Foto: R. Cole via Screenshot / Rebel News, Labor via freepik / Marelica

De vermaarde Amerikaanse patholoog Dr. Ryan Cole exploiteert al 18 jaar zijn eigen laboratorium. Hij heeft in zijn carrière ongeveer 500.000 patiënten gezien – de meeste daarvan door de microscoop. Sinds de Covid-vaccinatiecampagnes heeft hij een aantal verontrustende waarnemingen gedaan: het zijn niet alleen de stollingsstoornissen die in opmars zijn – ook de kankers nemen explosief toe. In een interview met The Epoch Times ging hij in op de oorzaken, bericht Report24.news.

Voor Cole staat het buiten kijf dat de beweringen van farmaceutische bedrijven en politici over de veiligheid van vaccins al lang wetenschappelijk zijn weerlegd. Het gevaccineerde mRNA wordt niet binnen zeer korte tijd afgebroken en het giftige spike-eiwit blijft lange tijd in het menselijk lichaam aanwezig, waar het ernstige schade kan aanrichten. Bloedklonters en hartontsteking zijn slechts twee voorbeelden.

In een interview met EpochTV op de Global COVID Summit in Houston op 8 april, legde Cole uit dat normaal mRNA over het algemeen binnen enkele minuten tot misschien een uur of twee wordt afgebroken. Het blijft niet bestaan. Met ingeënt mRNA is het echter anders: het lichaam weet niet wat het met dit synthetische pseudouridine moet doen – het ontsnapt dus aan de normale afbraakprocessen en ontloopt een immuunreactie. In plaats daarvan schakelt het immuunsysteem uit, waardoor infecties en kankers zich gemakkelijk kunnen ontwikkelen. Cole had al eerder de alarmbel geluid over de explosieve toename van kanker sinds de vaccinatie, zie Frontnieuws Dr. Cole over COVID injecties: “Dit is een gifaanval op onze bevolking en het moet nu stoppen!”. Hij vond ook alarmerende stijgingen van de stollingsfactoren: die bleven ook lang na de vaccinatie aanhouden.

  Onder de covidtirannie zijn ziekenhuizen MOORDFABRIEKEN geworden waar Ivermectine verboden is omdat het levens redt

De mRNA-onderzoeker Dr. Robert Malone bevestigt de analyses van Cole en verklaart dat het gevaccineerde mRNA duidelijk verschilt van het natuurlijke mRNA:

“DEZE MOLECULEN HEBBEN GENETISCHE ELEMENTEN DIE LIJKEN OP DIE VAN NATUURLIJK MRNA, MAAR ZIJ ZIJN DUIDELIJK VEEL RESISTENTER TEGEN DE ENZYMEN DIE NORMAAL NATUURLIJK MRNA AFBREKEN, ZE BLIJKEN IN STAAT TE ZIJN OM GEDURENDE LANGERE PERIODEN GROTE HOEVEELHEDEN SPIKE-EIWIT TE PRODUCEREN, EN LIJKEN ZICH TE ONTTREKKEN AAN DE NORMALE IMMUNOLOGISCHE MECHANISMEN DIE CELLEN ELIMINEREN DIE VREEMDE EIWITTEN PRODUCEREN DIE NORMAAL NIET IN HET LICHAAM WORDEN WAARGENOMEN.”

Spike-eiwit verantwoordelijk voor ernstige schade

Voor het feit dat uitgerekend het geproduceerde spike-eiwit gevaarlijk is voor het lichaam, wordt ook gewaarschuwd door andere artsen, zoals Dr. Joseph Mercola: de wetenschap heeft aangetoond dat het niet het virus was dat endotheelschade veroorzaakte die leidde tot orgaanbeschadiging zoals die werd aangetroffen in het hart, de lever en de nieren van COVID-19 patiënten. Het was veeleer het spike-eiwit – dat nu in het lichaam van de gevaccineerden wordt gesynthetiseerd.

