In maart 2020 was het overduidelijk dat het doel van onze regering was om zoveel mogelijk oude mensen te vermoorden als zij maar kon. Het was toen dat ik erop wees dat overal ter wereld burgers in oorlog waren met hun eigen Regeringen, schrijft Dr. Vernon Coleman.

Overal straften Regeringen de bejaarden omdat ze bejaard waren, en omdat ze een financieel en sociaal ongemak waren in een nieuwe wereldorde die gewijd was aan technologie, intellectueel terrorisme en de corruptie van de mensheid.

Het officiële beleid bestond erin de ouderen medische verzorging te ontzeggen, hun eten en drinken en het gezelschap van hun dierbaren te ontzeggen, en hen rustig te houden en uiteindelijk te doden met een giftige cocktail van een benzodiazepine en een morfinederivaat.

De officieel gesponsorde en beschermde campagne was een groot succes. Het was een goedgekeurde, wereldwijde genocide – het soort kwaad dat journalisten vroeger aan de kaak stelden, toen zij nog om waarheden en fatsoen gaven.

Vandaag de dag schrijven journalisten in de grote media natuurlijk alleen maar wat hun gezegd wordt te schrijven. Zij zijn niet meer dan propagandisten, die het publiek leugens voorschotelen die goedgekeurd zijn door de regeringen die hun loon betalen.

En zo is de volkerenmoord onopgemerkt gebleven bij de journalisten van de omroepen en de kranten.

Niemand in de journalistiek of in de gezondheidszorg trok het zich aan, omdat zij betaald werden om er zich niets van aan te trekken. En zij waren te bang voor de gevolgen (de onvermijdelijke demonisering) om aan de waarheid te durven denken – laat staan haar te delen.

"We werden voorgelogen": Prominent mediafiguur Ben Shapiro geeft eindelijk toe dat hij fout zat met het promoten van vaccins

Sommige bejaarden overleefden het, natuurlijk. Duizenden stierven. Maar sommigen overleefden.

Daar hadden de samenzweerders een antwoord op.

Zij kochten dokters om (met enorme honoraria) om iedereen, maar vooral de bejaarden, in te spuiten met een giftig middel dat, zo wist men, schadelijk en vaak dodelijk zou blijken te zijn.

En zo ging, met behulp van een beroepsgroep in de gezondheidszorg die haar ziel verkocht had, het ruimen van de bejaarden door.

En nu gaat het opnieuw beginnen.

De artsen is opnieuw opgedragen bejaarden te injecteren met nog meer van dat giftige middel: de covid-19 injectie.

En zij zullen het doen, omdat zij alle gevoel voor eer, eerbaarheid, fatsoen en professioneel zelfrespect verloren hebben.

De dokters, die even schaamteloos als onwetend zijn, zullen het prikken natuurlijk niet zelf doen.

Wanneer je een 26-urige werkweek hebt (zoals de gemiddelde huisarts nu heeft) en het grootste deel daarvan doorbrengt met het invullen van formulieren en zwartwerken voor een medische internetdienst, dan is er geen tijd om patiënten te zien, laat staan naalden in hun armen te steken.

En dus zullen verpleegsters, van de een of andere soort, de opdracht krijgen om de prikken te geven. De dokters zullen zich beperken tot het controleren of het juiste bedrag op hun bankrekening is gestort.

En het bloedbad in de verzorgingstehuizen – de tweede ronde – is aan de gang.

Ik voel me moe, heel oud, wanhopig en vreselijk hopeloos over de wereld die wij geschapen schijnen te hebben.

De collaborateurs, de mensen die niets zeggen, die zich niet uitspreken, hebben natuurlijk schuld. De samenzweerders konden dit alles niet doen zonder een volgzame bevolking.

Dr. Mike Yeadon: De rottige leugenaars van het CDC hebben eenzijdig de definitie van een vaccin veranderd

Zwijg niet.

Zeg niet niets.

Als u iemand kent die in een verzorgingstehuis zit, zorg er dan voor dat hij de precieze aard kent van het geneesmiddel dat hij toegediend gaat krijgen.

Artsen en verpleegsters zullen hen niet vertellen over de mogelijke bijwerkingen (op korte, middellange en lange termijn), hoewel zij daartoe wettelijk verplicht zijn. De idioten onder hen blijven volhouden dat de spuiten volkomen veilig zijn en zien geen verband met het feit dat zij nog steeds moeite hebben om een verklaring te vinden voor een mysterieuze ziekte die “Sudden Adult Death Syndrome” heet.

Zorg ervoor dat alle oude mensen die u kent beseffen dat het niet alleen hun regering is die hen haat: hun dokter ziet hen nu als niets meer dan een snelle “kerching” op de praktijkkassa.

Als u de waarheid niet zegt, zal niemand anders het doen.

