Het Russische Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft afgelopen dinsdag bevestigd dat de Oekraïense autoriteiten voorraden pest, miltvuur, tularemie, cholera en andere dodelijke ziekteverwekkers hebben vernietigd in illegale Amerikaanse laboratoria voor biowapens in Oekraïne, die door het Amerikaanse Ministerie van Defensie werden geëxploiteerd en gefinancierd, om te voorkomen dat ze in Russische handen zouden vallen. De Amerikaanse onderminister van Buitenlandse Zaken Victoria Nuland heeft de berichten bevestigd. Deze laboratoria zijn in strijd met artikel I van het VN-Verdrag inzake Biologische Wapens. Deze schending maakt de regering van de VS tot een duidelijke oorlogsmisdadiger, waarop de doodstraf staat volgens de wetten van Neurenberg, die door de regering van de VS zelf zijn ingesteld, bericht Paul Craig Roberts.

Wat ging Washington met deze ziekteverwekkers doen? Welke bevolkingsgroepen zouden de ontvangers worden van deze geschenken van Washington? Rusland? Europeanen en Rusland de schuld geven? Zou er een nieuwe uitbraak komen die gebruikt zou worden om wat er nog over is van burgerlijke vrijheid in de westerse wereld te vernietigen? Nu de regering van de VS zich verenigd heeft met de Oekraïense neo-nazi’s, hoe lang zal het nog duren voordat het hakenkruis in de Westerse wereld zwaait?

De Chinese regering eist van Washington te weten waarom Washington zijn illegale oorlogsmisdadige gedrag in Oekraïne verborgen hield. Het Chinese Ministerie van Buitenlandse Zaken eist dat Washington “relevante specifieke informatie vrijgeeft, met inbegrip van welke virussen zijn opgeslagen en het onderzoek dat is uitgevoerd.”

Domme Amerikanen begrijpen niet dat “hun regering,” eigenlijk de regering van de hebzuchtige en op macht beluste elite-bestuursgroep, een criminele onderneming is. Amerikanen gehuld in de vlag zullen in totale onwetendheid hun dood tegemoet gaan.

Frontnieuws filmpscoop - Medvedev trekt fluwelen handschoenen uit in aanval op Westen & Oekraïense dame is de Patriot zat

De Chinese regeringswoordvoerder Zhao Lijian heeft gezegd dat het Ministerie van Defensie van de VS 336 biologische laboratoria controleert die in 30 landen verborgen zijn, en dat de biowapen-activiteiten van de VS in Oekraïne slechts “het topje van de ijsberg” zijn.

Wat de Russische invasie in Oekraïne dus heeft opgeleverd, zijn harde bewijzen dat Washington het door Washington ondertekende verdrag inzake biowapens schendt en zijn illegale betrokkenheid bij onderzoek naar biologische oorlogsvoering niet alleen in de VS, maar ook in 30 andere landen verbergt.

Het kwaad dat in Washington huist is ongekend in de geschiedenis van de mensheid.

***

Meer van Newspunch.com:

Maria Zakharova van het Ministerie van Buitenlandse Zaken van de Russische Federatie, waarschuwde de wereld dat het biologisch materiaal “in de eerste plaats voor militaire doeleinden was ontwikkeld”, dat de ontwikkeling van pest en miltvuur omvat.

“Wij hebben uw eigen producten gevonden,” zei Zacharova, zich richtend tot Washington. “Wij hebben uw biologisch materiaal gevonden.”

“Het werd in de eerste plaats voor militaire doeleinden ontwikkeld. Wat blijkt, het gebeurde allemaal in Oekraïne. Wat doen jullie daar? Het is een ander continent dan jullie. Het heeft geen grenzen met jullie. Er zijn geen bases van u. Wat deden zij daar onder het mom van wetenschappelijk onderzoek?”

De beweringen van Rusland volgen in de voetsporen van een snelle verandering van het narratief in de Amerikaanse mainstream media. In de voorgaande weken werden alle beweringen over biolabs in Oekraïne afgeschoten, waarbij factcheckers en media de beweringen tot “nepnieuws” verklaarden.

Dit verhaal veranderde deze week plotseling, nadat de woordvoerster van het Witte Huis, Jen Psaki, had toegegeven dat de VS biologische onderzoekinstallaties in Oekraïne heeft, en dat het Pentagon bezorgd is dat Rusland ze zal vinden. Wat vorige week nog nepnieuws was, is nu opeens echt nieuws.

Trump heeft gelijk: De VS doen veel meer dan de EU in Oekraïne

Volgens Zakharova hebben Russische troepen de biologische faciliteiten van de VS in Oekraïne in beslag genomen. Rusland eist nu antwoorden over de vraag waarom de VS biologische capaciteiten aan het ontwikkelen waren in een land aan de andere kant van de wereld dat toevallig een landgrens met Rusland deelt.

“Gezien het feit dat wij de bewijzen hebben die niet weerlegd kunnen worden, moet de wereld weten wat u daar van plan was te doen,” zei Zakharova, “met welk doel, binnen welke termijn, wat was het bedrag van de zogenaamde investering van de biologische activiteiten van Oekraïne?”

