© World Economic Forum via Flickr, (CC BY-NC-SA 2.0).

Het hoofd van het Britse Milieuagentschap, dat banden heeft met het Economisch Wereldforum, zegt dat de gewone man “minder kieskeurig” moet zijn voor het drinken van “toilet-naar-kraan” water uit rioolwaterzuiveringsinstallaties, nu landen en staten in de hele wereld overgaan op het recycleren van rioolwater voor menselijke consumptie, waarbij men in de pas loopt met de ideologie van het WEF, schrijft Baxter Dmitry.

Volgens een opiniestuk in The Times schrijft Sir James Bevan, wiens standpunten al eerder door het WEF zijn verspreid, dat “het drinken van gerecycleerd rioolwater de toekomst is”.

Het idee om rioolwater te recycleren voor menselijke consumptie – ooit het domein van dystopische sciencefictionfilms – wint wereldwijd aan aanhang, nu het WEF de regeringen penetreert.

“De recente regenval heeft de onderliggende situatie in dit land niet veranderd: veel delen zullen waarschijnlijk maandenlang in droogte blijven, en als we een droge winter krijgen, dan zal volgend jaar een nog grotere uitdaging zijn,” schrijft Bevan. “Wij zullen minder kieskeurig moeten zijn over waar ons drinkwater vandaan komt. Een deel van de oplossing zal erin bestaan het water dat bij de rioolwaterzuivering vrijkomt op te werken en er weer drinkwater van te maken – volkomen veilig en gezond, maar niet iets waar veel mensen zin in hebben.”

Sir Bevan’s opiniestuk komt op een moment dat de watervoorziening in de VS onder druk staat als gevolg van een aanhoudende, en verergerende droogte, die ertoe geleid heeft dat aan tien gebieden door het Environment Agency de status van droogtegebied is toegekend.

Sir Bevan zegt dan ook dat de gewone mensen “anders moeten gaan denken over water,” en “het moeten behandelen als een kostbare hulpbron, niet als een gratis goed.”

“Als we daar willen komen, zullen we allemaal anders moeten gaan denken. Sommige van deze maatregelen zullen impopulair zijn, dus toekomstige regeringen zullen politieke wil moeten tonen,” zei hij.

  De Globalisme sekte: De Grote Reset en zijn "Endlösung" voor "Nutteloze Mensen"

Eerder dit jaar heeft het wateragentschap van Singapore een bier op de markt gebracht dat gemaakt is van gerecycleerd rioolwater, om de aandacht te vestigen op de waterzekerheidsproblemen van het land (en waarschijnlijk om de smaak van poep te maskeren).

Zero Hedge meldt dat Los Angeles County dreigt met een soortgelijke stap om rioolwater te recycleren voor menselijke consumptie.

“Er is een erfenis op het gebied van de volksgezondheid geweest waarbij de sanitaire ingenieurspraktijken en de regelgevers rioolwater als afval beschouwden, het was iets dat vermeden moest worden, iets dat gevreesd moest worden,” zei Brad Coffey van het Metropolitan Water District van Zuid-Californië. “Nu wij de technologie hebben… heeft het publiek, de regelgevende instanties, de wetenschappelijke gemeenschap veel meer vertrouwen in ons vermogen om die watervoorraad veilig te hergebruiken.”

Het plan hangt af van de State Water Resources Control Board, die van de wetgevers de opdracht heeft gekregen om tegen 31 december een reeks uniforme voorschriften uit te werken die het hergebruik van drinkwater zouden regelen.

“Dit wordt de toekomst van het water van L.A., de toekomst van de watervoorziening van de staat,” zei Gonzalez, die eraan toevoegde dat het Headworks-project binnen de komende vijf jaar operationeel zou kunnen worden.

De plannen van LA zijn echter veel groter dan dat – de stad heeft zich namelijk ten doel gesteld tegen 2035 100% van haar afvalwater te recycleren, volgens een belofte die burgemeester Eric Garcetti enkele jaren geleden heeft gedaan.

Om dat te bereiken moet LA’s Hyperion Water Reclamation Plant – die momenteel alleen rioolwater behandelt zodat het schoon genoeg is om in Santa Monica Bay te lozen – volledig omgebouwd worden tot een geavanceerde waterzuiveringsinstallatie die water produceert dat schoon genoeg is om te consumeren.

  De oorlog van de omkering: Een totale aanval op de mensheid

Wat moet u immers anders gebruiken om de insecten door te slikken?


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Net als het “vaccin” zijn Chemtrails langzame genocideVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelKremlin drijft de spot met Europa’s gassituatie: “Rekeningen zullen hartaanvallen veroorzaken”
Volgend artikelReacties uit de hele wereld – “80 % aanbidt de prik, ze is de nieuwe redder, als je slecht praat over de heilige prik of niet gevaccineerd bent, dan ben je het mikpunt van laster en afkeer”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

26 REACTIES

 1. Weer een verdienmodel erbij.
  Dat deze “useless eaters” het zelf drinken.

  Hun fantasie brengt het volk een hoop ellende.

