Russische nieuwsbronnen hebben verklaard “satanisten van de ‘Forward Observation Group,'” – een Amerikaanse huurlingeneenheid bestaande uit voormalige militairen en speciale operaties die momenteel in Oekraïne aan het vechten zijn – ontdekt te hebben, en zeggen dat de leden van de groep “de duivel aanbidden in de waarste zin van het woord.”

Deze beweringen komen nadat op een recente video uit de frontlinies van het Oekraïne-conflict te zien is hoe Russische strijdkrachten satanische beelden met het gezicht van Baphomet, en cult-achtige heidense figuurtjes blootleggen, schrijft Jill Schrider.

De video stelt te tonen hoe het Russische leger satanische artefacten blootlegt uit een gebombardeerde Oekraïense militaire kazerne, waar naar verluidt Amerikaanse huurlingen van de “Forward Observation Group” ondergebracht waren.

Een Telegramaccount dat het conflict tussen Rusland en Oekraïne documenteert, heeft bekendgemaakt dat Amerikaanse huurlingen die tot de “Forward Observation Group” behoren, gedood zijn bij een raketaanval buiten Kiev.

Het satanische materiaal dat uit het puin gehaald is, lijkt op het insigne van de “Forward Observation Group” – een afbeelding van wat Baphomet lijkt te zijn.

Hoewel het geen geheim is dat veel Amerikanen naar Oekraïne zijn gegaan om aan de zijde van het neonazistische Azov-regiment te vechten, geven de beschuldigingen van satanisme een nieuwe wending aan het toch al zo ingewikkelde conflict, nu de Westerse propaganda-inspanningen worden opgevoerd – en de zendingen van militair materieel en miljarden Amerikaanse dollars met de dag toenemen.

Het Oekraïense leger zit vol anti-christelijke neo-nazi’s, van wie is gedocumenteerd dat zij christelijke kunstvoorwerpen hebben vernietigd, een man levend hebben gekruisigd, en satanische iconografie hebben verzameld – met gebruikmaking van door de regering van de V.S. geleverde opleiding en uitrusting.

  Het is TE LAAT voor de NAVO om de oorlog tegen Rusland te winnen ... hier is waarom

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oekraïne: Door de V.S. gefinancierde neonazigroep kruisigt man, verbrandt christelijke iconen – gefotografeerd met Amerikaanse militairenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVaccinoloog en onverbeterlijke vaccinpusher Dr. Poland roept na zijn eigen COVID-19 vaccinlestsel op tot meer onderzoek 
Volgend artikelVia slimme tactieken krijgt Poetin zijn zin in de roebels-voor-energie-eis
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

  1. Wat een bende op aarde zeg. Zonder antisemiet te zijn: de talmoedische joodse racistische bafomet bende die blanke christelijke landen nooit met rust laat.

  2. Joseph Flavius, joodse historicus schreef jouw christelijke bijbel. Vol met tegenstrijdigheden. KJV is helemaal door mensen geschreven en bedacht met Openbaringen, het script voor deze tijd. later toegevoegd, niet aanwezig in een oudere Aramese bijbel.
    Door Rome gedwongen bekeringen, of martelingen en de dood, gepaard met genocide op de Keltische stammen, die daarna gedwongen werden, net als de Friezen hun Identiteit op te geven en zich Germaanse stammen te noemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in