Vladimir Poetin, president van Rusland, is de meest gedemoniseerde persoon in de westerse wereld sinds Osama bin Laden en Adolf Hitler. Hillary Clinton zegt dat Poetin “de nieuwe Hitler” is. De Amerikaanse president Biden zegt dat Poetin te kwaadaardig is om in functie te mogen blijven, schrijft Paul Craig Roberts.

Ondanks deze harde karakteriseringen van de Russische leider, heeft het Kremlin pas onlangs de vredesonderhandelingen met het Westen en met de Oekraïense marionet van het Westen opgegeven. Het is zelfs onduidelijk of het Kremlin het teken aan de wand al gezien heeft. De Atlanticistische Integrationisten zijn nog steeds actief in Rusland en zij zijn nog steeds bereid de Russische soevereiniteit op te geven voor opname in het Westen. Poetin schijnt niet in staat of niet bereid te zijn zich te ontdoen van de Russen die de Russische buitenlandse en economische politiek in het belang van het Westen inperken.

De fout van Poetin is dat hij als een Amerikaanse universiteitsliberaal uit 1950 is, een gelovige in het internationale recht, in wederzijds respect en samenwerking, in het oplossen van conflicten met diplomatie. Poetin en Rusland zitten in de problemen omdat Poetin blijft geloven in moreel gedrag, terwijl het Westen duidelijk heeft gemaakt dat de enige waarde de hegemonie van de VS is.

Als Poetin werkelijk de nieuwe Hitler zou zijn, zou er geen Oekraïne zijn, noch een Europa, en waarschijnlijk ook geen VS.

Poetin’s geschiedenis van het aanvaarden van Westerse provocaties heeft een Armageddon voorkomen, terwijl hij ons er wel naar toe leidt. De buitengewone traagheid van het Kremlin om een dreiging te erkennen en er iets aan te doen, heeft Washington en zijn marionetten geleerd dat Rusland geen rode lijnen heeft.

  Oekraïense leiderschap soap blijft koken

Dientengevolge zijn er vele overschreden. Rusland klaagt, maar doet weinig of niets. Het resultaat is dat het Westen de waarschuwingen van Rusland voor een kernoorlog afdoet als louter gebazel.

Het Westen neemt Rusland niet langer serieus. Zelfs kleine, militair onmachtige staten aarzelen niet om Rusland te beledigen en te provoceren.

Door de beperkte, go-slow Russische interventie in Oost-Oekraïne heeft het hele Westen zich in de oorlog kunnen mengen, door wapens naar Oekraïne te sturen, door Oekraïne inlichtingen te verschaffen om Russische troepen aan te vallen, door mee te werken aan de sancties van Washington, en door het oorlogsnarratief te controleren in het belang van Oekraïne. Er kan geen twijfel over bestaan dat de VS en de NAVO strijders zijn in de oorlog tegen Rusland.

Ondanks waarschuwingen blijft Rusland dit feit militair negeren. Hoe lang kan dit nog zo doorgaan?

Wij lopen het risico van een kernoorlog, niet door Russische agressie, maar door beperkte en zwakke Russische reacties op extreme provocaties. Het Westen heeft uit het ouderwetse liberalisme van Poetin de conclusie getrokken dat Rusland zwak is en omvergeduwd kan worden.

Het is deze conclusie die tot een atoomoorlog zal leiden, tenzij de Russen zich aan het Westen overgeven en weer een marionet worden zoals Duitsland, Frankrijk en Groot-Brittannië.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Hoera, Poetin heeft de klimaatverandering afgeschaft!Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelMogelijke ruil van de Azov-nazi’s is een weg naar de nederlaag van Rusland
Volgend artikelLaat ze insecten eten… Hoe onverschillige elites hun minachting laten blijken en wat er daarna komt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. Het westen is niet de hele wereld bij lange na niet. Misschien dat het westen zich uitsluit van de rest van de wereld.

 2. Liever een Rus in mijn keuken dan een Bilderberger-WEF’er aan mijn voordeur ! Doorrijden tot in Brussel kameradski Putin, en sleur de verraders bij hun haar uit het Europees Parlement !

