Een van de punten die ik in de loop der jaren heb gemaakt is dat links de jonge blanke vrouwen krankzinnig heeft gemaakt. Ze zijn doordrenkt van zelfhaat omdat ze blank zijn, maar voelen desondanks een diep gevoel van slachtofferschap omdat ze vrouw zijn. Een recente video geeft echter aan dat het niet alleen jonge vrouwen zijn die door links krankjorum zijn gemaakt. Op de video is te zien hoe twee oudere vrouwen een ongemaskerde jonge zwarte man in een lift aantreffen en hem wild aanvallen terwijl ze wanhopig proberen hem en zijn ongemaskerde zelf uit de lift te krijgen, schrijft Thecovidworld.com.

Het is een beetje moeilijk te begrijpen wat er aan de hand is in deze 30 seconden durende video, maar na een paar keer doorstaan te hebben, denk ik dat ik het idee heb.

Een zwarte man stond in een lift toen twee blanke vrouwen van middelbare leeftijd instapten en compleet door het lint gingen. De beste verklaring voor hun paniek is dat hij geen masker droeg (wat blijkt uit de helderheid waarmee hij spreekt, niet gedempt door een gezichtsluier).

Op een gegeven moment begon de man de vrouw te filmen terwijl zij hem probeerde te filmen. Ondanks het feit dat ze blijkbaar doodsbang waren voor zijn bacillen, zwermden de vrouwen over de man heen, waarop hij zijn handen defensief omhoog stak om zich tegen hen te beschermen. Een van de vrouwen sloeg hem vervolgens en toen hij haar daarop aansprak, begon ze “Black lives matter” te scanderen, terwijl haar metgezel erop bleef aandringen dat hij de lift zou verlaten. Hier, kijk zelf maar:

  Herseninfectie 60-voudig gestegen sinds vaccinatie

Wat valt er nog te zeggen over deze vrouwen? Als sponzen, of de afvoer onder een smerige gootsteen, hebben ze de afgelopen twee jaar elk beetje waanzin dat linkse mensen in de samenleving hebben gepompt, geabsorbeerd. COVID-angst, maskermanie, raciale obsessies, pesten … het is er allemaal, samengeperst in een 30-seconden video.

Het strekt de jongeman tot eer dat hij, zelfs tijdens het protesteren, erin slaagde een aangenaam affect te behouden. Echter, als mijn lezing van wat er gebeurde op die video juist is, zou ik hem hebben geadviseerd om die lift onmiddellijk te verlaten. Krankzinnige mensen kennen geen eindpunt en het had in een paar seconden van dom en irritant naar gevaarlijk kunnen gaan. In plaats daarvan had hij moeten uitstappen, zijn video naar de politie moeten brengen en die vrouwen moeten aanklagen wegens aanranding. Al deze intimidatiehysterie moet stoppen en de beste manier om het te stoppen is dat de mensen die hun linkse waanzin uitvoeren, serieuze consequenties onder ogen moeten zien.

Twittergebruikers hadden in elk geval een aantal uitstekende opmerkingen over wat er in die video gebeurde:

Ik ben benieuwd of het achtergrondverhaal van deze video ooit boven water komt. Onze veronderstellingen over wat er gebeurd is, kunnen volledig verkeerd zijn. Toch past de uitzinnige energie van de vrouwen zo perfect bij de moderne tijdgeest dat het moeilijk te geloven is dat de video niet precies laat zien wat hij lijkt te laten zien.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINZELOTEN DOSSIER

Braziliaanse journalist viert zijn 3e COVID injectie, stort paar dagen daarna in en krijgt vijf hartaanvallenVolg Frontnieuws op Telegram

  COVID-19 vaccins: risico op overlijden reeds bekend bij vaccinatie kalveren
Vorig artikelZenuwstelselaandoeningen na de prik – een gevalsstudie
Volgend artikelDr. Sevillano over de meest aangetaste organen na de inenting
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. Minstens de helft van alle Amerikanen vooral de left wingers zijn totaal geïndoctrineerd door hun media, zien achter elke boom een pot vol met ziekteverwekkers staan, stupid fucks…!

 2. Tja je hebt dan niet met liefdevolle zielen te maken maar met narcisten. Een narcist is heel bang om controle te verliezen en laat zich inenten. Het is echt het kaf van het koren scheiden de afgelopen twee jaar en de narcisten onderscheiden zich met agressie. Tja…..ikhad ze echt direct in hun gezicht geademd om ze nog banger te maken…….beetje terug mindfucken en keihard lachen. Zulke mensen moet je psychisch over de richel heen duwen. Voor hun gevoel staan ze aan de afrond van hun grootste angst, controleverlies , dus klein duwtje over de afrond en ze creperen gelijk een kat in het nauw. Heel lachwekkend zulke narcisten bezig zien . Vergis je niet in dit soort mensen. Het zijn echt zuivere narcisten……..ik herken ze direct….vooral dat meppen…..hun angst is nl heel groot. Wat mij pleziert in heel deze covid twee jaar is de narcist die zich van covert naar overt laat zien….het is nu heel duidelijk wie een narcist is om mij heen en ik heb ze allemaal gedumpt. Ware aardje van mensen komt nu boven. En ja het heeft echt met narcisme te maken, voor de goedgelovige. Geen medelij mee hebben.

