Geachte President Poetin, Ik schrijf u met het grootste respect en leedwezen om u mede te delen dat uw gok in Oekraïne mislukt is en dat u een strategische slag verloren hebt. Hoe ik dat weet? Wel, dat zegt de Britse admiraal Tony Radakin, het hoofd van de Britse strijdkrachten, schrijft Larry Johnson. Hier is wat hij zei:

Admiraal Sir Tony Radakin zei dat Rusland zware verliezen leed, zonder troepen en geavanceerde raketten zal het nooit in staat zou zijn heel Oekraïne over te nemen.

“Dit is een vreselijke vergissing van Rusland. Rusland zal nooit de controle over Oekraïne overnemen,” zei Tony Radakin tegen PA Media in een interview dat vrijdag gepubliceerd werd.

De hoogste militaire officier van het land zei dat de Russische president, Vladimir Poetin, 25% van de landmacht van Rusland had verloren voor slechts “minieme” winst en dat het als een “verder verminderde macht” te voorschijn zou komen, terwijl het de Navo zou versterken…

“De Russische machine verslijt weg, en ze wint elke dag een paar – twee, drie, vijf – kilometers,” zei de admiraal.

“En Rusland heeft kwetsbaarheden, want het heeft geen mensen meer, het heeft geen hi-tech raketten meer.

“President Poetin heeft ongeveer 25% van de macht van zijn leger gebruikt om een heel klein beetje grondgebied te winnen en 50.000 mensen dood of gewond te krijgen. Rusland faalt.”

Als Admiraal Tony zegt dat het waar is, dan is het gegarandeerd de waarheid. Ik bedoel, wie kan de Britse overwinning bij Duinkerken ontkennen en hun verpletterende successen bij het onderdrukken van de inwoners in India, Irak en Afghanistan. Ik wil niet aanmatigend zijn, mijnheer Poetin, maar als Rusland in de greep komt van de machtige militaire kracht van het Verenigd Koninkrijk, dan begrijp ik wel waarom u zult sidderen in uw sneeuwlaarzen.

O zeker, het feit dat u nu de gebieden in Oekraïne controleert die het grootste deel van zijn graanexport produceren, betekent niet dat u een grote speler in de graanexport kunt blijven (niettegenstaande het feit dat uw land de 7e graanproducent ter wereld is). En dito voor uw enorme olie- en gasreserves. Ik hoor dat de Europeanen gaarne bereid zijn koeien- en schapenmest te verbranden om warm te blijven, in plaats van zich te onderwerpen aan de vernedering uw gas te moeten kopen en roebels te moeten betalen.

En over roebels gesproken, beseft u niet dat niemand uw roebel wil hebben? Joe Biden heeft mij gezegd dat uw roebel puin is, dus moet het wel waar zijn. Biden staat bekend om zijn waarheidsgetrouwheid. U doet alsof de roebel nu sterker is dan bij het begin van uw speciale militaire operatie. Dat is een waanidee, mijnheer.

  Het Zelensky-narratief verschuift

En hoe hoopt u nieuwe raketten, granaten en andere munitie te kunnen blijven produceren ter vervanging van de honderdduizenden die u tot nu toe hebt afgevuurd? U doet net alsof Rusland een groot productie/industrieel centrum is dat niet afhankelijk is van buitenlandse export om zichzelf in stand te houden. Het feit dat uw land de grootste exporteur is van kritieke mineralen en metalen die de Verenigde Staten en Europa nodig hebben om alles te maken, van katalysatoren tot computerchips, geeft u nog niet de overhand.

Herinnert u zich niet hoe de Verenigde Staten niet langer de raketmotoren konden maken die nodig zijn om astronauten naar het Internationale Ruimtestation te brengen en een externe leverancier vonden? Ziet u, het westen heeft altijd wel wat fraaie alternatieven. U doet net alsof Rusland die raketmotoren bouwde en wij in het westen weten dat dat niet waar kan zijn, want, om nu eerlijk te zijn mijnheer, jullie Russen zijn een stelletje wodka-doordrenkte, ongeletterde boeren.

Het feit dat u van uw studenten verlangt dat zij drie keer zoveel vakken zoals wiskunde, natuurkunde, scheikunde en biologie volgen, is nog maar eens een bewijs van de achterstand van Rusland op het westen. Ziet u, wij begrijpen wat werkelijk belangrijk is. Ten eerste moeten kleine kinderen begrijpen dat er niet zoiets bestaat als mannelijk en vrouwelijk. Als ze dat eenmaal begrijpen, hoeven ze hun tijd niet te verdoen met het leren over chromosomen. Mannen worden zwanger en hebben tampons nodig (hoewel daar een tekort aan is opgedoken). Ten tweede geloven wij heilig in het bevorderen van rassenscheiding op grond van het pigment van iemands huid. Jullie gekke Russen leven in de waan dat nationale eenheid iets belangrijks is. Hier niet. Wij zijn tot het inzicht gekomen dat wij ons erfgoed moeten vernietigen en iets nieuws moeten scheppen, wat ook inhoudt dat wij erkennen dat er minstens 72 geslachten zijn.

