De Russische president Vladimir Poetin vroeg zich woensdag af waarom wereldleiders “niet geschokt” zijn door de woorden van VN-secretaris-generaal Antonio Guterres dat de Gazastrook is veranderd in een gigantisch kinderkerkhof.

Tijdens de virtuele G20-top nam Poetin nota van de woorden van andere staatshoofden en regeringsleiders die hun ontzetting uitspraken over de Russische acties in Oekraïne en het verlies aan mensenlevens, schrijft Sputnikglobe.

“Ik begrijp dat dit een oorlog is, de dood van mensen is schokkend. En de bloedige staatsgreep in Oekraïne in 2014, gevolgd door de oorlog van het regime in Kiev tegen zijn volk in de Donbass, is dat niet schokkend? En de vernietiging van de burgerbevolking in Palestina, in de Gazastrook vandaag, is dat niet schokkend? En het feit dat artsen operaties moeten uitvoeren op kinderen, buikoperaties, het lichaam van een kind opereren met een scalpel, zonder verdoving, is dat niet schokkend? En het feit dat de secretaris-generaal van de VN heeft gezegd dat Gaza is veranderd in een enorm kinderkerkhof, is dat niet schokkend?” zei Poetin in zijn toespraak op de G20-top.

De Russische president ging opnieuw in op de “schok” van de westerse staatshoofden en regeringsleiders met betrekking tot Oekraïne en benadrukte dat Moskou nooit vredesbesprekingen met Oekraïne had afgewezen en dat het Kiev was dat openlijk alle wegen naar een akkoord had afgesneden.

“Natuurlijk moeten we nadenken over hoe we deze tragedie kunnen beëindigen. Rusland heeft vredesbesprekingen met Oekraïne nooit afgewezen. Het was Oekraïne, niet Rusland, dat publiekelijk aankondigde dat het zich terugtrok uit het onderhandelingsproces. En bovendien een decreet heeft ondertekend, een decreet van het staatshoofd, dat dergelijke onderhandelingen met Rusland verbiedt,” aldus Poetin tijdens de top.

Militaire acties zijn altijd een tragedie voor het volk, voor het hele land, en je moet nadenken over hoe je deze tragedie kunt beëindigen.

Poetin noemt de Nord Stream-explosie een terroristische aanslag

De explosie van de Nord Stream-gaspijpleidingen was een internationale terroristische aanval, benadrukte de president.

“Om concurrenten uit te schakelen en voordelen te behalen, worden oneerlijke concurrentiemethoden gebruikt… Ik verwijs in het bijzonder niet alleen naar de vernietiging van transport- en logistieke ketens en internationale betalingskanalen, maar ook naar terroristische staatsaanvallen. Een schrijnend voorbeeld hiervan is de ontploffing van het Nord Stream gaspijpleidingsysteem, dat op de bodem van de Oostzee werd gelegd,” legde Poetin uit.

Macro-economisch beleid van sommige staten veroorzaakt grote stress in de wereldeconomie

De grootste stress in de wereldeconomie wordt veroorzaakt door het onredelijke macro-economische beleid van sommige landen, benadrukte de president.

“Ik wil er ook op wijzen dat de kolossale stress die de wereldeconomie ervaart een direct gevolg is van het ondoordachte macro-economische beleid van sommige staten,” zei Poetin.

De onrust in de economie werd veroorzaakt door de acties van westerse landen en niet door de speciale militaire operatie van Rusland in Oekraïne, voegde de president eraan toe.

“Rusland zet zich in voor het herstel van de geest van open en wederzijds voordelige internationale economische samenwerking op basis van de normen van het VN-Handvest en de beginselen van collegiale en wederzijds respectvolle samenwerking. Het is belangrijk om te komen tot een effectieve optimalisatie van het wereldwijde economische beheerssysteem, dat wil zeggen om de WTO volledig nieuw leven in te blazen, inclusief haar arbitragefunctie,” verklaarde Poetin.

Mondiale situatie vereist collectieve beslissingen

De huidige mondiale situatie vereist collectieve beslissingen op basis van consensus, en er moet rekening worden gehouden met de veranderingen in de wereldorde, benadrukte de president.

