De pandemie van de “volledig gevaccineerden” woedt voort nu uit de laatste gegevens blijkt dat de overgrote meerderheid van de ziekenhuisopnames en sterfgevallen als gevolg van het coronavirus zich voordoet bij mensen die de prikken hebben genomen.

Public Health Scotland (PHS) meldt dat een verbazingwekkende vier op de vijf ziekenhuisopnames en covid-sterfgevallen een vaccinatie hebben gekregen, wat betekent dat slechts 20 procent van de ziekenhuisopnames en covid-sterfgevallen zich voordoen bij ongevaccineerden, bericht Ethan Huff.

Volgens de cijfers is het aantal gevallen in februari over het algemeen lager dan in januari. Het merendeel bestaat echter nog steeds uit volledig gevaccineerde personen, met name de drievoudig gevaccineerden.

Uit de gegevens blijkt dat de laatste “golf” van negatieve gezondheidsresultaten zich voordoet bij mensen met drievoudige vaccinaties, een bevolkingsgroep waarin het sterftecijfer in de maand januari met 495 procent is gestegen.

“Het totale aantal gevallen is de afgelopen maand in alle demografische groepen aanzienlijk gedaald in vergelijking met het aantal geregistreerde gevallen tussen 11 december 2021 en 7 januari 2022, maar in beide maanden namen de gevaccineerden de overgrote meerderheid van de gevallen voor hun rekening,” meldt de Daily Exposé.

“Het belangrijkste verschil tussen de twee maanden is dat de dubbel gevaccineerden tussen 11 december 2021 en 8 januari 2022 voor de meerderheid van de gevallen zorgden; er werden 145.890 gevallen geregistreerd, maar dat de drievoudig gevaccineerden tussen 8 januari en 4 februari 2022 voor de meerderheid van de gevallen zorgden; er werden 46.951 gevallen geregistreerd.”

De plandemie zou al voorbij zijn zonder de “vaccins”

Het blijkt dat het aantal gevallen aanzienlijk daalt onder de ongevaccineerden, terwijl het blijft stijgen onder de volledig gevaccineerden, en vooral onder de volledig-volledig gevaccineerden die drie of meer vaccinaties hebben genomen.

  Israël: Een voorbeeld van falende vaccins en een waarschuwing voor de wereld

Tussen 11 december en 7 januari was de ongevaccineerde bevolking goed voor slechts 15 procent van alle nieuwe covid-gevallen. Een maand later, van 8 januari tot 4 februari, daalde dat percentage tot minder dan 13 procent.

Ondertussen was de gevaccineerde populatie tussen 11 december en 7 januari goed voor 85 procent van alle nieuwe gevallen, waarbij slechts 9 procent van die gevallen zich voordeed bij de één-dosis gevaccineerden.

Tweeëndertig procent van alle nieuwe gevallen in de gevaccineerde categorie deed zich voor bij de drievoudig gevaccineerden, terwijl 59 procent zich voordeed bij de dubbel gevaccineerden.

“Maar als we een maand vooruit spoelen, zien we dat de gevaccineerden 87% van de gevallen voor hun rekening nemen, waarbij de één-dosis gevaccineerden 4% van die gevallen voor hun rekening nemen, de twee-dosis gevaccineerden 33% van die gevallen en de drie-dosis gevaccineerden 63% van die gevallen,” meldt de Exposé verder.

“Dit betekent dat ondanks de daling van het aantal gevallen bij alle bevolkingsgroepen, het aantal gevallen het sterkst daalde bij de ongevaccineerden, de enkelvoudig gevaccineerden en de dubbel gevaccineerden, waarbij de daling het kleinst was bij de drievoudig gevaccineerden. Dit is niet logisch als de Covid-19 vaccins effectief zijn. Het is duidelijk dat ze dat niet zijn, tenminste als het gaat om het voorkomen van infecties.”

Wat ziekenhuisopnames betreft, doen de ongevaccineerden het over het algemeen steeds beter, terwijl de volledig gevaccineerden het over het algemeen steeds slechter doen.

Uit de gegevens van de PHS blijkt dat het aantal ziekenhuisopnames onder de ongevaccineerden in januari met min-24 procent is gedaald ten opzichte van december.

  Professor Bhakdi over COVID-19 vaccinaties: We stevenen af op een ramp

Het aantal ziekenhuisopnames onder de drievoudig gevaccineerden steeg daarentegen met een verbazingwekkende 88 procent.

“De gevaccineerde populatie was tussen 11 december 2021 en 7 januari 2022 goed voor 75% van de ziekenhuisopnames , met 7% van die ziekenhuisopnames onder de één-dosis gevaccineerden, 46% van die ziekenhuisopnames onder de drievoudig gevaccineerden, en 47% van die ziekenhuisopnames onder de dubbel gevaccineerden,” meldt de Exposé verder.

“Maar als we een maand verder gaan, zien we dat de gevaccineerden 80,5% van de ziekenhuisopnames voor hun rekening namen, waarbij de één-dosis gevaccineerden 6% van die ziekenhuisopnames voor hun rekening namen, de dubbel gevaccineerden 26% van die ziekenhuisopnames en de drievoudig gevaccineerden 68% van die ziekenhuisopnames.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Wanneer de Gevaccineerden dood en levend zijn: Nanobots muteren in Zwarte SmurrieVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelPsycho vaccinpusher rijdt met haar SUV over de auto van een “anti-vaxxer” en schept op in video
Volgend artikelCafé laat met een hondenwaterbak zien wat zij vinden van democratische grondrechten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. 2 jaar.
  lijkt me een verloren zaak aan beide kanten.

  pro of tegen.

  behalve de vvd66,er liberale keffertjes ,
  die orderen en lachen luidkeels.
  en 1 wef is blijkbaar voldoende om de bevolking met 30 zilveren eutjes rustig van de kliff te laten wandelen , baby voorop , want rekeningen.

  nou putin kom maar opbmet je
  emp graphene zombie killsignal
  ben dr wel klaar mee.

  mot groente poten en aardappels rooien.

 2. Als 85 % van de bevolking is gevaccineerd en dit zorgt voor 85 % van de doden
  en 15 % van de bevolking niet gevaccineerd is en ook 15 % van de doden veroorzaakt dan is er geen verschil.
  Dan is dit een bewijs dat vaccinatie geen verschil maakt en dus niet helpt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in