En waarom zouden wij tijd verspillen met het aanleren van geavanceerde wiskundige vaardigheden zoals calculus. Wij beseffen dat het veel belangrijker is om een meerderheid van onze zwarte jongeren analfabeet te houden, maar wel in staat om wisselgeld te tellen voor een biljet van 100 dollar wanneer zij crack of meth verkopen, dan hen uit te rusten met vaardigheden waarmee zij als vrije mannen en vrouwen zouden kunnen leven. Onze regering weet wat het beste voor hen is.

  Amerikaanse functionarissen betwijfelen of de doelstellingen van Oekraïne zullen worden bereikt

U beweert een modern leger te hebben, maar u mist het legioen lobbyisten die voor defensiebedrijven werken die ons de know-how leveren om toiletbrillen van $600 te produceren. Dat is een vaardigheid die u, Russen, zeker ontbeert. U geeft uw Generaals en Admiraals niet de kans om zich in de particuliere sector te hoereren en rijk te worden door nutteloze wapensystemen te verkopen. Als u gewoon ons systeem zou volgen, zou u niet het probleem hebben van de corruptie die Rusland verzwakt. Kijk maar naar Washington, DC en de omliggende voorsteden in Maryland en Virginia. Het zijn de rijkste graafschappen van het land en zij maken eigenlijk niets.

En u moet zich niet troosten met het feit dat de militaire diensten van de V.S. er dramatisch in falen om nieuwe rekruten aan te trekken. Wij hebben een uitstekende reservemacht van bewezen moordenaars. Zij wonen in onze grote steden en scherpen hun vuurwapenvaardigheden aan door regelmatig hinderlagen en aanslagen uit te voeren. Mensen die zich zorgen maken over de stijgende misdaadcijfers in de Verenigde Staten zijn gewoon dom. Zij hechten meer waarde aan persoonlijke veiligheid dan aan de bereidheid die veiligheid op te offeren, zodat onze criminele bendes in stadscentra vuurwapenoperaties kunnen uitvoeren. Een betere training dan dat kan men niet krijgen. Vraag maar aan uw Tsjetsjeense jongens die onze nazi-vrienden in Mariupol hebben uitgeschakeld.

Volodja – mag ik je Volodja noemen, Vladimir? – je moet de feiten onder ogen zien, dat de NAVO een militaire grootmacht is. Ja, ik heb vandaag de briefing van uw minister van Defensie gezien. Voor het geval u te druk bezig bent met snikken over uw dreigende nederlaag, zal ik de hoogtepunten even samenvatten:

Hoge-precisie lucht- en grondwapens (https://t.me/mod_russia_en/2262) in de gebieden Kremenchug en Lisichansk hebben technologische installaties voor olieraffinage en brandstofopslag vernietigd, die bestemd waren voor de bevoorrading van het Oekraïense militaire materieel in Donbass. Russische luchtverdedigingsmiddelen hebben 1 Oekraïens Su-25 vliegtuig neergeschoten bij Kamyshevakha en 1 Mi-24 helikopter van de Oekraïense luchtmacht bij Arkhangelsk in de Volksrepubliek Donetsk.

Precisiewapens in de lucht en op de grond in de omgeving van Kremenchug en Lisichansk hebben technologische installaties voor olieraffinage en brandstofopslag, bestemd voor de bevoorrading van het Oekraïense militaire materieel in Donbass, vernietigd.

  Een groep Oekraïense strijders heeft aan Zelensky bekend dat zij weigeren te vechten

💥Hoogprecisieraketten vanuit de lucht hebben 12 vuurposities van AFU artillerie- en mortiereenheden getroffen, waaronder 4 pelotons van Grad meervoudig gelanceerde raketsystemen bij Avdeevka, Keramik en Zhelannoe en 4 pelotons van M777 155-mm houwitsers bij Lastochkino, Ochertino, Vodyanoe en Zhelannoye in de Volksrepubliek Donetsk.

✈️💥Operationeel-tactische en legerluchtvaart hebben 62 gebieden getroffen waar de AFU manschappen en militaire uitrusting geconcentreerd heeft.

