Wanneer ik deze dagen over RFK Jr. rapporteer, dwingt integriteit mij om met gepaste nederigheid het voorbehoud te maken dat ik voor de hype viel – zelfs op de hoge leeftijd van 36 jaar, na de politieke shitshow tientallen jaren gevolgd te hebben en gezien te hebben hoe de maskers van talloze bedrieglijke politici werden afgerukt om de ontaarde afgrond eronder te onthullen.

Tot nu toe is Rep. Ron Paul de enige man die niet dit smerige spel speelt – en dat doet hij al tientallen jaren – die nooit is afgeweken van zijn beleden geloof of is ontmaskerd als een oplichter. Voor zover ik kan zien, is hij een nationale schat, maar zelfs dat cadeaupaard wil ik niet te dicht in de bek kijken uit angst voor de gaatjes die erin kunnen zitten, schrijft Ben Bartee.

Hoe dan ook, vorige maand lekte in de media uit dat RFK Jr. in ’93 met de beruchte Lolita Express was gevlogen om, in zijn weergave van de gebeurtenissen, “zijn moeder te bezoeken met Pasen.”

Ah, de oude “gewoon op bezoek bij mijn moeder voor Pasen” routine, Bobby, jij stoute jongen! Zouden de nonnen van je jezuïeten alma mater Georgetown Prep dat geloofd hebben?

Het relevante stukje informatie uit zijn eerdere, nu herziene bekentenis is dat hij expliciet, in niet mis te verstane bewoordingen, beweerde dat hij één keer met Epstein’s pedo-jet had gevlogen.

Via Newsweek

“Te midden van toenemende nieuwsgierigheid over Kennedy’s vermelding als één van de passagiers, vertelde een woordvoerder van de voormalige Democraat exclusief aan Newsweek dat hij ‘één keer met Jeffrey Epstein’s privévliegtuig had gevlogen. Dat was in 1993 van [New York City] naar Palm Beach [Florida] om de moeder van RFK Jr. te bezoeken met Pasen.’

  Wat zou Josey Wales doen?

De woordvoerder voegde eraan toe dat de privéjet trip mogelijk werd gemaakt door Kennedy’s toenmalige vrouw, Mary Richardson Kennedy, die bevriend was met Epstein’s toenmalige partner, Ghislaine Maxwell. Richardson Kennedy overleed in 2012. Kennedy is sinds 2014 getrouwd met Curb Your Enthusiasm-ster Cheryl Hines.

‘Mary, Kennedy’s vrouw, en twee van hun kinderen zaten op de vlucht,’ aldus de vertegenwoordiger. Mary kende Epsteins vriendin Ghislaine Maxwell, die hoorde dat ze met Pasen naar Palm Beach gingen en hun gezin een lift aanbood.”

Nu, van de ene op de andere dag, is het twee keer geworden.

Via CBS:

“Onafhankelijk 2024 presidentskandidaat Robert Kennedy Jr. beweerde dat hij twee keer in Jeffrey Epstein’s privéjet vloog toen hij dinsdag sprak op Fox News.

Epstein, een bekende zedendelinquent, is een centrale figuur in veel sekshandel samenzweringen. Zijn mysterieuze zelfmoord in een federale gevangenis in New York in 2019 leidde tot geruchten dat hij mogelijk klanten had binnen de federale overheid.

Kennedy, 69, legde uit dat zijn tijd in het vliegtuig geen verband hield met de huidige controverse rond Epstein.

‘Ik zat twee keer in het vliegtuig van Jeffrey Epstein,’ zei Kennedy. Ik ben hier vanaf het begin heel open over geweest. Dit was in ’93, het was 30 jaar geleden. Het was voordat iemand wist van Jeffrey Epstein’s snode zaken.'”

RFK was definitief, on-the-record niet “heel open hierover vanaf het begin” toen hij de eerste keer loog en expliciet beweerde dat het één keer was dat hij met Epstein vloog.

