information Protection and Electronic Documents Act (PIPEDA) is, samen met de Privacy Act, het federale equivalent van Canada. Provinciale verordeningen versterken genoemde wetten nog.

Wij zijn op een punt in de maatschappij gekomen dat het normaal is om naar iemands “vaccinatie”-status te vragen om een restaurant, bar of een andere openbare gelegenheid binnen te gaan. Maar waag het niet om naar diezelfde status te vragen wanneer baby’s, kinderen en volwassenen in 2022 plotseling en onverwacht sterven en/of ledematen geamputeerd moeten worden. Maar in veel gevallen geven mensen die informatie vrijwillig overal op de sociale media. En als u het eenmaal daarbuiten hebt gezet, dan is het daarmee gedaan. Internet is voor altijd, terwijl uw privacy voor altijd wordt prijsgegeven.

“Wilt u deze foto van mijn zoon verwijderen”

Mevrouw Rebecca Foat is een freelance televisieproducent in Winnipeg, Manitoba, volgens haar LinkedIn pagina. Zij is getrouwd en heeft twee kinderen, van 5 en 18 maanden. Mevrouw Foat was in het voorjaar van 2021 erg overstuur, omdat haar kind bij de eerste uitrol nog niet helemaal oud genoeg was om voor de injecties “in aanmerking te komen”.

Zij kreeg haar eerste injectie begin mei 2021.

  Als je een zwangere moeder was en glimlachende dokters kwamen naar je toe met moord in hun gedachten

En sinds die tijd is zij zeer vitriool tegenover ongevaccineerde mensen.

Onnodig te zeggen dat mevrouw Foat ook een masker-zeloot is.

Mevrouw Foat heeft nu minstens drie injecties gekregen – één AstraZeneca en twee Moderna.

Maar wat zij echt wilde, was haar twee kinderen laten injecteren. Mevrouw Foat is sinds 2021 nogal geobsedeerd door dat vooruitzicht.

Kinderen zijn natuurlijk producten van hun omgeving.

Mevrouw Foat trok de aandacht van de “Twitterverse” toen zij op 5 augustus aankondigde dat haar zoontje van 18 maanden de volgende dag een Pfizer mRNA injectie zou krijgen. Zij en haar cohorten waren “pumped” over de “vreugdevolle” aanstaande gebeurtenis.

Mevrouw Foat tweette de volgende dag een foto waarop haar babyzoon te zien is met een masker op, en met een sticker op zijn shirt waarop staat “COVID-19 gevaccineerd”. Verscheidene vrienden en willekeurige Twitteraars feliciteerden haar niet alleen omdat ze haar baby had laten injecteren, maar ook omdat ze zijn gezicht met een masker had bedekt.

 

Maar verscheidene anderen waren niet vriendelijk tegen de hele situatie. De voorgaande tweet was slechts een uur of acht live, voordat mevrouw Foat hem verwijderde. Maar nogmaals, het internet is voor altijd.

Ondanks het feit dat de tweet verwijderd werd, weerhield dat mevrouw Foat er niet van om haar besluit te verdubbelen en te verdrievoudigen.

Ze probeert nu ook haar privacy terug te winnen, en niet-bestaande “rechten” te doen gelden.

Maar geef haar de verdienste van vroom geloof. Mevrouw Foat tweette op zaterdag dat haar 5-jarig kind ook injecties zal krijgen.

  Uit officiële Britse gegevens blijkt dat gevaccineerde tieners 3 keer meer kans hebben om te sterven dan ongevaccineerde tieners; is dit de reden waarom het aantal sterfgevallen onder mannelijke tieners in 2021 met 53% is gestegen?

Wij zullen u van haar te zijner tijd op de hoogte houden.

Verprutste heldenkansen

Laten we overgaan van mevrouw Foat naar mevrouw Kerry Jane Dunn. Het is nu een vaststaand feit dat alle vaccins schadelijk zijn voor de mens. Maar baby’s zijn bijzonder kwetsbaar, of het nu gaat om mRNA of om een van de andere talrijke injecties die zij bij de geboorte in Amerikaanse ziekenhuizen krijgen.

Mevrouw Dunn is een echtgenote en moeder van zes kinderen in Bath, Somerset (V.K.). Het verhaal over haar babyjongen is ongelooflijk moeilijk om te lezen. Maar het is zo belangrijk in het grote geheel. Mevrouw Dunn deed wat zij dacht dat goed was, omdat de dokters haar dat opdroegen. Zij beschrijft hoe haar zoontje van een normaal, lachend kind veranderde in… nou ja, leest u zelf maar. En dat gebeurde allemaal van de ene dag op de andere, na niet nader genoemde injecties.