▫️De aanvallen hebben geleid tot de uitschakeling van meer dan 160 nationalisten, 1 Buk-M1 grond-luchtraketsysteem bij Kamyshevakha in de Volksrepubliek Lugansk, 5 Grad meervoudige raketwerpers, 6 tanks en andere gepantserde gevechtsvoertuigen, 8 kanonnen van de veldartillerie, 6 voertuigen voor speciale doeleinden en 3 munitiedepots bij Tsapovka in de regio Charkov en Lisichansk in de Volksrepubliek Lugansk.

💥Russische luchtverdedigingsmiddelen hebben 1 Oekraïens Su-25 vliegtuig neergeschoten nabij Kamyshevakha en 1 Mi-24 helikopter van de Oekraïense luchtmacht nabij Arkhangelsk in de Volksrepubliek Donetsk.

▫️Ook zijn 8 Oekraïense onbemande luchtvaartuigen neergeschoten in de buurt van Borovenka in de Volksrepubliek Lugansk, Tsjernobaivka in de regio Kherson, Soechaja Kamenka, Malaja Kamysjevakha, Zabavnoe in de regio Charkov, en Gulyaipole in de regio Zaporozjye, waaronder 1 Bajraktar-TB2 in de buurt van Kherson.

Bovendien zijn 4 Oekraïense Tochka-U ballistische raketten onderschept dichtbij Stakhanov, Kalinovo, Almaznoe in de Volksrepubliek Donetsk, evenals 24 Uragan meervoudige lanceerraketten boven Donetsk, Yasynuvataya, Verhnetoretskoe, Luganskoe, Novoaleksandrovka in de Volksrepubliek Donetsk, Zolotoe, Popasnaya in de Volksrepubliek Lugansk, Izium, Russkie Tishki en Malye Prokhody in de regio Charkov.

💥Rakettroepen en artillerie hebben 180 gebieden getroffen waar manschappen en militaire uitrusting geconcentreerd waren, 16 commandoposten en 32 vuurposities van AFU-artillerie-eenheden.

▫️De aanvallen hebben geleid tot de uitschakeling van meer dan 310 nationalisten, 10 tanks en andere gepantserde gevechtsvoertuigen, 3 Grad meervoudige raketwerpers, 9 montages van veldartillerie en 14 speciale voertuigen.

Volodya!!! Voor de liefde van God. U moet ophouden al uw geavanceerde raketten te gebruiken om Oekraïens personeel en wapens te vernietigen. Het gaat opraken (of niet?). Hoe dan ook, ik hoop dat deze missive tot uw hart spreekt en u ervan overtuigt dat alles verloren is en dat de enige optie voor Rusland is zich te onderwerpen aan de westerse autoriteiten. Ik heb begrepen dat Admiraal Rachel Levine bereid is uw overgave te aanvaarden.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

“Zij hebben niet gehoord wat wij hun gezegd hebben. Deze keer kunnen ze maar beter luisteren.” – Vladimir PoetinVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelStudie: Pfizer’s COVID-19 vaccin vermindert de mannelijke vruchtbaarheid – En het is nog erger dan het op het eerste gezicht lijkt
Volgend artikelGentherapie: Studie ontdekt dat mRNA COVID Vaccins de lever binnendringen en dan het DNA veranderen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

22 REACTIES

  • Dat komt door het lage niveau van basisscholing in Nederland. Gebrek aan leesvaardigheid. De massa schijf- en grammatica fouten, en onlogische zinsbouw hier zijn schrikbarend. Nadat de mamoet-wet in Nederland geïntroduceerd werd is het alleen maar bergafwaarts gegaan.

    • Jullie alle twee zijn een schande voor de Nederlandse taal. Daarintegen ben ik zeker niet tegen jullie twee personen. Jullie beiden staan aan de goede kant van de geschiedenis.

     • Sorry meester Martin, kon het gewoon niet laten een grapje te maken!
      Ik schrijf zeker niet beter dan Casse verre van want ik veeg totaal mijn gat aan je Nederlandse taal.
      Zolang we elkaar begrijpen is voor mij alles dik in orde en iedereen maakt weleens een taalfout.
      Maar ga je een opmerking maken over een schijtfout; lees dan je tekst 2 x vooraleer deze te posten. Dat had je opmerking moeten zijn, nu ben je een schande voor de humoristen, zuurpruim.

   • Frontnieuws is vreselijk om te lezen inderdaad. Zonde van de interessante onderwerpen. Misschien iemand zoeken, die nog HBS heeft gehad en die dan de kennis ook nog doorgeeft.