Wat Bobby aan het doen was met Epstein, daar heb ik absoluut geen idee van, maar er is absoluut geen reden om hem op dit moment het voordeel van de twijfel te geven dat hij zeker geen met cocaïne overladen orgieën had met minderjarige seksslavinnen, gezien het feit dat hij is betrapt op het liegen – en met welk doel? – over de omvang van zijn betrokkenheid bij Epstein.

  Dr. Coleman: Nucleaire oorlog komt eraan

Apologeten voor RFK zullen beweren dat, aangezien de vlucht met de meest productieve sekshandelaar in de hele menselijke geschiedenis zo’n dertig jaar geleden plaatsvond, hij waarschijnlijk gewoon vergeten is dat hij twee keer met de Lolita Express heeft gevlogen – want weet je, dineren in een privéjet met ’s werelds meest beruchte sekshandelaar, wiens jet net zo beroemd is als de crimineel zelf, is in feite hetzelfde als naar de winkel op de hoek gaan voor een pak melk.

Wie zou zich dat herinneren, toch?

Slik dat verhaal maar in als je wilt, maar Kennedy is scherp als een mes, zoals iedereen kan zien in zijn interviews. Het is ongeloofwaardig om te denken dat hij niet alleen de eerste keer dat hij met het vliegtuig vloog kon vergeten, maar ook, toen hij zich realiseerde dat hij in feite met Jeffrey Epstein had gegaloppeerd, dat hij het eigenlijk twee keer had gedaan (voor zover we nu weten) en niet slechts één keer.

En zelfs als hij het niet meer zeker wist, nadat de eerste onthulling kwam over hoe vaak hij met Epstein had gevlogen, zou je, als je eerlijk en openhartig was, van hem verwachten dat hij terug in de tijd zou gaan en de gegevens zou controleren om uit te zoeken hoe vaak hij met Epstein had gevlogen voordat hij met bewijsbare verkeerde informatie naar buiten zou komen.

Rot op met die onzin, Bobby.

Zijn excuus is dat zijn inmiddels overleden vrouw “een of andere relatie” had met Epstein’s madame – zij die zijn afpersingszaak van seksuele misdrijven beheerde – Ghislaine Maxwell, waarover hij tot nu toe niet in detail is getreden.

  Krankzinnige wetenschappers experimenteren nu met mRNA-injecties in rundvlees, gevogelte, varkensvlees en producten... voedselvoorziening biowapens?

Het grote nieuws van Epstein’s dood voor de heersende klasse is dat niemand hem iets kan vragen over alle politici die zich te buiten gingen aan verboden-fruit lekkernijen aan boord van zijn vliegtuig en op zijn privé-eiland.

De momenteel gevangen Maxwell heeft blijkbaar haar les geleerd uit het voorbeeld van Epstein en haar mond heeft gehouden om te voorkomen dat ze de zelfmoordbehandeling krijgt.

Bobby’s vrouw, op wie hij de relatie met Epstein heeft gebaseerd, is net zo dood als Epstein.

Het lijkt er dus op dat RFK Jr. de begunstigde is van het spel van verdwijnende getuigen – erg Clinton-achtig, niet?

Deze hele smerige affaire gaat niet alleen over het smerige persoonlijke leven van RFK; het heeft echte politieke implicaties.

Epstein wordt ervan verdacht, met een overvloed aan indirect bewijs om de beschuldigingen te staven, een Mossad/CIA bron te zijn geweest die een industriële valstrik- en chantageoperatie uitvoerde.

In het licht daarvan is er, naar mijn mening, gewoon geen plausibele manier dat RFK Jr.’s volmondige, blanco goedkeuring van Israël’s geopolitieke avonturisme, gezien zijn verder rationele opvattingen over oorlog en vrede, niet op de een of andere manier verbonden is met zijn relatie met Jeffrey Epstein.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Volgens Robert Kennedy Jr. zouden klimaatsceptici in de gevangenis moeten belanden



Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOostenrijkse vaccinator Dr. Cornelia Tschanett na 3000-4000 vaccinaties – 10% heeft nu problemen
Volgend artikelTraumanatie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. RFK is as fake as that throaty voice of his! He is just another of the infamous Kennedy breed whose nefarious activities are slowly coming to our notice! Irrespective of his turncoat move from the Democrats, he will always be just another Demotard and a waste of a vote!

