Moderna zal beginnen met het bestuderen van haar COVID-vaccin bij zwangere vrouwen, volgens een bericht op ClinicalTrials.gov. Voor de observationele studie, die naar verwachting op 22 juli zal beginnen, zullen ongeveer 1.000 vrouwen ouder dan 18 jaar worden ingeschreven, die gedurende een periode van 21 maanden zullen worden onderzocht, schrijft childrenshealthdefense.org.

Vrouwen die een Moderna-vaccin hebben ontvangen gedurende de 28 dagen voorafgaand aan hun laatste menstruatie, of op enig moment tijdens hun zwangerschap, komen in aanmerking.

In de korte samenvatting van de studie staat dat het hoofddoel is “de zwangerschapsuitkomsten te evalueren bij vrouwen die tijdens de zwangerschap zijn blootgesteld aan het Moderna COVID-19 vaccin (mRNA-1273)”.

De studie zal het aantal deelnemers meten die baby’s krijgen met vermoedelijke grote en kleine aangeboren afwijkingen, het aantal deelnemers met eventuele zwangerschapscomplicaties, het aantal deelnemers met eventuele zwangerschapsuitkomsten en het aantal deelnemers met zuigelingenuitkomsten, meldt Fox Business.

Op dit moment zegt de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) dat zwangere vrouwen een COVID-vaccin kunnen krijgen. Maar de CDC erkent ook dat er beperkte gegevens beschikbaar zijn over de veiligheid van COVID-vaccins voor vrouwen die zwanger zijn.

Op de website van het CDC staat:

“Er bestaat geen bewijs voor risico’s voor de foetus van het vaccineren van zwangere personen met niet-replicerende vaccins in het algemeen. De potentiële risico’s van COVID-19 vaccins voor de zwangere en de foetus zijn echter onbekend, omdat deze vaccins niet uitgebreid zijn onderzocht bij zwangere personen”.

Volgens de website van de CDC hadden de gegevens van de veiligheidscontrolesystemen van de CDC en de U.S. Food and Drug Administration (FDA) tot 29 juni geen “veiligheidsrisico’s voor gevaccineerde zwangere personen of hun baby’s aan het licht gebracht”, maar de agentschappen benadrukten dat de bevindingen voorlopig zijn.

Deskundigen manen tot voorzichtigheid

“Zwangere vrouwen nemen een enorm risico met het COVID-vaccin,” zegt Jennifer Margulis, Ph.D., auteur van “Your Baby, Your Way”.

  Allemaal toevalligheden?

Margulis schreef The Defender in een e-mail:

“We hebben geen lange termijn studies die aantonen dat het veilig is. We hebben deze fout gemaakt met diethylstilbestrol – een synthetisch oestrogeen waarvan men dacht dat het  tijdens de zwangerschap veilig was, maar waarvan later werd ontdekt dat het agressieve (en soms dodelijke) kanker veroorzaakte in de genitaliën van jonge tieners van wie de moeders het voorgeschreven hadden gekregen”.

Margulis is van mening dat het onverantwoordelijk en zelfs onethisch is om te beweren dat we weten dat het Moderna-vaccin veilig is voor zwangerschap.

Ze zei:

“Het is absoluut noodzakelijk om het voorzorgsbeginsel te hanteren als het gaat om deze zeer experimentele technologie. De bewijslast moet bij de interventie liggen. We hebben geen bewijs dat dit veilig is. Maar uit overvloedig bewijs blijkt dat het gevaarlijk is zwangere vrouwen en ongeboren baby’s bloot te stellen aan geneesmiddelen en interventies die de immuniteit kunnen verstoren”.

De meest recente gegevens van het Vaccine Adverse Events Reporting System (VAERS) – een van de veiligheidsbewakingssystemen die gezamenlijk worden beheerd door de FDA en CDC – hebben 2.678 meldingen van bijwerkingen in verband met COVID-vaccins bij zwangere vrouwen ontvangen, waaronder 994 meldingen van miskramen of vroeggeboorte tussen 14 dec. 2020 en 2 juli 2021.

Gegevens over de veiligheid van COVID-vaccins bij zwangere vrouwen ontbreken

Sinds de FDA in december 2020 een vergunning voor noodgebruik (EUA) voor COVID-vaccins heeft verleend, heeft de CDC aanbevolen zwangere vrouwen het vaccin aan te bieden – ondanks het feit dat zwangere vrouwen werden uitgesloten van klinische proeven voorafgaand aan de vergunningverlening, en ondanks de beperkte gegevens over de veiligheid en werkzaamheid van COVID-vaccins tijdens de zwangerschap.

In januari zei de Wereldgezondheidsorganisatie dat zwangere vrouwen geen COVID-vaccin zouden moeten krijgen. Een week later veranderde het agentschap zijn advies en adviseerde het iedereen de prik te nemen, ook zwangere vrouwen.

  Waarom liegen regeringen, haar wetenschappelijke adviseurs en de mainstream media over het COVID-19 vaccin en Ivermectine?

Volgens een veiligheidsupdate van 1 maart van het CDC-panel voor vaccinveiligheid over het COVID-vaccin en zwangerschap, zijn veiligheidsmonitoring na toelating en onderzoek de belangrijkste manieren waarop de CDC veiligheidsgegevens verkrijgt over COVID-vaccinatie tijdens de zwangerschap.

