Ik woon in een klein EU-land (Nederland). 80 % van de mensen hier zijn volkomen gehersenspoeld door de MSM, ze geven Poetin en Rusland overal de schuld van, en natuurlijk krijgt ook Trump de schuld van alles wat slecht en verkeerd is in de wereld, en de media gebruiken Trump nog dagelijks als hun boksbal.

Deze 80 % aanbidt de prik, ze is de nieuwe redder, als je slecht praat over de heilige prik of niet gevaccineerd bent, dan ben je het mikpunt van laster en afkeer. De meesten van hen hebben 3 of 4 prikken, en ze zijn zieker dan ooit – mijn collega’s zijn voortdurend met ziekteverlof voor verschillende kwalen, velen hebben covid twee keer gehad of sommigen hebben het zelfs drie keer gehad, maar ze bedanken nog elke dag voor de “veilige en effectieve” prik, grappig dat.

Diezelfde 80 % gelooft dat Poetin ziek is en binnenkort aan zijn ziekte zal sterven, dat Biden het licht van het heelal is, en Trump de duivel zelf. Zij geloven ook dat het leger van Rus elk ogenblik kan instorten en dat het leger van Ukie met gemak helemaal naar de Russische grens zal rijden.

De inflatie is in hun ogen vooral Poetin’s schuld, maar ook Trump’s en misschien ook wel de Amerikaanse Republikeinen, Joe Rogan is misschien ook wel de schuldige en Spotify zou geboycot moeten worden omdat ze hem hosten.

Die 80 % kan de waarheid niet zien, wat er ook gebeurt. De hoeveelheid door de media veroorzaakte trance is ongelooflijk. Wat er ook maar niet past in het propagandaverhaal dat zij te horen hebben gekregen, verwijten zij dat het leugens zijn, en zij worden heel boos als je het kalm probeert uit te leggen, want daarom probeer ik het niet eens meer, zij zijn zo totaal gehersenspoeld dat ze je nog liever in elkaar slaan dan naar rede te luisteren. Het is triest, echt waar.

  Westerse media praten tegenwoordig over hoe afgemat en gefrustreerd Oekraïners zijn geworden

De meeste mensen waren normaal, tot 2015, toen het dagelijkse MSM anti-Trump spervuur begon, er was letterlijk niets anders in het nieuws dan “oranje man slecht” voor de volgende 5 jaar – en ik woon in een klein EU-land – niet in de VS. Daarna was het nog maar misschien 1/5 anti-Trump en 4/5 “covid slecht – iedereen zal sterven – onmiddellijk prikken – dubbelmasker gebruiken en baden in handdesinfecterend middel” tot de Z-operatie, toen de MSM propaganda gericht was tegen Poetin en Rusland, nu kleineert misschien nog maar 1 op de 20 artikelen Trump, maar ook dat weten ze nog dagelijks te doen.

Ik kan niet begrijpen dat mensen zo gemakkelijk in die MSM-narratieven trappen, ook al hebben we hier zogenaamd goed onderwijs, maar blijkbaar staat onderwijs niet gelijk aan kritisch denken…

***

In antwoord op:

Mijn vrienden in Frankfurt-am-main bidden om een zachte winter. Ik vroeg hen of de schoorsteen in hun gebouw nog werkte, en of zij een bijl hadden om brandhout te hakken. Zij bekenden dat zij de plaats van de dichtstbijzijnde burgerbunker hadden nagekeken voor het geval er oorlog uitbrak, en gecontroleerd hadden of zij een bijl en een zaag hadden. Zij zijn bezorgd, maar spreken hun mening niet luid uit omdat zij bang zijn. Op hun werk steunt iedereen nog steeds Kiev. En mijn vrienden komen uit Oost-Duitsland.