 2. kan, maar de impact is veel te groot om zomaar aan te nemen.
  de gastenlijst van epstein zou uitkomst kunnen brengen maar die wordt steeds maar niet vrijgegeven.

 3. even Niet/Nooit vergeten dat Epstein een Joods is/was???…”’ze zijn allemaal zo Rot tot op het bot mijnheer ”’ Joodse vrouw G. Maxwell inbegrepen!!!!..

 4. Doe jij hier aan mee rommel, dit is niet meer dan een ordinaire smearcampaign tegen kennedy. Tja…zucht. Er is niks tegen de man, maar vuiligheid bovenhalen om de verkiezingen te dwarsbomen …..dat de beste man zijn vader en oom vermoord zijn is nog niet genoeg zeker. Er is niks mis met deze man. Allemaal anti verkiezingspropaganda en niet interessant.

 5. De elite is zo’n beetje op alles uitgekeken/verveeld/ontevreden en altijd op zoek naar nieuwe kicks, pedoseksueel misdragen is in deze hoogste kringen een aanvaardbaar, extreme eigenschap waaraan ze zich nog kunnen verlustigen, enfin waar rook is vuur. Vaak worden de kindermisbruikers gefilmd door geheime diensten om later er mee gecompromitteerd te worden, tja Kennedy is ook in de val getrapt.

 6. Ook deze Kennedy wil natuurlijk wel sommige Amerikaanse stemmen verwerven om zodoende Biden of Trump te kunnen voorkomen, natuurlijk is er veel negatiefs te zeggen over deze Kennedy, ach die Yankees gaan er over!

 7. “Leugenaar, leugenaar: RFK Jr. biecht op, vloog TWEE keer met Epstein”

  Alle politici zijn leugenaars geen een uitgezonderd, hoeveel voorbeelden heeft men nodig omdat te realiseren?

  • Geniet van deze kerstperiode – het kan de laatste zijn die we in ‘normale’ tijden moeten vieren: WEF waarschuwt dat 2024 waarschijnlijk ‘catastrofale’ veranderingen zal brengen

   De Derde Wereldoorlog, cyberaanvallen en economische crisissen kunnen het leven voor altijd veranderen; alle drie de scenario’s sudderen en staan ​​klaar om te ontploffen

   Nu we 31 december naderen, hoor je mensen op sociale media fluiten dat ze blij zijn dat zo’n slecht jaar in de achteruitkijkspiegel verdwijnt en dat ze uitkijken naar betere tijden in 2024

   Deze mensen zijn niet wakker. Laat je niet meeslepen in hun fantasieland. >>>

   https://leohohmann.substack.com/p/enjoy-this-christmas-season-it-may?r=qrouj&utm_medium=ios&utm_campaign=post

 8. Tegenwoordig is de Lolita Express regelmatig in het nieuws.
  De eerste die Lolita, achteraf wat afgunstig, noemde was een vriendin, ze was amper twintig, maar zeer volwassen. Misschien wat te.
  Ik had nog nooit van Lolita gehoord. Dit is een van de details waarvan ik absoluut zeker ben dat deze ideeën zich hebben voortgeplant.
  Zo ver gaan de valstrikken van de krachten van het kwaad.
  Ze was meer pro Engels, en ze had het idee dat Engelse vrouwen aantrekkelijker zijn als ze ouder zijn.
  Ze bespotte die Amerikaanse typen met hun lieve stemmetje.
  Later kreeg ze een stem die veel mannelijker was dan van een man.
  Veel van dit soort ideeën worden omgezet in wrok en wraak, de natuurlijke lijn van de minste weerstand voor het type van een Schorpioen.

 9. Jou berichten zijn alleen te openen als ik de nieuwsbrief online lees en aanklik.
  Als ik het aanklik rechtstreeks vanuit de email nieuwsbrief, blijft hij eeuwig door draaien en zoeken naar de website, maar het scherm blijft wit! Dit is sinds een paar dagen.
  Groetjes en succes!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in