De xenofobie tegen alles wat met Rusland te maken heeft, bereikt een hoogtepunt nu gestoorde linksen, die nog steeds afgestemd zijn op de valse narratieven die door het militair-industrieel complex worden gepusht, zich schuldig maken aan openlijk racisme tegen mensen van Russische afkomst wegens geprogrammeerde haat tegen Vladimir Poetin wegens zijn invasie in Oekraïne, schrijft Ethan Huff.

Het laatste slachtoffer van deze jachtbende is de Russische F1 coureur Nikita Mazepin, die naar verluidt zijn contract door het Haas Formule 1 team is ontbonden vanwege zijn genetische afkomst.

Omdat Mazepin uit hetzelfde land komt waar Poetin president is, werd Mazepin uit het team gezet, evenals zijn titelsponsor Uralkali. Alle andere Russen mogen zich ook niet meer aanmelden om in de F1 te rijden voor het nieuwe seizoen.

“Haas F1 Team heeft ervoor gekozen om, met onmiddellijke ingang, het titelpartnerschap van Uralkali, en het rijderscontract van Nikita Mazepin te beëindigen,” zei het team in een verklaring.

“Net als de rest van de Formule 1-gemeenschap is het team geschokt en bedroefd over de inval in Oekraïne en wenst het een snel en vreedzaam einde van het conflict.”

Ongeveer een uur nadat Mazepin het nieuws had ontvangen, gaf hij de volgende verklaring uit:

“Ik ben zeer teleurgesteld te horen dat mijn F1-contract is opgezegd. Hoewel ik de moeilijkheden begrijp, zijn de uitspraak van de FIA plus mijn voortdurende bereidheid om de voorgestelde voorwaarden te aanvaarden om door te gaan, volledig genegeerd en is er geen proces gevolgd bij deze eenzijdige stap. Aan degenen die geprobeerd hebben het te begrijpen, mijn eeuwige dank. Ik heb mijn tijd in de F1 gekoesterd en hoop echt dat we in betere tijden allemaal weer samen kunnen zijn. Ik zal in de komende dagen nog meer te zeggen hebben.”

  Scott Ritter: Sancties tegen Rusland hebben gefaald - Ik heb het zelf gezien

Wacht, zeiden de linksen niet altijd dat het slecht is om een heel ras de schuld te geven van de daden van enkelen uit dat ras?

Ook al is Poetin één van de weinige wereldleiders die werkelijk stelling neemt tegen het globalisme, met inbegrip van het oprukkende “wokeïsme”, toch haten de Amerikanen die nog naar het televisienieuws kijken hem om verschillende redenen.

Zelfs zogenaamde “christelijke” religieuze leiders, zoals Al Mohler van de Southern Baptist Convention (SBC), verspreiden en voeden de haat tegen Poetin en het Russische volk, terwijl zij in dit plandemische oorlogsfasenconflict de kant kiezen van Deep State lieveling Volodymyr Zelenskyy.

Stolichnaya, een beroemd Russisch wodkamerk, verandert zelfs zijn naam in “Stoli” om te voldoen aan de woke eis dat alles wat met Rusland te maken heeft op de zwarte lijst wordt geplaatst en uit het bestaan wordt gewist.

“Hoewel ik sinds 2000 uit Rusland verbannen ben wegens mijn oppositie tegen Poetin, ben ik trots gebleven op het merk Stolichnaya,” zei merkoprichter Yuri Shefler in een verklaring over zijn “heftige standpunt” in de oppositie tegen Poetin.

“Meer dan wat ook, wens ik dat ‘Stoli’ staat voor vrede in Europa en solidariteit met Oekraïne.”

Hoe lief.

Intussen zouden linkse bedrijven in de Verenigde Staten alle Russische wodkamerken uit de schappen halen en de drank op straat uitgieten.

Dat zal ze leren!

De hypocrisie van deze anti-Rusland heksenjacht is werkelijk verbijsterend, vooral als men bedenkt dat de mensen die dit doen lang gepredikt hebben over “verdraagzaamheid” en het niet over één kam scheren van de daden van mensen met het ras waartoe zij behoren.

  Video: Zelensky stortte in tijdens de oorlogsraad - Hij beval een terugtocht en de bouw van defensieve vestingwerken in het hele land - Om te redden wat er over is...

