Als soldaat moet je gehoorzamen,” zei de voorzittende rechter in de rechtbank van Tiergarten. En omdat een korporaal van de Bundeswehr ongehoorzaam was, werd hij woensdag veroordeeld tot acht maanden gevangenisstraf. Voorwaardelijk.

Welk bevel heeft de 26-jarige geweigerd? – Het bevel om gevaccineerd te worden. Hij kreeg opdracht om in december 2021 gevaccineerd te worden, en daarna nog eens in januari 2022, en legde vervalste vaccinatiebewijzen over, bericht Freiewelt.net.

De rechtbank achtte de soldaat dus schuldig aan het gebruik van onjuiste gezondheidscertificaten. Bovendien zijn de Duitse strijdkrachten verplicht zich tegen Corona in te enten.

Om zijn optreden te rechtvaardigen verklaarde de soldaat onder andere dat hij het niet had kunnen opbrengen zich te laten inenten tegen Corona, omdat hij bang was voor aanzienlijke bijwerkingen. Toen de rechter hem vervolgens vroeg of hij gerenommeerde bronnen had geraadpleegd of een arts om raad had gevraagd, zweeg de beklaagde.

De rechter, die de onvoorwaardelijke gehoorzaamheid van een soldaat eiste, gaf toe dat de veroordeelde man een “hoge graad van wanhoop” had – maar voor haar woog de hoge “graad van criminele daadkracht” zwaarder. Aangezien de rechtbank in de veroordeling rekening heeft gehouden met het feit dat de man nu niets meer te wachten staat, mag worden aangenomen: zonder deze ontbering zou de straf nog zwaarder zijn.

Het vonnis is nog niet definitief.

Totdat het definitief wordt, zou de soldaat moeten overwegen de rechter te vragen of hij niet gehoord heeft van de bijwerkingen van de vaccinatie? Zij zijn nu over de hele wereld geregistreerd. Dat een Duitse rechter er niets van wil weten en ambtshalve onwetend optreedt, hoeft niet te verbazen. De minister van Volksgezondheid is ook niet geïnteresseerd in de risico’s en de bijwerkingen. Wat de vraag doet rijzen wanneer dit soort beleid voor welke rechtbank zal worden berecht? En welk oordeel zal er dan geveld worden?

  De zwendel met de Coronadoden: forensische lijkschouwers eisen meer autopsies en serieuze statistieken

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

HIV bevestigd bij gevaccineerden!Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVolledig gevaccineerde jonge volwassenen hebben 73% meer hartaanvallen en beroerten en 92% meer sterftegevallen dan ongevaccineerden
Volgend artikelOvergave van Azov-neonazi’s gaat door. De leugens van Zelensky ontmaskerd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

 1. Zijn de vaccin nazi’s nou nog bezig? Zgn. nog nooit van de Neurenberg codes gehoord zeker he, stuk rechter!! En er zijn al zoveel talloze voorvallen van vaccin-beschadigingen-en doden! Wacht maar, dat tribunaal komt er nog wel en deze misdadigers zullen boeten. Hier staat maar 1 straf op: de doodstraf!

 2. “Bovendien zijn de Duitse strijdkrachten verplicht zich tegen Corona in te enten”.

  Ja zó wordt de overgave van Europa en de VS door middel van 4e Industriële Revolutie, Build Back Better of The Great Reset door de incognito administration van Biden (Barry Soetoro & Kamela Harris) mogelijk gemaakt in de nabije toekomst, hebben de reguurders op dit draadje nog iets wezenlijk toe te voegen wat werkelijk interessant is om op te noemen?

 3. Vreemd dat die man geen advocaat had. Er staat ook niet wat voor rechtbank dat was, etc.
  Maar dat alles gewoon lekker van de hand wordt gedaan, en dat je standpunt afhankelijk is van gevestigde autoriteiten, is niks nieuws. Hetzelfde maak je bijv mee in de kanker industrie – je kan met nog zoveel wetenschappelijk bewijsmateriaal komen dat een biopsie geen goed idee is, het wordt gewoon van de tafel geveegd alsof het onjuiste bronnen zijn. Dappere man, hoor. Ik wens hem sterkte.

 4. Wie in overheids dienst gaat en een uniform krijgt moet zijn eigen wil en geest parkeren in een soort winterslaap. Vaak raakt die geest ergens in die winterslaap kwijt, maar je hebt wel geld maandelijks !

  Blinde gehoorzaamheid word ook geeist van politie, die moeten slaan op bevel, ongeacht de reden, want het is bevel en hoort bij het werk. Voor de mensen onder de agenten moet dat een terugkerend dilemma zijn, dan wegvegen van het geweten. Op lange termijn is dat een soort moord, waarbij de persoon een stug afdruksel vormt van overheids beleid. Het zou mijns inziens een reden moeten zijn om stemrecht te ontnemen, omdat het principe van meedenken niet langer van toepassing is…..zou zijn….want democratie en stemwaarde is nihil geworden.