Bang zijn vereist enig begrip van de ernst, maar het houdt niet in dat men de oorzaak goed begrijpt. Er is een groot verschil tussen het “Poetin heeft het gedaan”-volk en degenen die begrijpen dat het allemaal een gevolg is van de Westerse illegale sancties. Misschien betekent het niet uitspreken van hun mening dat zij het wel begrijpen.

  Macrons oproep tot Olympische wapenstilstand krijgt goud voor westers cynisme

Ik heb net een technische conferentie bijgewoond (zogenaamd helemaal niet politiek) hier in Noorwegen en een van de sprekers was Duitser. Hij had ~200 dia’s en op elke dia stond een Oekraïense vlag in de linkerbovenhoek met de tekst “Stop Poetin / Geen oorlog”. Dat soort gedrag is ergerlijk. Uiteraard heb ik mijn beklag gedaan bij de conferentie.

Bij mij is de verstandhouding tussen vrienden/collega’s nog slechter. Er is weinig of geen begrip voor het feit dat er problemen zijn, behalve dat de elektriciteit duurder is geworden. Ik denk niet dat veel mensen die ik ken het aantal slachtoffers in Oekraïne begrijpen, het bestaan van de sancties of waarom energie plotseling duur is, men doet nog steeds alsof alles normaal is. Ik denk dat velen lijden aan cognitieve dissonantie, zij hebben onbewust wel door dat er grote problemen in het verschiet liggen, maar omdat het pijnlijk is, wordt de werkelijkheid tot nu toe ontkend.

De Rand Corp. heeft deze Oekraïense puinhoop gepland in een paper dat gepubliceerd is in … (tromgeroffel) 2019. Een vol jaar vóór de covid lockdown. Voor iedereen beschikbaar om in te zien: https://www.rand.org/pubs/research_reports/RR3063.html

Maar wat mij de laatste dagen het meest opviel was het commentaar van Nikolaj Patrusjev, de Nationale Veiligheidsadviseur van Poetin. Hij zei dat de VS erop uit waren China te provoceren (Pelosi, enz.) om net als met de Russische sancties beslag te leggen op diens investeringen en bezittingen. Met andere woorden, de VS zijn een “roversnatie” geworden, die oorlogen uitlokt, en steelt wat zij maar te pakken kan krijgen. In deze context gezien kan deze oorlog niet ophouden, want zij kan een list zijn om de rampzalige financiën van de VS te onderhouden. Als er plotseling een einde aan zou komen, met de Russen als overwinnaars, dan zal de blob wel iets anders verzinnen.

  Oekraïne Dag 13: De val van Mariupol gaat dicht nu Rusland naar het oosten begint te trekken

Wat ik niet begrijp, is waarom een verstandige Oekraïner de strijd tegen Rusland aanvaardt. Voor het corrupte regime van Zelensky? Ze weten allemaal van zijn cocaïneverslaving – zelfs wij in het Westen weten dat – en zijn buitenlands landgoed van vele miljoenen, zijn “regering” die bemand is met zijn vroegere vrienden van de televisieproductie (wie denkt dat dat serieus kan zijn?), en zijn onderwerping aan de VS/NAVO. Wat een “trotse patriot” inderdaad. Oekraïne is sinds de coup van Maidan economisch door de goot gezakt, dus waar denken zij voor te vechten, voor nog meer plundering door het IMF?

Haten zij Rusland zo erg dat zij het aanvaarden om per score te sterven voor het voorrecht om te verliezen? Als iemand een samenhangende verklaring kan geven, zou ik die graag horen.

