NAVO-F-16

Als vliegvelden in NAVO-landen door Oekraïne worden gebruikt, worden ze een legitiem doelwit voor de Russische strijdkrachten, zegt generaal Buzhinsky.

De Russische generaal Jevgeni Buzjinski zei dat NAVO-luchtmachtbases een gerechtvaardigd doelwit van een aanval zouden worden als ze door Oekraïense strijdkrachten worden gebruikt; hij noemde bases in Polen en Roemenië, bericht Remix.

Onlangs heeft een coalitie van landen, waaronder Polen, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en de VS, besloten tanks van westerse makelij aan Oekraïne te schenken. Er zijn signalen dat het volgende doel van Kiev de aanschaf van westerse gevechtsvliegtuigen en langeafstandswapens zou kunnen zijn.

De Franse president Emmanuel Macron verklaarde maandag dat Frankrijk de mogelijkheid om gevechtsvliegtuigen aan Oekraïne te leveren niet uitsluit. Hij zei dat de criteria daarvoor zouden zijn dat dergelijke bewapening nodig moet zijn voor Oekraïne, dat het de defensiecapaciteiten van het Franse leger niet mag verzwakken en dat het de oorlog met Rusland niet mag doen escaleren.

Hij benadrukte dat Oekraïne nog niet om de donatie van gevechtsvliegtuigen heeft gevraagd en dat een besluit hierover zal worden genomen op basis van formele moties in plaats van geruchten.

De Poolse premier Mateusz Morawiecki zei dat Polen met bondgenoten overlegt over verdere hulp aan Oekraïne en sloot de mogelijkheid van het schenken van vliegtuigen aan Kiev niet uit. President Joe Biden zei echter dat de VS geen F-16 gevechtsvliegtuigen aan Oekraïne zouden schenken.

De Russische propaganda staat niet stil. De mogelijke levering van vliegtuigen werd genoemd door Jevgeni Buzhinsky, een Russische generaal en voormalig hoofd van de afdeling internationale samenwerking bij het Russische ministerie van Defensie, die dreigde dat “NAVO-vliegbases een gerechtvaardigd doelwit voor Russische strijdkrachten zouden worden als ze beschikbaar zouden worden gesteld voor Oekraïense straaljagers.”

“Als NAVO-landen besluiten hun luchtmacht in het conflict te brengen, zouden ze kunnen gaan opereren vanaf nabijgelegen NAVO-luchtmachtbases, bijvoorbeeld in Roemenië en Polen,” vervolgde Buzhinsky, eraan toevoegend dat luchtmachtbases “een doelwit worden dat vanuit het oogpunt van het internationaal juridisch recht legaal kan worden bestreden.”

Pravda:

  Oekraïens mislukte tegenoffensief drijft de NAVO in het nauw

“In tegenstelling tot tanks, drones en artilleriestukken hebben vliegtuigen vliegvelden nodig. De apparatuur op die vliegvelden moet voldoen aan de eisen van die gevechtsvliegtuigen. Het gaat niet alleen om landingsbanen, maar ook om verkeerstorens, radarsystemen, bijtank- en vliegtuigonderhoudssystemen. Er zijn veel dingen die Oekraïne niet heeft,” zei gepensioneerd kolonel Viktor Litovkin.

Voor de levering van gevechtsvliegtuigen is niet alleen tijd en geld nodig, maar ook specialisten om de vliegtuigen te onderhouden. Het zal dus nodig zijn om buitenlandse specialisten naar het conflictgebied te sturen.