  Deze malloten moeten gestopt worden.

  Niet de gewone werkende bevolking is
  de oorzaak van alle ellende.

  Dat zijn de gewetenloze geldschrapers die hun idiote fantasieën aan de wereld op dringen.

  Er is niets gezonds aan aan alhun ideeën.

  Ik verdenk hen ervan dat ze de zaak enorm opnaaien met hun uitlatingen.

  Het zijn gevaarlijke gekken.

 2. primarywater.org

  Belangrijke informatie, wellicht om een artikel aan te wijden. Het doel van het hebben van een alternatief mediakanaal, lijkt me, is vooral mensen handvatten bieden waardoor ze iets te ondernemen, veranderen.

 3. Ik Ben blij met mijn RO installatie, drink dus zeewater en Daar hebben we zat van.
  Evengoed wel zuinig met water. Zo wordt condens water uit de ontvochtiger ook weer gebruikt voor de afwas bijvoorbeeld.

 4. Lekker dan!!! Ben je de zogenaamde “vaccins” aan het ontwijken krijg je straks de prikrotzooi van een ander die zich wel hebben laten spuiten en het via hun “poep en pies” het riool in gooien uit je kraan!

 5. Momenteel word gereinigd rioolwater in NL al terug de natuur in gegooid. Mochten de nederlandse reinigingsinstallaties nog efficienter worden gemaakt dat puur en allen het water hier uit voor komt is dit geen negatief beeld. Alleen voor het idee.

 6. Als ze nu grote afnemers van water, van bedrijven uit de industrie, groenten- en veeteelt, o.a. zouden verplichten te investeren in een eigen waterzuiveringssysteem.
  Idem dito voor carwash, enz…

 7. Laat al die datacenters die grootverbruikers zijn van drinkwater hier in NL maar lekker de boel koel houden met rioolwater. Ze betalen toch geen belasting en bezetten kostbaar land en liegen op voorhand over hun waterafname…

 8. Mijn moeder heeft een klein kraantje met filter erin naast de gewone kraan. Met een water metertje kan ze kijken hoeveel zooi er in het water zit. Kraanwater +/- 400 en het filterwater +/- 20 en toen testen we regenwater en dat was 0. Dus je kunt beter regenwater opvangen en drinken
  (je kunt het altijd nog een keertje koken)

  • Ze meet TDS. Dat telt hele gewone mineralen zoals kalk e.d. mee. Regenwater heeft uiteraard geen opgeloste mineralen, maar daarom is het ook niet gezond om het over langere tijd te drinken….

  • Ze meet waarschijnlijk de PH-waarde?
   Vince heeft gelijk en regen neemt tijdens zijn val zeer veel vuildeeltjes zoals fijnstof naar beneden…
   Een waterverzachter is leuk om te douchen en kraanwerk maar niet goed voor je lichaam.
   Kraantjeswater wordt bij ons meerdere keren per dag gecontroleerd.
   Veel dure filters voor thuis hebben totaal geen nut, wel in de mooie blauwe folders!
   In deze tijden nog water koken?

   • Afhankelijk van waar je woont en de weersomstandigheden, en hoe je het opvangt, kan regenwater inderdaad vervuild zijn. Dit zou gedeeltelijk in een [lage] TDS meting naar voren moeten komen. Maar afgezien daarvan is regenwater eigenlijk gedistilleerd water, het mist alle mineralen en sporenelementen die belangrijk zijn voor de mens. Zelfs al zou je regenwater zuiver zijn, kan je het nog niet zomaar over langere tijd drinken, je moet dat aanvullen. Daarom is “bronwater” ook gezonder als kraantjeswater, er zitten meer mineralen en sporenelementen in.
    Kraanwater in NL filteren is zinloos inderdaad, het zal hier om een water ontharder gaan, dat is leuk voor gebruik in apparaten maar niet om te drinken.

 9. Lol, bij ons nooit anders geweten !
  Ons drek en ander vies gedoe vliegt in het riool en gaat rechtstreeks naar de filterinstallaties…
  Veel is biologisch afbreekbaar, dus geen enkel probleem want leef nog steeds en enige wat ik ruik aan een fris glaswater is chloor.
  Je kan die chloor eventueel even laten verdampen…
  En vergeet ook niet dat er in elk zwembad lekker veel geplast wordt en mensen met vuile geslachtdelen in het water plezier maken. Veel kinderen nemen daar per ongeluk een slokje van, haha

 10. Ik neem aan dat alle WEF-fanaten hun geld gaan afstaan om gelukkig te worden? Daarna mogen ze van mij aan de WC pot geketend worden

 11. 2030:
  Ober: Wat wilt U drinken?
  Klant: Een gemeente pils.

  Ober: poep of plas smaak.?
  Klant:plas en een insectenburger met sprinkhanen sap.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in