Een team van 19 wetenschappers uit het Verenigd Koninkrijk heeft nieuw onderzoek gepubliceerd dat helpt verklaren waarom landen met de hoogste vaccinatiegraad de grootste aantallen van wat zij noemen “doorbraakinfecties” meemaken, en ook herinfectie met andere varianten van COVID-19, schrijft The Epoch Times.

Deze studie, gepubliceerd op 14 juni 2022 in het peer-reviewed tijdschrift Science, is in minder dan twee maanden tijd bijna 277.500 keer gedownload. Dat is zeer ongewoon voor een dicht geformuleerde zeer technische wetenschappelijke studie.

Wij kunnen alleen maar speculeren over de reden waarom zoveel mensen het gelezen hebben. Maar wat deze studie suggereert – en waarover veel clinici en onderzoekers hun bezorgdheid hebben uitgesproken – is dat zowel de COVID-19 mRNA vaccins als de booster injecties onze immuunrespons minder doeltreffend zouden kunnen maken tegen de Omega-variant van het virus.

Als dit juist is, betekent dit dat het vaccin zelf tot wijdverbreide infecties verspreiding leidt. In plaats van het virus een halt toe te roepen, lijkt het erop dat de mRNA-vaccinatieprogramma’s over de hele wereld het virus onbedoeld meer alomtegenwoordig gemaakt hebben.

Hogere vaccinopname leidt tot hogere infectiecijfers

Zoals de Britse wetenschappers opmerken, hebben landen met een hogere vaccinopname te maken met hoge aantallen primaire infecties en frequente herinfecties met SARS-CoV-2.

Daarentegen worden op plaatsen waar niet op grote schaal vaccinatiecampagnes zijn gevoerd – waaronder de meeste landen van het Afrikaanse continent – geen mensen geïnfecteerd.

Om te analyseren waarom de meest gevaccineerde bevolkingsgroepen de meeste Omicron-infecties oplopen, heeft deze studie zich gericht op de meest gevaccineerde beroepsbeoefenaren: Medisch personeel dat al vroeg de twee doses mRNA-vaccins had gekregen, en daarna nog twee keer een booster-inenting kreeg. Om te weten te komen wat er op cellulair niveau met deze sterk gevaccineerde gezondheidswerkers gebeurde, hielden de wetenschappers de verschillende soorten immunoglobine in het bloed van de deelnemers nauwlettend in de gaten.

Sterftecijfer onder 18-49 jarigen in meerdere VS staten gestegen met 50% tijdens het jaar van het "levensreddende" covid-19 vaccin

Immunoglobine (Ig), ook bekend als antilichaam (Ab), vindt virussen, bacteriën en dergelijke en leidt het immuunsysteem ertoe op passende wijze te reageren.

Wetenschappers hebben verschillende soorten immunoglobulinen geïdentificeerd, die elk de immuunreactie op een andere manier sturen voor verschillende fasen en soorten infecties.

IgG4, een tolerante immuunreactie

IgG4 is de vorm van immunoglobine die een tolerantierespons in het immuunsysteem activeert, voor dingen waaraan u herhaaldelijk blootgesteld bent geweest en waar u geen ontstekingsreactie op hoeft in te roepen. Dit is goed als u bijvoorbeeld immuungevoeligheid voor een voedingsmiddel probeert te vermijden. Maar het is niet het soort immuunrespons dat de COVID-19 vaccins moesten opwekken.

Imkers, wanneer zij in de loop van hun carrière herhaaldelijk door bijen gestoken worden, vormen een IgG4-respons op de aanval op hun immuunsysteem. In principe leert hun lichaam dat het bijengif niet gevaarlijk is en wordt hun immuunreactie op bijengif een IgG4-respons, zodat zij de steken heel goed kunnen verdragen. Hoewel het bijengif zelf geen kwaad kan, kan de eigen ontstekingsreactie van het lichaam wel gevaarlijk zijn. Als het lichaam overreageert en een algemene reactie ontwikkelt waarbij de ontsteking zelf iemands ademhaling in gevaar brengt, kan de immuunreactie dodelijk zijn.