“Natuurlijk zullen de Russische strijdkrachten die objecten aanvallen, waarbij buitenlandse burgers worden gedood. We zullen allemaal op de rand van de Derde Wereldoorlog stappen, en daar is iedereen van doordrongen. En als klap op de vuurpijl is een vliegtuig veel duurder dan een tank. Waarschijnlijk is al het gepraat over gevechtsvliegtuigen voor Oekraïne niets anders dan intimidatie – om Rusland bang te maken en Oekraïne te inspireren,” aldus Litovkin, aldus de publicatie lent. ru.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Eindelijk ontdoet Poetin zich van zijn masker – dit is tenslotte maskirovka – en onthult hij zijn ware, gebruikelijke verdachte gezichtVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPolen werft bemanning voor Leopards om INHEEMS POOLS LAND in Oekraïne te beschermen
Volgend artikelRusland schetst reactie als Oekraïne langeafstandswapens krijgt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

25 REACTIES

  • Mijn moeder 500 m. Ik hoop maar dat ze goed kunnen mikken.anders moet ze zichzelf in veiligheid brengen. Bij haar liggen oude kernbommen.waarvan ze al 20 jaar beloven dat ze die opgeruimd hebben maar mooi niet.

   • Ik denk niet dat wij hier veel te vrezen hebben. Die F16 heeft een bereik van 2.700 km zonder bijtanken. Vanaf -bijvoorbeeld- Volkel- zit op ca. 2.500 km van de frontlinie. De inzet van die F16 zal dan inderdaad vanuit het oosten van Polen of Roemenië moeten opereren. Die vliegvelden zullen de Russen dan ook wel onklaar maken.

 1. Lang gewacht, lijkt het het toch te gaan gebeuren.
  Te danken aan alle WEF, WHO, NAVO leden, nsb ambtenaren in overheden die meespelen in hun functies zie c hype aanjagers, media, en anderen
  All for the money 💰💰💰

  • Zijn we toch weer mooi WW3 in gerommeld dankzij deze regering. Wie had dat gedacht!

   Moeders pas op je zonen, zorg dat ze Europa uit zijn; bij een eventuele mobilisatie worden ze kanonnenvlees.

  • Ja de dag dat Rutte zij het is onze oorlog waren wij hem al lang verloren maar de schaapjes zijn nu eenmaal voor het doden van mensen en doen er even goed aan mee, nu moet ik eerlijk eggen in de wereld wat ons nu staat te wachten door Rutte en Kaag en zijn linkse volgers kan het ook maar zo een oplossing zijn wie wilt nou eindelijk in zo land nog wonen waar de mensen rechten met handen en voeten worden getreden, maar het volk stemde met zoveel dingen in dat ze nu hun begrafenis kunnen gaan regelen.

 2. Leeuwarden?.. als die achterhaalde rotzooi en maar overlast veroorzaken .. bijven natuur gebieden etc … wat mij opvalt dat ze hier vaak trainen als het mistig is.

  • + brandstofverbruik voor ererondje 11-stedentocht.
   + hoogbouw in Friesland tegenhouden.
   + schuldig aan massam++oord, door inmenging/oppompen (burgerroorlogen)

 3. vergeet niet de patriot, wordt bediend vanuit stuttgart (iron dome) als die wordt geplaatst in de oekraine en er valt zo’n raket in rusland wordt stuttgart een legitiem doelwit hebben de russen al verklaard

  • Der is een helderziende man, Joseph Tittel op YT, die elke week zijn inzichten verteld, oa over de Oorlog in Ukraine. Hij is redelijk accuraat. Hij vertelde dat de NATO/ wef/Biden, hoe dan ook doorgaan met de oorlog omdat het heeel veeel geld opleverd voor het militair/industrieel complex. Gisteren voorspelde hij dat de Duitsers gebomd gaan worden door De Russen, en dat het Duitse volk daar niet blij mee is! Ook 4 steden in de USA treft dit lot, o.a. NY-city. Putin gaat de US burgers van tevoren waarschuwen dat ze 8 uur de tijd hebben om die stad te verlaten, en dat is aardig van hem, alhoewel ik een miljoenenstad als NY niet binnen 8 uur zie leeglopen…
   Die nieuwe Russische raketten zijn zo supersnel dat ze niet te stoppen zijn.
   Overigens zijn oa London en Rotterdam ook potentiële targets voor de Russen naar mijn idee.
   Goed in de gaten houden wanneer Willem & Maxi naar het buitenland verkassen…. Dan wordt het menis.

 4. Die gevechtsvliegtuigen gaan er gewoon nooit komen.
  Daar gaan ook weer maanden overheen en Oekieland ligt dan allang op zijn gat.
  Go Russia!

