Weet u nog dat ze een paar jaar geleden zeiden dat iedereen maskers moest dragen en zich binnen moest opsluiten? Niet alleen dat, maar weet u ook nog hoe ze overal ontsmettingsmiddelen neerzetten? schrijft Peter Imanuelsen.

Het leek wel of er bij elke winkel waar je kwam een fles handontsmettingsmiddel bij de ingang stond met bordjes waarop stond dat je je handen moest ontsmetten.

Ik zie ze nog steeds overal. In bijna elke winkel waar ik kom, staat een flesje handontsmettingsmiddel, maar ik zie bijna niemand ze meer gebruiken.

Nu blijkt dat ze waarschijnlijk toch nooit hebben geholpen bij de bescherming tegen covid. De Noorse staatsmedia hebben hier zelfs over geschreven.

Zij zeggen dat er weinig aanwijzingen zijn dat het gebruik van handontsmettingsmiddelen heeft bijgedragen aan het voorkomen van covid. Omdat het virus zich op andere manieren zou infecteren.

Omdat covid zich niet erg effectief verspreidt op oppervlakken, doet het gebruik van handontsmettingsmiddel überhaupt niet veel. In plaats daarvan wordt covid voornamelijk verspreid in druppels door de lucht, waar handontsmettingsmiddel uiteraard niet helpt.

Volgens het Noorse Gezondheidsinstituut (FHI) worden mensen voornamelijk geïnfecteerd door het inademen van druppeltjes die het virus bevatten.

“De ervaring en het onderzoek tijdens de pandemie tonen aan dat handhygiëne weinig effect heeft op covid-infectie”, zegt Mette Fagernes, senior adviseur bij het Noorse gezondheidsinstituut.

Het virus kan zich infecteren via oppervlaktes, maar het risico daarop is zeer klein.

Ik heb überhaupt nooit handreinigers gebruikt. Dit is wat ze je niet vertellen over handontsmettingsmiddelen. Ze zijn behoorlijk slecht voor je huid. Toen ik ze in het verleden gebruikte, werd mijn huid zo droog dat ze begon te barsten en te bloeden. Het is natuurlijk geen goede zaak om met open wonden op je handen rond te lopen als je ziektes wilt voorkomen. Open wonden op uw handen kunnen de kans op infecties vergroten. In feite kunnen handontsmettingsmiddelen dus contraproductief werken.

  Dubbel-gevaccineerde, dubbel-geboosterde vrouw test 12 keer positief op COVID en mist voor de 3e keer Kerstmis met familie

Maar…

In Noorwegen raden ze mensen nog steeds aan een goede handhygiëne te hanteren, niet om covid te voorkomen, maar om andere ziekten te voorkomen.

Uiteraard is een goede handhygiëne een goede zaak. Was uw handen na een toiletbezoek of als uw handen vuil zijn. Maar obsessief als een maniak om de paar seconden alcoholische handreiniger gebruiken is geen goed idee.

Ik ken mensen die problemen kregen met OCD nadat ze onder druk waren gezet om ontsmettingsmiddel te gebruiken. Mensen hebben letterlijk psychische problemen gekregen door deze waanzin.

Denk terug aan 5 jaar geleden. Als je iemand om de paar minuten zijn handen zag ontsmetten, zou je waarschijnlijk denken dat hij problemen had. Nu is het genormaliseerd, en het was allemaal voor niets.

Dus als ze het mis hadden over ontsmettingsmiddel, hadden zij het dan ook mis over iets anders?


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Mensen worden de plaag: Bill Gates ontwikkelt naaldloos vaccin dat zich als een virus onder de ongevaccineerden verspreidtVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet aantal sterfgevallen onder Europese kinderen van 0-14 jaar is met 552% gestegen sinds het EMA het COVID-vaccin voor kinderen heeft goedgekeurd
Volgend artikelOverleeft u de “Tripledemie”? “Deskundigen” waarschuwen voor naderend onheil
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

  • hier wordt uitgelegd dat tijdens de “spaanse griep” honderden pogingen gedaan zijn om anderen te besmetten.
   niet één keer gelukt.
   en nog veel meer info.

   • Voordat Amerikaanse soldaten tijdens WOI vanaf 1917 naar de oorlog in Europa werden gestuurd, mocht iedere soldaat een prikkie ontvangen in Camp Riley (Kansas). Dit dr Jekyll & mr Hyde-goedje was ontwikkeld door the Rockefeller University in New York City.
    Tussen de 20 en 50 miljoen mensenlevens heeft deze ‘Spaanse griep’ gekost en het betrof uitsluitend jonge mensen. Dit was de eerste poging van de Deep State om het uitdunnen van de mensheid eens goed ter hand te nemen.
    Overigens was het geen griep, maar een bacteriële longontsteking. Een Spaanse krant heeft als eerste over deze geënsceneerde ziekte geschreven, deze benaming is blijven hangen en kwamen de machthebbers bijzonder goed uit, nog altijd.
    In het februarinummer in 1997 van het maandblad George (1995 – 2001) heeft John F. Kennedy jr. (1960 – 1999) een interview met Bill Gates III (1955) en Gates voorspelt, dat de wereld in het voorjaar van 2020 (!) zal worden getroffen door een virus dat het op de longwegen heeft voorzien. Er zullen dermate veel slachtoffers komen met als gevolg het uitroepen van een pandemie en de afkondiging van allerlei vrijheidsbeperkende maatregelen.
    Ziet u de link met het in 2010 verschenen rapport van de Rockefeller Foundation ‘Scenarios For The Future Of Technology And International Development’ aka the Lockstep Report?

