Afbeelding via Medicalkidnap

Na 7 maanden van massale COVID-19 vaccinatie-inspanningen wereldwijd, zien we steeds meer berichten over hoe ernstig de gevolgen zijn van het injecteren van zoveel mensen met deze experimentele injecties, en de massale inspanningen van censuur om te proberen te voorkomen dat het publiek de volledige omvang van de sterfgevallen en kwetsuren begrijpt die deze injecties hebben veroorzaakt.

Een ander bericht kwam vandaag onder de aandacht uit Schotland, waar Public Health Scotland blijkbaar heeft gereageerd op talrijke freedom of information verzoeken om gegevens te verstrekken over het aantal mensen in Schotland dat binnen 28 dagen na het krijgen van een van de injecties is overleden, als uitvloeisel van meldingen aan hun agentschap.

Zij publiceerden de resultaten op hun officiële COVID-19 statistische rapportpagina, waar zij op 23 juni 2021 melden dat 5.522 mensen zijn overleden binnen 28 dagen na het ontvangen van een van de COVID-19 injecties die in Schotland worden gebruikt.

De totale bevolking van Schotland bedraagt ongeveer 5,5 miljoen mensen.

The Daily Expose, gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, bracht het verhaal eerder deze week. Gebruikmakend van dezelfde percentages als de statistieken van Public Health Scotland, gebaseerd op de bevolking van het Verenigd Koninkrijk, stellen zij dat dit zou neerkomen op ongeveer 57.470 sterfgevallen in het Verenigd Koninkrijk binnen 28 dagen na een injectie met de COVID-19 injectie.

Volgens de door Public Health Scotland verstrekte spreadsheet, waarin het aantal sterfgevallen per type vaccin en de datum waarop zij zich voordeden is opgenomen, zijn 1.877 sterfgevallen toe te schrijven aan de Pfizer mRNA-prik, 3.643 sterfgevallen aan de AstraZeneca virale vector-prik, en 2 sterfgevallen aan de Moderna mRNA-prik.

  De heersende klasse raakt in paniek omdat er "weinig tot geen interesse" is in het nieuwe COVID-vaccin

Dit komt neer op een gemiddelde van 920 sterfgevallen per maand als gevolg van de COVID-19 vaccins in Schotland alleen al. Dat is 866 keer per maand meer dan het gemiddelde aantal mensen dat in Schotland aan de COVID-19 ziekte is overleden.

In een freedom of information verzoek van 30 januari werd de Schotse regering verzocht het totale aantal mensen bekend te maken dat sinds maart 2020 aan COVID-19 ziekte is overleden.

Hierop heeft de Schotse regering op 11 maart 2021 geantwoord met:

Public Health England heeft tot nu toe geweigerd gegevens te publiceren over het aantal sterfgevallen binnen 28 dagen na het krijgen van het COVID-19 vaccin in Engeland, maar dat is niet omdat mensen het niet willen proberen.

Er zijn tientallen freedom of information verzoeken om vrijheid van informatie ingediend bij PHE met deze vraag, maar zij verzuimen nooit te antwoorden met de verklaring dat “Public Health England kan bevestigen dat het niet beschikt over de informatie waar u om heeft gevraagd.”

Aan de hand van de gegevens over het aantal sterfgevallen als gevolg van de COVID-19 vaccins in Schotland kunnen we echter een schatting maken van het waarschijnlijke aantal sterfgevallen als gevolg van de vaccinaties in Engeland. Aangepast aan de omvang van de bevolking schatten we dat het werkelijke aantal sterfgevallen als gevolg van de vaccinaties in Engeland in de afgelopen 6 maanden kan oplopen tot 57.470.

Dat aantal alleen al is de reden waarom PHE “beweert” dat zij niet over die informatie beschikt.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Ziekte-uitbraken bij COVID-19 gevaccineerden: een parallel met de Spaanse griep?Volg Frontnieuws op Telegram

  Vaccinatie zonder einde: bazen Pfizer en Moderna kondigen eeuwige 'boosts' aan
Vorig artikelSlachtoffers watersnoodramp Duitsland krijgen bezoek van COVID-19 vaccinatiebussen in plaats van hulp
Volgend artikelBill Gates en zijn project om de vaccinatiegeschiedenis onder de huid van patiënten op te slaan
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Ook hier in NL is er in de msn een duidelijke campagne om zaken betreffende c te verdoezelen.
    Ook worden nu allen die enige kritiek hebben gedemoniseerd.
    Echte journalistiek in de msn bestaat niet meer. Het zijn notulisten die kopiëren wat roverheden ze voorkauwen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in