 5. USA zal pushen om vliegtuigen te sturen.

  Als ik in Poetin’s schoenen stond, zou ik zeggen; niet op het moment dat die vliegtuigen geleverd worden, maar op het momentdat het politiek besluit wordt genomen, worden de nato vliegvelden aangevallen.

  Zelfde voor de tanks.
  Op het moment dat ze optransport gaan wordt dat als een oorlogsdaad beschouwd en worden de transporten aangevallen; bij voorkeur voordat zin Oekiestan aankomen.

  Voordeel; ze brengen dan het russische leger geen verdere schade, en het westen leert zijn lesje.

  • precies! Op het moment dat Rutte zei; “dit is onze oorlog” (in plaats van mijn oorlog) had Rusland het recht om een bommetje te gooien op het torentje.En ons een groot plezier gedaan. (zonder inleg velletje;-)

 6. Het begint steeds meer op een vast script te lijken, waar alle militaire legers van de EU ontmanteld moeten worden, om het volgende zet in het script uit te kunnen voeren. De 5e colonne wordt nog steeds geïmporteerd in grote getale naar de EU. Als het zover is dat de lidstaten al hun militaire voorraden hebben uitgeput, zal Turkije de EU voor het oprapen hebben.

  De landen Hongarije en Servië zijn diverse keren door de EU/NAVO onderdruk gezet om het EU/NAVO beleid van sancties tegen Rusland over te nemen en Oekraïne militair te steunen tegen de Russen. Want als die landen hun defensie materieel op peil houden en hun landen niet laten overspoelen met de 5e colonne, zijn zij geen makkelijke prooi voor Turkije.

  Rusland zal als een Feniks uit de as weer een groot macht worden, nadat al het militaire materieel van de NAVO/VS uitgeput te hebben. De Amerikanen en de NAVO zijn zeemachten, geen landmachten. Dat is in het voordeel van Rusland, omdat het zich afspeelt op het land Oekraïne, waar geen vliegdekschip dichtbij kan komen. Zodat er geen massale luchtmacht vloot in oost Oekraïne kan komen. Want als een Amerikaans vliegdekschip de Zwarte zee op zou varen, zou deze direct tot zinken gebracht worden door de Russen en zou dat direct een oorlogsverklaring zijn van de Amerikanen met Rusland. Tevens zou Turkije dit nooit toestaan.

  • De Russen hebben EMP wapens, (ElectroMagnetischePuls) waarbij zo’n US oorlogschip gewoon gefried wordt; zo’n schip is dan onbestuurbaar, en moet dan naar een haven worden gesleept, en alle elektrische apparatuur én bekabeling moet dan vervangen worden. Dat is de Yankees al 4 X overkomen afgelopen paar jaar!! Eén X bij Japan waarbij het USschip, niet meer bij machte te communiceren, nog te maneuveren, vervolgens werd aangevaren door een carrier en bijna zonk. Zelfde gebeurde in de straat v Hormuz waar het schip ook flink geramd werd door een voorbij varend containerschip, een keer in de Zwarte zee, en een keer tijdens een gezamenlijke “oefening” langs de noordelijke ijszee/grens v Rusland. De laatste 2 keer moest het schip naar Engeland worden gesleept ter reparatie…

 7. De vuile, smerige politiek van usa/ navo/ EU / wef en van al die zgn democratische regeringen in het westen.
  Zum Kotzen die bende.
  Streef naar vrede, drijf handel met elkaar, dat bevordert voor alle volkeren de welvaart. Doe dat ipv die waanzinnige k.t oorlogen, waarbij weer vele slachtoffers vallen en alleen het militaire industrial complex haar voordeel heeft. En natuurlijk de aandeelhouders van die rot industrie. Er is niet voor niets de uitspraak: iedere oorlog is een bankiersoorlog.

 8. Hypersonic missile ( of 10) op vliegbasis Twente, please let it be, ik hoor ze elke dag om het half uur hier, ik geef wel door of het raak ik is met bijpassende foto’s.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in