© radiowood / Flickr (CC BY-NC 2.0)

Het nieuws uit Frankrijk dat Emmanuel Macron, marionet van de centrale bank, heeft besloten in het hele land een vaccinpaspoort in te voeren, is dubbelzinniger dan het op het eerste gezicht lijkt, schrijft conservativewoman.co.uk.

Het lijdt geen twijfel dat de maatregel een belangrijke escalatie betekent van de politieke repressie die nu in het hele Westen heerst. Maar het is ook een uiterst riskante zet.

Frankrijk, dat al op de rand van een burgeroorlog suddert, heeft weinig mogelijkheden om deze oplossing op te leggen als zij wordt beproefd, misschien zelfs niet in technische zin. Bij gebrek aan echte capaciteit, vertrouwt Macron, net als zijn partners in het Verenigd Koninkrijk en elders, op het creëren van de illusie van een voldongen feit. Maar niets is zeker in dit leven, behalve de dood.

Berichten dat de Fransen zich hebben gehaast om afspraken te maken voor de gevaarlijke en twijfelachtig effectieve experimentele vaccins, die al in verband zijn gebracht met tienduizenden doden in Europa en de Verenigde Staten, moeten worden behandeld met dezelfde scepsis die nu routinematig moet worden toegepast op alle uitspraken van het regime. Net als bij soortgelijke beweringen en opiniepeilingen in andere landen is het narratief bedoeld om de indruk te wekken dat verzet zinloos is. Er is echter geen reden om aan te nemen dat dit het geval is.

In werkelijkheid is de Franse anti-vaccinbeweging stevig verankerd, en de Franse bevolking behoort tot de best bewapende van Europa. Er is geen duidelijke reden waarom Macron’s stoere-man-routine hen zou overtuigen om hun mening te veranderen, en Macron heeft geen duidelijke middelen tot zijn beschikking om hen te controleren als ze ervoor kiezen om zich te verzetten.

  30-jarige zoekt nog steeds naar antwoorden 6 maanden na ontwikkelen van neurologische complicaties na Pfizer-vaccin 

Breed gedeelde beelden uit juni van een man die Macron een klap in het gezicht geeft, geven een goede indicatie van de waardering die zijn landgenoten voor hem hebben. Tot de globale lancering van de pseudo-pandemie vorig jaar worstelde zijn regering met het indammen van een populistische opstand van de Gele Hesjes door middel van politiegeweld dat vergelijkbaar is met het optreden van China in Hongkong. Die littekens zijn nog niet vervaagd. Ondertussen wordt de controle van de Franse staat over de banlieues (migrantenwijken) steeds wankeler, met kerkverbrandingen en voertuigbrandstichtingen nu op het punt dat, sinds enkele maanden, Franse generaals waarschuwen voor een burgeroorlog en de mogelijkheid van militair ingrijpen.

Leidt Macron, scharminkel van de bankiers, en niet eens de scherpste bankiers, het leger? Hij grijpt naar repressiemiddelen en heeft de steeds wettelozer wordende Franse politie al vrijgesteld van verplichte inentingen. Les flics reageerden gedienstig door het Franse volk op de Bastille-dag van woensdag met traangas te bestoken. Wat zal er gebeuren zodra deze mannen zich realiseren dat Macron en zijn werkgevers hen meer nodig hebben dan andersom?

In de gefabriceerde schok die gepaard is gegaan met de uitvoering, is de extreme, misschien krankzinnige ambitie van wat in het Westen wordt geprobeerd, over het hoofd gezien. In werkelijkheid, onder de adem van de bluf, zijn de leiders van deze meest onzekere van alle werelden per ongeluk heersers, die deskundigen inschakelen om hen te vertellen welke knoppen ze moeten indrukken. Diezelfde deskundigen, ontdaan van de megafoon van een collaborerende media, zijn idioten en halve garen, die hun positie hebben bereikt door overgave van zichzelf. Macron is hun symbool. Frankrijk kan ze verpletteren.

  Over gebroken vriendschappen

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccinatiemanie bereikt een nieuw hoogtepunt: Frankrijk wil “reactieve vaccinatie” invoerenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelRassenoorlog begint in Zuid-Afrika met zwarten tegen Indiërs en blanken
Volgend artikelFreedom Day in het Verenigd Koninkrijk: therapeuten waarschuwen voor het Covid-19-angstsyndroom
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. Ik zou zeggen laat hem de Fransen nog meer beperkingen opleggen en het liefst zo snel mogelijk.
  Zo te merken zijn ze het goed zat met hem, Napoleon II, en ik hoop dat er een nieuwe revolutie uitbreekt.
  Laat ze de messen van de guillotine maar vast slijpen en laat ze een voorbeeld zijn voor ons Nederlanders.

  • Ik ben het met elke letter roerend met je eens en ik had het zelf niet beter kunnen zeggen.
   Op dit moment zijn we maar toe aan 1 ding en dat is dat, terwijl je denkt dat het niet krankzinniger kan, het maar alsjeblieft nog veel krankzinniger wordt, en ja graag nu meteen.
   Laat de Fransen, die historisch en cultureel gezien minder moeite hebben met massaal en effectief opkomen voor hun rechten dan hier het geval is, alsjeblieft de dominosteen zijn die we over de hele wereld nodig hebben.

 2. Spanje ( een ongekozen socialistische minderheidsregering, zoals in de meeste eu landen)heeft ook zijn maatregelen vandaag verscherpt, tov toeristen( alhoewel iedereen een test MOET ondergaan op de vliegvelden, gevaccineerd/vaccinpaspoort of niet) en vernietigt daarmee het laatste beetje van zijn toeristische industrie.
  Engelsen die op vakantie in het buitenland zijn, worden nu verplicht om bij thuiskomst een pcr test en quarantaine( 10 dagen ), te ondergaan, gevaccineerd of niet !
  Waarvoor diende de gifspuit ook al weer ? Bende achterlijke sheeple !!!!, zeg maar dag tegen je vakantie en vergeet zeker de politieke landverraders er niet voor te bedanken

 3. Er is veel nodig om mensen er van te doordringen dat er (ze) een verkeerde beslissing hebben genomen.
  Maar de msn blijft maar janken dat het allemaal verkeerd loopt, alleen niet wat er verkeerd gaat. Code rood, hoe verzinnen ze het.
  Alles met, dankzij, het wef en zijn poppen, marionetten.

 4. Zodra in Frankrijk het volk de barricaden opgaat, dan zal de verwachtte burgeroorlog een feit zijn.
  In tegenstelling tot pascifistisch en naief nederland zijn de fransen goed bewapent, hebben dus de mogelijkheden zich te beschermen tegen de dictator macron en zijn bende huichelaars.
  In nederiglandje doen we nu huilie huilie een beroep op de boeren om toch vooral in verzet te blijven…immers hebben de boeren en vaak jachtvergunningen en een massief blokkeerapparaat, hun trekkers en andere materialen.
  Verder laat de nederiglander graag anderen de strijd aangaan, met een aldibiertje en een zak chips vanaf de hangbank zogenaamd meedoen….
  Daar verschillen wij dus mega t.o.v. de fransen…..

 5. Als we nu eens Macron, Merkel, Rutte, en andere linkse leiders dezelfde behandeling geven als de gebroeders de Wit van weleer…

  Toen was er geen telefoon, tv, internet, maar WEL een bevolking die kwaad werd en zich niet als lamlullen liet behandelen….

  De stenen moeten uit de straat.
  Maar gaat er wat gebeuren, dan begint het in frankrijk, in Parijs, een eens zo’n mooie en relaxte stad, nu vervuild met stront, moslims en negers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in