  Ik heb ooit voor een ingenieurs bureau gewerkt, waarbij ik vastgelopen projecten moest kanaliseren tot een helder beeld en offertes moest uitwerken tot een prijsopgave… Dat was ontzettend leuk werk maar ik kreeg op een bepaald moment de opdracht om een project waarbij allerhande gassen door aangelegde leidingen liepen in een nieuw gemaakt laboratorium ( neusje van de zalm werk). Er was een probleem: er waren geen foto’s van de lassen in het systeem gemaakt. Nou was het vrijwel onmogelijk of verschrikkelijk duur om opnieuw alle lassen te lokaliseren, te röntgenen en juist te plaatsen binnen het project. Dus kreeg ik aangereikt een berg foto’s van een ander project met het vriendelijke verzoek deze even in te plaatsen in het laboratorium project.
  Ik heb dit geweigerd, mijns inziens omdat het onverantwoord was en fraude bovendien. Het project is elders heen gegaan….Aan een medewerker van het labo heb ik aangegeven dat het handig was om bij oplevering de foto’s goed te controleren. Er is een grens tussen loyaliteit naar de baas en de bescherming van je medemens.
  Overal worden fouten gemaakt, maar vaker worden ze verborgen dan dat iemand zaken rechtzet en verantwoordleijkheid neemt door ze recht te zetten. Weglopen of gewoon verstoppen en anderen de schuld geven is zoveel makkelijker…ik heb veel van die soort gezien, te veel denk ik. Gelukkig zijn er ook integere mensen die fouten erkennen en rechtzetten zelfs al kost hun dat, maar je hebt zelfrespect of je bent gewoon een lul/kut/whatever….

  Dit soort praktijken gebeurd vaker, maar zelfs bij een ramp wil men deze info niet zien….Ghislenghien is daar een goed voorbeeld van. Hee Exel…

 5. Dit zal vast de toekomst worden, maar dit is ongetwijfeld een uit z’n verband getrokken verhaal.

  Hij heeft vervalsingen gebruikt.
  En dat zal, net zoals in Nederland, een strafbaar feit zijn.
  Dus straf voor vervalsen.

  En dat vind ik terecht. Als wij fakedocumenten gaan gebruiken om “normaal” te leven dan geef je al toe.

  Deze gast heeft geen ballen!

 6. Het Duitse leger zal over 5 jaar flink uitgedund zijn: de mRNA prik zorgt er wel voor dat de geprikten over 5 jaar een beetje dood zijn. (Bron: Professor Doctor Dolores Cahill – Ierland)

 7. Ik wil best wel met een gerenommeerde arts hierover praten. Dan leg ik hem de data voor van de gerenommeerde UK Health Security Agency van de Engelse overheid voor en mag hij me gaan uitleggen hoe het komt dat gevaccineerden meer kans hebben om besmet te worden, vaker in het ziekenhuis belanden en vaker overlijden. Ook mag hij mij dan gaan uitleggen waarom dit ook nog eens erger wordt naarmate de tijd verstrijkt.

  • …waarom denk je dat mensen worden uitgezocht voor praat programma’s…?

   Als boertje uit Brabant word je niet gehoord. Ongeacht hoe goed je argumenten zijn, zonder spreek mogelijkheid om overal gehoord te worden ben je feitelijk monddood….dus so much for freedom of speech….beetje net als mogen demonstreren op een afgelegen veldje ergens op een industrie terrien….je hebt “rechten” maar je meot wel toestemming vragen om ze te mogen uitoefenen.

   Volgens mij is het een goede omschrijving van bullshit of gewoon volks verlakkerij….”vrijheid van meningsuiting” maar niet gehoord mogen worden…

 8. Zoals voorspeld, de volgende prikcampagne is in NL reeds in voorbereiding. o.a Bill Gates wordt slapend nog rijker met zijn gifspuiten voor wereldwijde genocide. Deze psychopaat slaapt geen dag minder tijdens het bakken met geld te verdienen d.m.v het uitmoorden v.d wereldbevolking.
  Hoe ziek ben je in je bovenkamer door op deze wijze je bankrekening gigantisch te willen verhogen, zonder enige gewetenswroeging.
  Door de verregaande digitalisering wordt de wereld nu geregeerd door psychopathische monsters!!

  https://www.ad.nl/gezond/ggd-bereidt-nieuwe-prikcampagnes-voor-ik-acht-kans-heel-reeel-dat-het-virus-terugkomt-br~a14fe212/

 9. Let op: er wordt waarschijnlijk alweer een nieuwe viruskerk gesticht… het apenpokkenvirus.
  De ‘vaccins’ zullen alweer klaar staan.

 10. Je moet je nergens achter verbergen als je een genetische manipulatie weigert, en alle konsekwenties accepteren.
  Nee is nee, einde discussie.

 11. Wat we tot nu toe hebben meegemaakt was maar klein bier voor wat komen gaat. Teveel schapen blijven angstig naar één klein hondje kijken!

 12. Duitse “rechters” ???

  Wel eens van “paragraaf 130” uit de “Duitse” Grondwet gehoord ?

  Niet ?

  Nou, dan snapt u meteen waarom nagenoeg geheel Néé-derland intellectueel NOOT meer uit zijn Vuilnisbak omhoog kan kruipen.

  Slaap keendje slaap… daarbuiten loopt een (kosher) sgaap …

  De beheerders van deze site weten DONDERSGOED wat die “paragraaf” behelst.

  (mag ik hopen dan)

  • Gelezen: komt erop neer dat door het spreken van wappie een politicus een groep beledigd en kleineert….en dus een strafbaar feit begaat. Net als het uitsluiten van mensen zonder spuitje trouwens, valt dus ook onder strafbaar feit…..maar goed, de wet is natuurlojk nooit toe3pasbaat op strafbare feiten begaan door de overheid of regering zelf….

   mij, ik weet genoeg.

 13. Een infantiel die tekent medicijnen (medische rotzooi vd pharmacie bestaat al niet zonder bijwerkingen) en vaccins (gevaren waren er altijd) te nemen en besluit z’n geld te gaan verdienen met mensen vermoorden: soldaat dus. Hersenloze gewetensloze foute gasten zijn het die straks bij jou op de stoep staan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in