Middeleeuwse Kwakzalverij

Krijgt men het probleem niet onder controle, of hoe moet deze ommezwaai anders geïnterpreteerd worden? Wat door sommige artsen al zo lang wordt geëist, namelijk dat alleen die Corona-geïnfecteerden worden geregistreerd als Coronagevallen die symptomen van de ziekte vertonen, gaat nu gelden voor gevaccineerde mensen.

Het aantal berichten over volledig, tweemaal gevaccineerde mensen die positief testen op Covid-19 stapelt zich namelijk op. Zo zijn in Duitsland zeven mensen aan Covid-19 overleden, hoewel zij reeds volledig waren gevaccineerd.

Op de Seychellen, waar ruim 60 procent van de bevolking al tweemaal is ingeënt, zei het ministerie van Volksgezondheid dat 37 procent van de mensen die in de voorlaatste week positief testten op Covid-19 volledig waren ingeënt.

De cijfers schoon wassen om het narratief te laten kloppen

Deze cijfers passen absoluut niet in het plaatje van de zegen van de Coronavaccinatie. Dus nu wordt er een truc gebruikt om het plaatje mooi in te kleuren. De Amerikaanse gezondheidsautoriteit American Disease Control Agency (CDC) kondigt aan:

Identificeren en onderzoeken van in het ziekenhuis opgenomen of fatale doorbraakgevallen van vaccins

Met ingang van 1 mei 2021 is het CDC overgestapt van het monitoren van alle gemelde doorbraakgevallen van vaccins naar het identificeren en onderzoeken van alleen gehospitaliseerde of fatale gevallen door welke oorzaak dan ook. Deze verschuiving zal helpen de kwaliteit van de verzamelde gegevens over gevallen die klinisch en voor de volksgezondheid het belangrijkst zijn, te maximaliseren.

Eerdere tellingen van gevallen, die voor het laatst werden bijgewerkt op 26 april 2021, zijn alleen beschikbaar als referentie en zullen in de toekomst niet meer worden bijgewerkt.

Zij had eerder verduidelijkt dat “er een klein percentage mensen zal zijn die volledig gevaccineerd zijn en toch ziek worden, in het ziekenhuis worden opgenomen of aan COVID-19 overlijden”.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Seychellen: hoogste vaccinatiegraad ter wereld – sterftecijfers schieten omhoog

  VS: Het zaad van de Antifa komt op, zelden was een burgeroorlog zo dichtbij
Vorig artikelVaccinatieramp dreigt – Deskundigen “ongerust”: meer infecties en sterfgevallen na meer vaccinaties
Volgend artikelProfessor Cahill waarschuwt de globalisten: “Het spel is uit”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

  1. Ze weten van gekkigheid niet meer wat ze nou weer moeten gaan verzinnen, om het verhaaltje maar mooi te kunnen blijven verkopen dat we allemaal “gevaccineerd” moeten worden. De gif prik.
    Tegen wat? Niemand die het precies weet.

  2. Ik vind vooral dit stukje typerend: [… Er is enig bewijs dat vaccinatie ziekte minder ernstig kan maken voor degenen die zijn gevaccineerd en nog steeds ziek worden…]. Wat eerder met stelligheid gezegd werd wordt nu afgezwakt naar “enig bewijs”. Bewijs of overtuigend bewijs was toch veel beter geweest om deze vergiftigingscampagne te rechtvaardigen. Je moet normaliter een s bij een sponsor aankomen met: “ ik heb enig bewijs dat…” ze lachen je uit. Kom maar terug als je het zeker weet. Wat een gruwelijke klucht.

    • Dit haalt toch wel echt het fundament weg voor de lockdowns. Dit haalt echter ook het fundament weg voor de snelle invoering van het vaccin. Zijn ze daarom zo aan het pushen? Omdat anders hun investeringen voor nop zijn geweest.

  3. Hoe gek ze het ook verzinnen, de domme meerderheid van de bevolking blijft hun leugens toch slikken als zoete pap.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in