Leest Poetin deze website eigenlijk wel? Ik ben het ermee eens dat er geen enkele reden is om ook maar één Russisch leven te verspillen aan het uitwroeten van Azov uit Asovstal. Maar ik heb de oplossing voor het Azovstal-probleem gegeven: laat de tunnels onderlopen en verdrink ze als ratten, schrijft Andrew Anglin.

Er is een rivier die gemakkelijk naar deze tunnels omgeleid kan worden.

Toegegeven, het zal in zee uitspoelen met allerlei industriële chemicaliën erin, maar ik bedoel, de Zwarte Zee is al behoorlijk smerig. Waarschijnlijk is datgene waarmee Azovstal haar zou overspoelen niet zo erg als wat Turkije er elke week in dumpt.

RT:

De Russische president Vladimir Poetin heeft donderdag tijdens een ontmoeting met de minister van Defensie Sergej Sjoigoe een aanval op de staalfabriek Azovstal in de Zwarte Zeehaven Mariupol afgeblazen. De faciliteit herbergt volgens Shoigu nog steeds zo’n 2.000 Oekraïense militanten, waaronder het neonazistische Azov-regiment.

“Wij moeten te allen tijde denken aan het behoud van het leven en de gezondheid van onze soldaten en officieren,” zei Poetin tegen de defensiechef, en hij voegde eraan toe dat zij in dit bijzondere geval er niet op uitgestuurd moesten worden om de staalfabriek te bestormen.

“Men moet niet in die catacomben gaan en daar in deze industriële installaties onder de grond kruipen,” zei de president. De staalfabriek Azovstal, die in de Sovjettijd gebouwd is, heeft een uitgebreid netwerk van goed versterkte ondergrondse tunnels, die gebouwd zijn om zware bombardementen te doorstaan. Een adjudant van de regering van de Volksrepubliek Donetsk, Yan Gagin, had deze tunnels eerder als een ondergrondse stad beschreven.

Terugtrekkende Oekraïense troepen, waaronder het beruchte neonazistische Azov-regiment, hebben zich in deze tunnels verschanst en gebruiken ze sindsdien als hun laatste verdedigingslinie. Donderdag heeft Shoigu aan Poetin gezegd dat de Russische strijdkrachten en de milities van de Donbass-republieken de stad Mariupol volledig hebben ingenomen, met uitzondering van het fabriekscomplex Azovstal.

Shoigu heeft ook gezegd dat een militaire operatie bij de fabriek in drie tot vier dagen voltooid zou kunnen zijn, waarbij hij kennelijk van plan was de faciliteit te bestormen. Poetin heeft in plaats daarvan zijn troepen opgedragen “het gebied af te sluiten, zodat er geen vlieg door kan.”

De president heeft de verschansten in de centrale ook nog een kans geboden om zich over te geven. “Bied iedereen, die de wapens nog niet heeft neergelegd, aan dat te doen,” heeft hij tegen Shoigu gezegd, eraan toevoegend dat Rusland “hun leven garandeert, alsmede een fatsoenlijke behandeling volgens alle internationale normen.” De gewonden zullen ook een “gekwalificeerde medische behandeling krijgen,” voegde de president eraan toe.

  Russische tegensancties op komst: Verwoestend voor het Westen

Ja, oké. Het vergrendelen is een plan.

Zij zullen uiteindelijk verhongeren.

We hebben bijna twee weken geleden jankverslagen van die flikkers gezien waarin stond dat ze geen eten meer hadden.

Ik ben het er zeker mee eens dat het bestormen van de tunnels dom is.

Ik had die tunnels wel willen zien, want ik weet zeker dat er enorme satanische rituele altaren en zo zijn. Dit is al 8 jaar lang hun basis. Zij doen ongetwijfeld aan rituele martelingen en kannibalisme in deze donkere spelonken.

Satanische beelden teruggevonden na Russische raketaanval in Oekraïne – Rusland beweert dat Amerikaanse huurlingen die in Oekraïne vechten “de duivel aanbidden”

Maar blijkbaar loopt dit af als een Lovecraft verhaal, waarin wij nooit echt het ware gezicht van de duisternis daar beneden te zien krijgen.

