Prominente pedofielen in paniek nu Amerikaanse Procureur-Generaal eist alle namen in Epstein’s vluchtlogboeken openbaar te maken

3

Verschillende van ’s werelds machtigste pedofielen zijn in paniek na het nieuws dat de Procureur-Generaal voor de Amerikaanse Virgin Islands heeft geëist om alle passagiers op Epstein’s vluchten publiekelijk te maken.

De Procureur-Generaal voor de Amerikaanse Maagdeneilanden, waar Epstein een huis had dat gebruikt werd voor het verkrachten van minderjarige meisjes, heeft de logboeken geëist voor zijn vier helikopters en drie vliegtuigen, van 1998 tot zijn mysterieuze dood vorig jaar.

Elitaire pedofielen zetten zich schrap nu de rechtbank de vrijgave van de Epstein-dossiers verordent

Voor elke vlucht van de beruchte pedofiele miljardair zijn er logboeken gedagvaard, die nog steeds “paniek zaaien” onder zijn rijke en beroemde metgezellen.

“De procureur Denise George heeft een rechtszaak aangespannen tegen de nalatenschap van Epstein, waarbij zij 22 aanklachten heeft ingediend, waaronder ernstige verkrachting, kindermishandeling en verwaarlozing, mensenhandel, dwangarbeid en prostitutie.

Naast de passagierslijsten is mevrouw George op zoek naar “klachten of meldingen van mogelijk verdacht gedrag” en naar persoonlijke aantekeningen van de piloten.

Het bevelschrift vraagt de namen en contactgegevens van iedereen die voor de piloten heeft gewerkt of die “interactie met of observatie van” Jeffrey Epstein heeft gehad of van eventuele passagiers die met hem verbonden zijn”, meldt de Daily Mail.

“We rapporteerden vorig jaar dat de informatie laat zien dat de voormalige Amerikaanse president Bill Clinton 29 keer met Epstein vloog en de meeste keren met minderjarige meisjes. We rapporteerden ook dat Clinton en Obama’s econoom en de voormalige president van Harvard, Larry Summers, talrijke vluchten nam met Jeffrey Epstein’s jet. Hij vloog zelfs met Epstein’s jet naar Epstein’s beruchte ‘Orgy Island’ tien dagen na zijn huwelijk in 2005.

We meldden ook dat Clinton’s voormalige National Security Advisor, Sandy Berger, ook een vlucht nam met de Epstein Express vanaf Epstein’s ‘Orgy Island’. US News meldde dat Berger werd aangeklaagd voor het stelen van documenten uit het Nationaal Archief door ze in zijn kleren te stoppen om president Clinton en zichzelf te beschermen tegen acties met betrekking tot Osama Bin Ladin. Al Gore vloog ook op de Epstein express”, meldt de Thegatewaypundit.

  Pathetisch: sojaboy gaat op zijn knieën en smeekt Trump-supporters een mondkapje te dragen bij MAGA-bijeenkomst

Scotland Yard oud-rechercheur onthult hoe elite pedofiele ringen worden beschermd

Vorig artikelBLM hufters bedreigen de verkeerde man op straat: “Denk je dat ik bang voor je ben?”
Volgend artikelOrban eist dat scholen gevrijwaard worden van linkse propaganda
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Zo te zien meest al bijna dooie lijken. Daar valt niet veel.meer te straffen.
    Bekendheid is denk ik al erg genoeg.
    Daar waar je eerst een.prominent persoon was en nu een outcast…
    Stel je voor dat niemand op deze aarde jou nog aardig vindt..

  2. voor een aanvulling op die lijst van namen kan ik dit boek aanraden: Mindcontrol geschreven door Quasimodo. zie : boekenbestellen.nl/boek/mindcontrol

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in