“De situatie in de wereldeconomie en in de wereld als geheel vereist nu collectieve consensusbeslissingen die de mening weerspiegelen van de overgrote meerderheid van de internationale gemeenschap, zowel de geïndustrialiseerde landen als de ontwikkelingslanden,” benadrukte Poetin.

De G20 is een belangrijke structuur voor economisch beheer, vooral in tijden van wereldwijde confrontatie.

Rusland komt al zijn verplichtingen op het gebied van energie- en voedselvoorziening na

Rusland komt al zijn verplichtingen op het gebied van energie- en voedselvoorziening na, legde de president uit.

“De turbulentie op de markten neemt toe, de chronische problemen in de internationale financiële sector en op het gebied van energie- en voedselzekerheid verergeren, hoewel Rusland al zijn verplichtingen op dit gebied nakomt en een van de grootste voedselexporteurs blijft”, benadrukte Poetin.

Rusland zal blijven bijdragen aan de duurzame ontwikkeling en digitale transformatie van de wereldeconomie, benadrukte Poetin.

“Ons land zal blijven bijdragen aan de evenwichtige verwezenlijking van de doelstellingen voor duurzame ontwikkeling, aan de bescherming van het klimaat en de biodiversiteit van onze planeet, aan de digitale transformatie van de wereldeconomie en aan het waarborgen van de voedsel- en energiezekerheid”, benadrukte Poetin.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Poetin: Nieuwe Wereldorde aanbidt SatanVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelScott Ritter: Hamas wint Slag om Gaza
Volgend artikelPoetin is tot oorlogsmisdadiger verklaard omdat hij hetzelfde aantal kinderen heeft *verplaatst* als Israël zojuist heeft *vermoord*
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

42 REACTIES

 1. Als ze hun verontwaardiging uiten, moeten ze reageren, wat een einde maakt aan hun carrière. De stelling: Geef mij controle over de geldstromen en het maakt mij niet uit wie de regels maakt, maakt alles duidelijk.

  • Oh, maar aan die geldstromen komt een einde als de petrodollar is weggevaagd en Putin was daar heel duidelijk over. Rusland is een van de weinige landen die de roodschild centrale bank kliek het land heeft uitgeschopt en nu werkt aan een eigen wereldmunt, samen met China en is bezig met een eigen digitale munt.
   Het westen is aan het verliezen en ze weten het en daarom gedragen ze zich als zeer slechte verliezers en halen alles uit de kast om hun zinkend schip te redden op kosten van Rusland, tot ze er achter komen dat hun schip van karton gemaakt is en het zinken onafwendbaar is en ze verzuipen in hun eigen enorme schulden.

 2. “Poetin vraagt waarom wereldleiders “niet geschokt” zijn door de massale dood van kinderen in de Gazastrook”

  Juist omdat de meesten geen fuck geven wat er nu gaande is, 78 jaar lang Israël bewonderd en gepamperd.

  Nog een probleem dient zich aan: Geachte duimenzuigers It giet oan it barren

  Noodsituatie economische en politieke crisis in Duitsland: 60 miljard gat in de economie dankzij Oekraïne – Scenario’s voor vervroegde verkiezingen
  Duitsland is ingestort – Gevaar om Europa mee te sleuren!

  De kosten voor het onderhoud van de strijdmacht van het Oekraïense leger, het opblazen van de Nord Stream-pijpleidingen en een uitspraak van het Constitutionele Hof van het land hebben een gat van 60 miljard in de Duitse begroting geslagen, wat scenario’s voor vervroegde verkiezingen teweeg heeft gebracht.

  Duitsland kampt met ernstige economische problemen. Het gevaar om Europa mee te sleuren is nu zichtbaar. >>>

  https://warnews247.gr/ektakti-oikonomiki-kai-politiki-krisi-stin-germania-trypa-60-dis-stin-oikonomia-logo-oukranias-senaria-gia-proores-ekloges/

  • Valt dit niet onder Problem Reaction Solution? Bitter weinig mensen zeggen/schrijven dat hier opzet in het spel zou kunnen zijn. Voor zover wat ik van de geschiedenis begrepen heb is dat de mensheid als een viool bespeeld is….en dat zou nu dan opeens niet het geval kunnen zijn volgens al die mensen die het ons altijd zo goed uit weten te leggen?

