The Presidential Press and Information Office / www.kremlin.ru / Wikimedia / (CC BY 4.0 DEED)

De Russische president Vladimir Poetin is van mening dat Europa goede relaties met Moskou moet onderhouden als het zijn status als een van de centra van wereldontwikkeling wil behouden.

Poetin maakte de opmerkingen vrijdag tijdens een bijeenkomst met de topdiplomaten van het land, bericht Niamh Harris.

Hij benadrukte dat Rusland bereid is om met Europa samen te werken en dat Moskou geen kwade bedoelingen heeft. Hij wees erop dat recente verklaringen van westerse functionarissen over een vermeende Russische aanval “onzin” waren.

RT meldt:

De president benadrukte dat de grootste “bedreiging” voor Europa vandaag niet uitgaat van Rusland, maar van Europa’s eigen steeds kritischer afhankelijkheid van de VS op “militair, politiek, technologisch, ideologisch en informatief gebied.”

“Europa wordt steeds meer verdrongen naar de marge van de wereldwijde economische ontwikkeling en wordt ondergedompeld in de chaos van migratie en andere dringende problemen,” zei Poetin, eraan toevoegend dat Europese onderdanen ook worden beroofd van internationale subjectiviteit en culturele identiteit.

Poetin merkte ook op dat veel Europese politieke leiders en vertegenwoordigers van de Europese bureaucratie vandaag de dag banger lijken te zijn om uit de gratie te vallen bij Washington dan om het vertrouwen van hun eigen bevolking te verliezen. Dit feit is ook duidelijk geworden na de resultaten van de laatste parlementsverkiezingen in de EU, zei de Russische president.

Ondertussen “buit” de VS de Europese leiders gewoon uit door hen te dwingen Amerikaans vloeibaar aardgas te kopen, dat bijna “drie tot vier keer zo duur is als gas in de VS” en door hen te dwingen de militaire hulp aan Oekraïne op te voeren, waarbij ze zelfs dreigen met sancties tegen degenen die zich hier niet aan houden, zei Poetin.

  Waarom we het huidige regime in Oekraïne nazistisch noemen ...

De Russische president wees er ook op dat Europa wordt misleid om geld en middelen te verspillen aan het uitbreiden van de productie van artilleriegranaten, waarbij hij suggereerde dat dergelijke munitie volledig nutteloos zal zijn nadat het conflict tussen Moskou en Kiev is beëindigd en niets zal bijdragen aan de militaire veiligheid van Europa. De VS daarentegen blijft investeren in militaire technologieën van morgen, die het militair-politieke potentieel van landen zullen bepalen, merkte Poetin op.

Hij benadrukte dat het simpele idee dat de toekomst van Europa ligt in vriendschappelijke betrekkingen met Rusland in het verleden goed werd begrepen door politici van een “echt pan-Europese en mondiale schaal,” zoals de Franse Charles De Gaulle en de Duitse Helmut Kohl, die Poetin beschreef als “patriotten van hun landen” en “mensen die dachten in historische categorieën” in tegenstelling tot de “figuranten” van vandaag die alleen de wil van iemand anders kunnen volgen.

Poetin sprak niettemin de hoop uit dat de erfenis van de wijze leiders uit het verleden uiteindelijk weer omarmd zou worden door een nieuwe generatie Europese politici.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Dwangmedicatie met vaccin moet beslissen of u mag reizenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe Petrodollar-deal met Saoedi-Arabië is afgelopen: Wat zijn de gevolgen?
Volgend artikelBeurs van Moskou (MOEX) schort alle handel in dollars en euro’s op terwijl de wereldwijde verschuiving weg van westerse valuta versnelt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. klopt helemaal, maar ondertussen zitten wij met de gebakken peren,
  ik heb hier ondertussen geen woorden meer voor, we stevenen rechtstreeks af op een nieuwe grote oorlog en weer in Europa.
  en het enige wat men moet doen, is onderhandelen en samen de problemen oplossen, ieder land zijn eigen waarden en veiligheidsgevoel geven en rekening met elkaar houden, cultuur etc.

  deze keer gaat het echt mis, en de schapen hebben niks door.