Eerder deze week voelde Azov zich nog steeds de baas, en eiste dat zij de tunnels mochten verlaten en naar een niet nader genoemd derde land mochten vluchten – met behoud van hun wapens!

 

Zij dreigden tactisch met de moord op hun vermeende gijzelaars, die blijkbaar burgers van Mariupol zijn, die zij mee de tunnels in hebben gesleept. Of misschien hebben zij ze daar al jaren vastgehouden. Of misschien bestaan ze helemaal niet. Wie zal het zeggen.

Wat wij wel weten is dat niemand vrijwillig zal afdalen in een ondergrondse stad met belegerde satanische neonazi’s, die er om bekend staan dat zij onder alle omstandigheden burgers martelen en vermoorden. Vooral niet terwijl Rusland de hele stad bevrijd heeft en de burgers helpt.

Deze mensen blijven maar tweeten over hoe de slechte Russen burgers vermoorden in Azovstal, maar niemand heeft gezegd waarom ze daar zijn.

Het Russische Ministerie van Defensie geeft niet echt commentaar op dit soort dingen.

Oekratuig spamt deze video van een klein meisje dat in Azovstal zou zijn.

Hier is er nog een, waarop zogenaamd vrouwen en kinderen in het onderaardse te zien zijn.

Maar waarom? Waarom zouden zij in de tunnels van Azovstal zijn, in plaats van veilig buiten de stad, of in één van de delen van de stad die niet verwoest zijn, zoals alle andere burgers die de rampage van Azov op hun stad hebben doorstaan?

  China verkoopt Amerikaanse schatkistcertificaten als voorbereiding op een blokkade van Taiwan en een oorlog met de Verenigde Staten

Intussen heeft iedereen die uit de tunnels ontsnapt is, gezegd dat ze door Azov bevolen waren om daar beneden als menselijk schild gebruikt te worden.

Een andere verklaring is er niet. Het is dus eigenlijk gewoon verbazingwekkend dat die Oekraïners en hun kwaadaardige aanhangers het lef hebben om over “Russische wreedheden” te spreken, en te zeggen “hoe durven jullie onze menselijke schilden in gevaar te brengen, die wij naar beneden in deze tunnels hebben gesleept om te verhongeren???”

Zijn normale mensen niet in staat dit te doorzien?

“Ze moeten vrouwen en kinderen als menselijk schild gebruiken omdat ze het recht hebben om bij de NAVO te komen, omdat de democratie zegt dat ze kernwapens aan de Russische grens moeten hebben en homoseks in de kleuterschool”, klinkt niet als een degelijke verdediging van “de goeden”.

Kijk eens naar deze tweet van Stratcom, waarin kennelijk staat dat de NAVO moet binnenvallen om de kinderen te redden.

Waarom zeg je niet tegen Azov dat ze hen uit de tunnels moeten laten??? Ze kunnen naar een vluchtelingencentrum of Lviv of Polen of waar ze maar naartoe willen! De Russen helpen bij de evacuatie van de burgers! Waarom zou de oplossing zijn dat de NAVO de Russische strijdkrachten aanvalt???

  Donbass, Kherson en Zaporozhie hebben 'Ja' gestemd voor toetreding tot Rusland

Nogmaals – ik weet niet eens of deze video’s echt zijn. Ze kunnen nep zijn of oud. Ik garandeer u dat Azov die mensen zal opeten voor ze verhongeren, als ze er zijn – ze zouden ze waarschijnlijk toch opeten om te proberen satanische krachten te krijgen. Ik heb de O9A literatuur gelezen. Ik weet van ritueel kannibalisme.

Als er nog vrouwen en kinderen in leven zijn, kunnen ze beter als ratten verdrinken dan ritueel geofferd en opgegeten worden door Azov.

Het woord “Russisch” brengt het Westen in verwarring, omdat het ervan uitgaat dat een volk dat zo genoemd wordt haast heeft. Zij hebben geen haast. Zij nemen hun tijd.

Zij hebben heel Mariupol in handen, en hoeveel voedsel er ook in Azovstal ligt opgeslagen, het zal uiteindelijk opraken.