 1. Beste Mensen

  Denk toch eens zelf na
  AlstUblieft

  Doctorale medische term Corona
  Betekend :
  Een verzamelnaam van alle ongeneeslijke bacteriologische ziekten bijelkaar
  Met andere woorden
  Corona betekend : Alle Onverslaanbare Bacteriën bijelkaar

  Corona is dus geen ziekte
  Van het woord Corona word hersenspoelend opleggend gedwongen misbruik makend angst inboezemend tot een ziekte gemaakt verklaard

  Net als V.K.G.
  Verkoudheid Koorts Griep
  Waarvoor tot op de dag van vandaag nog geen medicijn is gemaakt om die te kunnen verslaan
  Is gewoon Onmogelijk
  Dezen vallen ook onder de noemer ; Corona ziekten

  Verkoudheid Koorts Griep die komen en gaan wanneer die hun werk hebben ver volbracht in een belichaming
  Niet eerder
  Dat heet ook wel de Booster van het Immuunsysteem en of de Verlosser van het belichaming

  Dank U

 2. Mooi,

  Echter, als je eenmaal weet en begrepen hebt dat er GEEN VIRUS bestaat kun je dit gehele topic afdoen als totale onzin waarbij men waarschijnlijk op een achterbakse manier toch wil blijven proberen om mensen een korte na-brainwash te geven door vele malen het woord VIRUS te gebruiken en nog meer onzin.

  Stop hiermee….dit gaat het niet worden….virussen bestaan niet en daarmee basta!

  Gladiator

 3. Hoe dom kun je zijn? deze handreinigers bevatten alcohol die de natuurlijke vetlaag van je handen verwijderd en daarmee je natuurlijke bescherming. shit he, verbazend dat de domheid geen grenzen kent

 4. Virussen bestaan wel degelijk.
  Laat je niets wijsmaken !!!!!!!
  Je hebt het in twee vormen te weten het zogenaamde “genotype” en het zogenaamde “fenotype”. In de “genotype” fase is het virus niet zichtbaar met een gewone lichtmicroscoop en ook niet met een electronenmicroscoop. In deze vorm is het virus meestal de actief op biologisch/biochemisch niveau door de gastheer te misbruiken, te beïnvloeden. Meestal wordt de gastheer daar ziek van of de gastheer sterft zelfs. Dit is de verschijningsvorm van een virus dat actief is in levende eukariote cellen maar ook in bacteriele cellen (procariote cellen).
  De “fenotype” vorm is wel waarneembaar in een electronenmicroscoop. Dit is vrij zeldzaam. Deze vorm van het virus is die waarin het virus (niet alle virussen) zich manifesteert in een vorm die met een elctronenmicroscoop wél waar te nemen is. De zogenaamde bacteriofagen zijn hier een mooi voorbeeld van.
  Het virus neemt dan een vorm aan waarbij het virus minder of helemaal niet actief is (of lijkt). Het heeft dan een driedimensionale “volwassen” vorm aangenomen en kan buiten de cel treden en wellicht overleven buiten de cel. Totdat zich weer gunstige omstandigheden voordoen die het virus weer doen “ontwaken”.
  Er zijn ook virussen waarvan wij niets merken maar die er wel degelijk zijn in ons lichaam. Ze doen meestal geen kwaad. Gezonde mensen hebben in het algemeen een goede weerstand en een goed immuunsysteem.
  Zij hebben niet veel te vrezen van natuurlijke virussen (op enkele uitzonderingen na). Na een infectie met een virus zal het lichaam antistoffen gaan ontwikkelen wat wel gepaard zal gaan met een verhoging van de lichaamstemperatuur. Dit is om de cellen die deel uitmaken van het immuunsysteen te activeren. Koorts is dus in dat opzicht een positief teken dat de infectie bestreden wordt.
  Maar als er lieden zijn die in het laboratorium aan virussen gaan “sleutelen”, dan kunnen de gevolgen snel uit de hand lopen.

  • Beste Mensen

   Het zou heel verstandig zijn als men zelf ging naDenken i.p.v. een ander zogenaamde intellectueel bekend als een boekenwurm na te papegaaien napraten achterna te hollen
   Met de onzichtbare op luchtkussens berustende theoriën
   Bedenk Droom dan maar een eigen luchtkussen theorie
   Dat zou veel beter zijn
   AlstUblieft ??
   Zie de logica van verhaal
   Raakt kant nog Wal
   Is niet netjes
   En die zogenaamde Hoge Pieten leiders van de Domme Massa die blijven maar door gaan met hun verzinsels op te leggen
   Als zijnde realiteit werkelijkheid

   Het gaat nu zo ver dat de kortzichtigen de wapens erbij tevoorschijn halen om de daad bij het woord te voegen

   Op deze site ergens gelezen
   Duitse Man van In de 40 – 44 jaren bedreigt 22 jarige vrouw omdat die zogenaamd
   De regels niet na leefde

   Bange Angstige Domme goedgelovige mensen trappen heel makkelijk in de val

   Zie
   Vertaal voor Uzelf
   Waarvoor een mens echt bang moet zijn en worden
   Maar nee deze dingens blijft men met een lange tong slepend over de vloer maar al te graag door gebruiken
   Hersen vervuilings atributen
   Met in gedachten
   Hmmmmm…… Lekkerrrrrrr……..

   https://www.instagram.com/tv/CflAq7lMYE-/?igshid=MDJmNzVkMjY=

   Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in