 1. Admiraal Rachel Levine komt binnenkort meehelpen met de Oekrainers in Sieverodonetsk, samen met Van Baalen, Rutte, Kaag en Timmermans. Lekker op vakantie naar Lysychansk

 2. Mijn Siberische samojeed lacht slechts. Hij wil met die waanzinnige Westerse bullshit niets van doen hebben; het zijn slechts dieven. Hij droomt thans over de jacht.

 3. Dit geeft wel weer dat het westen in zich zelf heilig blijven geloven dat alleen zij oppermachtig en superieur militair onoverwinnelijk zijn. Zodat ze iedereen hun regels kunnen opleggen, zonder enig verantwoording ten opzichte van andere. Iedereen is de ondergeschikte voor hen. Dat was vroeger misschien zo, maar je kunt je als wereldleider niet achterover leunen, dat het voor altijd zo blijft. Wat zij wel hebben gedaan, gezien vanuit de technische degradatie over alle vlakken.

  Alles is maar tijdelijk op deze wereld en alles is dynamisch en niet lineair hoe we hier in het westen denken, want dat heeft dan ook niets meer met de werkelijkheid te maken. Maar het westen houdt zich stevig vast aan zijn eigen vroegere gewaande superieure onoverwinnelijkheid utopia bubbel en iedereen die iets anders beweerd zal worden aangevallen in o.a. de media. Het westen zit nog in de ontkenningsfase waar de werkelijke realistische praktijk (bewust) ontkent wordt. Want anders zal het beteken dat het westen de agressor en de onbekwaamde is in de oorlogsvoering tegen Rusland.

  Het is wel zo dat je tegen randdebielen zeer moeilijk te vechten is, mede omdat die randdebielen geen enkele afspraak nakomen en dat die randdebielen het gevaar om alles te riskeren en vernietigen niet willen inzien. Je kunt die randdebielen niet waarschuwen of bedreigen, want dat begrijpen zij eenvoudig niet. Al geef je ze lik op stuk, dan nog begrijpen zij dat niet. Het fenomeen actie reactie begrijpen zij niet, want zij leven geestelijk in het verleden en het heden. De toekomst is een vaag begrip voor hen.

  Hierdoor beseffen zij niet wat de consequenties zijn van hun eigen acties en interpreteren zij alle reacties als een aanval op hen zelf. Maar vergeten gemakshalve dat zij het waren, die deze reactie hebben uitgelokt. Dat was vroeger al op het schoolplein. Een leerling haalt een rotstreek uit bij jouw, jij reageert erop en alleen dat stuk wordt door de leraar gezien mede omdat jij het niet met list en bedrog methode doet. Dan krijg jij straf en die andere (de veroorzaker) gaat vrij uit. Ook al leg jij het uit aan die leraar over hoe en wat er is gebeurt. Daar wordt niet naar geluisterd door de leraar. Dit gebeurt ook op wereldschaal. Het politieke westen bedient zich al eeuwen lang met list en bedrog voor iedereen en als die ander verhaal probeert te halen, wordt diegenen die verhaal wil halen, de hoek in gewezen van de agressor.

  Hun ergste vijand van de randdebielen is de waarheid en deze randdebielen doen er alles aan om die waarheid te onderdrukken. Zoals met censureren, chanteren, de andere monddood maken, afpersen en eventueel uit de weg ruimen e.d. Zodat de echte waarheden nooit publieke bekent worden. Dit fenomeen zien we in de gehele westerse maatschappij terug. Het maakt eigenlijk niet uit over welk onderwerp het gaat, elke waarheid moet worden verborgen voor het publiek. Iedereen moet onwetend blijven, zodat angst kan heersen over iedereen. Zo werkt politiek, want zonder dat is er geen bestaansrecht voor de politiek.

 4. Poetin is een ware en uitstekende leider.
  De fout die westerse lijders maken, is dat ze hem als een van hun beschouwen, op hetzelfde niveau.

  neem nou Rutte, Kaag, Olongren, de Jonghe, Jetten, Klaver, Merkel, Leyten, Macron, Biden, en de gestoorde landverraders in Brussel; wat hebben die gemeen?
  Het zijn devianten, geestelijk en qua moraal minderwaardig, corrupt, leugenachtig en verstoken van enig sociaal inzicht.

  Daartegenover staat Poetin.
  Vandaar dus.

  • zijn allemaal lakkijen van klaus schwab ,zij die nog niet in het europees parlement zitten kronkelen als slijmerige palingen om daar toch maar binnen te geraken en het avondland naar de kloten te doen

  • Frontnieuws:
   Reactie verwijderd en ban. Als u de mainstream media volgt, vind ik dat best, zolang u hun onzin maar niet in de commentaarsectie gaat papegaaien, wat ik beschouw als opzettelijke vervuiling van de commentaarsectie. Dat zal u een ban opleveren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in