Nu gebruikt mevrouw Dunn meedogenloos haar platform om andere ouders te waarschuwen niet dezelfde fout te maken die zij deed. Zij is ook maar een mens. Maar mevrouw Dunn is nu een held als zij ook maar één gezin ervan weerhoudt hetzelfde te doen.

Het is voor de meeste ouders, en vaccinzeloten in het algemeen, gewoon onvoorstelbaar om hun fouten toe te geven, toe te geven dat zij zichzelf en/of hun kinderen schade hebben berokkend. Zij zullen weer, dubbel en driedubbel, de schuld geven aan #ABV.

De waarheid is het minst populaire en minst winstgevende streven in de wereld. Denkt u daar maar eens even over na. De volgende persoon heeft 477.000 volgers op TikTok die video’s als deze maakt.

  Dr. Sherri Tenpenny legt uit hoe de depopulatie Covid-vaccins binnen 3-6 maanden beginnen te werken

Deze heeft 633.000 volgers. En toegegeven, het is moeilijk om niet een beetje medelijden met haar te hebben. Maar de ontkenning is ongelooflijk.

Deze blogger wilde als kind agent worden, omdat hij een held wilde zijn. Hij wilde mensen helpen, mensen redden, en slechteriken opbergen. Maar als je ouder wordt, leer je dat agenten de slechteriken zijn, en niets meer dan de beschermers van bedrijven, miljardairs en regeringen. Aussies, Nederlanders, Canadezen, enz. zouden zich nooit voorgesteld hebben dat de politie zou optreden zoals ze dat in 2021-22 doet, nog maar drie jaar geleden.

Dokter zijn was de volgende weg om een held te worden. Daar hoef ik niet verder op in te gaan. Het was ook behoorlijk hartverscheurend om 35 jaar geleden te vernemen dat de WWF (worstelen) nep was. Het punt is dat overtuigingen niet zo star mogen zijn dat de waarheid uw ergste vijand wordt. Het is zo gemakkelijk voor iemand, zoals mevrouw Dunn, om een held te zijn in 2022, gewoon door in de waarheid te leven en die te verspreiden.

In een zeer interessant, historisch boek staat “Do not conform to the pattern of this world, but be transformed by the renewing of your mind.” Veel mensen hebben dat nodig in 2022. Blijf waakzaam en bescherm uw vrienden en geliefden.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Hier bespotten Klaus Schwab en Pfizer’s CEO de “fanatieke anti-vaxxers”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEMF- en RF-straling is een groeiend gezondheidsrisico, de uitrol van 5G moet gestopt worden
Volgend artikelGeboosterden krijgen meer slecht nieuws
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

22 REACTIES

  • Beste mensen

   Edwin Visser
   Dank U
   You Can Forgive An Enemy But You Cannot Forget Or Forgive The Traitor Within
   June 17th, 2022
   97 weergaven

   Uit deze valt duidelijk af te leiden dat God/Duivel betekend het Gespleten Tong Syndroom
   Net als de Indianen het ook verkondigd en uit gelegd hebben
   Toen die nog leefden
   De Harde pijnlijke waarheid
   Daarom zijn die Allen uitgeroeid
   God = Zoete Tong = Vader
   Duivel = Zure Tong = Zoon
   Vader & Zoon hebben wissel werking
   Kunnen van plaats worden geruild
   Immers Zoon word Vader
   Vader gaat Dood word weer als Kind geboren
   Satan = De Bron belichaming schijnheilige Geest
   The Traitor Within
   De Drie eenheid Compleet uitgelegd

   Nogmaals Dank

   • Ringo je snapt er werkelijk helemaal niets van, maar ik ga je verder niet overtuigen van je ongelijk. Werkelijk onderzoek zal vanuit jezelf dienen te komen en dat zie ik niet gebeuren.