 3. In de komende vijf jaar zal de Russische economie van West naar Oost worden herbouwd en van een mobilisatiekarakter zijn met elementen van gepland beheer. Deze mening werd geuit door de voorzitter van de Association for the Export of Technological Sovereignty, hoogleraar van de afdeling Toegepaste Analyse van Internationale Problemen van MGIMO Andrey Bezrukov tijdens een ronde tafel waarop deskundigen van het Instituut voor Sociaal Onderzoek (EISR) op 19 mei bijeenkwamen. Ze beoordeelden de vooruitzichten voor de ontwikkeling van Rusland in de omstandigheden van de nieuwe realiteit, gevormd tegen de achtergrond van anti-Russische sancties.

  “Sterker nog, we hebben veel troeven. Nu moeten we de mensen voeden, het land voorzien van energiebronnen en het veiligstellen, en logistieke ketens opzetten. Gelukkig heeft Rusland dit allemaal. Onze vooruitzichten zijn heel goed”, aldus de expert.

  Hij sprak ook het vertrouwen uit dat Rusland in de toekomst een centrum van informatie- en technologische veiligheid kan worden.

  “De agrarische sector zal zijn snelle groei voortzetten”
  Salis Karakotov, algemeen directeur van Shchelkovo Agrokhim Holding, over de vooruitzichten van het agro-industriële complex van Rusland
  Experts waren het erover eens dat Rusland nog steeds de leidende landbouwmacht en de wereldleider op het gebied van energie is.

  Een dag eerder zei de officiële vertegenwoordiger van het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken, Maria Zakharova, dat Rusland actief de infrastructuur inzet voor de levering van olie, gas en kolen aan het oosten. Ze sprak ook het vertrouwen uit dat er in de landen van de regio Azië-Stille Oceaan (APR) vraag zal zijn naar Russische energie.

  Volgens de Russische vicepremier Alexander Novak is dit proces al aan de gang. Hij merkte op dat het volume van de Russische olievoorraden is gegroeid in verschillende gebieden, waaronder de regio Azië-Stille Oceaan.

  Op 12 mei zei de Russische president Vladimir Poetin dat Rusland met succes omgaat met westerse sancties, en degenen die ze introduceren, veroorzaken een wereldwijde crisis. Het staatshoofd merkte in het bijzonder op dat de roebel dit jaar “waarschijnlijk de beste dynamiek van alle valuta’s van de wereld laat zien.”

  Op 4 mei zei Andrei Koshkin, hoofd van de afdeling Politieke Wetenschappen en Sociologie aan de Russische Universiteit voor Economie van Plechanov, in een interview met Izvestia dat anti-Russische sancties Europa op de knieën hadden gebracht. Hij benadrukte dat het Westen probeert de Russische economie te vernietigen met behulp van sancties, maar in feite brengen anti-Russische beperkingen Europa op de knieën, niet Rusland.

  • Rusland beschikt over voldoende natuurlijke bronnen (brandstof, landbouwgrond), technologie en kennis om zichzelf geheel te kunnen onderhouden. Russen zijn zeker geen brave jongetjes, maar hebben veel minder last van de ‘wokeness’, klimaathysterie, kolonisatiedrift (want dat is eigenlijk wat het Westen probeert, zij het in een andere vorm) en drang tot ‘kijk-mij-eens-belangrijk-zijn-facebook-likes’ dan onze Westerse ‘leiders’ (aka clowns). Deze laatsten zijn helaas te dom om in te zien dat zij zichzelf (lees: hun bevolking) met hun grote mond gigantisch in de vingers snijden.

   • Was het maar domheid…. Het is puur satanische slechtheid om de eigen bevolking over de kling te jagen oftewel uit te roeien. Dit is de wereldwijde agenda waaraan ook onze politici onder aanvoering van M.R. gewetenloos meedoen. Uitzonderingen zoals het FvD en enkele anderen daargelaten. Een eenvoudige maar gruwelijke realiteit, door relatief weinigen begrepen.

 4. Hoewel ik niet zit te wachten op honger, armoede en ellende, wordt het m.i. tijd dat ‘het Westen’ terug naar zijn hok gaat. De megalomane expansiedrift, hebzucht en arrogantie jegens landen buiten de VS en de EU hebben decennialang (zo niet eeuwenlang) voor oorlog en ellende gezorgd…..

 5. Is er niet binnenkort een WEF feestje? Wellicht een leuke om eens was spierballen te laten zien? Dan zijn we in een klap van een hoop ellende af!