Meer vaccins leiden tot meer COVID-19 infecties

Deze studie toont precies aan hoe de herhaalde vaccinaties ertoe leiden dat mensen vatbaarder worden voor COVID-19. De eerste doses van het vaccin brachten klassieke ontstekingsimmuunreacties teweeg. Ontsteking is een fundamenteel onderdeel van een immuunreactie (op een vaccin of op een infectie), en is verantwoordelijk voor het grootste deel van wat u voelt als u ziek bent: koorts, pijn, lusteloosheid, enz. Deze ontsteking is de reden waarom u zich ziek kunt voelen als u een griepprik krijgt, en waarom het COVID-19 vaccin berucht is geworden omdat het mensen een paar dagen lang zo ziek laat voelen. Uw lichaam produceert een ontstekingsreactie op de COVID-19 eiwitten.

College van artsen en chirurgen "adviseren": Ongevaccineerde patiënten zijn geestelijk ziek en moeten psychiatrische medicijnen krijgen

Maar wat gebeurt er in het lichaam nadat u twee vaccins hebt gehad en u dan een derde krijgt? De wetenschappers ontdekten dat opeenvolgende doses van de mRNA-vaccins de proefpersonen beginnen te gewennen of desensibiliseren voor de COVID-19 eiwitten, waardoor hun immuunreactie overgaat op de IgG4 vorm, die het lichaam in wezen leert de eiwitten te tolereren.

Een ander soort bescherming?

De reactie van de deelnemers op COVID-19 was in feite uitgeschakeld, waardoor zij nog kwetsbaarder waren voor infecties en minder kans hadden om er een reactie op te ontwikkelen dan degenen die nooit gevaccineerd waren.

Wanneer u herhaaldelijk aan een verkoudheid of een ander virus wordt blootgesteld, gespreid over een heel leven, wat bij natuurlijke blootstelling gebeurt, ontwikkelt u er geen tolerantie voor, uw lichaam bestrijdt het zonder dat u het weet. Uw lichaam gebruikt de normale ziektebestrijdende immuunreactie, maar omdat het de infectiekiem herkent, krijgt u geen ontstekingsverschijnselen. Dit is de reden waarom, wanneer u op natuurlijke wijze aan vele ziekten wordt blootgesteld, u dan levenslange immuniteit hebt.

Daarentegen toont deze nieuwe studie aan dat de herhaalde mRNA-injecties en boosters voor COVID-19 een tolerantierespons teweegbrengen, alsof het allergie-injecties zijn. Zij wennen het lichaam aan het virus, zodat u het niet meer als iets gevaarlijks herkent.

Een andere studie, die in juli gepubliceerd is door een team van meer dan 20 Duitse wetenschappers, heeft onafhankelijk bevestigd dat de opeenvolgende COVID-19 injecties en boosters de immuunrespons omzetten van de beschermende klasse van IgG-respons in de tolerantieklasse.

Tegelijkertijd betekende het tot stand brengen van deze door het vaccin geïnduceerde tolerantie niet dat de proefpersonen onbeschermd bleven.

Mensen ziek houden

Het vaccin en het boosterprogramma hebben dus uiteindelijk het tegenovergestelde gedaan van wat de bedoeling was: de mensen niet ziek maken.

Zo ziet het falen van een vaccin eruit (Update)

Maar was dit ooit een realistisch doel? COVID-19 is net als verwante endemische coronavirussen. Net als de gewone verkoudheid lijkt het erop dat SARS-CoV-2 niet weggaat, dat niemand het tot in het oneindige kan vermijden, en dat het zal blijven muteren.

Aan de ene kant suggereert deze studie dat de vaccins het immuunsysteem van het lichaam helpen om niet te heftig op het virus te reageren. Het virus zelf was niet dodelijk – het was de interactie van het virus met het immuunsysteem van de patiënten die ernstige en soms dodelijke infecties veroorzaakte, doordat het immuunsysteem overreageerde op een nieuw virus.

Anderzijds blijkt de natuurlijk verworven immuniteit sterker te zijn dan de door vaccinatie verworven immuniteit, en de gevaren van de vaccins zelf, vooral voor jongeren, doen vermoeden dat de risico’s van vaccinatie veel groter zijn dan de voordelen.

Als de gevaccineerden nu gemakkelijk het virus krijgen, maar slechts milde reacties vertonen omdat hun immuunsysteem hun zegt het virus te verdragen, kan dit een voordeel van de vaccinatie geweest zijn.

