Zij kreeg de COVID-19 vaccinatie op 18 maart en heeft zich tot nu toe niet uitgesproken. Maar nu pakt de “influencer”, die Dominique heet, uit: “Ik heb besloten me te laten vaccineren voordat ik Las Vegas verliet om terug te gaan naar mijn thuisstaat North Carolina, omdat ik het zekere voor het onzekere wilde nemen en er zeker van wilde zijn dat de mensen om me heen geen gevaar liepen”, schrijft corona-blog.net.

Een Instagrampost van 17 juli, van een blijkbaar zeer bekende influencer genaamd “queencitydom” met meer dan 35.000 abonnees, lijkt behoorlijk verontrustend. Een jonge vrouw uit Las Vegas, Nevada, is op 18 maart 2021 ingeënt. Nu verbreekt ze haar zwijgen en plaatst ze video’s over haar toestand.
Hieronder staan de video’s die ?ominique in haar post naar Instagram heeft geüpload:

18 maart 2021 is de dag dat ik een beslissing nam die mijn hele wereld op z’n kop zette.

Ik ben UITERST stil geweest over dit besluit en de negatieve gevolgen die het voor mij heeft gehad, simpelweg omdat ik niemand wilde ontmoedigen om zelf een beslissing te nemen over het krijgen van de Vax.

Ik heb besloten me te laten vaccineren voordat ik Las Vegas verliet om terug te gaan naar mijn thuisstaat North Carolina, omdat ik het zekere voor het onzekere wilde nemen en er zeker van wilde zijn dat de mensen om me heen geen gevaar liepen. Ik heb ook onderliggende auto-immuun problemen waar ik al een tijdje open over ben.

Ik schaam me niet voor de reden waarom ik de vaccinatie nam, want ik weet dat mijn hart op de goede plaats zat en dat mijn bedoelingen zuiver waren… toch worstel ik hier met de bijwerkingen van deze levensveranderende beslissing.

  Dr. Harriet Hall, fel criticus van anti-vaxxers en alternatieve geneeskunde, sterft in haar slaap

De dokters weten niet wat er precies aan de hand is… ze hebben meerdere tests, medische beeldvorming en neurologische onderzoeken gedaan en geen antwoorden gekregen.

Hier is een beetje inzicht in waar ik mee te maken heb.

Symptomen die komen en gaan:
Dystonie [verstoring van de normale toestand van spanning in de spieren en vaten, resulterend in onwillekeurige neurologische bewegingsstoornissen].
Moeite met lopen en zwakte in de benen.
Doffe, pijnlijke en stekende pijnen in de benen.
Duizeligheid.
Hartkloppingen.
Gebrek aan gevoel in het hele lichaam.
Koud gevoel in de benen.
Pijn achter de ogen.
Bevend in de rechterhand.

Symptomen die de klok rond voorkomen
Verlies van kortetermijngeheugen.
Moeite met het vormen van zinnen.
Het gevoel van buiten het lichaam.
Diepte perceptie is verstoord.
Visuele veranderingen.
Ernstige hersenmist.

Ik deel dit bericht niet om iemand af te schrikken, maar ik denk dat mensen precies moeten weten wat de risico’s zijn. Deze verhalen zouden niet zo verborgen moeten blijven op social media-platforms of in het nieuws, en ik ben er klaar mee om er zo stil over te zijn.

Als er iemand is die iets soortgelijks heeft meegemaakt, wees dan niet bang om te praten. Deel het alsjeblieft!!! Ik kan alle inzicht en hulp gebruiken die ik kan krijgen op dit moment.

Instagrampost vertaling.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Neurologische aanvallen na CoronavaccinatieVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelNieuwe studie: bloedstolselrisico bij 18-39-jarigen door AstraZeneca twee keer zo hoog als overlijdensrisico door Covid
Volgend artikelZweedse artsen over Ivermectine: “Zou de pandemie voorgoed beëindigen”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

29 REACTIES

 1. Dit mormeltje gaat naar een heel conservatieve staat terug. Wie weet waarom. En ze kan niet liegen over het feit dat ze geen Ingespotene is. Dus, hoppa.

 2. Wat moet ik daar nou mee?
  Dus deze ‘influenzer’ zou niet in staat zijn geweest gevallen van ernstige bijwerkingen te vinden voordat ze er zelf last van kreeg? Of heeft ze voordien de ‘antivaxers’ misschien juist steeds zwartgemaakt op social media? Maar nu ze er zelf tegen aan loopt moeten we opeens medelijden krijgen zeker, nou jammer dan, geen medelijden hier. Ze was een onderdeel van het probleem en moet nou zelf de gevolgen maar dragen.