   • @Ringo – Kijk een christen met indiaans bloed…

    ´Adams is a person of color whose ancestors include Africans and American Indians. He is of Native American heritage, which he credits as inspiring his “Health Ranger” passion for protecting life and nature against the destruction caused by chemicals, heavy metals and other forms of pollution.´

    https://www.naturalnews.com/2022-08-12-world-governments-are-preparing-for-an-extinction-level-event-ele-cdc-reverses-itself.html#

    • Beste mensen

     Er bestaan ook wezens die echt mensen Zijn
     Dus niet alleen maar van de buitenkant uitzien als mensen maar het ook daadwerkelijk zijn

     Die laten geen spierballen aan de buitenkant zien
     Zoals China die neemt genoegen met verliezen
     Immers die Chinezen weten dat men toch bij hun weer gaat aankloppen om hulp
     Chinezen zijn slimmer dan slim

     Heel vroeger waren Chinezen veel slimmer dan Nu het geval is

     Bepaalde anders soortigge mensen niet vergeten meestal heel klein van postuur
     Wanneer de tijd daar is laten die hun kunstjes zien
     Niet eerder
     Pronken met hun kunnen ?!
     Daar hebben ze echt geen tijd voor ..
     Die Egoïsme ontbreekt gewoon bij hun

     Die verbeelden ook niet dat ze hoektanden hebben als Katten , Honden , Hyena’s , Wolven enzovoorts
     Die weten dat ze dat niet hebben

     Die weten dat ze mensen zijn
     Dat alle mensen zijn geschapen als Veganisten
     Met andere woorden 100% Vegetarische Wezens die Gras Eters zijn

     Alleen als het echt niet anders kan slaan ze toe
     Alle geweld op alle mogelijke manieren proberen te mijden
     Net als al hun mede Wezens die vredig willen leven en alles in vrede willen laten leven zoals Schapen

     Pas op
     Niet Schapen zijn
     Maar die zich over geven aan een hogere Macht
     Men moge het noemen zoals men met de Paplepel is ingegoten

     Hartstikke vals

     Dus nooit op eigen onderzoek uit zijn gegaan
     Alles als die voorgenoemde Schaapjes accepteerden
     Vervolgens ernaar handelen
     Generatie op generatie

     Weten niks beters

     Dier Mensen daar in tegen hebben gekregen een hoofd met iets erin waardoor er kan worden onderscheid gemaakt tussen goed en slecht
     Men kan dat benoemen als het Ego ik

     Het evenbeelds besef
     Dus Kopie besef

     Weten dat Alles
     Niet origineel is maar een verbeelding Nep is
     Dus geen realiteit

     Velen maken hier misbruik van
     Verbeelden Almachtige gelijke of Meerdere aan de Almachtige te zijn
     De enige Echte

     Namen gevende als Bhagvan , Jahweh , God , Allah en meer
     Vervolgens hunzelf met een van dezen te asocialiseren of te socialiseren

     Allemaal vals

     De Almachtige kan men alleen maar op èèn manier Realiseren
     Dat is door op zoek te gaan in de onmetelijke oceaan binnenin Hetzelf

     Zelfs de nep Bijbels spreekt daar heel bekrompen en ongewild over
     Immers anders lopen hun bedrijven leeg en dus geen inkomsten meer voor de leiders van die bedrijven

     Beste mensen
     Om Hem/Haar te vinden
     Neemt men dagelijks een diepe duik in hetzelf
     Daar is de onmetelijke Oceaan
     Heel dichtbij zoeker in zoeker zelf
     Daar vind men de Almachtige
     En nergens anders

     Dus absoluut niet in wat voor een schijnheilige Boek

     En boek komt altijd tot stand door tussenkomst hersenen dus Ego gedachtengang en de hand van een Mens

     Nooit is een boek uit de Hemel gevallen
     Mens pakte het op en begon erin te lezen en tot overmaat van Ramp begrijpen ook nog
     Zoals in de sagen in verband met het Kind genaamd Mohammed en de schijnHeilige geschrift

     Hiermee is niet gezegd dat al die geschriften geen heiligheid verkondigen

     Zeker doen die dat voor een Super klein deeltje

     Continu als men dat leest krijgt men vermeldingen
     Om op zoek te gaan naar ….