Dit geïnduceerde spike-eiwit blijft in het menselijk lichaam bestaan, zo blijkt uit studies. Dr. Ryan Cole merkt op dat het nog niet precies bekend is hoe lang deze synthetische sequentie in het lichaam blijft bestaan. Maar een Stanford studie van Katharina Röltgen en anderen heeft al aangetoond dat het minstens 60 dagen aanhoudt. Een Harvard studie van Alana Ogata en anderen toonde aan dat het spike-eiwit wekenlang kon circuleren. En de Duitse patholoog Dr. Arne Burkhardt en zijn team konden bewijzen dat het spike-eiwit tot 128 dagen in het lichaam kan blijven.

  Apotheker geschokt door blanco bijsluiters vaccins: "Ik zou ze niet mogen uitdelen"

Het spike-eiwit leidt tot pathologische veranderingen in het lichaam – zoals bloedklonters die tot hartaanvallen en beroertes kunnen leiden. Verwijzend naar een Zweeds onderzoek waaruit bleek dat mRNA van Pfizer’s COVID-19 vaccin menselijke levercellen kan binnendringen en in de kern in DNA omgezet kan worden, legt Cole ook uit: “Wel, de cel, het DNA, kan zichzelf niet repareren. De cel zal dus één van de twee dingen doen, hij zal zichzelf opblazen, dat heet apoptose, of hij zal muteren. En nu wordt het een atypische kwaadaardige cel.”

De mRNA-vaccins zouden ook de patronen van de receptoren op de cellen veranderen: deze receptoren stellen T-cellen normaliter in staat om allerlei ziekteverwekkers te bestrijden. Maar vaccinatie onderdrukt het immuunsysteem. Dit gebeurt niet bij iedereen – maar wel in alarmerende mate. En hoe lang de onderdrukking duurt en hoe ze ongedaan gemaakt kan worden, is volstrekt onduidelijk.

Problemen bekend – maar autoriteiten streven financiële belangen na

Volgens de patholoog waren er goede redenen waarom Moderna nooit een mRNA-product op de markt heeft gebracht, ondanks langdurig onderzoek: de problemen met de immunomodulatie in de genetische preparaten waren al sinds 2006 bekend. Er zijn al enorme bijwerkingen opgetreden in studies met dieren – Pfizer wist daar ook van.

Noch de vaccinfabrikanten Pfizer en Moderna, noch de Amerikaanse autoriteiten FDA, CDC en NIH schijnen zich bezig te willen houden met de wetenschappelijke bevindingen over de Covid-vaccins. Cole ziet de oorzaak in financiële belangen: de FDA wordt grotendeels gefinancierd door de farmaceutische industrie. De CDC heeft verschillende octrooien op vaccins en zal er geen belang bij hebben om kwaad te spreken van een vaccin. En de NIH heeft het patent op het spike-eiwit en de sequentie en heeft dit in licentie gegeven aan Moderna. “Elk miljard dat de schatkist van Moderna krijgt, krijgt ook de NIH.”

Dr. Ryan Cole is een voorstander van de Verklaring van Great Barrington, die voorziet in de gerichte bescherming van kwetsbare groepen in plaats van het opleggen van schadelijke maatregelen aan het grote publiek. Hoe er in de strijd tegen Covid-19 is opgetreden, is volgens hem volkomen verkeerd. En hij waarschuwt: “Laat het middel nooit erger zijn dan de kwaal zelf.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

20 feiten over vaccinatie die je dokter je vergat te vertellenVolg Frontnieuws op Telegram

  Batches van Pfizer-vaccins in de EU waren placebo's, zeggen wetenschappers

Lees meer over:

Vorig artikelPrik genomen? Het Coronavaccin van Pfizer krijgt geen reguliere goedkeuring!
Volgend artikelBREAKING: Elon Musk neemt Twitter over – Het politieke establishment kan niet overleven in een wereld met echte vrije meningsuiting
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

27 REACTIES

 1. Bizar, bizar, bizar. Benieuwd wanneer het volk wat toch niets meer te verliezen heeft echt verhaal gaat halen in DenHaag. Maar dat zal nog wel even gaan duren. Zzzzzzzzzzzzzzz.