Wij zullen deze keer geen gelegenheid laten aan Washington om te zwijgen. Weet u nog hoeveel jaren zij bloed hebben vergoten terwijl zij chemische en biologische wapens door de wereld probeerden te vinden, terwijl zij in feite landen bezetten en mensen vermoorden. Wel, zij zochten op de verkeerde plaats. Wij hebben ze gevonden in plaats van u. Wij hebben uw eigen producten gevonden. Wij hebben uw biologisch materiaal gevonden.

Nu wij het bewijs hebben dat niet weerlegd kan worden, moet de wereld weten wat u daar van plan was te doen, met welk doel, binnen welke termijn, wat was het bedrag van de zogenaamde investering van de biologische activiteiten van Oekraïne? De gegevens, de materialen, de documenten, geef ze alstublieft.”

De VS ontkennen dat de biolabs wapens ontwikkelen en blijven volhouden dat ze alleen maar “onderzoek doen naar gevaarlijke ziekteverwekkers die door bioterroristen gebruikt kunnen worden.”

Het Chinese Ministerie van Buitenlandse Zaken volgde met een oproep aan de V.S. om verantwoording af te leggen voor zijn biowapenonderzoek overzee.

VS deskundigen geven langzaam toe dat Oekraïne niet kan winnen, hopen op patstelling

“Rusland heeft tijdens zijn militaire operaties ontdekt dat de V.S. deze faciliteiten gebruiken om militaire plannen uit te voeren,” zei woordvoerder Zhao Lijian op dinsdag.

“De V.S. hebben 336 laboratoria in 30 landen onder hun controle, waaronder 26 alleen al in Oekraïne. Het zou volledig rekenschap moeten geven van zijn biologische militaire activiteiten in binnen- en buitenland en zich aan multilaterale verificatie moeten onderwerpen,” verlaarde het ministerie.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Hier is uw “Red Pill” moment over de Rusland-Oekraïne oorlogVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelRacistische linksen richten zich nu tegen mensen van Russische afkomst wegens geprogrammeerde haat tegen Poetin
Volgend artikelOrban vertelt EU dat de economie van Hongarije zou crashen zonder Russisch gas
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

7 REACTIES

 1. Pfff…gaan we nu weer allemaal in dezelfde onzin afleidingsmanoeuvres trappen..? Zonder het artikel te hoeven lezen zie je toch al dat dit allemaal een broodje aap verhaal is. De alt-media schiet wederom alle kanten op behalve de juiste.

  • Ach, afgelopen 2+ jaar hadden alt-media altijd gelijk en blijkt consequent legacy-media+regeringen wedstrijd doen zo hard mogelijk te liegen.
   Uiteraard ook op alt-media niet alles direct geloven, je vertrouwen in legacy-media+overheid is echter lief van naïviteit.

 2. Ik heb maar weer eens naar 30 tweedekamer leden volgende mail gezonden.

  Ik heb eerst heerlijk genoten van de zon want de zon is leven al zeggen ” wetenschappers ” dat het kankerverwekkend is. Zit nu even naar het Oekraïne debat te kijken….. werkelijk tenenkrommend, wat een ongelooflijke dombo’s zitten daar in de tweedekamer. Ik stem al 17 jaar niet, ik geef geen machtiging aan deze dombo’s

  Ohhhh zo erg al die doden in Oekraïne. Laten we Oekraïne nog maar meer wapens sturen. Denken die dombo’s dat Oekraïne deze oorlog gaat winnen, denk je werkelijk dat Poetin af zou druipen …. moet ik toch even hardop lachen.
  Door meer wapens te sturen gaat deze oorlog nog langer duren, zal hij nog heftiger worden en zullen er alleen maar meer gewonden en doden gaan vallen dus is Amerika en de EU vazallen indirect mede verantwoordelijk voor deze gewonden en doden.

  Alle sancties tegen Rusland zullen als een boemerang terug naar het westen komen. Swift stopzetten zal het Swiftsysteem alleen verder gaan schaden. Eerst Swift stoppen op Iran ( heeft niet geholpen) nu op Rusland en gaat helemaal niet helpen want Rusland en China hebben een eigen Swift systeem waar nu al 184 landen bij aangesloten zijn. Swift is misbruikt tegen de Canadees Truckers. Mensen gaan steeds minder de banken vertrouwen.

  Ik ben een pacifist en keur iedere oorlog af. Maar waar waren jullie de laatste 8 jaar nadat de EU en ook Nederland de coup van 2014 mede steunde. Waarom hebben jullie niet aangedrongen op het nakomen van Minsk en Minsk2 akkoorden ? Smeriger hypocrieten zijn jullie.

  Jullie zijn de vazallen van Amerika die na WW2 ruim 100 oorlogen gevoerd heeft en miljoenen mensen hebben vermoord, ja ook Nederland bombardeert burgerdoelen en nu staan janken hoe er burgers gedood worden….. hoe hypocriet kun je zijn.

  Allemaal toneel wat jullie vertonen …. schande

  Grote schande die kamerleden…. dombo’s

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in