BLM hufters belaagden mensen die uit eten gingen (zie hieronder) en gewoon op straat liepen. De afgelopen uren heeft Drew Hernandez gedaan wat mainstream journalisten zouden moeten doen… hij filmt de waarheid over hoe walgelijk en gewelddadig BLM-activisten willekeurige mensen die uit eten gaan of homo’s die genieten van een avondje uit in hun buurt intimideren en fysiek aanvallen.

Deze ronddolende bendes linkse asocialen schreeuwden vulgaire dingen naar mensen die zich met hun eigen zaken bemoeien. Wat de BLM sukkels niet begrijpen, is dat ze elke keer dat ze dit doen weer nieuwe Trump-stemmers creëren.

Het ontaarde zootje ging deze avond naar een homobuurt en begonnen meerdere mensen te intimideren en lastig te vallen, waaronder een man met zijn puppy die ze beschuldigde van “fysiek geweld” en het niet dragen van een mondkapje.

De gedegenereerde linkse meute smeerlappen probeerde een homo te intimideren die van zich afbeet.

“Denk je dat ik bang voor je ben?
Daarna braken ze zijn tuin in en vielen zijn vriend aan”

Ze vielen een man lastig die hen probeerde te filmen:

“Alle blanken zijn racisten – geef me geld”

  Vrouw vermoord door dezelfde man die haar moeder 23 jaar geleden vermoordde
Vorig artikelJoe Biden wil de president van de moslims worden
Volgend artikelProminente pedofielen in paniek nu Amerikaanse Procureur-Generaal eist alle namen in Epstein’s vluchtlogboeken openbaar te maken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Ze beginnen wanhopig te worden ?. Niemand neemt ze meer serieus ???. Ze zijn te dom om te beseffen dat ze gewoon gebruikt zijn om de blanken te treiteren en ze beginnen te voelen dat hun rijke nieuwe vrienden misschien helemaal niet van plan zijn om verder ook voor ze te zorgen. Ze zijn de klos. Ze kunnen niets zonder de blanken en nu ze maandenlang onbelemmerd hebben laten zien wat voor rancuneuze, moordlustige klerelijers het werkelijk zijn is het natuurlijk voor eeuwig afgelopen met de medewerking van de blanken. Als dat de bedoeling is geweest van suikeroompje Soros, dan is hij daar glansrijk in gelsaagd.

  • Als je nog geen hekel aan ze had, dan krijg je het vanzelf wel na al die moord en sloop acties van ze.
   En daar hebben ze verdomd goed hun best voor gedaan zodat nou helemaal niemand ze nog moet of ze ooit nog ergens mee zal helpen.
   Daar waar voorheen nog vrijwel niemand iets tegen negers had, hebben ze het nu voor mekaar.
   Wees er maar trots op, waardeloos volk.

 2. Het enige waar die BLM en antifa rotzooi geschikt vor zijn is schietoefenoefeningen; maar dan wel als doel.
  Wat een tuig!
  En wat een stomme honden!

 3. Geachte redactie/lezers,

  wat ik nooit hoor is dat de blanken Afrika en de rest van de wereld ontdekten door ondernemerschap en een zekere drang tot hun horizon verbreden en ja ook om nieuwe grondstoffen te vinden, handel te drijven en te kunnen verdienen. Niets mis mee en zo ontdekten ze stap voor stap andere continenten. Zij troffen in Afrika (ten zuiden van de Sahara) donkere mensen aan die zeer primitief leefden. Die hadden geen drang de wereld te ontdekken, die missen kennelijk de drang tot onderzoek en de drang tot ondernemen. Niks mis mee.. prima en dat kan en dat mag, maar bekritiseer dan niet de volken die dat wel doen. Der is geen zwarte Afrikaan die de vulpen heeft uitgevonden, geen zwarte Afrikaan die de stoomlocomotief heeft gebouwd en we vinden geen zwarte Afrikanen die op andere wijze geweldige bijdragen hebben geleverd aan de wereld. Allemaal prima en dat Afro-Amerikanen zich kunnen opwerken in een blanke samenleving is mooi en ook prima, maar denk nou niet dat zij het zonder die blanke maatschappij ook hadden gekund; zeer waarschijnlijk niet, maar meedeinen op de golven is wat anders dan zelf roeien. Ik wens alle mensen hun geluk en welzijn en het is triest dat er krachten op deze planeet zijn (de nepjoden) die alles kapotmaken wat goed en mooi is. Het zou ook anders kunnen zijn en dat afro-Amerikanen zich laten gebruiken door de nepjoden is een kwalijke zaak uiteraard en niet zo slim omdat ze een wig drijven in de samenleving en de blanken niets meer met hen te maken willen hebben, maaarrr… ze gaan er van uit dat de blanken gaan wijken en van de planeet verdwijnen en dat is ook de bedoeling van de nepjoden. Of hen dat lukt is de vraag, hopelijk worden de blanken eindelijk wakker en beseffen ze dat er een genocide op hen gaande is (Europa vooral).

  Groet Evert Jan

 4. Evert-Jan, toch zou je eens moeten googlen op wat de zwarte medemens allemaal uitgevonden heeft. Dit wordt nooit geadverteerd maar de lijst is indrukwekkend. Net zoals de groeiende economieën na de afschaffing van de slavernij. Die ook systematisch vernietigd zijn.

  • Noem eens wat op dan van al die fantastische uitvindingen?
   In ieder geval niet de wasknijper.
   Ik zit mij suf te peinzen maar kom niet veel verder dan een trommel.
   En wat is dan de reden dat ze gestopt zijn iets uitvinden, want eigenlijk komt er niks vandaan behalve misschien wat aardewerk.
   Ze zouden inderdaad goed welvarend kunnen zijn wanneer ze eens wat gaan uitspoken in Afrika.

   • Je krijgt, werkelijk waar, nooit een antwoord van al die gasten die menen met schitterende voorbeelden aan te kunnen komen over wat ze beweren.
    Blijkbaar moet het eerst nog allemaal even opgezocht gaan worden.
    Laat maar wat horen over wat er allemaal op die indrukwekkende lijst staat.

 5. One of Langan’s posts, an obituary for the intelligent gorilla Koko, wherein Langan suggested that the U.S. would do better to admit African gorillas as refugees than African people, was praised by The Daily Stormer, the neo-Nazi blog. The Baffler also reported that Langan’s blogs are also discussed on other neo-Nazi internet forums like Stormfront.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in