Rapport in Canada toont aan dat er meer sterfgevallen waren door COVID-maatregelen dan door COVID zelf

0
1244

In een woensdag vrijgegeven rapport geeft Statistics Canada aan dat er in Canada meer sterfgevallen zijn dan in voorgaande jaren, maar dat deze sterfgevallen niet alleen te wijten zijn aan de pandemie, maar ook aan wat het “indirecte gevolgen van de pandemie” noemt, waarbij het vertragingen bij medische ingrepen als gevolg van de inperkingen en een toename van het drugsgebruik als voorbeelden noemt.

“In de eerste maanden van de pandemie lagen het wekelijkse aantal extra sterfgevallen en het aantal sterfgevallen ten gevolge van COVID-19 dicht bij elkaar en troffen ze vooral oudere bevolkingsgroepen, wat suggereert dat COVID-19 zelf de oorzaak was van de extra sterfte in Canada”, aldus Statistics Canada.

“De laatste tijd is het aantal extra sterfgevallen echter hoger dan het aantal sterfgevallen ten gevolge van COVID-19, en deze sterfgevallen treffen jongere bevolkingsgroepen, wat suggereert dat er nu andere factoren, waaronder mogelijke indirecte gevolgen van de pandemie, in het spel zijn”, voegt het rapport eraan toe.

Het verslag vermeldt dat vorig jaar in Canada bijna 300.000 sterfgevallen hebben plaatsgevonden, dat wil zeggen 13.798 meer dan zonder pandemie te verwachten was geweest, een stijging van 5%, bericht mpr21.

Het instituut voor de statistiek merkt op dat vorig jaar het aantal sterfgevallen door overdosis drugs in het hele land aanzienlijk is toegenomen, omdat verslaafden zich door COVID-restricties moesten terugtrekken uit behandelingsprogramma’s voor drugsverslaafden. Therapieën die hen zouden kunnen helpen.

Schokkend lek: Canada bouwt overal interneringskampen – Wat is er aan de hand?

Brussel bereidt zich voor op invoering "vaccinpaspoort" om burgers in staat te stellen opnieuw te reizen
Vorig artikelBiden stopt de export van vaccin: West-Europa zal zonder zitten
Volgend artikelPfizer leverde gebrekkige mRNA-vaccins aan de Europese Unie en het Europees Geneesmiddelenbureau stopt de fraude in de doofpot
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in