Zij hebben de volledige controle over het land boven de tunnels.

Deze nederlaag moet zo vernederend mogelijk zijn, want video’s ervan zullen de rest van het Oekraïense leger demoraliseren.

Een Joodse bokser heeft zojuist een video uitgebracht over zijn dappere neonazi’s en hun gijzelaars als menselijke schilden.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oekraïne: Azov-regiment gebruikt kinderen als menselijke schilden in AzovstalVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelIMF waarschuwt nu dat voedseltekorten overal ter wereld golven van sociale onrust zullen veroorzaken – “Hel op aarde”
Volgend artikelEen handvuurwapen tegen de Nieuwe Wereldorde
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. A gossie…burn dat mofo down.theyre gonna kill the kids anyways being on that captagon mofo.jesus,just end it QUICK for the victims We all know what their gon do,éh?!

 2. Ik denk van Poetin de beste oplossing. Worden de burgers slachtoffer door uithongerring of andere oorzaken dan komt dit op de schouders van de NAVO en Kiev met die clown .Dan kan de tweede kamer weer klappen voor hem Maar er moet wel heel iets te verbergen zijn in die tunnels.

 3. Ukrainse leger moet een gat forceren voor aanvallen en de mannen die vastzitten ook aanvallen met de nwe wapens dan zit het russisch leger daar in de val😄het ukrainse leger heeft dan die nwe wapens binnen.. die ze van usa e.a hebben gekregen die gaan dat merken die russen.. dag putin want op dat schip zaten waarschijnlijk ook veel kinderen van zijn vrienden op zo’n duur en geweldig groot vlaggeschip willen al die hoge generaals hun zoon of dochter wel op dat vlaggeschip zien werken de trots van rusland en die gingen ook onder, niet allemaal maar een aantal wel op dat schip de trots van rusland dus putin gaat het niet redden verkeerd ingeschat, mensen zijn hun geliefde in het russische leger kwijt geraakt sommige hun eenigste zoon op dat vlaggen schip door schuld van putin komt ie niet mee weg, mag hij ook niet mee wegkomen!

 4. Vloeibaar gas kan ook.
  explosieven ook; de drukgolf….

  Maar idd: gewoon wachten is het goedkoopste; voedsel en water en ammo zijn zo goed als op…een week, twee weken….

 5. Het zijn ook maar mensen ?
  Die tot angsthazen zijn gemaakt
  Die daar gevangen zitten

  En de Zuivere niks vermoedende kinderen

  Slaven van een handjevol terroristen
  Order opvolgers
  Misschien ook onder de zelfde bedreig redenen zoals die daar doen met andermans kinderen
  Dus dat hun ouders broers zussen kinderen en dergelijke zullen worden vermoord als hun dat niet doen
  Dat is wat
  Die Swabberlapsky Henkie die is zelf altijd Stoned
  Hij kan net als Mekkeraar Prutter en Hugg Hugg Os liegen en bedriegen de bevolking van het land

  Dhr Putin doet er dus heel goed aan
  Zo kunnen er misschien alsnog een paar kinderen uit de handen van de Slaven opvolgers CovidprikStoned hersenlamme blindelings opvolgers van Commando gered worden

  Dank U

 6. Even niet vergeten: in democratie mag je zelf kiezen; dat betekent ook, dat je ZELF de verantwoording draagt voor gedrag van de gekozene.

  Ook daarom moet het mogelijk zijn de gekozene er accuut uit te trappen. Ten tijde van Plato: als 6000 tegen een politicus stemden werd ie uit het land gebanned voor 10 jaar. Goed systeem.

  Dat betekent ook, dat vluchtelingen niks te klagen hebben; zij kozen de gek die dit veroorzaakte zelf.

 7. Hoe zit het er nu mee op 24 April? Is er nog een update over de uitwroeting van de bunkers? Ik snap niet waarom die Barmhartige Samaritanen de burgers er niet gewoon uit laten lopen. Maar vermoedelijk zitten er geen burgers, vandaar dat ze met die tearjerk nep video’s komen. Ik ben benieuwd naar de afloop van deze actie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in