  • en het enige wat men moet doen is de overheid (met alles wat er aan gelieerd is) afslachten;
   hoe grover het geweld hoe duidelijker de boodschap

 2. Mooi stukje verteld door Poetin, de buitenste laag van de ‘ ui 🧅 ‘
  ‘ nog te vermelden dat grote Duitse bedrijven naar de VS zijn verhuisd met hun kennis ‘
  Het is script , zoals ook de 2e ww script was, het voortvloeisel daaruit ‘ big belasting geld paradijzen.
  VN , onder het mom van ‘universele rechten van de mens’
  navo ; geen oorlogen maar vrede,
  who , die een M.I. dominante rol speelt mbt biologische oorlogvoering decennia lang en daaruit ‘oplossingen’ aanbied.
  WEF; een agglomeratie van geld en influencers.
  Die invloed is de oorzaak van nu op wereldwijde schaal : de start voor ww3 .
  Waar de politiek in het westen wederom van top tot teen inzit ; de tussenliggende tijd beschouw ik als de ‘sprookjes fabriek’ waaronder democratie, sociaal – ook het IK denken is genivelleerd tot WIJ – om het systeem geloofwaardig te houden.
  Alles voor meer controle en geld centralisatie.
  Ze zitten er allemaal in ! Links , rechts , midden .
  Theater,
  Hollywood!

  • De ‘WIJ’ cultuur
   Je laat mensen niet zelf keuzes maken daar heb je een ‘rechter’ voor. Zelf diegene/ crimineel een klap geven is ‘strafbaar’ .
   Zie de filmpjes van ronselaars in Oekraïne, men staat erbij, schreeuwt wat en kijkt ernaar ; het effect op de mensheid.
   Die rechter bepaalt hoeveel straf (on)voorwaardelijke mogelijk met de uitgang ‘ rechtsgang is niet volgens de regels verlopen – vrijspraak , dit verdient.
   Hoeveel heeft dit opgeleverd in positieve zin voor de NSB , oorlogsmisdadigers, wat is de zogenaamde Neurenberg waard geweest
   Lijkt mij een overweging waard.

   • De mens als ik , met een eigen morele verantwoordelijkheid en ziel lijkt reeds weggevaagd.
    ‘ Verraad ‘ loont , vandaar de grote NSB bevolkingsgroep heden ten dage.
    Echter je komt als individue ‘ik’ op de wereld en gaat als individu ‘ik’ heen.
    Mein en dein.

    • No name juni 16, 2024 Bij 09:21
     Je hebt helemaal gelijk in wat je zegt. We zitten onder het juk van het recht dat geen recht meer is. White collar criminals die white collar crime beschermen.

 3. Poetin heeft helemaal gelijk, maar de zio-Anglo-Amerikaanse vijandschap dateert al vanaf 1905, met de dreigbrief van de joods Amerikaanse bankier Jacob Schiff, aan de toenmalige Tsaar. Zij hebben de Russische revolutie (1917) gefinancierd. Het marxisme heeft zich tot in onze tijd, verder over de wereld verspreid.
  12 jaren later was het zover, de Tsaren familie werd dood geschoten in een joods huis, op last van Lenin. Het huis werd vervolgens afgebroken, om een bedevaart plek te voorkomen. De Colt lag in joodse handen.
  De grote Russische schrijver Soljenitsyn heeft dit allemaal onderzocht, in zijn boek “Deux siècles ensemble”, (ed. Fayard, 2002) nu een kostbaar antiek boek, evenals de Duitse vertaling.
  Geen Engelse vertaling is mogelijk geweest.
  Vandaar de actuele “verplichte” monopolie taal van het Amerikaanse empire, om mensen voor te kunnen liegen en dom te houden.