Via Algora.com.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Twee vrouwen laten zien hoe krankzinnig de COVID-manie mensen heeft gemaaktVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel“Gerecycleerd rioolwater drinken is de toekomst, wees niet kieskeurig” zegt WEF-verbonden deskundige
Volgend artikelDr. Coleman: De terugkeer van het bloedbad in de verzorgingstehuizen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

112 REACTIES

 1. 1) Donald Trump said You’re playing right into their hands when you doubt the vaccine. Trump

  (2) TRUMP enforcing vaccinations at TRUMP TOWER/GRILL !
  TRUMP TOWER and TRUMP GRILL refuses customer who is UN-Vaccinated !
  December 17, 2021, Trump Tower, New York

  (4) Trump encourages all Republicans to receive “vaccines” on Sean Hannity –
  At the 28:25 mark Trump says, “A lot of our people don’t want to take vaccines. You know, I don’t know what this is exactly. Republicans? Don’t know what it is. I encourage them to take it. I do.” April 2021

  (6) Trump tells crowd at Alabama rally: “I recommend [you] take the vaccines.”
  August 2021

  (8) “I hope everyone remembers when they’re getting the COVID-19 Vaccine, that if I wasn’t President, you wouldn’t be getting that beautiful ‘shot’ for 5
  years, at best, and probably wouldn’t be getting it at all. I hope everyone remembers!” — Donald J Trump, February 28th 2021

  (9) “Get those shots everyone!” — Donald J Trump, December 17th 2020

  (10) “I guess in a certain way, I’m the father of the vaccine… ” Donald J Trump, April 29th 2021

  (11) “Everybody, go get your shot.” — Donald J Trump,
  February 28th 2021

  (12) “It works incredibly well. 95%, maybe even more than that…”
  — Donald J Trump, March 9th 2021

  (13) “These vaccines are also very safe.” — Donald J Trump, December 11th 2020

  (14) “The Vaccine and the Vaccine rollout are getting the best of reviews. Moving along really well. Get those shots everyone!” — Donald J Trump,
  December 17th 2020

  (15) “During my administration, everybody wanted the vaccine. There was nobody saying oh, gee, I don’t want to take it. Now they say that. And that’s because they don’t trust the Biden administration. I can think of no other reason. But they say we don’t want it, we aren’t going to take it. When I was there, everybody wanted it and we were doing great. Well, the military did a fantastic job.” — Donald J Trump, October 7th 2021

  (16) President Biden delivers remarks on the status of the country’s fight against COVID-19. “I got my booster shot as soon as they were available.
  And just the other day, former President Trump announced that he had gotten his booster shot. Maybe one of the few things that he and I agree on

 2. Las zojuist de reacties van de gelderlander over verplicht vaccineren daar gaan mij de haren van overeind staan hoeveel meelopers er zijn!!! Daardoor komen er steeds nieuwe maatregelen omdat er mensen zijn die alles klakkeloos aannemen en te dom zijn om zelf na te denken!!!

 3. De meeste burgers spreken liever over de symptomen vd problemen, ruzies en spanningen op het schoolplein, maar als je verwijst naar de bullies die zich ophouden in het fietsenhok, dan kijkt men je glazig aan. Of men durft – anno sept. 2022 – nog te beweren, dat dát er niéts mee te maken heeft! Men doet dat dan vaak al stotterende.

 4. Idd, ongelooflijk dat er zovelen in die val getrapt zijn en blijven trappen.
  Ongelooflijk dat ondanks alle ellende mbt die prikken mensen blij zijn geprikt te zijn en weer mogen.
  Ongelooflijk.. wat een schapenmaatschappij zijn we geworden

  Zolang die 80% alleen MSM leest én gelooft gaat het proces gewoon door. Onvoorstelbaar.

 5. Sorry, Trump is ook een puppet in dezelfde poppenkast. Het hele red/blue (Republikein/Democraat) verhaal is een facade/poppenkast.

  Ga voor echte, authentieke leiders (voorlopig voordeel van de twijfel voor DeSantis)

 6. Hoe meer mensen zich laten vaccineren des te sneller zijn we van de schapen af!
  Het zal niet lang meer duren voordat er duizenden mensen in het westen hier gaan emigreren naar Rusland. Er zijn de afgelopen jaren al 10 duizenden mensen verhuist naar het oosten, en vooral naar Rusland en dit zal alleen maar meer en meer worden!