   • FF@F november 25, 2023 Bij 04:45

    Niet voor de 1e keer, niet voor de 2e keer maar ook niet voor de 3e keer dat Duitsland verwoest wordt.

    “U moet begrijpen dat deze oorlog niet tegen Hitler of het nationaal socialisme is, maar tegen de kracht van het Duitse volk, dat voor eens en altijd vernietigt moet worden, ongeacht of het in handen is van Hitler of een jezuïetenpriester”.

    – Winston Churchill

 3. De wereldleiders zijn niet geschokt omdat dit allemaal bij hun plan hoort. Nog schokkender is de groep lemmingen die maar blijven geloven in de verkiezingen waar deze wereldleiders hun macht aan danken. Als niemand ging stemmen op de regeringen, zouden deze wereldleiders niet legaal kunnen bestaan. Maar mensen blijven hun stem geven, waardoor deze psychopaten hun gang kunnen blijven gaan… want hey… de kiesdrempel is gehaald dus de bevolking heeft gekozen dat deze monsters de baas over ons mogen zijn.

  • Beste Let God sort them out,
   Ik heb de ervaring dat men zonder stemmen toch wel de agenda kan uitrollen.
   Kijk alleen maar naar de EU, waar poppetjes neergezet zijn die zonder onze stemmen wetten maken en het door onze strot rammen.
   Of we wel of niet stemmen op nationale poppetjes, ze doen toch wat ze van hun meesters opgedragen krijgen.

    • @Tigron en Casse…

     Klopt… maar nu kunnen ze het verkopen alsof ze door ons verkozen zijn. Als ze niet verkozen zijn omdat er geen mensen op stemmen, dan zouden mensen niet met elkaar discussiëren wiens schuld het is, dan zouden wij het eens zijn dat we door psychopaten worden gegijzeld.

     Nu ruziën wij met elkaar over stemmen en verkiezingen en rechten en systemen, waardoor iedereen vergeet dat we worden gegijzeld… als niemand stemt wordt heel duidelijk dat we gevangenen zijn. Door verkiezingen en stemmen hebben de meesten mensen een totaal Stockholm syndroom. De politiek is een groep criminelen, maar omdat we op ze kunnen stemmen denken velen dat het geen criminelen zijn, maar dat wij mensen domme idioten zijn.

     Ze houden ons zo hard voor de gek. En de meeste mensen doorzien steeds maar half. Ze zien de symptomen, maar niet dat de politiek waar ze zogenaamd op stemmen alle symptomen veroorzaken. Koekoek… we worden als hoeren door mensenhandelaren misleid, uitgebuit, gebruikt, afgeperst, verkracht en vermoord… en wij hoeren blijven maar fantaseren dat we met stemrecht dingen kunnen veranderen. KOEKOEK!!!

     • Beste Let God sort them out,
      Wat je schrijft ben ik het volledig mee eens, alleen je krijgt het never nooit voor elkaar dat niemand gaat stemmen, daar hebben we helaas te veel schapen voor wat alles geloven en menen dat de zooi in den Haag (en EU) het beste met ons voor heeft…

     • Helemaal eens! Verantwoordelijkheid uit handen geven daar zijn we kampioen in.. daarom zitten we als soort in de penarie. Dit vormt een soort collectieve schaduw die als een deken over ons heen hangt. Zodra we als soort onze schaduwzijde gaan erkennen zal er een boost bewustzijn vrijkomen en dan is t niet meer te stoppen. Voor nu mag het duister nog het spel uitspelen. Aan ons om dicht bij onszelf te blijven. Voor mij een uitdaging omdat ik een issue met geduld heb. Daar kan ik wel een voorraad van gebruiken dus als ik zoiets schrijf zoals bovenstaand dan zijn die woorden ook voor mezelf als mantra om me op het smalle paadje te houden want er zijn van die momenten….dan voel ik een razernij in me die maar beter niet buiten gaat spelen.