  • Kippevel krijg ik van je bericht. Omdat ik het 1000% eens ben. Ik herken dit zo enorm.
   Dit (de pLandemie) is letterlijk een narcisme persoonlijkheidsstoornis strijd.
   Gaslighten (“Waarom ben je bang voor een prikje? Lekker egoïstisch van je!”) tot aan de tegenstrijdigheden in het verhaal (“Ja hoor.. ik ben geprikt en trots erop… en dat ik overal moet blijven testen, ja dat is dan maar zo…en of de testen allemaal wel correct zijn… ja.. geen idee.. maar ik vind het wel belangrijk om te blijven mee gaan in het testen want.. ja… ongevaccineerden liggen op het IC”).

   Ze kunnen dit toch niet meer met droge ogen aan zichzelf verkondigen?

   Dit is inderdaad een behoorlijk heftige (psychische) strijd maar gelukkig ook van alle mensen die nu massaal “wakker” worden naar hen “pleger” toe. trap je erin? Wil je voor de ander een prik nemen en gebeurt er iets met je immuunsysteem hierna (auto-immuun reactie e.d.), dan mag je nu het bekopen EN laten zien (naar jezelf toe!!) hoe belangrijk die desbetreffende persoon’s argumenten wel niet waren om jou zo ver te krijgen dat je je eigen gezondheid op het spel hebt gezet. Dit is de strijd der “Hoe sterk sta je in je schoenen om mentaal om te gaan met de mensen die lijden en daardoor anderen ook graag zien lijden”.

   Meer niet.

   Dus ik heb goede hoop dat iedereen nu eindelijk die verbitterde narcisten herkent… erkend…en zichzelf zodanig lief heeft dat de mening van desbetreffend persoon er NIET toe doet…

   Velen om mij heen hebben de prik(ken) genomen VOOR hen partner.
   VOOR hen kind.
   VOOR hen ouders.
   VOOR hen huisdier…

   Ohnee, hier ga ik de mist in….want; gelukkig zijn dieren nog wel puur en hebben oprechte intenties vanuit hen intrinsieke bestaanswezen.

 3. Het mobieltje als ultieme verdediging….ik zag het filmpje en zou ik in deze situatie komen dan zou plastische chirurgie nieuwe gebieden moeten betreden….wat een stel wezenlozen….

 4. geweldig.

  100%links feminist !!
  alles haters.
  rasisten die iedereen voor rasist uitmaken.
  is er iets zoals nar-rasistisch?

  en die gozer lacht gewoon terwijl zr blm roepen
  godsamme.
  gelukkig heb de man hersens en fatsoen.

  hij word niet eens kwaad.
  prachtig laat zich mooi niet uit de tent lokken.

  het hegelian dialect loopt op zn einde.
  funk verdeel en heers.

 5. Respect voor deze welopgevoede heer,hij bleef toch heel erg kalm ondanks die kannonade aan stupiditeiten die deze hersenloze wezens uitkraamden.

  Het word steeds gekker,en het zal niet lang meer duren dat wij dit soort akelige taferelen hier ook krijgen.
  Daarom is het goed dat FR dit soort incidenten laat zien,zodat wij dan weten hoe te handelen in dit soort situaties.

  Het is dan een kunst om de kalmte te bewaren als dit je overkomt.
  Het is makkelijk gezegd dan gedaan,want we hebben te maken met zware geïndoctrineerde personen die het allemaal niet meet op een rijtje hebben.

 6. Links, rechts, allemaal van die vage rare begrippen…Ik vind Thierry Baudet helemaal niet zo ‘rechts’ en Rutte en soortgenoten bepaald niet ‘links’.. Bij veel mensen die ik ken loopt dat ook allemaal door elkaar heen…Ik maak het mezelf lekker makkelijk : alles wat in de mainstreamnonsens gelooft–gelóóft, want er is níets echt of bewijsbaars aan, zelfs uitgaand van de eigen RIVM-statistieken en verklaringen–is in mijn ogen gewoon volslagen krankzinnig, niet serieus te nemen, onverantwoord tot misdadig bezig..Vooral voorzichtig benaderen en als het even kan zo efficiënt mogelijk onderuit halen..Verder schouders ophalen en zorgen vooral zelf niet besmet te raken (met die waanzin bedoel ik, de rest is flutkwatsch..).Is al heel wat…