 4. Iets om te delen:
  Gisteren sprak ik mensen die van nabij de Oostzee in Duitsland komen, naast de Poolse grens. Hij vertelde hetzelfde over het aardgas: hij ziet de boten liggen met schaliegas uit de VS, dat gas moet dan overgeheveld worden naar een andere boot, ‘schoongemaakt’ worden, en dan verkocht voor 4x de prijs. Ze zijn kotsziek van de ‘leiders’ in Duitsland en het binnenharken van ‘vluchtelingen’. Ook hadden zij het communisme meegemaakt, en hij vertelde dat alles redelijk rustig was en goed gesmeerd liep toen. Hij was een zelfstandig expediteur maar werd niet veel lastig gevallen door de regering. Na het opheffen van communisme verloor hij al zijn vrienden omdat hij nu als ‘rijk’ beschouwd werd. Nu betaalt hij constant belasting over al zijn bezittingen, inclusief een stukje land dat hij ooit voor 10,000 eu had gekocht en nu al weer 4x opnieuw heeft gekocht, dankzij de belastingen. De sociale waanzin die we nu kennen ontstond ook, inclusief de ‘groene’ blinde volgers van debielen zoals Baerbock, die vaak nog bij papa en mama wonen en weinig realiteitsbesef hebben. Niet dat we terug moeten naar communisme, hee, goed lezen hè, dat schrijf ik niet!, maar van meerdere mensen uit dat tijdperk uit verschillende landen heb ik vernomen dat de samenleving rustig was. Iets om over na te denken, ihkv nutteloze eters bijv. Hij vertelde onder meer dat er alleen Vietnamezen kwamen om een half jaar te werken en dan weer weg, en ‘vluchtelingen’ die gratis geld en gratis alles kregen waren er niet. Hij moest zelf een keer meubelen leveren voor Oekrie ‘vluchtelingen’ maar ze weigerden het omdat de kleur niet mooi was, en het boeide ze niet hoeveel keer hij het nog moest komen brengen, want ze zeiden dat ze het gratis van de staat kregen dus ze kunnen doen wat ze willen.

  Als laatste was hij van mening dat Ziomerica nog steeds regeert in EU, en dat het hun bedoeling is om EU leeg te zuigen en naar de kloten te helpen; want waar komt plotseling al dat geld vandaan dat naar Oekriestan gestuurd werd, terwijl er niks voor zorg is of voor ouderen van dagen – wie beheert dat geld, waar zat het, en waarom moet het naar die ‘oorlog.’ Dan zijn er honderden basen in EU, bijv Rammstein en Volker – we leven op een mijnenveld dat Ziomerica onder ons heeft gegraven en nog steeds beheert, zgn voor de Europese ‘veiligheid.’

  We zitten er mooi mee, en het enige dat we kunnen doen is hopen dat Rusland zijn geduld behoudt. En dat EU gaat inzien wat Putin zegt. Alhoewel de oost-Duitser ook van mening is dat als de boel barst, Rusland het ook niet gaat overleven.

 5. De VS zal buiten schot blijven, denken ze. En wij mogen voor hen de kastanjes uit het vuur halen. Om later dure leningen uit te schrijven voor herstel en opbouw. Het begint gewoon weer van voor af aan.Niks geleerd hier, alweer.

 6. Pres. Putin heeft gewoon gelijk.

  De V.S. heeft sinds WOII niets anders gedaan, dan de hele wereld onder hun hegemonie brengen :
  economisch en militair.
  Die hegemonie moet gebroken worden.

  We moeten juist weer samenwerken met Rusland.
  En met andere landen.

 7. De VS… onze broodheer die onze luchten volsproeit met gif, onze voeding kapotmaakt en vergiftigd, ons drinken vergiftigd en onze gedachten perverteerd.

  Er zit een hiërarchie in de deepstate, de USA is de grote militaire arm. De UK stuurt de USA aan vanuit de schaduw, want Engeland bezit Washington DC. Londen is op haar beurt weer eigendom van het Vaticaan. Wat op haar beurt weer eigendom is van Israël. Het is een maffia, en de USA is de knokploeg/het leger/her hoofdkwartier van waaruit de satanisten alles wereldwijd aansturen. Uiteraard werken ze constant en overal met schaduwmachten. Precies zoals de maffia hebben ze voor ALLES een front om iedereen te misleiden van wie er echt aan de knoppen draait. Israël is het brein, de USA en EU zijn het lichaam waarmee ze tegen de mensheid vechten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in