Als een moderne Atlas hebt u de toekomst op uw schouders.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De Spaanse griepepidemie van 1918 werd veroorzaakt door vaccinatiesVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelReacties uit de hele wereld – “80 % aanbidt de prik, ze is de nieuwe redder, als je slecht praat over de heilige prik of niet gevaccineerd bent, dan ben je het mikpunt van laster en afkeer”
Volgend artikelEnergiecrisis: 9 miljoen Italianen dreigen in armoede te vervallen
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

21 REACTIES

 1. nogmaals: mijn vrouw heeft de afgelopen 2,5 jaar in het verzorgings huis waar zij werkt in midden-Nederland helemaal niets gezien of meegemaakt. Alle bewoners zijn geprikt, maar geen ongewone sterfgevallen of iets dergelijks .maximaal zes personen zijn in die 2 jaar overleden met het predikaat ‘covid’ maar waren in dermate slechte toestand, dat ze zo ook waren overleden aan onderliggende klachten. Wij zijn vanaf april 2020 al ‘wakker, en houden alles scherp, heel scherp in de gaten. Mijn vrouw is de enige die daar niet geprikt en gemuilkorfd rondloopt, en er is nog niemand van haar collega’s ‘omgevallen’. Ook bij ons in de straat is iedereen geprikt, en iedereen loopt nog vrolijk rond. Vertel het maar. Waarom krijgen we alleen maar drama uit het buitenland? Wordt het slim gespeeld, of? ……Iemand?

  • oversterfte is toch duidelijk aanwezig ook in nederland en niet in normale aantallen. vriend van me werkt in verzorgingshuis, en daar zijn er toch echt een aantal het hoekje omgegaan na het wondermiddel. Maar dat zal wel wat anders zijn natuurlijk.ieder moet doen wat ie wil, ik vertrouw er geen ene reet van. Net als het nieuwe wat men nu aankondigd. totaal niet getest, testen doen ze bij de uitrol wel, want het zal wel weer veilig zijn. En bijwerkingen lullen we wel weer weg!

  • Opvallend is het fenomeen batches en bijwerkingen. Sommige batches o, anderen een heel hoog %

   Goed over nagedacht. als het gestelde, genocide, correct is. Het voedt de onzekerheid en de tegenstelling: IK en mijn omgeving hebben niets, Jij wel, dus jij bent een wap

  • Frank,
   heb dezelfde ervaring .
   Iedereen inclusief 90++ dame in goede staat in de straat.
   Buren 60en 80+ idem.
   Allemaal geluk met placebo ?

 2. De pest is dat de massa van de oudjes niet eens willen weten wat je hun verteld.
  Zelfs oudjes die niet ziek zijn, nog fit, en een goed leven hebben.
  Vriendin van mij (79) is met een vriend en camper naar griekenland.
  2 maanden reizen, dus heeft ze de 2 jabs en booster genomen.
  Praat niet met haar over de gevolgen of bijwerkingen want dat overkomt haar niet.
  MEN WIL NIET HOREN, HOREN, HOREN.
  Ik (geb.1944) ben gestopt met het praten erover, behalve met andere WAKKERE mensen.
  Ieder voor zich en GOD voor ons allen.
  Ik bedoel niet een christelijke of ander soort god.
  Het universum gaat gewoon door – verwonder U over de schoonheid tot in de kleinste details.
  Geniet van de dag, wees blij, en morgen kan het anders zijn.
  Positief denken geeft ook blijdschap

 3. Frank, op ongeveer dezelfde wijze vraag ik me af waarom ik in onze gemeenschap nooit v.d. relatie met de prik en overlijden hoor.

  Wel hoor ik van mensen tussen de 25 + 30 jaar veel over klachten, waar ze jaren geleden langere tijd last van hadden en nu aanhoudend weer.

  Bovendien overlijden er plotseling in dezelfde leeftijd groep veel meer personen als voorgaande jaren, ook onder de ouderen.

  Echter hoor ik nooit over relatie met de c19 prik.

  Ik denk dat dit heel intelligent is geregiseerd.
  Als je de Phizer documenten leest word dat ook duidelijk aangegeven.

  Ik blijf hopen dat degenen die de verantwoording over het geprik hebben meer hart voor de mensheid hebben.
  Echter geloof ik daar ook niet echt meer in.

  Het is koffiedik kijken, Frank.

 4. Mijn vriendin van 91 die in een super conditie verkeerde is na de prikken heel erg achteruit gegaan qua gezondheid. Ze heeft hartfalen ontwikkeld, zeer lage bloeddruk met duizelingen en blackouts, ze heeft slikproblemen, maag en darmproblemen waardoor ze nu nog maar 49 kilo weegt en ze alleen sondevoeding binnen kan houden. Ze heeft een blaasontsteking gehad met een delier en vijf dagen in het ziekenhuis gelegen met een longontsteking maar ze is blij dat ze de prikken geeft genomen en nog geen ” covid” heeft gehad. Er is geen speld tussen te krijgen, ze wil de prikken, straks ook nog de ” nieuwe” prikken en de mRNA griepprik. Ben drie weken geleden afscheid wezen nemen, zonder dat ze dat besefte natuurlijk. Ik ga haar niet meer levend zien dit jaar en de 92 gaat ze niet halen.

