Een Zweeds onderzoek heeft aangetoond en bevestigd dat het mRNA in de Pfizer/BioNTech Covid injecties de cellen infiltreert en zijn boodschap binnen 6 uur op het menselijk DNA transcribeert, waardoor ons eigen DNA veranderd wordt, schrijft Expose-news.com.

De bevindingen komen nadat in een eerdere studie uit Zweden, gepubliceerd in oktober 2021, was vastgesteld dat het spike-eiwit onze celkernen binnendringt en het mechanisme aantast dat cellen hebben om beschadigd DNA te herstellen.

The Highwire heeft een gemakkelijk te begrijpen video gemaakt waarin de vorige studie wordt uitgelegd, inclusief grafieken, en het is dus een goed uitgangspunt om de betekenis van de nieuwste studie uit Zweden te helpen begrijpen.

Eerdere studies

Preklinische dierstudies van de Pfizer/BioNTech Covid mRNA injectie (BNT162b2) toonden omkeerbare effecten op de levers van ratten, waaronder: vergrote lever, vacuolatie en verhoogde enzymengehalten (γGT, AST, ALP). In het beoordelingsrapport over BNT162b2 dat Pfizer aan het EMA heeft verstrekt, hebben studies bij ratten aangetoond dat de inhoud niet op de injectieplaats blijft en dat een relatief groot deel (tot 18%) van de totale “vaccin”-dosis in de lever terechtkomt.

Een andere studie in mei 2021 door MIT-wetenschappers toonde aan dat SARS-CoV-2 RNA omgekeerd getranscribeerd en geïntegreerd kan worden in het genoom van menselijke cellen en tot expressie gebracht kan worden als chimerische transcripten. Hoewel niemand van de bedrijfsmedia of van de bedrijfswetenschap het toen leek te vragen, geven de bevindingen van deze studie aanleiding tot de vraag of diezelfde omgekeerde transcriptie ook kan gebeuren met RNA in Covid-injecties.

ABC 10 News berichtte over de MIT studie kort nadat zij gepubliceerd was.

Wat is omgekeerde transcriptie?

Plaatjes zeggen meer dan duizend woorden en in plaats van te proberen een uitleg te schrijven hebben wij dus een video gevonden die het mechanisme van omgekeerde transcriptie van HIV, een retrovirus, introduceert. Het is misschien een beetje gedateerd en overdreven simplistisch, maar het illustreert hoe HIV een cel infecteert en zichzelf repliceert met behulp van reverse transcriptase en de cellulaire machinerie van de gastheer.

  Vijf artsen bezwijken aan hun eigen medicijn

De eerste studie over omgekeerde transcriptie van injectie-eiwitten

Vanwege de bevindingen van de dierstudies en de MIT studie, heeft een groep Zweedse wetenschappers van de Lund Universiteit een studie uitgevoerd om te onderzoeken welk effect de injectie van Pfizer/BioNTech (BNT162b2) had op menselijke levercellen en of het door Pfizer gecodeerde spike-eiwit RNA omgekeerd getranscribeerd kan worden in DNA. De studie, Intracellular Reverse Transcription of Pfizer BioNTech COVID-19 mRNA Vaccine BNT162b2 In Vitro in Human Liver Cell Line’,  werd op 25 februari 2022 gepubliceerd.

“In deze studie onderzochten wij het effect van BNT162b2 op de menselijke levercellijn Huh7 in vitro,” schreven de auteurs van de studie.

Uit de studie bleek dat de mRNA-injectie in staat is de menselijke levercellijn Huh7 binnen te dringen, en dat het mRNA van de injectie al zes uur nadat de cellen eraan blootgesteld waren, in DNA wordt omgekeerd getranscribeerd.

“Een mogelijk mechanisme voor omgekeerde transcriptie is via het endogene [intracellulaire] omgekeerde transcriptase LINE-1, en de nucleus-eiwitverdeling van LINE-1 wordt verhoogd door BNT162b2,” schreven de auteurs van de studie.

“Huh-cellen zijn “onsterfelijke” levertumorcellen en groeien ad-infinitum als je ze liefde geeft,” legde Jessica Rose uit, “LINE-1 is een reverse transcriptase dat wij bij ons dragen en ~17% van ons genoom omvat!”

“Onze studie toont aan dat [de mRNA-injectie van Pfizer] … omgekeerd getranscribeerd kan worden naar DNA … en dit kan aanleiding geven tot de bezorgdheid of het [injectie]-afgeleide DNA in het genoom van de gastheer geïntegreerd kan worden en de integriteit van het genomisch DNA kan aantasten, wat mogelijk genotoxische bijwerkingen kan bemiddelen.”