  • Henk, Rusland zal later niet beter zijn dan wij! Krijgen ook een verregaande controlesysteem op hun dak!
   Het is één groot plan over HEEL de wereld, ook de Russen doen dus mee… ze hadden ook de lockdowns en de vaccins.

   • Goh, heel de wereld doet mee behalve trump?!?

    O ja, maak nog even een lijstje wat hij goed gedaan heeft want die vraag je steeds aan een ander die snapt dat trump gewoon doet wat hij moet doen en dat is mensen als jij misleiden.

 7. De helft van Oekraïene is niet voor Zelenski, net zoals de helft van Amerika niet voor Biden is. Met dat verschil dat republikeinen nog hun zegje mogen doen en dat de anti Zelenski’s in de bak zitten.

  • Zijn het de vrachtwagens van de KM die de okie in Sirie zijn aan het stelen ? En wie zit er in Somalie ? En is nu ook opnieuw aan het plannen Irak binnen te trekken voor handen aan olie te leggen ? De KM is de Amerikaanse deep state, jews who are not jews. De kabaal. Altijd geweest, sedert het prille begin van de VS. Vrijmetselaars die zich illuminatie noemden en links hadden met de Italiaanse maffia. Pike onderhield kontakt met Manzani.
   De Amerikanen zijn een grote duivelse roversbende die menen dat ze het recht hebben om de wereld te controleren en uit te zuigen. Als ze onschuldige burgers doden met bommen is dat ok. Als een ander dit doet zijn het oorlogsmisdaden. Waar Amerikanen neerstrijken komt armoede. Putin heeft Rusland uit hun klauwen gehaald na Boris Jeltsin Rusland op een zilveren schaaltje aan de VS te hebben overhandigd. Gevolg ontstaan van oliegarchen en opkomst van Putin. Deze staat tussen de duivelse elite en de overheersing van de hele wereld in een 1 wereld regering. China moet ook voor de bijl. Brazilie moet ook mee want heeft dwars gelegen.

 8. Wat een domme mensen die zich hier wakker willen voordoen. Willen niet eens zien dat Trump, de witte helmpjes en Qanon allemaal dezelfde opdracht uitvoeren.

  Lekker blijven hopen en ondertussen gebeurt er niets roer het te laat is, welterusten.

  @Truth snapt het tenminste

   • Helaas wel, des te erger is het om op dergelijke sites continu die zogenaamde wakkeren tegen te komen.

    Denken dat protesten zin hebben, dat kiezen iets oplost en ga zo nog even door. Te bang om echt weerstand te bieden en hopen dat een ander het toch gaat oplossen. Dus lekker makkelijk weer ergens achter aan lopen en alles in stand houden

    • Och…Ik heb er al vrede mee. Ik weet wat er aan komt en er is totaal geen kat dat interesse toont. Iedereen zit netflix te kijken of bezig op smoelenboek. Ik maak me niet meer echt druk.

    • unless one has the psychic hygiene to free themselves from requring masters above and slaves below, they can rant all they want about the crimes of big government. nothing will be put in its place by the slaves under its control, even if they succeed in bringing the establishment of the moment down…which they have no change of doing…because inwardly people have absolutely no interest in changing the status quo… …humanity has left consciousness at the door…and is now reaping the consequences. all the FACTS have long been placed on a plate in front of you…but unless you’re actually starving, you wont care to digest them… …so enjoy the end of civilization, the stage-managed decline, and bogus solutions that the next fake spin-doctor or mass-hypnotist place before you. authentic change is never for the masses, it is only for the individual, if you can find one.

     • Ik heb er ook vrede mee en heb alles en iedereen afgeschreven die mee doet. Ik doe normaal verder maar weet dat ze verloren zijn.

      Soms krijg ik weer eens wat jeuk van die gelovers, en wat je hierboven schrijft, volledig mee eens.