  • Als je vooral jezelf nogal belangrijk vind en je tijd in instagram stopt, dan heb je daar geen tijd voor.
   Daarom worden ze ook zo genoemd.
   Er is dan maar 1 mening welke de waarheid is.

   • Eigenlijk het bert-syndroom dus.
    Alleen steekt die zijn tijd niet in Insta maar in FN.
    Dit om te vertellen over zijn neefjes/nichtjes koetjes/kalfjes en andere bs anekdotes.

      • Bert doe rustig aan man…. Ik bedoel er niks kwaad mee. Heb je verdomme zelfs nog aangeboden een bak koffie te doen. Of biertje. Je zit te op te winden over niks. Je maakt genoeg goede opmerkingen en ik reageer er vaak op.

       • Steeds dezelfde opmerkingen komen mij een beetje mijn strot uit.
        ik heb 2x iets vermeld over mijn nichtje.
        1x dat het een fanatieke jehova was.
        1x over. een heilig geloof google.
        Ik dacht dat ik het met iedereen hier wel kon vinden.
        Henk en Pietje blijven aan de gang.
        2 uit de gelovige hoek.
        Ik schijn nogal te zeuren over allerlei onzin.
        Ik kom nog wel eens voor iemand op, maar zelf hoef ik daar niet op te rekenen.

       • Ik schijn nogal te zeuren over allerlei onzin.
        2 een opmerking gemaakt over nichtje.
        1x dat het een fanatieke jehova was.
        1x over een heilig geloof in google.
        Ik dacht dat ik het met iedereen hier wel kon vinden.
        Maar Henk en Pietje blijven aan de gang.
        Beide uit de gelovige hoek en die pakken altijd zo aan. Ik heb het eerder mee gemaakt.
        Het komt mij mijn strot al die opmerkingen overal onder.
        En iedereen vind het verder wel best.

        En iedereen vind het verder wel best.

  • Zoals ik tussen de regels lees wil ze nog steeds influencer zijn maar dan zgn over de gifspuit die nog steeds zo geweldig is. En daarmee wil ze bereiken dat ze alle info krijgt die ze nu nodig heeft om zichzelf te redden. We moeten haar aanraden nog een paar spuiten te halen.

 3. Mooi dat deze totale nietsnut er nu zo bijloopt. Deze vuile crimineel heeft naar alle volgers waarschijnlijk alleen maar corona-maatregelen en vaccinatie lopen te promoten.

  Jammer dat zulke personen straks aan de haal gaan met schadevergoedingen.

 4. Mensen mensen wat een reacties OK iedereen heeft de mogelijkheid om zelf zijn informatie op te zoeken en zou dit ook moeten doen alvorens men meedoet aan het meest criminele experiment dat op de mensheid is losgelaten sinds de tweede wereldoorlog.
  Echter gezien de leugenpropaganda van de staat via alle mediakanalen en televisie, de dwang die er achter word gezet de beperkingen die men doorvoert en alle restricties vind ik het nogal kort door de bocht om individuele personen hierop aan te blijven spreken.
  Het was beter als we gezamenlijk de strijd oppakken in plaats van verdeeldheid te blijven zaaien want dat is nu net wat de overheden in de kaart speelt.

  • inderdaad Ron, helemaal juist.
   Doe je eigen onderzoek, zit andere mensen, niet af te blaffen, want dat heeft geen enkele zin.
   Het is zo al moeilijk genoeg.

  • Zo is het. Het lijkt wel of er buiten het onderscheid tussen gevaccineerde en ongevaccineerde ook tussen de ongevaccineerde een groot onderscheid is. Human/meelevend en inhuman/zelfingenomen.

   Ik sprak gisteren twee mensen die haast hadden om naar hun vaccinatie afspraak te gaan. Ik zei nog weet je wel waar je aan begint. Doe het niet. Ik kreeg als antwoord dat het moest om vrijer te kunnen leven en ze niet zo geloofde in complottheorieën. Ik zei verder niets meer.. ik zag de overtuiging in hun ogen dat ze alleen maar goeds deden. Super aardige mensen. Nog aardiger dan de meeste zg wakkere reageerders hier!

   Moraal van het verhaal. Degene tegen wie wij strijden zijn dezelfde nazi’s die 50% van de bevolking er hebben ingerommeld om een vaccin te nemen. Moeten we deze slachtoffers dan afvallen of bijstaan?