Intracellular Reverse Transcription of Pfizer BioNTech COVID-19 mRNA Vaccine BNT162b2 In Vitro in Human Liver Cell Line, Discussion section, Alden et al, Lund University, Sweden, 25 February 2022

In de video hieronder legt Dr. Mobeen Syed, presentator van Dr. Been, deze studie in lekentaal uit. Wij hebben de video ingesloten om te beginnen bij tijdsaanduiding 8:17, waar hij in de volgende 9 min. begint uit te leggen wat omgekeerde transcriptie is, Huh7 cellen, LINE-1 genexpressie, LINE-1 eiwit en wat dit allemaal betekent.**

  Big Pharma klokkenluider: "97% van de Corona-vaccin ontvangers zullen onvruchtbaar worden"


DrBeen Medical Lectures: Pfizer Vaccin wordt DNA in levercellen. (In-vitro Zweedse studie), 26 februari 2022 (26 min)

De paper concludeert: “Onze studie is de eerste in vitro studie naar het effect van het Covid-19 mRNA-vaccin BNT162b2 op de menselijke levercellijn. Wij presenteren bewijzen voor een snelle binnenkomst van BNT162b2 in de cellen en de daaropvolgende intracellulaire omgekeerde transcriptie van BNT162b2 mRNA in DNA.”

Verwijzend naar de studie twitterde Dr. Peter McCullough: “Alden et al, Lund University, Zweden, bevestigt een van onze ergste angsten. Het exogene [extracellulaire] genetische materiaal dat codeert voor het gevaarlijke Spike-eiwit wordt omgekeerd getranscribeerd in het menselijk genoom; mogelijke constitutieve expressie / synthese op lange termijn van ziektebevorderende / dodelijke Spike.”

Was dit al de hele tijd het plan?

Om de vraag te beantwoorden of dit al die tijd al gepland was, volgt hieronder een selectie van uittreksels van beruchte personen met betrekking tot gene editing, in hun eigen woorden. Verder commentaar is niet nodig, deze fragmenten spreken voor zich, u beslist.

In een interview met Charlie Rose zei Klaus Schwab: “Ziet u, het verschil van deze vierde industriële revolutie is dat het niet verandert wat u doet, het verandert u. Als u genetische manipulatie als voorbeeld neemt, bent u het die verandert. En dat heeft natuurlijk grote gevolgen voor uw identiteit.”

Bekijk meer: De Charlie Rose Show, Klaus Schwab

Tal Zaks, chief medical officer van Moderna, verklaarde: “In elke cel is er dat ding dat boodschapper-RNA heet, of kortweg mRNA, dat de kritieke informatie van het DNA in onze genen doorgeeft aan het eiwit, dat eigenlijk het spul is waar wij allemaal van gemaakt zijn. Dit is de kritieke informatie die bepaalt wat de cel zal doen. Wij zien het dus als een besturingssysteem. …. Dus, als je dat werkelijk zou kunnen veranderen, … als je een regel code zou kunnen introduceren, of een regel code zou kunnen veranderen, dan blijkt dat ingrijpende gevolgen te hebben voor alles, van de griep tot kanker.”

  Professor Emeritus van de Universiteit van Kyoto waarschuwt dat miljarden levens uiteindelijk in gevaar kunnen komen door Covid-vaccins

Lees meer: Bombshell: Moderna Chief Medical Officer geeft toe dat MRNA het DNA verandert, 12 maart 2021

Tijdens een interview met Anthony Fauci op 30 april 2020 zei Bill Gates dat hij bijzonder enthousiast was over het nastreven van een nieuwe aanpak die “RNA-vaccin” wordt genoemd. Gates legde uit: “In tegenstelling tot een griepprik, die fragmenten van het griepvirus bevat zodat uw immuunsysteem kan leren die aan te vallen, geeft een RNA-vaccin uw lichaam de genetische code die nodig is om zelf virale fragmenten te produceren.”

Rond deze tijd maakte Gates een promotievideo voor zijn “RNA-vaccins.”

Forbes publiceerde op 29 november 2021 een artikel van Steven Salzberg met de titel: “Ja. Het Vaccin Verandert Uw DNA. Een Heel Klein Beetje. Dat Is Een Goede Zaak.” En veranderde later de titel van het artikel tot “Covid Vaccins Veranderen Uw DNA niet – Ze Helpen Cellen te Kiezen Om Uw Immuunrespons te Versterken”.

De auteur veranderde de kop om te benadrukken dat de vaccins “uw DNA niet veranderen”, zonder ook maar iets aan de inhoud van het artikel te veranderen.

Lees meer: Forbes Admits mRNA Vaccines Alter DNA Then Changes the Headline, 2 december 2021


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De Grote Nieuwe Normaal ZuiveringVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPresident Poetin, wist u dat u de oorlog in Oekraïne aan het verliezen bent?
Volgend artikelVrouw lijdt aan trillen en schudden van het lichaam na COVID-19 prikken – Dokter zegt dat nog een booster het probleem zou moeten oplossen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in