 4. Het zou fijn zijn als de site weer normaal werkt, zonder steeds te hoeven vernieuwen. Misschien ligt het aan spam, of cookies. De commercie is niet alleen een stoorzender hier, het is ook astraal.

 5. Ik zal het zeggen Walter ! ( enkel oudere Vlamingen begrijpen dit) Omdat onze fucking hypokriete leiders corrupt of gewoonweg overbetaalde wereldvreemde idioten zijn ! Daarom !

 6. De z.g. Wereldleiders houden braaf hun bek dicht omdat ze al lang geleden opgekocht en of vervangen zijn door de Khazaarse maffia.
  De mediakanalen idem dito.
  Hoe meer kinderen geofferd worden des te beter voor hun satanische agenda.

 7. Wat mij betreft mag hij gewoon ‘doorstoten’ naar onze contreien ! Gaat hij NOOIT doen….WIE zou een enkel op schulden gebaseerd, fiat geld , sociaal ponzi scheme model willen ‘veroveren’ LOL ! NIEMAND ! Niemand met gezond verstand hoe dan ook !

 8. Digitale transformatie en klimaat zijn hier ook al de trefwoorden bij The Putin net zoals het WEF.
  Hopelijk draait hij gewoon de globalisten een rad voor de ogen .

  • Hoi,

   Helaas moet ik bevestigen dat Rusland inderdaad voor de digitale transformatie gaat. De Sberbank (als ik het goed spel) is een heel helder voorbeeld.

   Dat klimaatgebeuren weet ik niet.

   Groeten,
   Hugo

 9. Omdat we helemaalniks kunnen doen om hen te laten stoppen, blijf ik bij mn enige troost: ze zullen grillen in de hel! (Enige troost)

 10. Ik geloof niet in “wereldleiders” en dat soort voorstellingen. Maar in de plaats zijn het clans, groepen van miljardairs die gedijen onder een regime, een andere groep oligarden onder een ander regime en die sturen de media, de politiek, het volk… en willen de grondstoffen, de energiebronnen, de controle…

 11. Omdat ze te laf zijn, maar de afrekening komt dichterbij. De daders zullen schreeuwen om genade en ook de wereldleiders die hiervoor wegkijken.

 12. Voor de buhne klinken de woorden van Poetin altijd heel aannemelijk. Diegenen die echter met een beetje nuchter verstand aandacht hebben geschonken aan wat er zich zoal wereldwijd afspeelt zouden moeten weten dat er enorm veel kinderen van het toneel verdwijnen. Enkel in Amerika al zo’n 800.000 per jaar als men het volgende artikel mag geloven: https://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica2/sociopol_americanempire322.htm of https://healthimpactnews.com/2018/800k-children-missing-each-year-8-million-worldwide-international-tribunal-exposes-pedophilia-problem-victims-testify-of-child-sex-trafficking-and-satanic-ritual-abuse/
  Toen ik het hier gisteren met een (Chinese) kennis hierover had, vertelde hij mij dat dit aantal in China hoger ligt dan dat in Amerika. Zouden Poetin, en al die andere wereldleiders, hier nog nooit van hebben gehoord? Ik vrees echter dat de waarheid hierover veel erger is dan de meesten dit zich voor kunnen stellen. ADRENOCHROME. Met dit in gedachte vindt ik de uitspraak van Poetin….quote: e Russische president Vladimir Poetin vroeg zich woensdag af waarom wereldleiders “niet geschokt” zijn door de woorden van VN-secretaris-generaal Antonio Guterres dat de Gazastrook is veranderd in een gigantisch kinderkerkhof. Einde quote. Buiten dat hij het zo schokkend vindt dat mensen dood gaan in de Oekraine laat hij zijn volk inenten met de mRNA bevattende SPUTNIK V injectie:
  Graphene oxide and microtechnology confirmed in Cansino, Pfizer, Sinopharm, AstraZeneca, and Sputnik vaccination vials – https://www.orwell.city/2022/01/argentina.html

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in