Volgens officiële informatie van het Russische Ministerie van Luchtmacht is een recente poging om hooggeplaatste leden van Azov en buitenlandse huurlingen uit Mariupol te evacueren mislukt.

De missie was onder slecht gesternte en de kans op succes was toch al heel klein.

Frankrijk ontmaskerde zichzelf als het meesterbrein

Nadat 2 Oekraïense helikopters de staalfabriek Azovstal in Mariupol hadden verlaten, werden zij door Russische eenheden neergeschoten. Aan boord van de twee helikopters bevonden zich leiders van het Azov-regiment, die in de fabriek verborgen werden gehouden, schrijft Unser-mitteleuropa.com.

Nadat de Russische verkenners, duidelijk goed geïnformeerd, de twee helikopters met inzittenden van Azov hadden uitgeschakeld, kwamen er interessante dingen aan het licht.

Het moet voor iedereen duidelijk geweest zijn dat deze “wanhopige evacuatiepoging” van meet af aan zeer weinig kans van slagen had.

De vraag rees waarom Oekraïne zijn schaarse “luchtmachtmiddelen” op het spel had gezet voor zo’n “zelfmoordmissie”.

Zoals uit de brokstukken en overblijfselen na het neerhalen zou blijken, was er niet alleen Azov-personeel aan boord van de helikopters. Volgens het Russische leger en zoals blijkt uit “bevindingen uit het wrak” (zie video), zouden er ook twee officieren van de Franse militaire inlichtingendienst Direction Générale de la Sécurité Extérieure (DGSE) aan boord zijn geweest. Onder de slachtoffers waren ook 13 huurlingen uit Zuid-Afrika, Tanzania en Marokko, die blijkbaar heimelijk ter plaatse optraden.

Frankrijk had veel te verbergen

Volgens Russische bronnen had president Macron president Poetin “bestookt” met telefoontjes in de aanloop naar het neerschieten van de helikopter. Hij wilde formeel toestemming “afdwingen” om een zogenaamde “humanitaire” evacuatie uit Mariupol uit te voeren met de hulp van Franse en Griekse troepen.

  De Duitsers gaan stinken in strijd tegen Poetin: Nemen minder douches als antwoord op de kostencrisis 

Alleen al omdat Rusland zijn eigen humanitaire corridors had gecreëerd, klinkt dit verzoek, dat door Frankrijk en Griekenland is uitgevoerd, meer dan absurd.

De achtergrond van dit verzoek moet dus duidelijk de evacuatie van de huurlingen zijn.

Na zowel de mislukte interventie als de mislukte evacuatie heeft Emanuel Macron zijn hoofd van de DGSE, Éric Vidaud, ontslagen. Als reden werd opgegeven dat hij “de situatie in Oekraïne niet juist had ingeschat”. Macron getuigde gewoon van zijn gebrek aan deskundigheid.

De huurlingen uit verschillende andere “West-stelende” naties, in dit geval Zuid-Afrika, Tanzania en Marokko, die hoogstwaarschijnlijk niet alleen bij deze operatie werden ingezet, zullen mogelijk ook antwoorden verwachten van Macron en zijn DGSE over deze haarfijne “zelfmoordploeg”.

Dit alles gaat natuurlijk volledig voorbij aan de mainstream media, die in het beste geval als minstens even onwetend als de DGSE geclassificeerd kunnen worden.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Wereldwijde leugens over Boetsja: Hoe de geesten van de mensen gemanipuleerd wordenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelProfessor Bhakdi: “Waarom laten jullie jezelf vermoorden?”
Volgend artikelDr. Lee Merritt: Wij zijn in de vierde fase van de DNA-oorlog tegen de mensheid
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Een zeer interessante berichtgeving. Helaas geen ondertitels. Is er bekend wie er zijn omgekomen en wat hun posities waren?

  Huurlingen uit zuid Afrika is wel opmerkelijk, ZA zit samen met Rusland in de BRICS bank.

 2. Professionele folteraars zijn niet zo dik gezaaid…

  Huurlingen uit Zuid Afrika zullen geen blanke soldaten zijn geweest. Dat er vieze spelletjes worden gespeeld is inmiddels wel duidelijk, en dat zaken zoals ze zijn ook eerlijk benoemd worden een fantasie. De NAVO en de EU zijn niet bezig met vrijheid maar met oorlog voeren waardoor men democratie en stembus op een bepaald moment in de koelkast kan zetten en vervolgens afschaffen. We zitten in een staatsgreep die heel Europa omvat en een deel van de bevolking zal worden geruimd zodra dit plan klaar is. Ik ben sceptisch geweest wat betreft complot verhalen, maar dat wij rechtenloos worden gemaakt is mij ondertussen wel helder. En wie rechteloos is word opgeruimd.

  Dat hier een wet is ingesteld die burgers uit hun huis kan gooien is pure dictatuur en niets anders. Dat er massaal wapens naar Oekraine gaan is vooral omdat men de bevolking daar wil laten sterven en de Russen wil uitputten. Er is immers lebensraum nodig voor honderden miljoenen Afrikanen die de natte droom belichamen van het EU tuig.

 3. De propaganda fabriek draait vanuit beide kanten op volle toeren, het begint onderhand lachwekkend te worden.. :))

 4. En nu weten we ook gelijk wie er achter de aanslagen (IS) in Europa. En die er nu ineens niet meer zijn.
  Hmmm, Hoogverraad !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in