 7. “Propaganda moet volks zijn en moet zijn geestelijk niveau aanpassen aan het bevattingsvermogen van de beperksten van degenen op wie men zich richt ” Aldus de Führer..
  Men vindt het ongepast dat de vergelijking met de 2e wereldoorlog wordt gemaakt, maar gaan voorbij aan het feit hoe het begon. Namelijk de communicatiestrategie die destijds werd toegepast, waardoor mensen het systeem actief, maar ook passief ondersteunden. Ook nu wordt communicatie ingezet als instrument. Communicatie gericht op emoties: angst, hoop, onvrede, waardoor haat en verdeeldheid groeit. Gestrooid met pseudowetenschappelijke cijfers om alles nog overtuigender over te brengen. Het demoniseren van ongevaccineerden. Ongevaccineerden worden weggezet als complotdenkers, wappies, egoïsten. Als asocialen, die geen verantwoordelijkheid nemen. Dit wordt gevoed door de overheid en de media. Met name tijdens de persconferenties legt men de nadruk op het vaccineren en de ongevaccineerden. Ongevaccineerden zouden allemaal in het ziekenhuis terecht komen. Door ongevaccineerden wordt de zorg (over)belast en behandelingen uitgesteld. Ongevaccineerden gijzelen de samenleving…

  Ik en mijn gezin zijn ongevaccineerd. Mijn ouders zijn ongevaccineerd. Familie, vrienden en kennissen, die zijn gevaccineerd en meegaan in de verdeeldheid, hebben het contact verbroken, omdat zij vinden dat ongevaccineerden een gevaar vormen voor de samenleving en geen verantwoordelijkheid nemen.

  Ik herinner mij nog het interview van Lisette Verhoeven. Een jonge meid, die een week na vaccinatie een hersenbloeding kreeg.
  Haar moeder had in een opwelling het verhaal op Facebook geplaatst. Zij kreeg steunbetuigingen maar ook veel verwijten. Haar werd verweten dat, door haar verhaal te plaatsen, zij de volksgezondheid in gevaar bracht…

  Een ‘vriend’ van mijn man, verwijt hem dat hij het vaccin niet neemt. Volgens hem heeft mijn man dan geen recht op zorg en moet hij een ic bed afstaan. De persoon in kwestie doet daarintegen er niets aan om zijn eigen leefstijl te veranderen. Diabetes, maar veel alcohol blijven drinken, ongezond eten en hele dagen op bed.
  Zo ook een schoonmaakster op het werk. Hetzelfde riedeltje, terwijl haar man een kettingroker is. Hypocrisie ten top!

  We betalen in Nederland zorgpremie. Voor onszelf, maar ook voor de ander. We betalen voor alcoholisten, drugsdealers, rokers met longkanker, mensen met overgewicht, moordenaars, verkrachters, enz. Maar oh oh.. De ongevaccineerden zijn tegenwoordig het echte schorem…

  Moet zeggen, dat in deze tijd, veel mensen hun ware aard hebben laten zien. Dat is niet veel soeps! Wereldwijd zijn er mensen doorgeslagen. Zodanig beïnvloed, dat het reëel kunnen denken is vertroebeld. Zij vinden het prima om met een QR code te leven. Het liefst willen zij, dat ook het 2G beleid wordt doorgevoerd. Een zorgelijke ontwikkeling. De moed zakt mij soms in de schoenen, als ik bedenk in wat voor tijd onze kinderen terecht zijn gekomen en hoe hun toekomst eruit gaat zien. Het stopt pas wanneer wereldwijd mensen aangeven, dat het genoeg is! Wanneer iemand op non-actief wordt gezet of ontslag krijgt, omdat hij/zij ongevaccineerd is, zou het de gevaccineerde collega’s sieren, als zij ook het werk neer zouden leggen. Ondernemers, die de QR code verbannen, enz.
  Helaas, blijven velen blind en hebben zij hun gezonde verstand verloren…

 8. Ongevaccineerd en roker, ik ga naar de hel nu. Maar het allerergste is nog dat deze hele strijd wordt uitgevochten op de “werkvloer”. Precies een plek waar dit niet zou mogen. Door de hele massapsychose hebben de trawanten van het WHO hun slagveld weten te verplaatsen naar de gewone man en vrouw op straat die tierend over elkaar heen rollen, tweespalt hebben veroorzaakt, huwelijken naar de knoppen hebben geholpen, mensen toto zelfmoord hebben gebracht. Het is schrijnend. Dat slagveld had op elitair niveau moeten plaatsvinden. Eindelijk is er een eerste lichtje in de tunnel en zal Rainer Fuellmich snel beginnen om de “grote jongens” aan te pakken. Als dat lukt komt er een wat vrolijkere tijd voor de ongevaxten: het zicht op de ratten die het schip willen verlaten en een paar grote vissen die zullen worden opgepakt om te boeten voor hun daden. De echte duivels zullen zich wellicht nog even kunnen verschuilen, maar ook zij komen ooit aan de beurt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in