Met andere woorden, het vaccin wordt aan zwangere vrouwen gegeven voordat uit onderzoek is gebleken of het vaccin veilig is voor die bevolkingsgroep. Op de website van de CDC staat dat vanaf 12 juli al 133.466 zwangere vrouwen een COVID-vaccin hebben gekregen.

“Het lijkt onredelijk om het vaccin vrij te geven aan zwangere vrouwen voordat er een klinische studie of goede dierstudies zijn gedaan”, zei Lyn Redwood, RN, MSN en president emerita van Children’s Health Defense.

Redwood zei:

“Steekt het lipide nanodeeltje van het vaccin de placenta over? Zo ja, wat is dan het effect op het nageslacht met betrekking tot morbiditeit of mortaliteit? Dit zijn vragen die we ons moeten stellen. Vroeger was de zwangerschap een periode waarin we moeder en kind moesten beschermen tegen mogelijke schade, vooral in het eerste trimester”.

In april is de CDC begonnen met het actief aanbevelen van alle zwangere vrouwen om zich te laten vaccineren tegen COVID, gebaseerd op een retrospectieve studie die is gepubliceerd in de New England Journal of Medicine.

De retrospectieve studie, “Preliminary Findings of mRNA Covid-19 Vaccine Safety in Pregnant Persons,” baseerde zich op meerdere vaccinsurveillancesystemen van december 2020 tot februari om de veiligheid van de vaccins van Pfizer-BioNTech en Moderna te beoordelen bij meer dan 35.000 zwangere vrouwen die ervoor hadden gekozen zich te laten vaccineren nadat de vaccins waren goedgekeurd voor noodgebruik.

De auteurs van de studie verklaarden dat zij geen verhoogde risico’s tijdens de zwangerschap, of geboortecomplicaties of aanwijsbare risico’s voor de foetus hadden gevonden bij degenen die het vaccin hadden gekregen.

Kort daarna heeft de CDC zijn officiële aanbevelingen om zwangere vrouwen een COVID-vaccin te geven geactualiseerd op basis van de gegevens van de studie die in de loop van twee maanden waren verzameld.

  Cardioloog: ""Als het de bedoeling van het vaccin is om de wereldbevolking uit te dunnen, dan dient het zijn doel"

CDC-directeur Rochelle Walensky benadrukte de bevindingen tijdens een briefing op 23 april, waar ze verklaarde dat de “CDC aanbeveelt dat zwangere mensen het COVID-19-vaccin krijgen”.

Volgens Dr. Brian Hooker, Ph.D., P.E., Children’s Health Defense chief scientific officer en professor in de biologie aan de Simpson University, waren de resultaten met betrekking tot zwangerschapsverlies zeer vertekend.

“De meerderheid van de noemer ontving hun vaccin in het derde trimester waar zwangerschapsverlies veel minder zou zijn. De meeste zwangerschapsverliezen vonden plaats in het eerste trimester en er zijn geen gegevens over de resultaten van de andere vrouwen die hun vaccin in het eerste trimester ontvingen (d.w.z. of zij voldragen zijn), of gegevens over de temporele relatie tussen de ontvangst van het vaccin en de miskraam, wat verdacht is.

Er zijn ook geen gegevens met betrekking tot de incidentie van stollingsstoornissen gemeld of enig soort bloedziekte die kan optreden (bv. puntbloedingen of bloedingen tijdens de zwangerschap), en een zeer beperkte behandeling van neonatale uitkomsten (geen APGAR-score, enz.) als gevolg van de zeer beperkte duur van het onderzoek.

Dit is typische ‘niets te zien hier’ CDC-propaganda en het artikel is in wezen betekenisloos wat betreft zwangerschapsuitkomsten. Om deze uitkomsten adequaat te kunnen beoordelen, moeten zwangerschappen tot het einde van de zwangerschap worden gevolgd”.

Hoewel de klinische studie van Moderna naar verwachting op 22 juli zal beginnen, voeren Pfizer en J&J reeds klinische studies uit om de veiligheid en werkzaamheid van hun vaccin bij zwangere vrouwen te testen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Gezondheidsautoriteit medische onderzoekers verdoezelen data over 82% miskramen bij mRNA gevaccineerde vrouwen


Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDood na COVID-19 vaccinatie: plotselinge stijging in de WHO en VAERS databanken
Volgend artikelRassenoorlog begint in Zuid-Afrika met zwarten tegen Indiërs en blanken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

  1. De meeste kinder opberg verblijven kunnen ze wel sluiten de komende jaren als ze hier mee door gaan.
    En ze zijn meteen van het leraren tekort af.
    Laten we hopen dat de dames niet zo stom zijn.

    • Dream on Koddige beier… dat Nuremberg gebeuren komt echt niet. Maar jij kan wel alvast een guillotine in je tuin zetten, en dan jagen we alle griezels die kant op, en hakken de koppen af. Valt daar nog goed zwijnevoer van te maken, of hondebrokken…

  2. Maar het is toch de bedoeling dat vruchtbare mensen uitgeschakeld worden, zodat de psychopaten de “kudde” zelf kunnen beheersen. Mensen die al over de 60 zijn, bijv, en geen kindjes meer kunnen maken, die sterven vanzelf uit. Dus nu gaat Moderna het eea bestuderen, om te zien hoe goed het werkt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in