      Ze willen ook niet en idd de status quo handhaven daarom ook steeds de hoop bij die club dat er een trump of een poetin is die alles oplost en we verder kunnen zoals we ooit dachten te kunnen leven.

      Die begrijpen dus geen pepernoot van welke kant het op gaat en laten we blij zijn dat we niet terug gaan naar wat was. Dat was namelijk de gehele opzet hier naar toe maar dat snappen ze niet.

      Ze willen het houden zoals het was, lekker makkelijk maar de hele toekomst zoals men die ooit zag is een illusie en zal nooit meer komen. Het moet kapot en het is aan ons hoe we daarmee om gaan.

      Dat is dus idd voor het individu en niet voor de massa

  • Ik vind trut(h) een negatieve betweterige narcistische paardenlul die van zichzelf vindt dat hij als enige de waarheid weet en spreekt. Ik heb nieuws voor je goser…….je weet he-le-maal niets!!!

   • Hoi Frans, dus dan weet jij het wel allemaal? Dat suggereer je met jouw opmerking namelijk.

    Ik heb van Truth meer waarheid gelezen dan al die politiek aanhangers hier die denken dat er good guys bestaan die het allemaal op gaan lossen.

    Ik heb nieuws voor jou, truth ziet en spreekt meer waarheid dan jij die alleen een persoonlijke mening komt verkondigen. Dat mag hoor, het is nu nog een vrij land waar dat is toegestaan.

    • Inhoudelijk gaat Frans niet echt diep, hij vind jou (Truth) negatief..
     Dat vind ik dan weer optimistisch en ook negatief. Negatief in de zin dat hij liever tegen mensen die de waarheid zien aan trapt.

     Heeft misschien nog wat moeite met het feit dat alles een leugen is en dat het einde oefening is voor het leven wat men ooit dacht te kennen. Schrijf alles maar op je buik wat ooit gewoon en toegankelijk was. Ik hoop niet dat die veel in zijn pensioen heeft gestopt want dat is voor anderen, hahaha.

     Ach, het is ook best zuur wat ze ons aandoen maar “we” laten het zelf toe.

 9. Gelukkig steunen de “wakkeren”ons kabinet nog,want ze maken zich drukker om de lijder van de VS,dan om onze lijders.
  En ja jongens, onze Turkse minister gaat in opvolging van de inflatie ook de boetes aanpassen,want die zijn eigenlijk nu goedkoper geworden.
  Dan voor de scheeps: binnenkort svp weer aansluiten in de rij om je gezondheids prikje te nemen.
  En goed sparen kinders om je energie rekening te kunnen blijven betalen.
  Wij houden vast aan onze stikstofdoel stellingen en leggen een 20 miljard opzij.
  Heel begrijpelijk toch.?

  • Heel begrijpelijk toch.?

   Ja, net zo logisch dat er bij watertekort voorrang wordt gegeven aan een plaatselijk datacenter. Die bijna geen belasting betaald en drinkwater krijgt toegezegd wat inwoners wordt ontzegt. Een waterhoeveelheid die ze opzettelijk laag hebben opgegeven zodat daar geen bezwaar op kon komen.

   Je krijgt het er bij sommigen maar niet ingeramd dat het geen incompetentie is of iets anders dan opzettelijk burgers benadelen. Ze weten exact wat ze doen en mensen praten het altijd weer goed en wordt de overheid altijd vergeven..

   En al die zogenaamde wakkeren die nog in de farce van politiek en democratie trappen zijn ook (hier) ruim vertegenwoordigd. Als ik hier de reacties zie van die trumpies mag je weinig hoop hebben voor de toekomst.

  • Slaap maar lekker verder
   Trump is gewoon een puppet (gecontroleerde oppositie) maar de meeste mensen zijn te dom voor het door te hebben.