Maar de herhalingsinjecties waren nooit nodig om tolerantie op te wekken: uit de studie bleek dat de proefpersonen al na twee doses tolerantie begonnen te ontwikkelen. De vaccins kunnen geholpen hebben om de bevolking te desensibiliseren voor schadelijke ontstekingsimmuunreacties op COVID-19. Zij hebben hun rol gespeeld. Het is niet nodig door te gaan met opeenvolgende boosters.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Waarom kunnen sommige mensen ongemakkelijke dingen ‘zien’ en anderen niet?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

10 REACTIES

 1. Project geslaagd!
  Massa’s levenslange klanten voor de pharmaffia.

  Ik denk dat iedereen wel mensen in z”n omgeving kent die nog geen auto of propagandakastje zonder garantie zou kopen. Die ik ken zijn allemaal spuitjunks geworden die vooraan in de rij staan voor prikkies en ook steeds meer pilletjes per dag moeten slikken voor” niet spuitgerelateerde” prikkies.

  • Ab: ik hoorde gisteren dus weer een viertal kwaken over de vierde booster. En ook over pilletjes die ze slikten voor o.m. de bloeddruk. Eentje liep de hele dag te hoesten door het ene pilletje dat hij slikte. Toen kwam er een ander pilletje, ging beter. Zolang ik daar zat (flesje fris op het terras aan het leegdrinken) ging hun gesprek over kwalen, aandoeningen, pilletjes en gifboesters. Mensen vinden het heerlijk om kwalen te hebben en er iets voor te krijgen van een ‘dokter.’ Aandacht en verzorging, he. Veel mensen zijn nog niet van het kindzijn af. Mensen willen graag verzorgd worden door anderen. Dus die gifspuiterij zal blijven lopen als een tierelier. Verdien maar lekker aan die kudde, maar
   LAAT MIJ MET RUST.

 2. Zelf op natuurlijke wijze Covid doorlopen… nooit gevaccineerd… maar wat als ik nu (met natuurlijke gezonde antilichamen) binnenkort gedwongen gevaccineerd wordt? Wat zijn daarvan de immunologische gevolgen? Hopelijk heb ik dan direct een afweerreactie en werkt mijn lichaam die troep eruit, maar dit zal straks wederom een medisch experiment op pakweg 15% van de bevolking worden

   • @Vrijheid
    Helemaal gelijk, want virussen bestaan niet, dus ook weer dit hele artikel over de zogenaamde virussen is niets meer of minder dan je reinste BS.

   • @ Vrijheid is ver te zoeken augustus 13, 2022 at 08:32,
    Wat we onder covid verstaan is het SARS gedeelte. Dat zijn de symptomen van het 5G elektromagnetische stralingen, die telkens hoger op geschroefd worden. Deze hebben bij iedereen andere uitwerkingen. Afhankelijk van je leeftijd, geslacht, bloedgroep, erfelijkheid en conditie. De 1 krijgt er jeuk over zijn lichaam van waardoor hij/zij bijna niet meer kan slapen, de andere weer geheugen en/of concentratie verlies van. Weer andere krijgt er (zware)hoofdpijn van of last van droge ogen, benauwdheid, constant moe zijn, nergens zin in hebben, rusteloosheid, depressief e.d. Maar er zijn ook mensen die daar totaal geen last van hebben. Terwijl de hyper gevoelige geen raad meer weten en de deur van hun huisarts plat lopen. Vele denken dat zij dan Covid hebben opgelopen.

  • Gedwongen gevaccineerd. Laat me niet lachen
   Dat je je daar nog zorgen om maakt, dan heb je totaal niks geleerd de laatste tweeënhalf jaar.

 3. “Weten”schappers is een verkeerde benaming voor deze lui die nog steeds in “virussen” GELOVEN. Noem ze maar gewoon GELOOFschappers. Ga fijn honderden uren iets onderzoeken dat VERZONNEN is, wel knap van ze.

 4. Yep, andere gevolgen (blood clots, cancer etc) worden even gemakshalve genegeerd.
  Niet alleen geen boosters, maar uberhaupt geen gifprik.

 5. ‘The Solution’ With Dr. Tony O’Donnell
  https://live.childrenshealthdefense.org/shows/the-solution-with-dr-tony-o-donnel-phd?utm_source=salsa&utm_medium=email&utm_campaign=chd_tv&eType=EmailBlastContent&eId=97d9378e-12e0-4489-80bc-681af100aef3

  Onomstotelijk is vast komt te staan dat virussen niet bestaan
  Overdrijft u nu niet een beetje?
  Helaas, nee! Iedereen die zijn ogen hiervoor opent zal dat zo zien.
  Goethe spreekt hier van orthodoxe medici, de toverkollen, ofwel zij die giftige middelen verstrekken, schaamteloze moordenaars, die ook nu nog geprezen worden. https://www.hetbewustepad.nl/index.php?pag_id=54

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here