     Maar geen èèn boek die verdere uitleg kan geven

     Door schrijver dezes kunnen ook geen uitlatingen worden gedaan dan tot de voor opgenoemde hoogte
     De rest is aan de echte Zoeker
     Dus niet iemand die zichzelf voor de gek wil houden
     Verdwalen tussen de letters in een boek

     De weg is Lang tot Heel Lang
     Maar het kan ook Kort tot Heel Kort zijn
     Dat hangt af van de inzet van zoeker

     Jezus vond Hem/Haar ook na heel veel zoeken kastijden

     En toen Hij die Blijde boodschap probeerde te verkondigen
     Vormde Hij Jezus een gevaar voor de toen der tijd zittende kerkelijke Machthebbers
     Dus lieten die naar Hun weten en verbeeldingen Jezus uit de weg ruimen

     Helaas was Jezus terug gekeerd na zijn studie als een volleerde Meester
     Uit Azië Tibet India

     Hij Jezus werd door de wonderdokter Judas als voor dood verklaard bij gestaan door de 3 Vrouwelijke assistentes

     Hij keerde weer terug naar de plaats waar Hij zijn studie had afgerond en bleef daar nog jaren leven en prediken
     Men kan die plaats nog gaan bezoeken waar Hij Jezus begraven ligt
     Ergens in shri Nagar grens Pakistaan India
     Vroeger Bharata geheten
     Toen was Bharata groter dan China nu is
     Zelfs grote delen van Rusland hoorden Bij Bharata evenals alle Huidige Arabische landen en delen van Europa

     Arabieren stammen uit Europa
     Evenals Christenen en Joden

     Trouwens dit zijn dekmantel namen om Terrorisme te doen rechtsgelden
     Aan een clubje Crimineelen

     Terwijl een Super groot gedeelte onwetend uit goede trouw aan die zeggen van die criminelen gehoor gevende achterna hollen het slechte handelingen handelen

     Zoals heden ten dage kan worden gezien i.v.m. KillBilly Schwartz Rutte en kont kussers
     Het laatste zijn de wezens mensen die zich opstellen als Schapen , Varkens
     Hard werken om een goed uitziende lichaam te verkrijgen om vervolgens geslacht en opgegeten te worden door die Wolven , Hyena’s , Honden , Katten en consorten in menselijke gedaanten

     Als men iemand een loer wil draaien bedonderen overrompelen dan gaat men altijd in een taal spreken welk amper door de toehoorder word begrepen

     Zo zal de toe hoorder geneigd zijn eerder iets vals , verkeerds voor iets officiels te accepteren

     Dank U

 1. Deze heeft 633.000 volgers. En toegegeven, het is moeilijk om niet een beetje medelijden met haar te hebben.

  Nee hoor,zero medelijden.Heb me kapot gelachen om de tweets.Arme kinderen,dat dan weer wel.

 2. Gelegaliseerde kindermishandeling en toebrengen van zwaar lichamelijk letsel, breed uitgemeten op “sociale” media. De wereld van vandaag: Knettergek.

  • JA, je weet wat er aan de hand is als alles omgedraaid is.
   De beginselen van de cultuur-marxistische Frankfurter Schule op z’n best.
   Alles moet toch kunnen, tegenwoordig?

 3. Kots, kots. What the fuck makes them so pumped about this shit…. alsof ze net een geweldige persoonlijke prestatie hebben geleverd, zoiets als in de Olympics. En iedereen moet maar meejuichen met ze. Andy Warhol had gelijk over die ’15 minutes of fame’. Die zelfzuchtige debielen geilen er allemaal op en dat doen ze dmv die smerige spuit die het grotendeel van de mensheid naar de knoppen helpt. (oh ja, ik hoor het je al zeggen, boeit dat ons…? Nou nee, niet echt. Waarom maak ik me dan kwaad? LAAT MIJ MET RUST – daarom. Ik wil met rust gelaten worden.)

  • Je spreekt exact de woorden uit die ik voel.

   Diep van binnen boeit ons dit allemaal wél….
   Omdat we toch allemaal mensen zijn die hier op aarde de kans krijgen het beste ervan te maken.
   En ondanks we allemaal ons best doen, zijn er TE VEEL MENSEN DIE ER EEN ZOOITJE VAN MAKEN !

   Daarbij; verschrikkelijk voor die kinderen dat ze zulke ouders hebben.

   Dat ze zo pumped reageren hé…. laat mijn jaw droppen…. FR.

   Ik denk dan maar 1 ding en 3 woorden: HET ZIJN SEKTELIJERS !!

   • Beste mensen

    Lee1990
    Er bestaan Sekten & Meelopers met Sekten
    In dit geval
    Denk eerder aan meelopers met
    In Sekten
    Parasieten gevaarlijk is heel erg aanstekelijk

    Dank U

  • Beste mensen

   Immortel we leven mee hoor ?!
   Laat me Al-leen A-leen met al m’n verdriet ..
   Niemand niemand niemand die me troosten kan ……
   From Ringo a Big Hugg

   Thank You

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in