   • Niet iedereen overziet dat er nog nooit een fatsoenlijk persoon aan de macht is geweest, is, of zal komen.
    Zonde van de energie om iets te willen vinden van één grote schoftenbende.

 10. En als die 80 procent nu is snel dood gaat ( ik hoop binnen een jaar ofzo ). Zal het er een stuk beter op worden in de wereld. Deze figuren gaan nooit om . Er valt ze ook niks meer te leren . Als hun tom tom zegt linksaf de fietstunnel in doen deze mongolen t ook nig en krijgt de tom tom de schuld. Dus ik zeg hup gauw de 3e booster erin t liefst met ciankali ofzo. En we kunnen t normale leventje weer oppakken

 11. Niks te maken met anderen.?
  Mensen moeten betalen,belastingen,accijnzen,kijk en luistergeld,internet,alles.
  En die sta plek ook in het bos,als je al niet na 1 dag weggejaagd bent.
  We hebben immers nieuwe monden te voeden en de crisissen te bekostigen.

  • Mensen moeten betalen,belastingen,accijnzen,kijk en luistergeld,internet,alles.

   Mensen moeten niks maar geloven dat ze iets moeten en ze zijn te laf om het gewoon niet te doen. Let wel, alles wat er gebeurt is met toestemming want als je nee zegt is het nee.

   “we” hebben helemaal niets aan nieuwe monden te voeden, dat mag je geloven en doen maar zo is het niet.

 12. Als reactie op het stuk;
  Oekraïners vs de Russen ,brainwash op lagere school reeds
  Is overginds dezelfde als Adolf in 1933 aanvatte. ( brainwash)

  De Oekraïners zijn opgevoed”dat Russen hun de hongersnood veroorzaakt hebben
  Zagen Adolf ook als redder, misleiding op en top ;
  Dit waren de bolsjewieken ( de communisten later) deze hebben ook 60 miljoen Russen dmv verdeel en Heers om zeep gebracht.

  De spelers zijn dezelfde , het spel is hetzelfde , draait allemaal om misleiding , verdeel en Heers
  na deze oorlog /doorgegaan
  Zie rab bi – abe – finkel stein

 13. 80% klopt niet , bovendien is het gradueel en ook in verschillende balansen over de waarheid. Sommigen zijn geheel wakker, anderen geheel niet , sommigfen ziin een beetje ‘wakker’ , anderen weer iets meer. De meeste mensen lijken achter de boeren te staan, maar ook daarin verschillende onderdeel aan wel of geen steun. De Meeste mensen lijken te lachen om de idiotie van veel Woke campagnes!

 14. Schapen en hun vaselinevacht. Die zorgen er wel voor dat ze warm zitten en van alles voorzien zijn.
  Je zou hen moeten aaien als symbool van ‘wat ben jij zielig’. En strelen voor medelijden omdat zij zo met hun eigen kudde bezig zijn.

  Dom praat, maar ik denk dat vele coronamaatregelen-opvolgers echt denken dat ze schapen zijn.
  Dat zij tenminste één stamordegroep zijn of zo. Want ik lees dat hedendaags wel af.
  Ze zijn nog steeds apetrots dat ze mee hebben gewerkt, en accepteren hun bijwerkingen.
  Het hele gedrag van die massale groep geprikten is totaal veranderd, dat je bijna zou denken dat je eigen gedrag is veranderd.
  De schapen zijn echt lammetjes geworden. Blij in de wei na al die coronarestricties.
  Wijs je sommige volwassenen op hun eerdere domme opdringerigere zelfmoordacties en
  medeplichtige moordsturende acties naar ongeprikten, dan huppelen ze naar een ander met alleen maar een bèhtje, of ze huppelen weg.

  De winter komt eraan. Ik heb het niet zo gauw koud. Maar als het mij moeilijk wordt gemaakt dan worden de schapen geschoren in de winter.
  Eén kans…..en ik pak die!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in