    • Mensen zijn geloofs wezens. Dat zit in onze genen. Echter geloven mensen niet meer in God maar in likes, FB , YT, IG, Twitter, muziekanten en vooral de kaatste, de politiek. Dit is de straf voor de mensheid. We zitten nu met lege handen en worden nu geplaagd door de instituten die we geloofde.

   • Ja, juist. Stop de polarisatie, trap niet in de tweedrachtzaaiïng. En dan daarbij, als je zelf dronken bent zie je niet wie er ook dronken/abnormaal gedrag vertoond. Wakker zijn is nuchter zijn. Help de zuipers, ze aanvallen en kwalijk nemen maakt ze alleen boos.

 5. Deze mensen hebben door hun meelopen en druk zetten op anderen onder meer meegewerkt aan het feit dat nu ook kleine kinderen en babies ingespoten worden. Niet-polariserend denken doet daar niets van af helaas. En ook niet aan het feit dat hun acties negatieve impact hebben op mijn persoonlijke leven, rechten en vrijheid. Verder wel nobel dat jullie tweestrijd en eventuele boosheid niet goedkeuren en liever de andere wang toekeren, maar ik hoop dat je toch wel opkomt voor jezelf als dat nodig is en ook wel dat je met het juiste gezelschap omgaat.

 6. Die zogenaamde bijwerkingen zijn het resultaat van de overnamen van haar eigen natuurlijke besturingssysteem, door de externe elektromagnetische pulsen waar we dagelijks 24/7/365 mee geconfronteerd worden. Door het zogenaamde vaccin zijn zij zo magnetisch geworden, waardoor ze veel gevoeliger daarvoor zijn geworden. De ongevaccineerde geven deze gevaccineerde zelf de schuld hiervan, maar niet iedereen struint het internet af naar mogelijke kwaadaardige criminelen die de opzet hebben om de wereldbevolking te knechten. We moeten beseffen en accepteren dat iedereen zijn eigen keuze maakt in zijn leven en een eigen mening en inzichten heeft. Dat is mens eigen en iedereen is uniek. Vooral jongeren (15 t/m 30 jaar) veronderstellen dat zij lichamelijk onaantastbaar zijn en de wereld open voor hen ligt. Zij kennen alle klappen van de zweep nog niet en beseffen ook nog niet dat we in een zeer corrupte wereld leven. Waar bijna alles tegenovergesteld is, dan het aan ons gepresenteerd wordt. Lopen zij in de valstrik van de vaccinaties die ons als een beschermingsmiddel wordt gepresenteerd door de regeringen en media, dan moeten wij ongevaccineerde niet direct de gevaccineerde afschrijven van eigen schuld. Want dan doe jij er vrolijk aan mee om de tweedracht in de samenleving te bevorderen en te versterken. Zodat we de vermeende machthebbers hiermee hen in de kaart spelen, want die zitten er op te wachten dat we de strijd aangaan met elkaar. Mensen die bijwerkingen ervaren kun je veel makkelijker benaderen, dan gevaccineerde die nog geen bijwerkingen ervaren. Om hen te wijzen op remedies die zij kunnen nemen om die bijwerkingen zoveel mogelijk te niet doen. Het is dan wel hun keus en ga ze niet dwingen, want anders doe je het zelfde als diegene die de injecties toe dienen.

  • Mensen “dwingen” tot iets wat hun leven redt is geen schande, itt mensen dwingen tot iets wat ze beschadigt of zeifs doodt. Nogal een groot verschil hier. Geen sinaasappelen met appels vergelijken als je de barmhartige samaritaan wilt zijn….

  • Wat maakt haar dan een slet volgens jou?
   Héérlijk om te zien? Wie ben je, mark of hugo? Doe normaal tuindebiel met je kortzichtige, vrouwonterende reactie! Het hele fucking probleem op deze schijtwereld is dat er nauwelijks nog empathie is, jij bewijst dit hier en nu

 7. Symptomen komen mij bekend voor. 6 jaar geleden overkwam mij hetzelfde. Na ciprofloxacin antibiotica.
  Geen waarschuwingen gekregen van niemand.
  Make no mistake! FQ antibiotics , psych medicine (benzo’s) en nog anderen kunnen dit veroorzaken. Er is geen hulp. Naturopaat / cellular detoxing / is haar beste kans om nog beetje normaal te worden. Ze heeft alle verschijnselen van vergiftiging en blood / brain barrier is gecompromiteerd.
  Big pharma cripplrs en kills. Het is al decennia aan de gang. Nu alleen vele mslen zichtbaarder.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in