  • DE DOKTER
   (mijn dokter 6 keer gewaarschuwd dat het slecht is :de fake vaxx)
   7e keer bij mijn dokter en zei: ik niet hoe ik het moet doen:dan hebben wij een probleem zei ik tegen mijn dokter:
   ik zei tegen mijn dokter als je kinderen gaat vaccineren ,en worden ziek of sterven,DAN GA IK DEUR NAAR DEUR NAAR DEUR:
   ik zei ik heb een visioen zeer pijnlijke visioen:( ik zei hier komt een gelijkenis: wat zou er dan gebeuren dokter :IK LEG DE GELIJKENIS GELIJK UIT>>>>>>>> VOORBEELD DAN KOMEN ZE LANGS …
   DOKTER GEEFT GEEN VACCIMATIE MEER 🙂
   (WAT EEN KOEKENBAKKERS)

  • De goedkeuring was er al in usa en eu.
   Maar nog niet overal.
   Nu vreest pfizer dat ze niet overal toelating gaan krijgen en flink hun winstverwachtingen moeten bijstellen.
   Er staat niet dat pfizer geen goedkeuring krijgt.

   Echt alles wordt uit het verband getrokken.

   • Nee Henk, die goedkeuring is er niet. Helemaal nergens.
    Er is een “goedkeuring” gegeven op iets dat niet in productie is en dus ook nergens gegeven wordt. Dit omdat een “experimenteel vaccin” onder andere regels valt, als ontvanger ben je namelijk zelf 100% verantwoordelijk voor eventuele schade die je eraan overhoudt als er iets misgaat, en als een vaccin goedkeuring heeft dan is de dokter die het gegeven heeft verantwoordelijk.

  • Ik denk dat 75% procent van de mensen die nu overlijdt aan bijwerkingen van de prik overlijdt of net dat extra zetje gekregen hebben. Kranten staan vol met plotseling, of in de slaap, of aan agressieve kanker overleden.
   Het zijn er namelijk veel en veel te veel.
   Ik betwijfel of deze genocide nog te stoppen is op wat voor manier dan ook.

 2. Weer een klets artikel. Ik heb nog een vid openstaan die soms vanzelf gaat afspelen. 94 % van het flesje vaccin bestaat uit Grapheen Oxide. Daarvan zijn al veel oudere onderzoeken bekend die aantonen dat die stof dodelijk is. Niet het MRNA maar de grapheen oxide zorgt voor honderden doden onder jonge, fitte atleten.

  • Grafeenoxide zou niet in pfizer vax voorkomen volgens de bijsluiter.
   Dan zou het dus illegaal zijn toegevoegd.
   Zelfs zonder grafeenoxide is vax al giftig genoeg.

   • Omdat het nog steeds een experimenteel vaccin is kunnen ze in de bijsluiter zetten wat ze willen, ook dingen weglaten is geen probleem omdat het om “bedrijfsgeheim” kan worden geclassificeerd.
    Bovendien is intussen onomstotelijk bewezen dat verschillende batches heel verschillende samenstellingen hebben.

 3. En begon meer dan honderd jaar geleden hier met dezelfde doelstelling als nu. Het plan van de Pharma industrie. Het over het genezen dan wel voorkomen gaat, blijft het daar niet bij. Bedankt voor het opsporen van al dit materiaal. Een industrie die zich voordoet als een pilletje voor je gezondheid maar in feite je met huid en haar offert.

  Dankeschön für die Informationen. Mögen sie sich verbreiten und Früchte tragen. Es wird höchste Zeit für Gerechtigkeit. Ein herzliches Dankeschön , so etwas kann weg , wird Zeit das aufgeräumt wird und eine neue Zeit kommt. Ronduit shocking deze video, de video verklaart veel van wat er nu gebeurt wat ik nog niet wist.
  https://youtu.be/gORv-DJaI4o

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in