 5. Genocide op Nederlandse ouderen is al langer bezig. 70+ minder gezondheidszorg is al normaal bevonden. Het liefst wil de overheid je laten werken tot 72 en dan snel euthanasie. Erger me al jaren aan Heleen Dupuis die jaren in het kabinet lag te zeuren dat de overheid bepaalt wanneer euthanasie voor de oudjes. Prof.dr Dupuis ethica op medisch gebied, gadverdamme, waar komt die rotzooi toch vandaan.

 6. Laat ik eerst zeggen ik kan mij ook goed in de reactie van Frank verplaatsen,ik ken persoonlijk ook wat 70+`s die allemaal het vaccine genomen hebben en het ogenschijnlijk nog goed doen,wat betreft alleen drama uit het buitenland moet je dit effe lezen: op 5 September gekeken.
  “‘Overlijdens
  Tot nu toe zijn er 701 meldingen van overlijden na coronavaccinatie. Het gaat om 326 personen ouder dan 80 jaar, 296 personen tussen de 61 en 80 jaar, 58 personen tussen de 41 en 60 jaar en 17 personen tussen de 20 en 40 jaar. Van 4 personen is de precieze leeftijd (nog) niet bekend”. Dit komt van de website lareb.nl
  Dus het gaat hier om allemaal gevallen van sterfte in nederland. En vaak worden dit soort gevallen niet eens gerapporteerd,schijnt nogal een heisa te zijn om voor elkaar te krijgen.
  Maar ”Allerliefste”‘ maakt ook een goed punt over de batches er is zelfs een website waar je kunt checken waar je batch onder valt qua toxicity

 7. Met alle cijfers en statistieken die de medische stand publiceert kun je je reet mee afwegen. Op de meeste Nederlandse overlijdensaktes staat natuurlijke dood. Dan weet je niet waaraan iemand gestorven is en kun je leuke cijfers publiceren.

 8. Net niet,
  De laatste 2-3 jaren word er het stempel covid aan opgehangen.Dat levert nl. geld op.
  Ken er ook iemand die had geen covid,(getest) en stierf. Op de overlijdensacte prijkte echter het woord covid.
  Kijk maar eens op Eudra Villigence, daar zijn er wat meer dan in de NL Lareb.
  Naar schattingen van experts geven doktoren.ziekenhuizen slechts in 5% door als er vaccinatieschade wordt
  verdacht van klachten/overlijden.Ook in de VS speelt dit.

 9. Een paar waar ik wat onderhoud doe zijn beiden over de 90. Leefden fijn en gezond samen in hun eigen woning. Ik waarschuwde ze voor de prikken, waar ze niets van wilden weten. Na de prikken is hij altijd maar moe, en zij valt zo geregeld om en brak daarbij iets dat de voor de zekerheid in een verzorgingshuis opgenomen is. Hun buren, ook bejaard maar vrijwel een generatie jonger, hebben zich tegelijkertijd ook laten prikken. Hij kreeg myocarditis, en zij verloor haar gevoel voor evenwicht wat resulteerde in een val, schouder gebroken en sindsdien in de lappenmand.

  Moeder, ook dik in de 90, als enige in het tehuis waar ze woont niet geprikt en gezond. Toen de covidhoax begon kregen alle oudjes vitamine d van het huis, en oeps, zo maar 1 heel jaar lang geen enkel sterfgeval in het tehuis (ruim 140 bewoners). Na het prikken meteen 11 doden en 2 ernstig ziek die na zo’n 2 weken ook hun pijp aan Maarten gaven. Lijkt duidelijk.

  Verder kende ook ik in mijn eigen kennissenkring niemand die overleden is, maar wel kinderen van vrienden waar hun menstruaties geheel verdwenen zijn. Maar drie weken geleden verzoop de zoon van 17 van een vriendin, tot zijn prik aan toe gezond, toen hij bij een stukje zwemmen in een meertje een hartstilstand kreeg. Hij zwaaide naar zijn ouders, gaf aan dat hij uit het water zou komen, en verdween onder water. Eruit gehaald door zijn vader, aangesloten aan zo’n kastje van de eerste hulp en een half uur hartmassage en beademing tot de ambulance verscheen die het overgenomen hebben, en toen met de helikopter naar het ziekenhuis 30 km verderop. Daar ruim een week in observatie en geconstateerd dat zijn bloeddruk onwaarschijnlijk laag blijft.

  Wat opvalt is dat het aantal kankergevallen onder kennissen enorm toeneemt, vooral bij luitjes die al jaren genezen verklaard waren.

 10. Ze blijven doorgaan met prikken, dit is niet te stoppen. Ik ben nu dik 2 jaar mensen aan het waarschuwen. Ik doe het nu niet meer. Voor mijn eigen veiligheid houd ik mijn mond. Helaas is dit zo. Ik woon alleen en moet nu voor mezelf opkomen. Mensen weten het onderhand wel, nu is het hun keuze. Ze kunnen nooit zeggen : ik wist niet dat die prikken zo erg waren. Als je niet zoekt zul je het ook niet vinden!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in