Kunt u zich de verontwaardiging voorstellen als alle zwarte mensen en hun bedrijven en merken op dezelfde manier behandeld zouden worden als Russen en Russische merken nu behandeld worden vanwege de gewelddadige acties van Black Lives Matter (BLM) betogers in 2020?

Waarschijnlijk kunt u dat niet, want zo’n scenario zal nooit gebeuren, omdat Russen een blanke huidskleur hebben. Zelfs in tijden van oorlog heeft links laten zien dat het zich nog steeds zal bezighouden met blankenhaat.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De openingssalvo’s zijn geworpen – Wat zijn de volgende stappen van Poetin in Oekraïne?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelEindelijk, echte vluchtelingen
Volgend artikelOekraïne huisvest illegale VS biologische oorlogsvoering laboratoria
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

9 REACTIES

 1. Ooit een opstand geweest tegen de VS die tig oorlogen hebben gevoerd voor hun veiligheid? Ooit een donatie promo opgezet om de bevolking van al die landen te helpen? Nee, waarom niet? Ze zitten allemaal in de morele schuld bij de “VS”! Terwijl ze allemaal voor het karretje zijn gespannen van de VS!

  • ” Ooit een opstand geweest tegen de VS die tig oorlogen hebben gevoerd voor hun veiligheid? ”

   Hun veiligheid?!

   Welke buurlanden heeft Amerika oorlog mee gevoerd ?
   Zijn Irak, Vietnam, Panama, Afghanistan, Joegoslavië, Libië, Syrië Jemen om er zo enkele te noemen, buurlanden van Amerika.
   Misschien heb ik niet goed opgelet bij aardrijkskunde.

   Kun je uitleggen hoe die landen werkelijk een bedreiging waren voor Amerika ….. of was het uiteindelijk alleen maar om olie of opium te doen ?

 2. Vroeger deden ze alsof “haatspraak” en “aanzetten tot haat” een misdrijf waren, maar nu doen de media en de politici niets anders dan continu haat zaaien tegen Russen.
  En bovendien doen ze dat dan nog met flagrante leugens, en verdraaiing van de waarheid, door systematisch het conflict in Oekraïne éénzijdig te belichten, zonder de historische context.
  Ze schrijven zelfs alsof Oekraïne de oorlog aan het winnen is, om zoveel mogelijk vrijwilligers en huurlingen naar Oekraïne te lokken, terwijl dat natuurlijk totaal belachelijk is, Oekraïne heeft geen schijn van kans.

 3. Overal waar NL en haar bestuur/bedrijven/ambtenaren/MSM zo op tegen waren (discriminatie en uitsluiting enz)
  passen ze nu massaal toe in vele corrupte WEF landen/partners e.d. zo zo diep triest, als een machine bijna, ongelofelijk triest.

  Mensen uitsluiten omdat ze Rus zijn… zo erg heb ik het nog nooit, nooit meegemaakt, uit de sport, of bedrijfswereld/zaken, of zelfs gewone normale niks vermoedende Russische burgers…

  En waarom? om het narratief te misbruiken, om de plandemie verder uit te voeren, om de macht groter te maken, en Rusland te demoniseren wat ze al sinds mijn aankomst op deze planeet doen… uitmaken voor iets wat ze vaak niet zijn of doen, maar die wat het uitkramen (Westerse powers) die doen het juist.

  Wat nog triester is, zovele Nederlanders trappen er in… ze trapten in de plandemie en ook hierin, of bv sommige niet in de plandemie, maar wel in die oude ‘duivel’ van Rusland is slecht… ik kan je vertellen, Rusland (sinds Putin zeker) is 1 van de minst schijnheilige en of kwade landen.

  De meeste Westerse landen zat het kwaad altijd goed ‘verstopt’ met valse uitkomsten en of gewoon via de achterkamertjes/bilderbergertjes/e.d. door te voeren op de achtergrond, vieze spelletjes al tig jaren, verpakt in een mooie verpakking, kijk eens? en kijk daar naar Rechts, kijk nou naar Rechts allemaal, dan zien jullie Links niks…

  anyhow, peace en hopelijk kan Poetin veel kwade krachten (ala WEF/NATO/EU partners e.d.) en natuurlijk die bio-labs and more, van deze planeet verdrijven…
  Er zijn er namelijk niet veel die tegen het WEF/NATO/EU-monster/UN/WHO/UNHCR/ e.d., machines in kunnen gaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in