Na de aankondiging dat bijna al haar 18.000 werknemers tegen 22 november “volledig gevaccineerd” moeten zijn tegen het coronavirus, heeft Amtrak een “ziekmelding” te verduren die vergelijkbaar is met die waarmee Southwest Airlines momenteel wordt geconfronteerd, schrijft Naturalnews.com.

In een tweet legde Amtrak uit dat ten minste twee treinen die op 10 oktober zouden vertrekken, moesten worden geannuleerd “als gevolg van onvoorziene problemen met de bemanning”. Het bedrijf beloofde dat “alternatief vervoer” zou worden verstrekt aan gestrande passagiers.

Het gerucht gaat dat deze laatste ziekmelding deel uitmaakt van een groter landelijk protest, gestart door luchtverkeersleiders en Southwest Airlines. De volgende maatschappij die zich bij hen zal aansluiten is American Airlines.

“Laat de Covidianen hun eigen trein besturen,” tweette auteur Jim Hanson, samen met de hashtag #GoingGalt, wat een verwijzing is naar Ayn Rand en het idee dat men zijn leven of rijkdom niet hoeft te verantwoorden aan zijn buren, “de maatschappij,” bureaucraten of politici.

“Oh dat is waar… Dat kunnen ze niet,” voegde Hanson eraan toe over hoe de Covidianen die al deze tirannieke onzin opvoeren binnenkort niemand meer zullen hebben om de zaken te runnen die hun slecht vergaarde winst genereren.

“Luchtvaartmaatschappijen en Amtrak vechten tegen ongrondwettelijke en onethische mandaten,” tweette ondernemer Oliver Cantin. “JE ZIET HET GRAAG!”

Moedige Amerikanen bundelen hun krachten om het systeemfascisme te ontmantelen

Voor het geval u het verhaal van Southwest gemist hebt, dat nog steeds aan de gang is: de maatschappij heeft de afgelopen dagen bijna 2000 vluchten moeten annuleren omdat piloten en andere bemanningsleden weigeren zich onder dwang te laten inspuiten tegen de Covidgriep.

  Krankzinnige & grove gevallen van turbokanker door Covid-prikken overspoelen social media

De mainstream media verdoezelen grotendeels de waarheid over de situatie en geven “slecht weer” en “mist” de schuld, maar de meeste mensen die opletten kennen de waarheid. Er zijn nog steeds Amerikanen met zelfrespect en waardigheid die zich niet tegen hun wil laten injecteren alleen maar om een salaris te ontvangen.

Om eerlijk te zijn is dit soort moed zeldzaam, maar het wordt op grote schaal gedemonstreerd en neemt snel toe. Anderen worden geïnspireerd om hetzelfde te doen, en het doel is om het systeemfascisme te ontmantelen dat zich heeft genesteld in de Amerikaanse samenleving onder het mom van het bestrijden van een “pandemie”.

In het geval van Southwest liegt de CEO van het bedrijf, Gary Kelly, over de reden waarom hij zijn werknemers wil dwingen de prikken te nemen. Kelly beweert dat een “COVID-19 vaccinatierichtlijn van de federale regering” hem dwingt de injecties verplicht te stellen, ook al bestaat zo’n richtlijn eigenlijk niet.

Zelfs als die richtlijn zou bestaan, zou hij niet grondwettelijk geldig of afdwingbaar zijn. Maar het feit is dat die richtlijn niet bestaat en dat Kelly gewoon liegt, net als vele anderen die er een kick van schijnen te krijgen om anderen te tiranniseren met farmaceutische biowapens.

Als dit blijft aanslaan, is de verwachting dat vrachtwagenchauffeurs, havenarbeiders en anderen die dit land en zijn economie draaiende houden, ook het werk zullen neerleggen. Dan zal het pas echt losbarsten, omdat er plotseling geen eten meer te krijgen is in de supermarkt en geen bier meer in de plaatselijke kroeg.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Gevaccineerde persoon geïnfecteerd door gevaccineerde persoon geïnfecteerd door gevaccineerde persoon …Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe gegevens zijn binnen en we zijn nu slechter af dan voor de experimentele injecties
Volgend artikelVerontrustend: Drie bestaande covid-vaccins bevatten DNA (niet alleen RNA) voor de synthese van eiwitten in uw lichaam.
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Ja maar het gaat er om de mensen te mobiliseren. Als de massa op gang komt dan is die niet meer te stoppen. Meer ook omdat legerstaven zich te beginnen te realiseren dat aan zieke of onbetrouwbare bediening van wapens nu ook niet het ware is.

 2. We hoeven niet meer te wachten op het moment dat de ashkenazi joden moedwillig de stekker uit het bankwezen gaan trekken … de economie begint nu al uiteen te vallen … de energiecrisis, de transport aanvoerlijncrisis, de personeelstekortcrisis (door de “spuitjes” en ontslagen) en de komende cyberpolygoncrisis zullen de genadeklap rap gaan versnellen, met een speciaal doel … BBB =Built Back Better – SIC.

 3. het stoppen van de economie is al enige tijd gaande, het proces word bestuurd door de elite, de wef, de bilderbergers….op hun manier en tempo.
  Als men nu besluit om al al deze waanzin een einde te maken ligt morgen ALLES plat…op ons tempo en onze manier.
  Dan ga je de chaos bij hun pas opmerken, dat is namelijk niet hun bedoeling.
  Maar wij het VOLK moeten eensgezind en met volle kracht deze demonen terugsturen naar de HEL.

  • Precies dát is het. Als alles stopt moet IEDEREEN wel wakker worden. En samen tegen de elite is precies wat ze niet willen; ze willen juist dat je wanhopig in een positie gemanoeuvreerd wordt waar je al je vrijheden op geeft maar wel blijft werken op hun voorwaarden. Dus een beetje afbreken en een beetje geven. Niet: alles stopzetten en iedereen dwingen op te staan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in