Minstens vier Trump-supporters zijn neergestoken nadat ze door linkse activisten in Washington zijn aangevallen, meldt Breitbart News.

Op zondag kwamen duizenden mensen in de Amerikaanse hoofdstad bijeen om hun steun te betuigen aan Donald Trump, die wordt verondersteld te zijn verraden door de Republikeinse Partij en het Hooggerechtshof.

Profielen zoals Nick Fuentes en Alex Jones waren aanwezig, en de president zelf toonde zijn steun aan de demonstranten door in een helikopter over het terrein te vliegen.

Later op de avond barstte echter het geweld los toen linkse activisten opnieuw een gewelddadige aanval op de kleinere groepen Trump-supporters lanceerden.

De linkse krant Washington Post meldt in een overigens sterk bevooroordeeld artikel dat ten minste vier mensen zijn neergestoken.

Videoclips op social media laten zien hoe de Proud Boys, een organisatie die Trump steunt, de messentrekker aanvallen.

De slachtoffers zijn naar het ziekenhuis gebracht, maar hun letselsituatie is onduidelijk.

Linkse lafaard steekt meerdere Trump-supporters neer: Proud Boys slaan hem in elkaar – politie kijkt toe

  Vertwijfeling of vlucht naar voren? Corona-gevallen onder gevaccineerden mogen niet meer geteld worden
Vorig artikelTot 40 procent van de Britse zorgverleners wil geen Covid-19 vaccin krijgen
Volgend artikelDuitsland gaat criminele Syriërs deporteren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in