  • Hahaha, jij schrijft het ik dacht het al een paar dagen geleden. Davos, ‘the place to be’. Oom Vladimir zou geweldig kunnen scoren……

 6. Die yanks hebben een veel te grote bek. Rotzooi trappen is het enige wat ze doen. Hoogtijd om dat schuim een paar koppen kleiner te maken. De wereld zal er stukken beter uitzien zonder dat satanische gespuis.

  • Jan.Helaas zijn de amerikaanse burgers ook slachtoffer van het satanische gespuis.Amerika heeft eigenaren,george carlin op youtube.De khazariaanse mafia (nepjoden) a.k.a. de deepstate,cabal,illuminati.

 7. Dit artikel is geschreven vanuit een westerse visie en eigenlijk daarom al vertekenend. Het klopt dat het collectieve westen geen moraal heeft en zonder nederlaag zal blijven doorgaan met roven. Rusland begrijpt dat heus wel en beseft dat hun optreden vooral een voorbeeld is voor de rest van de wereld. Ze nemen strategisch de langere, moeilijkere en meer pijnlijke weg, omdat die kan zorgen voor een werkelijk andere wereld. In feite is dit ongeveer dezelfde weg die zij ook intern kiezen, omdat ook Rusland nog behept is met enorme corruptie. Dit los je niet in een paar decennia op. De echte vraag is of straks de opvolgers van Putin dezelfde weg zullen blijven volgen of terugvallen. Het westen is binnen tien jaar geheel uitgespeeld. Een andere vraag is hoe China zich zal ontwikkelen en of zij zich kan bedwingen niet in het gat te springen om de rol van de VS over te nemen. We zullen ontdekken hoe de relatie tussen China en het WEF en de WHO zich zal ontwikkelen. En hoe de relatie tussen Rusland en China zich zal ontwikkelen. Onze blik zal echt gaan verschuiven van het westen naar het oosten, dus ook ons denken zal daarin mee moeten gaan willen we kunnen doorzien c.q. begrijpen hoe de geopolitiek verandert. Westers denken is binnenkort geschiedenis.

 8. Poetin volgt de Sun Tzu – Art of War (https://suntzusaid.com/): doe je zwak voor (om te bezien wie je vijand is en hoe zwak/sterk hij is) en sla toe op het juiste moment. Het Westen kent de Sun Tzu ook, maar kan deze niet toepassen (te groot ego) en staat hierdoor op het punt om te verliezen …..

  • De “westerse” leiding heeft al lang verloren omdat zij het intellectuele vermogen mist om de Sun Tsu toe te passen. We weten allemaal dat wij in een schijnwerkelijkheid leven van “911”, “ Corona “, massale injecties en door mens veroorzaakte “Climategate”. Met schijnwerkelijkheden kan je geen oorlog winnen, laat staan je economieën overeind houden.

 9. Met terug trekking van bedrijven uit Rusland door westerse bedrijven is men wel een markt kwijt van 144 miljoen inwoners, Dat is het zelfde als Frankrijk en Duitsland bij elkaar. Rusland gaat zich nog sterker ontwikkelen door zelfvoorzienend te zijn..

 10. Wetenschappers van MIPT begonnen met de ontwikkeling van een binnenlands centraal grondsatellietstation. Het project biedt de mogelijkheid om geïmporteerde apparatuur te vervangen die het mogelijk maakt om telefooncommunicatie en internet te bieden. Eerder kondigde een aantal fabrikanten in de wereld de opschorting van de levering van dergelijke apparatuur aan de Russische Federatie aan. Een voorbeeld van de binnenlandse oplossing zal in 2023 klaar zijn, verwachten ingenieurs. Vertegenwoordigers van telecomoperatoren vertelden dat ze klaar zijn om Russische apparatuur te introduceren zodra deze beschikbaar komt voor commercieel gebruik.

 11. De ingenieurs zitten vnl. in Rusland, China en India.
  De -logen vnl in Europa en andere westerse landen.
  Eenmaal raden wie harder vooruit gaat.

 12. Eens met dit artikel, Rusland reageert veel te soft en steeds te laat.
  Hopelijk met een verdomt goede reden.
  Bombardeer die etterbakken van de aardbodem, klaar.

 13. Het begrip dat de incompetente geheime genootschappen, zoals de vrijmetselarij, in het “westen” de dienst uimaken is bij de bevolking van Europa en de VS afwezig, bij de Russen des te meer,

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in